Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 23-02-2006, 18:41   #10041
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

dar de ce te-ai oprit la 11? puteai sa ii dai 25! 423! 3 567 900! eu cred ca avand atatea optiuni si tu dandu-i doar 11, inseamna ca filmul e foarte prost.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 19:12   #10042
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Talk 2 the hand,Lou!

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 19:32   #10043
Registered User

EL_LOCO's Avatar

Saw 2 - 8/10 - reusit filmul...
King Ransom - 6/10 - ok filmul...merge vazut....ma asteptam la mai multe faze tari....
| Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti |

EL_LOCO is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2006, 20:08   #10044
Moderator

cursed 3/10 o ineptie sinistra.
descent 3/10 greu de urmarit pana la final. am facut-o totusi.. dezamagirea initiala mi-a fost confirmata.
firewall 6/10 dupa celelalte doua.. asta a fost aproape o binecuvantare. oricum.. nici el nu merita doua cepe degerate. nu are nimic deosebit...

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2006, 13:48   #10045
Registered User

Kickazz's Avatar

hp and the sorceress stone 7/10 - bunicel, a adus ceva nou in media
hp at chamber of secrets 6/10 - pt grafica mai mult, cam aiurea povestea
hp at prizoner of azkaban 4/10 - jalnic scenariu, am adormit de 2 ori la el
hp at goblet of fire 7/10 - destul de bun, era loc si de mai bine. oricum peste precedentele

le-am vaz prima data acum, ca nu am avut ce sa vad

Kickazz is online now    Reply With Quote
Old 24-02-2006, 17:32   #10046
Registered User

Shocatele's Avatar

Pink panther 2006 9/10 ... spre deosebire de alte comedii aparute acum filmul asta chiar te face sa razi.. si are si distributie f buna

Shocatele is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2006, 18:12   #10047
Registered User

Umbra's Avatar

[warn=Amyd]Eh, greu cu tag-ul asta de spoiler...[/warn]

N-ar fi trebuit sa-l foloseasca pe Steve Martin in rolul ala imho si nici la contributia scenariului. Ca actor se chinuie fortzat si vizibil pe tot parcursul filmului si nici nu are seriozitatea necesara, iar ca scenarist, desi apreciez multe din filmele lui Steve Martin, umorul sau este de o cu totul alta factura.

O mare dezamagire am avut-o spre final
. Tot la minusuri, lui Jean Reno ii sta ca naiba proaspat barbierit

Ce mi s-a parut extrem de hilar si in spiritul Panterei Roz a fost dansul (poate un pic mai grotesc decat trebuia) celor doi in costumele "de camuflaj".

Una peste alta The Pink Panther 2006 are de la mine un 6.5 cu indulgenta, un film distractiv, cu momente de umor de calitate, dar mult sub geniul lui Peter Sellers.

edit: scuzele mele pentru treaba cu spoilerul, nu folosisem pana acum tagurile, da' macar am incercat cu boldurile :S.

Last edited by Umbra; 24-02-2006 at 22:44.

Umbra is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2006, 21:22   #10048
KeR
Registered User

KeR's Avatar

The Village - 7.5 - Fiind de M. Night Shyamalan ma asteptam la mai mult totusi. Nu pot spune ca nu mi-a placut dar mai mult de "doar un film dragut" nu pot totusi sa spun. Si nu, nu m-am asteptat deloc la un horror.

KeR is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2006, 21:40   #10049
Moderator

crash 8/10 mi-a placut modul cum a surprins complexitatea unor evenimente.. multimea fatetelor unei intamplari.. efectele uneori surprinzatoare ale unor actiuni.
tamara 4/10 ceva horror slabut. nimic de mentionat..
howl's moving castle 8/10 e la destul de mare distanta de competitorii pentru oscarul categoriei. excelent!

Old 25-02-2006, 17:06   #10050
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Coach Carter 6/10
Imi place mult Samuel Jackson, dar nu in filmul asta. Nu i se potriveste deloc rolul. In plus, filmul e plin de clisee. Daca nu era Sam Jackson, probabil i-as fi acordat un 4.

Doişpe is online now    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 25-02-2006, 19:47   #10051
pustnic

crys41's Avatar

Broken flowers - 7.5/10
Bill Murray joaca bine rolul de intelectual deprimat si singuratic. Exact cand ma asteptam ca personajul sa ia o decizie a venit finalul lasand mintea mea sa munceasca la posibilele continuari ale firului actiunii.

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2006, 20:55   #10052
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Cypher - 2/10 Nu stiu de ce am stat sa ma uit pana la sfarsit ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2006, 21:16   #10053
Administrator

Assassin's Avatar

The Mechanik - 5/10
Dolph Lundgren revine, de aceasta data cu un film bun, comparat cu Hidden Agenda, ultimu' pe care l-am vazut cu el. Comparat cu alte titluri ale genului, e mediocru, desi sunt evidente unele incercari de a face ceva mai rasarit.

Shapeshifter - 1/10
Nunununununu. Nu va pierdeti timpu' cu acest horror complet cretin.

Confession - 5/10
Si catolicii e oameni. Contrabanda FTW!

Mrs. Henderson Presents - 5.5/10
Ziceam saptamanile trecute ca Judi Dench e o lady, o adevarata lady. Ei bine, o mai zic si acu'. Ea si cu Bob Hoskins fac tot filmu'.

American Pie Presents Band Camp - 4/10
Niciodata nu mi-au placut filmele din seria asta, mai exact tipu' de toilet humor. E incredibil cat de mult seamana Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) cu fratele sau din primele trei parti, Seann William Scott (Steve Stiffler) - probabil asta a fost criteriu' principal pt. care a fost selectat pt. rol. Arielle Kebbel e o bunaciune™ extrem de promitatoare.

Cry_Wolf - 6/10
Degeaba ziceti, filmu' asta e chiar bun. Are niste chestii inteligente (personaje, scenariu) deasupra altor reprezentanti ai genului. Plus ca e thriller, nu horror.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 00:17   #10054
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Akira 9.5/10 am stat cu gura cascata tot timpul. Ce au putut astia sa faca in 1988. Il recomand celor impatimiti de anime.
Alien Hunter 4.5/10 al 6000-lea film cu alienul descoperit care... Acelasi mare cliseu al actorului principal care se intalneste cu o fosta.James Spader este un defect. Actorul ala cu accent englezesc este foarte neconvingator in postura de omul crizat. Finalul mai salveaza filmul.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 00:52   #10055
~db~

d3Cib3l's Avatar

Wenom(7/10)Un "horror" obisnuit dar cu,cateva elemente noi de suspans.Merita vazut.

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 11:27   #10056
made in romania

Laur's Avatar

care Wenom, ca sunt vreo 3 filme?

Laur is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 11:34   #10057
Registered User

dumi's Avatar

e Venom cred

dumi is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 13:55   #10058
R0b
Registered User

R0b's Avatar

The Island 5/10 nicidecum atat de bun pe cat mi-a fost laudat, o idee cretina, cel putin la inceput a fost execrabil, inca doua minute de plictiseala aia cu insula si ma opream din pierdut timpul!

R0b is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 16:17   #10059
Moderator

mrs. henderson presents 6.5/10 pentru umorul anumitor scene si pentru dench care mi-a placut.
the constant gardener 7/10 actiune prea elaborata pentru ce mesaj vrea sa transmita. altfel.. are momente bune si provoaca reactii privitorului.. ceea ce-i bine.
hustle and flow 6/10 cum a ajuns howard nominalizat pentru rolul ala.. nu stiu. filmul nu mi s-a parut a se distinge prin nimic.

Old 26-02-2006, 17:18   #10060
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Suicide Kings - 7.5 - Un film dragut, putin exagerat la sfarsit dar totusi destul de bun.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - 9 - Prea frumos realizat, prea bine jucat, prea bine gandit ! Un film foarte bun fara doar si poate.

KeR is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules