Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 17-02-2006, 02:11   #9981
Registered User

Freelancer's Avatar

Firewall 6/10 , un filmul care seamana la idee foarte mult cu Hostage ...cel cu bruce willis .....deh si-a tras si harrison ford ..un film ..cu ostateci ca deh e la moda ...

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2006, 06:01   #9982
Xeo
Registered User

Xeo's Avatar

Night Watch 8/10. un film rusesc cu efecte frumusele.merita vazut!

Xeo is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 01:51   #9983
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Lord Of War-8/10
Normal, Cage joaca excelent. Ce nu mi-a placut e faptul ca nu au detaliat si conexiunile politice care l-au scos din kkt. In rest, filmul e bun, merita vazut.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 18-02-2006, 01:57   #9984
insider
Guest

Nu stiu daca-i chiar de 8/10 da e bunicel
Am vazut acu 2 zile "The Weather man" , iarasi Cage joaca bine, un film bun, mai infipt in realitate decat Lord of war,chiar mi-a placut..... "camel toe"

Reply With Quote
Old 18-02-2006, 11:56   #9985
Registered User

Everything is Illuminated 9/10 nici nu am cuvinte ..superb ..plin de viata si de culoare

Mihai is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 17:08   #9986

Dead Ghost's Avatar

The Weather Man 5.5\10 Jucat bine, dar atat. In rest, drama doar ca sa fie, fara nici o sclipire sau ceva. O drama mediocra cu pretentii de film inteligent, care este...Pacat de actori.

Broken Flowers 8.5\10 Foarte frumos, delicat si comic pe alocuri, filmul se aseamana putin cu Lost in Translation (LiT). Bill Murray face acelasi rol ca cel din LiT, lucru la care se pricepe f bine, se pare...Merita vazut filmul, nu i-am dat 9 sau mai mult pt ca finalul este cam love it or hate it; eu sunt pe undeva la mijloc, nu m-am decis inca...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 19:31   #9987
Registered User

Raduccio's Avatar

Tristan+Isolde 8/10 Ecranizarea povestii medievale a lui Tristan si Isolda..."Their love destroyed a kingdom". Are de toate...scene de lupta,drama,dragoste.Go see it!!!

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 19:55   #9988
Registered User

lordandrey's Avatar

Munich 10/10 Scenariu foarte bun, scenele sunt bine lucrate, cu fraze foarte interesante. De asemenea, prezinta un eveniment despre care noi romanii nu am prea fost informati. Numele regizorului spune totul.

lordandrey is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 20:51   #9989
Moderator

mache's Avatar

Broken Flowers - huh ?? nota ?? ce e aia? e in afara multor tipare... iar finalul chiar e

mache is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 21:42   #9990
CBLT

Cobalt's Avatar

Fun with Dick and Jane 5.5/10 Slab ,mult sub filmele lui Jim ,el face un rol bun dar subiectu filmului este departe de a fi unu comic.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 22:08   #9991
Registered User

sorin147's Avatar

final destination 3 - 7.5/10. nu a excelat dar a fost interesant, poate unde eram obisnuit cu celelalte 2 parti de nu l-am vazut ca fiind mai bun. ma intreb, in partea a 13-a, ce scheme vor mai scoate..
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 23:26   #9992
Moderator

wallace and gromit 7/10 dragutel.. desucheat.. copilaros.. in regula.
corpse bride 7/10 poveste insuficient exploatata.. spusa pe fuga, parca.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2006, 23:52   #9993
Registered User

Freelancer's Avatar

Jarhead 4/10 Q:"Boring muvie private?" A:"Sir, YES sir!"

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 09:26   #9994
Xeo
Registered User

Xeo's Avatar

The Myth 7/10. Cu Jackie Chan. Filmul provoaca o durere de cap datorita limbii (e in chineza ), in rest e ok o comedioara haioasa.

Xeo is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 18:56   #9995
Registered User

Silenti's Avatar

Everything Is Illuminated - 9.5/10 - destul de original, bine jucat, bine regizat, practic mi-e greu sa-i gasesc un singur defect.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 19:06   #9996

Dead Ghost's Avatar

Monster's Ball 8\10 Bine jucat (si aici ma gandesc la Halle Berry; mi se pare ca a luat si un Oscar pt rolul acesta), bine regizat dar per total, nimic special.

The Matador 7\10 Dragut filmul, o comedie de Duminica. Simpatic Pierce Brosnan in acest rol, parca nici nu l-am mai vazut prin comedii. Plus ca e f schimbat, fata de cum il stiam din filmele 007, ceea ce e un lucru bun, dpdv actoricesc.

The Devil's Rejects 5\10 Slab, mult mai slab ca House of 1000 Corpses...Nu ca Ho1000C ar fi fost cine stie ce capodopera, doar ca a avut partile lui bune, care nu se mai regasesc in continuarea lui.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 20:09   #9997
Administrator

Assassin's Avatar

Trouble with Sex - 4.5/10
Un film romantic irlandez mediocru cu personaje extrem de plictisitoare.

Too Young to Be a Dad - 6.5/10
Un film pt. teens, care insa trateaza o problema serioasa. Nu prea se vede ca au trecut anii peste Kathy Baker.

Window Theory - 5/10
Despre cum sa furi femeia altuia. Jennifer O'Dell ramane pe lista bunaciunilor

The Ladies Man - 5/10
Modu' in care a fost realizat finalu' moralizator strica absolut orice urma de haz pe care ar fi putut sa o aiba aceasta comedie.

Boss'n Up - 2/10
Snoop Dogg, negri, gangsta, poveste tembela cu personaje la fel de tembele. Ce vreti mai mult?

The Tenants - 5/10
Tot cu Snoop Dogg, insa ceva mai valoros datorita celorlalti actori si scenariului. M-au enervat la culme scenele in care negru' proclama furios suprematia culturii sale in fata albului. De aici fie ceda el in fata unor argumente de bun simt, fie albu' facea primu' pas spre "impacare". Dupa care negru' o lua de la inceput: acelasi stil, acelasi vorbe, aceleasi gesturi...

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit - 6/10
M-a impresionat mai mult animatia decat povestea si personajele in sine. Cica s-a lucrat 6 ani pt. efectu' de "clay"/plastilina, ceea ce mi se pare cam exagerata.

Puppet Master vs Demonic Toys - 2/10
Niciodata nu am vazut o relatie mai cretina tata-fiica. N-am inteles ce cauta Vanessa Angel in acest horror de doi bani.

Christina, princesse de l'érotisme/A Virgin Among the Living Dead - 1/10
Unu' din cele mai proaste filme vazute in ultimu' timp. O petarda din toate punctele de vedere.

Prime - 5/10
O comedioara ieftina, fara nici un strop de umor. Uma Thurman se tine inca bine, desi niciodata nu am considerat-o vreo frumusete. Meryl Streep ar face bine sa revina la roluri mai serioase.

Red Eye - 6.5/10
Un thriller bun, interpretarea celor doi actori principali fiind peste media a ceea ce gasesti in astfel de filme. Cillian Murphy promite foarte mult.

Breakfast on Pluto - 8/10
Doua puncte in plus se duc pe interpretarea aceluiasi Cillian Murphy care practic face tot filmu', chiar daca joaca si Liam Neeson.

Kinsey - 6/10
Desi Liam Neeson si Laura Linney sunt ireprosabili, filmu' in sine nu prea m-a incantat. Sa fie din cauza ca biografiile ma lasa in general destul de insensibil?

Little Fish - 5/10
Un punct pentru Cate Blanchett si Hugo Weaving, desi valoarea unui film nu sta doar in distributie si acting.

Chinjeolhan geumjassi/Sympathy for Lady Vengeance - 5/10
Extrem de diferita viziunea asiaticilor privind razbunarea unei femei, in comparatie cu cea a europenilor, desi motivatiile si cauzele sunt comune.

The Great Raid - 5/10
Ar fi putut fi un excelent film de razboi. Si nu din cauza actiunii cam dezlanate, ci din cauza personajelor insuficient conturate si extrem de statice. Practic, nu ai cum sa te atasezi de vreunul din ele, desi dureaza doua ore. M-a impresionat din nou Connie Nielsen (prima data a fost in Return to Sender)

The Ringer - 6/10
O comedie destul de bunicica, partial interpretarii lui Johnny Knoxville, partial datorita personajelor secundare, partial datorita unor glume reusite (foarte putine insa). Katherine Heigl e o bunaciune¥u strigaturi.

Bob The Butler - 5.5/10
Nu atat de amuzanta pe cat mi s-a spus. Brooke Shields e prea inalta si baietoasa ca sa joace in roluri mai mult sau mai putin sexy. Nu ca Tom Green ar fi vreo frumusete, si iata cum latura romantica se duce naibii. Noroc cu cei doi copii si cu celalalt majordon.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 20:16   #9998
Registered User

sirLuke's Avatar

Hoodwinked 9/10 , unul din cele mai bune filme de animatie dupa Finding Nemo, animatia nu este stralucita insa scenariul este excelent . de mult nu m-am mai distrat asa de bine la un film.

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2006, 22:49   #9999
mns
3-7-8

mns's Avatar

imdb: Magnolia 9/10 A fost un film bun, chiar daca a avut 3 ore nu m-a plictisit deloc. Nu aveam o parere buna despre Tom Cruies, dar dupa filmul asta si Vanilla Sky, chiar cred ca e un actor destul de bun.

imdb: Death Tunnel 1/10 Filmul asta nu a fost prost, a fost FOARTE PROST, actorii (nici nu cred ca erau actori) au jucat ca naiba, aproape la fel de rau ca cei din La Bloc Povestea a fost execrabila, cred ca filmul a fost mai degraba o comedie.

imdb: The Shining 7.5/10 Poate am vazut prea multe filme horror, dar asta mi s-a parut destul de sec, cine stie, dupa atatea porcarii vazute nu mai reactionez pre bine la filme mai vechi.

imdb: Domino 6.5/10 Viloent si sexy (ce bine arata Keira in unele scene). A fost un film bunicel de actiune.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 19-02-2006, 23:55   #10000
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Undercover Brother 8/10. Un 'Austin Powers' black si cu glume adevarate(adica razi pt ca sunt amuzante,si nu pt k sunt cretine)
Waiting 6/10. Dragut,lejer + cateva faze care te puneau pe ganduri.

Darkblack is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules