![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #10062 (permalink) | ||
|
the memoirs of a geisha 7/10. Imagine-dementiala.Un pic americanizat(limba si firul epic).Actorii am inteles ca sunt chinezi de fapt,iar toata treaba se desfasoara in Japonia. hustle and flow 7/10. merita vazut mai mult pt documentare.o varianta americana a tziganilor(pesti si traficanti,cu bling-bling-uri ieftine) care devin manelishti de succes.Numai ca rap-ul este arta,vezi Doamne,iar maneaua...nu... the pink panther(2006) 5/10. Jean Reno se face cu adevarat de ras in unele secvente.Recunosc ca nu am vazut originalul,dar totusi suntem in 2006.Ma asteptam la niste poante mai contemporane.Per total:n-am ras deloc si m-am chinuit sa-l vad.Nota mare o are totusi pt.distributie.
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 26-02-2006 at 23:02.. | |||
|
| | #10065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: nowhere |
Sympathy fot Mr. Vengeance - 8/10. Filmul face parte din trilogia de filme despre razbunare a lui Chan-wook Park (din care face parte si Oldboy). Precum spunea si cineva pe "message boards" pe imdb: farmecul filmului provine din faptul ca nu se aseamana cu filmele de la Hollywood, ca regizorul se joaca cu mintea privitorului si nu stii niciodata cat de departe va merge...Un film cel putin original si un pic "repulsive".
__________________ "Age is strictly a case of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter" | ||
|
| | #10067 (permalink) | ||
|
Brokeback Mountain - O iubire secreta 3/10 --- mda, 3 pentru peisajele montane deosebite. La insistentele prietenei, care imi tot facea dirigentzie ca s-a saturat de filme de razboi, thrillere, horror si alte minuni, am cautat un film romantic. La prima cautare apare acest film, nominalizari la Oscar etc. Am zis ca e ce trebuie. Filmul debuteaza cu 2 cowboy, sau sheepboy, veritabili in creierii muntzilor. asteptam lupta cu ursul grizzly, violarea unei batrane, sex cu oile, orice...dar iata ce s-a intamplat de fapt. o seara friguroasa, unul dintre cinstitzii cowboy isi invita camaradul in cortul sau. urmeaza o scena deosebita in care vanjosul cowboy este pus capra de la fel de vanjosul sau camarad. scena este de o mizerie absoluta (vezi momentul in care activul isi umezeste degetele apoi umecteaza rectul partenerului, pentru a usura penetrarea).
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #10071 (permalink) | ||
| Quote:
Merci insa ca ne-ai zis detaliile, nu stiam sigur daca are si scene de genul asta... la Philadelphia am rezistat. O sa ma feresc de el.Resident Evil 2 - 5/10 - de mare kkt, insa nu chiar asa de rau ca altele (e vizionabil). La a doua auditie
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #10075 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
the matador 7/10 bunicel.. insa nu cine stie ce la urma urmei. brosnan mi-a placut in rolul asta.. insa filmul e mediocru ca scenariu. broken flowers 6.5/10 regizorul o fi avut impresia ca daca face un film in care se tace mult.. va iesi un film bun. din nefericire in acest film doar se tace mult. final destination 3 5/10 alte moduri de a muri? se vor gasi cateva aici. altceva insa.. nada. e timpul ca seria sa progreseze spre altceva.. poate putin insight in legatura cu forta aceea.. ma rog.. altceva decat moarte pe banda rulanta. e deja plictisitor. | ||
|
| | #10076 (permalink) | ||
| Quote:
.Bad Boys 2: 6/10, popcorn movie 4 couch potatoes. l-am pus ca sa nu fiu offtopic.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #10080 (permalink) | ||
| The Machinist - 8.5 - Nu ma asteptam sa fie atat de bun si recunosc ca m-am decis sa ma uit la el doar pt Chris Bale si pe scorul mare de pe IMDB. Am dat scorul asa de mare nu neaparat pt scenariu(deci este cel putin bun) ci pt atmosfera din acesta(bacoviana, in multe scene este foarte deprimanta dar atat de bine conturata in acest fel incat nu are cum sa nu te "unga pe suflet"). Saw - 8 - As putea sa dau mai mult de atat pt scenariu care a fost original dar filmul a avut multe flawuri care efectiv te scoteau din toata atmosfera (care si asa nu a fost atat de bine cladita).
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |