Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 21-02-2006, 21:42   #10021
Paranoia is natural

kiss kiss bang bang - 8/10. great one

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 23:04   #10022
Moderator

capote 7/10 nu e rau. ma asteptam la altceva de la poveste.. desi nu era ce altceva sa fie.. din moment ce alea au fost faptele. poate o alta abordare.. nu stiu. cert e ca filmul are valoare.. nu e deloc pierdere de vreme sa-l vezi.

good night and good luck 7.5/10 lupta dintre presa si elementul politic. epoca de aur a jurnalismului. mai arunci o picatura de paranoia anti-comunista.. si filmul e gata.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 01:33   #10023
Registered User

Alexneo's Avatar

Brokeback Mountain 8/10 : Foarte interesant de urmarit modul in care fiecare cowboy intelege relatia, si cum o raporteaza la lumea exterioara.
Munich 7/10 : Bine realizat. Prea putin dramatism in opinia mea. E punctul de gandire al unui evreu. Ar fi bine daca ar gandi toti evereii precum Spielberg. L-as difuza gratis in Palestina si Israel.
Lord of War 5/10 : Mult mai subtire decat ma steptam. Filmul nu are o intriga solida si devine o succesiune de clisee.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 22-02-2006, 02:53   #10024
Registered User

marqq's Avatar

The Island 6.5/10 Previzibil, prea lent in unele momente, poveste deloc originala.

marqq is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 10:52   #10025
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Primer 8.5/10 Un film ce iti solicita materia cenusie si pe care il vei urmari macar de 2-3 ori sa il intelegi pe deplin.

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 11:35   #10026
pmk
Registered User

pmk's Avatar

inca odata nu pot sa nu apreciez gramada de filme proaste pe care le vizioneaza assassin cu incapatanare

pmk is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 14:08   #10027
noob slayer

keee's's Avatar

Shinobi - 5.5/10 Este facut dupa o anima (Basilisk) care mi-a placut mult si care este de multe ori mai tare decat filmul. Am avut impresia ca si filmul e tare dupa ce vazusem cateva scene dar m-am inselat.

Ultimate Avengers - 6/10 marvel nu ma mai impresioneaza. + ca filmul e cam scurt

keee's is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 18:16   #10028
Registered User

EL_LOCO's Avatar

Dark Water - 6/10 - in descriere zice ca e "horror", desi mie nu mi s-a parut deloc a fi horror...merge de vazut....
The Lord Of The War - 8/10 - foarte reusit filmul, Nicolas Cage face un rol mare in acest film.
Serenity - 2/10 - pierdere de timp...
| Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti |

EL_LOCO is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 18:39   #10029
Registered User

Freelancer's Avatar

Quote:
Originally Posted by EL_LOCO
Dark Water - 6/10 - in descriere zice ca e "horror", desi mie nu mi s-a parut deloc a fi horror...merge de vazut....
The Lord Of The War - 8/10 - foarte reusit filmul, Nicolas Cage face un rol mare in acest film.
Serenity - 2/10 - pierdere de timp...
normal ca nu ai putut sa ii dai mai mult de 2 la un film daca nu ai vazut serialul inainte ...

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 19:12   #10030
insider
Guest

Nici eu n-am vazut serialu, si filmu mi se pare foarte SLAB
Nu vad corelatia....intre serial si film, daca vedeam serialu mi se parea mai bun filmu' sau cum?
Un film slab ramane un film slab

Ca sa mi se para super-marfa-adevarat Red Dragon tre sa vad Silence of the Lambs sau cum?

Reply With Quote
Old 22-02-2006, 19:34   #10031
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Nici eu n-am vazut serialul, dar mi s-a parut un film f bun.

Munich - 8,5/10 - in sfarsit un film facut de un evreu care-si pune intrebari si care nu crede ca ei (evreii) au intotdeauna dreptate. Sper insa sa nu fie primul film despre o tragedie evreiasca care sa nu ia Oscarul (fata de o drama homosexuala)

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2006, 22:47   #10032
Registered User

Freelancer's Avatar

Date Movie - 8.5/10 ..doammmmnee am ras cu lacrimi in timp ce ma tineam de burta , o parodie care trebuie vazuta cu prieteni ca sa se dubleze efectul fazelor caterinca .....super tare

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 00:18   #10033
CBLT

Cobalt's Avatar

nici nam vazut serialul dar mi sa parut un film bun .
filmul lam gasit forate amuzant si plin de viatza .(altfel nam stiut cum sa ma exprim )

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 00:47   #10034
insider
Guest

London 6/10 Un film despre nimic, la fel ca "Weather man", cu excese de filozofii intre reprize de cocaina ...a fost cat de cat ok...( tipic pt 2005 / 2006)

Angel heart 7.5/10 Pentru un film din '87 e foarte bun, tine piept chiar si in 2005 cu prostiile care apar pe banda de la Hollywood...Multe filme reiau tema din acest film insa o transpun intr-un mod foarte prost si fals...care duce la filme mediocre (macar am niste pretentii de la niste filmele recente). Daca vedeam in 90 filmu asta ii dadeam 9 , avand in vedere cu ce eram obisnuiti in vremea aia....

Reply With Quote
Old 23-02-2006, 02:13   #10035
Administrator

Assassin's Avatar

Drake and Josh Go Hollywood - 2/10
Teenage band. O asa-zisa complicatie, urmata de o incurcatura cu niste criminali. Echipa FBI intervine. Baietii ajung la timp sa isi sustina concertu', ba chiar primesc un contract. Colacu' dp pupaza (mai bine zis WC, data fiind calitatea filmului) e exact scena de final cand rasar doua proaste care, impresionate de celebritatea lor, nu ca ii intreaba pe cei doi daca vor sa iasa cu ele, ci ii implora

The Witch's Sabbath - 0/10
Nu e un horror de categorie B, ci unu' de categorie Z. Si nici macar sanii nu sunt misto: sunt lasati, siliconati de doctori cu deficiente mintale, sau pur si simplu hidosi. Suspansu' e zero, la fel ca si actingu', iar scenariu' e de o cretinatate infioratoare. Efectele speciale sunt deosebit de comice in falsitatea lor extrema. Iar replica "You will be the final one" m-a lasat pe spate, dom'le Aaa, v-am zis ca joaca si Ron Jeremy?

Funny Valentine - 4/10
Pe scurt: o comedie romantica inspida. Noroc cu doua-trei melodii care au sunat binisor.

Love, Ludlow - 4/10
Prea molcom pt. a trezi orice sambure de interes. Cum veni, asa se duse.

The War Within - 5/10
Un film cara arata ca potentialii teroristi sunt si ei oameni si ca au uneori motive intemeiate sa comita acte criminale. Izu' de political correctness e dezgustator.

Torso: The Evelyn Dick Story - 6/10
Frumos, desi se putea mai bine. Kathleen Robertson e ok, insa o actrita mai experimentata ar fi dus pe noi culmi rolu' respectiv.

Braindead - 6/10
Regizat de Peter Jackson, se spune ca este filmu' horror cu cea mai mare cantitate de sange pe metru de pelicula or smth. Desi suspectez ca unele faze au fost niste parodii subtile, tot am avut pe ansamblu impresia de horror de categorie C. De asemenea, unele momente au fost genial de comice. Nota e echilibrata, am oscilat deseori intre 1 si 8.

Boy Eats Girl - 2/10
Seamana cu Honeymoon Zombie, tratand aceeasi tema a iubirii fara "frontiere" Samantha Mumba sa se rezume naibii la cantat.

Green River Killer - 1/10
Alt horror asa-zis biografic deosebit de prost. Daca iau un webcam si pe babele si mosii de la mine dp scara si joace in film si tot as scoate un film mai bun.

Venom - 2/10
Alt teen slasher horror. Same old story, inclusiv cretinatatea in stare avansata a personajelor. Si a producatorului si regizorului...

Hellbound - 2/10
La un an dupa ce s-a bagat in seama cu Chuck Norris in Walker, Texas Range, Sheree J. Wilson o comite din nou intr-un horror in care Chuck Norris rupe cu seninatate derbedei si pe diavolu' insusi. Scena de la sfarsit tre' sa fi ramas in analele stupizeniei ce caracterizeaza acest gen de filme.

Haggard: The Movie - 3/10
Singuru' scop pt. care a fost facut e "hai sa ne filmam intre noi sa vedem ce iese".

Santa vs. the Snowman 3D - 3/10
Titlu' spune totu'. Pacat de munca depusa si de unele voci.

Spun - 8/10
Dadadada, in sfarsit un film bun, chiar foarte bun. Interpretare pe masura cu un scenariu convingator. In locu' lui Mickey Rourke l-as ucide instant pe cel care mi-a facut chirurgie estetica la fata - yuck!

Everybody's Doing It - 2/10
Facut de MTV. Valoare artistica: zero. Valoare documentara la fel, deoarece incearca scopu' pt. care a fost realizat a avut prioritate maxima in fata unui scenariu decent. Cre'ca exista mii de documentare cu buget de sute/mii de dolari care trateaza mult mai bine problema abstinentei in scoli. Interpretarea "actorilor" a fost de-a dreptu' infioratoare: fie spuneai replicile ca niste papusi, fie cu niste gesturi si o mimica de ziceai ca au mancat stricat sau sunt electrocutati discret. Iar scenariu', modu' in care se intampla anumite chestii si, mai ales, cum sunt justificate abstinenta sexuala, cum tinerii se inghesuie sa fie abstinenti si cum, in final, oaia neagra revine recunoscatoare in cadru' turmei e de-a dreptu' fascinant de prost.

Forest of the Damned - 2/10
Inchei la fel de pesimist si tot in maniera negativa: prostie feroce la toate capitolele este expresia care caracterizeaza acest film.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 02:22   #10036
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by Assassin
Venom - 2/10
Alt teen slasher horror. Same old story, inclusiv cretinatatea in stare avansata a personajelor. Si a producatorului si regizorului...
Cred ca-i "same old story" :P si.......nu inteleg de ce te uiti la tampeniile astea?
pana acu 2 ani devoram orice film, 102 dalmatieni, orice mizerie, nu conta ce nota avea pe imdb, ce 'cast'....dar de la o vreme , fiind suprasaturat de anumite genuri si tipuri de filme,care parca toate merg unele pe tiparele (pattern urile altora... (care parca merg ?! wtf? nu mai stiu sa scriu romaneste? ).am inceput sa le triez......si sa nu am rabdare sa ma uit la toate mizeriile...
Tu ori ai f mult timp la dispozitie, ori ai prea multa rabdare sa te uiti la ineptiile astea, care din cate vad eu le-ai notat bine, pt ca majoritatea nu tre' sa treaca de 2-3-4 MAXIM 5
Din ce in ce apar filme mai proaste , se simte disperarea si lipsa de inspiratie a regizorilor
Cum dracu sa apara SUPERMAN RETURNS......si astia vor sa ne ucida cu Spiderman 3 , Xmen 3, Pirrates of the Carribean 2 si 3... & alte mizerii de genu' asta...
I had to get that off my chest :>
Cred ca-s vreo 4 5 filme maxim care le astept in 2006
Miami Vice (care desi dupa trailer pare LAME, dar o sa ma uit sa vad ce-i de capu' lui pt ca-i regizat de Michael Mann care a creat divinul "HEAT" si "Collateral")
Inside Man (Denzel's my man, dar si plot-ul din trailer parea cat de cat interesant...)
Cateva animatii cum ar fi "Barnyard", "Hoodwinked" si "Open Season", cel putin trailerele la Open season si Hoodwinked sunt MORTALE

Thank you for smoking (asta nu mai stiu de ce-l astept)....
si cam atat....poate am omis cateva....da' slabut rau se-anunta 2006 la capitolu filme
Cred ca cea mai reusita a fost perioada '95 - '00
Ce catastrofa o sa fie M:I III , pacat de Tom "Cruz" , are multe filme bune la activ...

Reply With Quote
Old 23-02-2006, 10:35   #10037
Registered User

motorzbh's Avatar

broken flowers 8/10 nu shtiu de ce lumea considera ca e greshit sa te culci cu multe femei in loc de a avea o famile.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 12:49   #10038
Registered User

Herete's Avatar

Just Friends - 6/10 - funny ryan reynolds flick dar sub waiting.
Chicken Little - 6/10 - amuzant pe alocuri, prea scurt.
Jarhead - 3/10 - ce e asa de interesant la filmul asta ? alt rahat cu Jake Gyllenhaal.
The Ice Harvest - 8/10 - asta da film. wtg cusack.
Problem Child 1&2 - 6/10 - mi-a adus aminte de copilarie

Herete is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 18:07   #10039
Registered User

Alexneo's Avatar

The Jacket 8/10. Poveste interesanta. Keira Knightley arata demential

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 23-02-2006, 18:11   #10040
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Diary of a Mad Black Woman 11/10(ca asha vreau eu) Bun scenariu,bine jucat,frumos de tot!

Darkblack is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules