Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 26-02-2006, 17:42   #10061
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

The pink panther - 8/10. Am ras tot filmu`...nice!!
Final destination 3- 5/10 Sub 1 si 2, slab.

Last edited by [stryder]; 26-02-2006 at 20:03.

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2006, 18:39   #10062
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

the memoirs of a geisha 7/10. Imagine-dementiala.Un pic americanizat(limba si firul epic).Actorii am inteles ca sunt chinezi de fapt,iar toata treaba se desfasoara in Japonia.
hustle and flow 7/10. merita vazut mai mult pt documentare.o varianta americana a tziganilor(pesti si traficanti,cu bling-bling-uri ieftine) care devin manelishti de succes.Numai ca rap-ul este arta,vezi Doamne,iar maneaua...nu...
the pink panther(2006) 5/10. Jean Reno se face cu adevarat de ras in unele secvente.Recunosc ca nu am vazut originalul,dar totusi suntem in 2006.Ma asteptam la niste poante mai contemporane.Per total:n-am ras deloc si m-am chinuit sa-l vad.Nota mare o are totusi pt.distributie.

Last edited by Darkblack; 26-02-2006 at 23:02.

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 02:15   #10063
Banned

mr.enrich's Avatar

the new world - 9.5

pentru ca m-a facut sa SIMT.

mr.enrich is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 08:54   #10064
Registered User

Auggie's Avatar

Vanity Fair - 8/10 placut mai ales daca ai si citit cartea inainte

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 09:03   #10065
Registered User

Sympathy fot Mr. Vengeance - 8/10. Filmul face parte din trilogia de filme despre razbunare a lui Chan-wook Park (din care face parte si Oldboy). Precum spunea si cineva pe "message boards" pe imdb: farmecul filmului provine din faptul ca nu se aseamana cu filmele de la Hollywood, ca regizorul se joaca cu mintea privitorului si nu stii niciodata cat de departe va merge...Un film cel putin original si un pic "repulsive".

demoniks is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 10:22   #10066
bunnysexual

nihasa's Avatar

Bloodrayne : 1/10 - mai bine jucati jocul pentru ca filmul e jalnic
Nanny.McPhee 3/10 - probabil ca nu sunt copil de asta ia abia 3 .

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 27-02-2006, 11:32   #10067
(un macho)

Zarzavat's Avatar

Brokeback Mountain - O iubire secreta 3/10 --- mda, 3 pentru peisajele montane deosebite. La insistentele prietenei, care imi tot facea dirigentzie ca s-a saturat de filme de razboi, thrillere, horror si alte minuni, am cautat un film romantic. La prima cautare apare acest film, nominalizari la Oscar etc. Am zis ca e ce trebuie. Filmul debuteaza cu 2 cowboy, sau sheepboy, veritabili in creierii muntzilor. asteptam lupta cu ursul grizzly, violarea unei batrane, sex cu oile, orice...dar iata ce s-a intamplat de fapt. o seara friguroasa, unul dintre cinstitzii cowboy isi invita camaradul in cortul sau. urmeaza o scena deosebita in care vanjosul cowboy este pus capra de la fel de vanjosul sau camarad. scena este de o mizerie absoluta (vezi momentul in care activul isi umezeste degetele apoi umecteaza rectul partenerului, pentru a usura penetrarea).

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 12:04   #10068
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Kiss Kiss Bang Bang - 7.5/10 - nice

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 12:12   #10069
bunnysexual

nihasa's Avatar

Grandmas.Boy 6/10 weed and game testing ... nice

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 27-02-2006, 12:22   #10070
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

shutter - 6,5 din 10. A avut cateva faze scarry, chiar si pentru consumatorii de horror. Interesant, merge vazut.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 14:28   #10071
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by CEOK
Brokeback Mountain - O iubire secreta 3/10 --- mda, 3 pentru peisajele montane deosebite. La insistentele prietenei, care imi tot facea dirigentzie ca s-a saturat de filme de razboi, thrillere, horror si alte minuni, am cautat un film romantic. La prima cautare apare acest film, nominalizari la Oscar etc. Am zis ca e ce trebuie. Filmul debuteaza cu 2 cowboy, sau sheepboy, veritabili in creierii muntzilor. asteptam lupta cu ursul grizzly, violarea unei batrane, sex cu oile, orice...dar iata ce s-a intamplat de fapt. o seara friguroasa, unul dintre cinstitzii cowboy isi invita camaradul in cortul sau. urmeaza o scena deosebita in care vanjosul cowboy este pus capra de la fel de vanjosul sau camarad. scena este de o mizerie absoluta (vezi momentul in care activul isi umezeste degetele apoi umecteaza rectul partenerului, pentru a usura penetrarea).
LOL, tu nu stiai cu ce e Brokeback Mountain ? Merci insa ca ne-ai zis detaliile, nu stiam sigur daca are si scene de genul asta... la Philadelphia am rezistat. O sa ma feresc de el.

Resident Evil 2 - 5/10 - de mare kkt, insa nu chiar asa de rau ca altele (e vizionabil). La a doua auditie

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 16:20   #10072
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

The Pink Panther (2006) - 6/10 - slabut, nu se compara cu cel din anii '60. Steve Martin

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 17:09   #10073
Registered User

Freelancer's Avatar

Soulplane - 8/10 ....am ras pe saturate

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 17:48   #10074
Registered User

vladcm's Avatar

Quote:
Originally Posted by Freelancer
Soulplane - 8/10 ....am ras pe saturate

E frumos dar nu merita chiar 8/10, poate doar daca esti fan Snoop .

vladcm is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 18:22   #10075
Moderator

the matador 7/10 bunicel.. insa nu cine stie ce la urma urmei. brosnan mi-a placut in rolul asta.. insa filmul e mediocru ca scenariu.
broken flowers 6.5/10 regizorul o fi avut impresia ca daca face un film in care se tace mult.. va iesi un film bun. din nefericire in acest film doar se tace mult.
final destination 3 5/10 alte moduri de a muri? se vor gasi cateva aici. altceva insa.. nada. e timpul ca seria sa progreseze spre altceva.. poate putin insight in legatura cu forta aceea.. ma rog.. altceva decat moarte pe banda rulanta. e deja plictisitor.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 18:44   #10076
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by CEOK
e, si acum inchipuie-ti ca erau 2 lesbiene in locul cowboy-ilor respectivi. pot sa pun pariu ca ti-ai umezit degetele .

Bad Boys 2: 6/10, popcorn movie 4 couch potatoes. l-am pus ca sa nu fiu offtopic.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 19:40   #10077
Registered User

Everything is illuminated 8,5+/10

(un film foarte bun)

-UPS- is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 20:55   #10078
Xeo
Registered User

Xeo's Avatar

The Longest Yard 3/10
Mean Machine 3.5/10 Doua filme exact la fel, aceeasi poveste aceeleasi replici, primul facut de americani, al-2-lea facut de englezi de asta are 0,5 in plus .

Xeo is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 21:10   #10079
Registered User

Alexneo's Avatar

A Love Song for Bobby Long - 7/10. Povestea nu e deosebita. Dar Travolta face un rol exceptional in rolul unui alcoolic, fost profesor de literatura.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 27-02-2006, 22:33   #10080
KeR
Registered User

KeR's Avatar

The Machinist - 8.5 - Nu ma asteptam sa fie atat de bun si recunosc ca m-am decis sa ma uit la el doar pt Chris Bale si pe scorul mare de pe IMDB.

Am dat scorul asa de mare nu neaparat pt scenariu(deci este cel putin bun) ci pt atmosfera din acesta(bacoviana, in multe scene este foarte deprimanta dar atat de bine conturata in acest fel incat nu are cum sa nu te "unga pe suflet").

Saw - 8 - As putea sa dau mai mult de atat pt scenariu care a fost original dar filmul a avut multe flawuri care efectiv te scoteau din toata atmosfera (care si asa nu a fost atat de bine cladita).

KeR is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules