Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 20-02-2006, 00:06   #10001
Registered User

Freelancer's Avatar

Pantera Roz 2006 6/10 ....bunicel ..cam rasuflate glumele

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 01:30   #10002
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Kiss Kiss, Bang Bang - 10/10 - better than Pulp Fiction

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 02:51   #10003
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Aliens (Alien II) 9/10 clar cel mai bun din serie. Un scenariu bine pus la punct, actiune cat cuprinde, acting excelent. Un clasic.
A Night at the Roxbury 5.5/10 o comedie cam tampita. Will Ferrel nu ma impresioneaza. Probabil cand a aparut (1998) a facut ceva valva.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 08:32   #10004
Registered User

Auggie's Avatar

Ghotika 6/10 placut dar final prost

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 08:41   #10005
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Leaving Las Vegas - 10/10
Mi se pare de departe cel mai bun rol al lui Nicholas Cage. Cine nu l-a vazut inca, sa-l vada neaparat.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 20-02-2006, 09:07   #10006
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

imdb: Broken Flowers - 8.5/10
nu e genul de film care te ravaseste, dar e bine tinut in mana, umorul e subtil, replicile sunt subtile si in general filmul nu iti jigneste deloc inteligentza. e un film de Jarmusch, dar ciudat, n-am vazut nici unul din actorii lui preferati .

Last edited by Strangelove; 20-02-2006 at 09:21.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 09:19   #10007
Registered User

motorzbh's Avatar

munich 9/10 ma mir ca spielberg a reushit filmul dupa chiflele din ultima vreme. tensiunea imi aduce aminte de jaws.
shaun of the dead 8/10 am fost foarte reluctant sa vad filmul pentru ca am crezut ca e horror. de fapt e o comedie neagra britanica bine facuta.
late night shopping. 8/10 tipa din shaun joaca shi aici ( de aia m-am uitat la shaun) . comedia romantica britanica ( deshi cred ca e ilegal sa spui ca britanici sunt romantici !!!)
bachelor party 9/10 tom hanks pe vremea cand era tanar shi comic de succes. cine puii mei l-a pus sa ia oscar-ul de doua ori? n-am mai vazut o comedie reushita de atunci.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 10:06   #10008
Registered User

LL_Tre_Cool's Avatar

Waiting - 7/10 cam monoton dar dc ai chef de un film sa te relaxezi e filmul ideal

LL_Tre_Cool is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 10:22   #10009
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

Cheaper by the dozen 2 -5/10 Typical family stuff movie...cateva faze dragute, il urasc pe Steve Martin, nu stiu de ce dar imi e antipatic

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 14:12   #10010
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Munich - 7,5/10 . Nu prea pe gustul meu. Cred ca l-as fi gustat mai mult acum catva timp.

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 14:40   #10011
Registered User

Kickazz's Avatar

last weekend - 7 - cateva idei originale, mai putine decat cele fumate. am ras totusi la el

she's all that - review - 8 - desi s-au facut multe panarame dupa el, e cel mai reusit

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 14:42   #10012
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Fratii Grimm - 8/10 scenariu misto. privit din perspectiva "Monty Python" este plin de umor.

un pic offtopic:
@mns
The Shining nu este chiar film horror in sensul clasic. Are o simbolistica destul de bogata/ciudata. Petru mine este un 10/10 pentru un mare rol al lui Jack.

Marele Preot is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 15:53   #10013
Moderator

munich 8/10 echilibrat ca realizare. nu demonizeaza pe nimeni, ceea ce e un mare plus pentru el. film solid, pe merit nominalizat la oscar.. totusi nu-l vad castigator.

transamerica 8.5/10 subiect cu adevarat controversat(brokeback mountain e mic copil) garantat sa ridice sprancene. impresionant jocul lui huffman. as prefera-o pt oscar..

walk the line 7.5/10 phoenix joaca excelent roluri de ratat. din perspectiva asta aproape m-a dezamagit finalul.. insa tinand seama ca e vorba de o poveste reala nu e nimic de comentat.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 16:34   #10014
Efficiency

Rezare's Avatar

Munchen - 7/10. Nu prea m-a atins prin nimic.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2006, 22:29   #10015
Registered User

danii@work's Avatar

Black - 9/10 - unul dintre cele mai bune filme de anul trecut, imagine, sunet si acting excelent, scenariu bun, chiar daca nu e tocmai original, o nota de exotism bine venita (filmul e indian) si multa sensibilitate.
The man who wasn't there - 9/10 - film de fratii Coen, scenariu de nota 10, realizare de exceptie, acting impresionant, un film care merita toata atentia.
King Kong - 6/10 - stiu ca multi au vazut deja filmul, eu abia acum, asta e, la cinema nu ma duc iar filmele trase din sala nu imi plac, astept pana apar pe dvd, deci ce sa zic, slabut, doar efectele speciale sunt remarcabile, si poate personajul feminin
Capote - 5/10 - absolut plictisitor, trebuie sa fii critic de film ca sa rezisti la asa ceva
Casshern - 5/10 - din nou doar efectele speciale fac impresie, restul e doar mult prea exagerat si de prost gust
Brokeback Mountain - 6/10 - daca eram gay ii dadeam 10, asa pot sa apreciez doar drama umana, nu si scenele repetate de gay-ism

danii@work is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 10:51   #10016
Registered User

Walk The Line 6/10 dramatism fortzat , plictisitor , niste glume de interpretari ale lui Elvis si Jerry Lee Lewis + un Joaquin Phoenix care nu stie decat sa joace la fel in fiecare film

Mihai is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 14:19   #10017
Registered User

djlyon's Avatar

imdb: Murder One - Season 1, 23 de episoade - 9.5/10
Excelenta realizare, mai ales la ultimele episoade cu verdictul.

djlyon is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 14:43   #10018
Registered User

brotacel's Avatar

Jarhead: 6/10 - Un film de razboi cu implicatii politice, care reprezinta destul de bine "gandirea" americanilor. Cam plictisitor, din punctul meu de vedere.

Walk The Line: 7.5/10 - Este un musical, deci, in mare este cam ca toate aceste filme, despre viata lui Johnny Cash. I-as fi dat o nota mai mica (nu este genul meu de muzica), daca nu ar fi fost interpretarea foarte buna a lui Reese Witherspoon.

Pride And Prejudice: 6.5/10 - Se vrea ecranizarea romanului lui Jane Austen, dar a iesit mai degraba doar o poveste romantica, care merge doar pentru cei care n-au citit romanul. Keira Knightley sugereaza prea putin forta intelectuala a lui Elizabeth Bennet.

Brokeback Mountain: 8/10 - Desi pare cam plictisitor (din aceasta cauza fiind cam greu de urmarit), pentru un film cu buget redus, a iesit destul de bine. De remarcat este drama celor doua personaje principale: adevaratul merit al acestui film.

Munich: 7.5/10 - In ceea ce priveste filmul Munich, nu se poate vorbi despre altceva decat despre un scenariu bun foarte bine pus in scena, care ofera posibilitatea meditarii asupra impulsului uman. Putin cam lung totusi.

Fun With Dick And Jane: 5/10 - O comedioara cam ciudata, care ironizeaza unele adevaruri destul de frecvent intalnite in America. Jim Carey e... ca de obicei.

Prime: 7/10 - Este un film captivant, numai bun de vazut intr-o duminica seara. Atrage atentia printr-un subiect comun intalnit la multe cupluri: diferenta de varsta.

brotacel is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 19:03   #10019
APH
Registered User

Brokeback Mountain 5/10-va recomand sa luati o pastila de Emetiral inainte pentru a evita sa vomitati in sala. Mi-a intors stomacul pe dos.
Fun With Dick and Jane 7/10-este o comedie placuta care contine si cateva scene haioase.
Prime 8/10-o comedia romantica foarte placuta dar care parca satirizeaza un pic obiceiurile evreilor.
Zathura: A Space Adventure 5/10-desi este un film foarte plictisitor mi-a placut foarte mult macheta.

APH is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 19:40   #10020
Registered User

Kickazz's Avatar

fun with dick and jane - 6 doar pt jim carrey, altfel ...

Kickazz is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules