Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-02-2006, 23:15   #10081 (permalink)

Two for the money - 5-6/10 - nu chiar destept si poate un pic cam lung
despre cum ajunge un fost baiat ce a jucat fotbal la colegiu sa fie cel mai tare prezicator de pariuri

Lord is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2006, 23:59   #10082 (permalink)
Misa
Guest

Shinobi - 9/10 Se aseamana pe alocuri cu House of Flying Daggers. Pt fanii filmelor japoneze filmul trebuie vazut. Cei mai buni 5 luptatori fiecare detinand abilitati unice din 2 clanuri rivale de Shinobi sunt pusi sa se intreaca intr-o competitie pe viata si pe moarte pt alegerea urmatorului succesor al Shogunului.In acelasi timp fiind departe de satele lor Shogunul vrea sa curete cele 2 sate ale celor 2 clanuri pt un control mai amanuntit al teritoriului si stabilizarii pacii in intreaga Japonie.Totusi conducatorii celor 2 clanuri se iubesc pe ascuns cele 2 clanuri fiind rivale de sute de ani si totusi in final ramane 1 singur din cei 10.Efectele speciale ale luptelor sunt desavarsite. Filmul este un masterpiece, i-as da 10 pt ca eu iubesc tot ce tine de Japonia dar nu as fi obiectiv.

Reply With Quote
Old 28-02-2006, 09:07   #10083 (permalink)
Registered User

djlyon's Avatar

Quote:
Originally Posted by CEOK
Brokeback Mountain - O iubire secreta 3/10 (...)
aka Brokebutt Mounting

djlyon is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2006, 10:56   #10084 (permalink)
Registered User

d2any's Avatar

Akira 9.5/10 super animatie recomand
The Double Life Of Veronique 8/10 decoruri frumoase,subiect interesant
Neon Genesis Evangelion: The End Of Evangelion 9.5/10 anime super
Prime 7/10 comedie draguta

d2any is online now    Reply With Quote
Old 28-02-2006, 22:03   #10085 (permalink)
Moderator

de mult n-am mai prins o asa combinatie fericita de filme...

junebug 8.5/10 excelent film! de mult nu a reusit vreo pelicula sa ma prinda atat. e superb transmisa privitorului frictiunea aceea aparent superficiala insa dramatic de profunda dintre cele doua lumi. am inteles personajele alea mai bine decat mi-as fi dorit. excelent si recomandat fara rezerve!

everything is illuminated 8.5/10 alt film excelent. memorabila replica aceea.. "grandfather informs me this is not possible". evident.. in contextul in care e spusa. universul in care se misca cei trei e atat de apropiat de ceea ce cunoasterm ca romani incat e foarte greu sa nu apreciezi situatiile si reactiile personajelor. nu stiu daca filmul poate fi apreciat la fel de bine de unii care nu cunosc decat poate superficial aceasta parte de lume. din nou.. highly recommended!

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2006, 22:44   #10086 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

Hoodwinked - 7.5/10. a avut niste faze chiar frumoase dar, pe general, nu a fost foarte stralucit. mi-a placut cum a fost imbinata povestea chiar daca era cu usurinta anticipata..
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2006, 23:35   #10087 (permalink)

altceva's Avatar

Brokeback Mountain - 8/10. Un film bun.Cei care nu pot trece peste sentimentele dintre doi barbati care se potrivesc din toate punctele de vedere nu sunt obligati sa-l ia in considerare. Cand va fi acceptata ideea ca este foarte important ce simte omul respectiv si nu ce crede majoritatea oamenilor,atunci vor inceta si paradele si se vor potoli si militantii pentru drepturi...

Underworld Evolution - 6/10. Dreadlord care sa scrie la tastatura. Mwuahahaha! Film care a respectat strict maniera primei parti,gagica din rolul principal arata bine in piele,pacat ca Hollywood-ul inca nu realizeaza ca dupa ce te bati cu un liliac de 3m care da cu tine de toti peretii si te tavaleste prin tot jegul nu arati ca pe coperta de la Cosmopolitan,chiar daca ti se regenereaza tesuturile,murdar tot ramai,doh!

Meet the Fockers - 7,5/10. "You fockerised him!" Lol. Pacat ca Dustin Hoffman si Robert DeNiro nu-si pot etala adevaratele lor calitati intr-un film de comedie.Oricum,am ras la cateva faze...
PENTRU COPACI!!!

altceva is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2006, 02:20   #10088 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Green Mile, revazut pentru a 3-a oara cred. 9 clar! Suuuuuper film. Chiar daca e destul de lung, nu te plictisesti absolut de loc si e foarte interesant prin faptul ca nu poti sa-l incadrezi foarte usor. Parca ar fi drama dar parca ar avea un pic de fantezie si categoric si ceva umor p-acolo. Un film excelent, care poate fi vazut in orice imprejurare cu oricine. Il recomand cu caldura si dc nu va place primesc cu seninatate injuraturile!

Doctorul is online now    Reply With Quote
Old 01-03-2006, 14:27   #10089 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

The Chumscrubber 6/10
un film despre oamenii care uita sa se mai asculte intre ei

ce mi-a placut

Carrie-Anne Moss ca are sanii mari si bine proportionati si as vrea sa pun mana pe ei.

ce nu mi-a placut

secventele in care aparea din senin personajul digital, se putea gasi o solutie mai buna de a raporta cadrul suburban la fantezia aia cretina

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2006, 16:50   #10090 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa
Shinobi - 9/10 Se aseamana pe alocuri cu House of Flying Daggers. Pt fanii filmelor japoneze filmul trebuie vazut. Cei mai buni 5 luptatori fiecare detinand abilitati unice din 2 clanuri rivale de Shinobi sunt pusi sa se intreaca intr-o competitie pe viata si pe moarte pt alegerea urmatorului succesor al Shogunului.In acelasi timp fiind departe de satele lor Shogunul vrea sa curete cele 2 sate ale celor 2 clanuri pt un control mai amanuntit al teritoriului si stabilizarii pacii in intreaga Japonie.Totusi conducatorii celor 2 clanuri se iubesc pe ascuns cele 2 clanuri fiind rivale de sute de ani si totusi in final ramane 1 singur din cei 10.Efectele speciale ale luptelor sunt desavarsite. Filmul este un masterpiece, i-as da 10 pt ca eu iubesc tot ce tine de Japonia dar nu as fi obiectiv.
Mai incerc odata sa imi spun parerea despre filmul asta. Plotul este ok, dar totul se intampla atat de repede incat nu ai timp sa iti dezvolti o parerea despre personaje, bataliile (care sunt si putine) sunt scurte iar efectele speciale sunt exagerate si cad in penibil de multe ori. Este putin gresit sa compari un film asa superficial ca asta cu HOFD. Iubirea dintre Iga si Koga, mai precis dintre Gennosuke si Oboro nu este aprofundata deloc, sincer putin ma intereseaza ce se intampla cu ei la sfarsit. Ca sa nu o dau in partea cu montajul care mi s-a parut si ea penibila. Am mai spus, Basilisk (anime) dupa care este facut filmul este de departe mult mai ok decat aceeasta tentativa nereusita care este filmul Shinobi. As mai putea sa bla bla inca putin dar cred ca am spus suficient incat sa va formati o mica parere.

keee's is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2006, 21:43   #10091 (permalink)
Moderator

a bit of a mix.. but..

north country 7/10 filmul stareste reactii destul de puternice. prezinta problema hartuirii sexuale la modul deschis si realist. nu prea se remarca nimeni ca joc.. insa merita privit macar pentru modul non-isteric in care se pun problemele.

murderball 7/10 destul de ok. te introduce intr-o lume care pentru multi(pentru mine sigur) era imaginata altfel. ma bucur ca mi-a deschis ochii. e adevarat insa si faptul ca in romania lucrurile sunt departe de ce se arata in film.

paradise now 6.5/10 nu m-a impresionat in mod deosebit. e un film chiar cuminte as putea spune. nu pune probleme mai deloc. putinele schimburi de replici in care se pune in discutie modul de gandire care naste atentatori sinucigasi sunt tare firave din punct de vedere al continutului.

enron - the smartest guys in the room 7.5/10 reuseste sa explice relativ bine ceea ce s-a intamplat cu acea companie. nu intra totusi prea mult in dedesubrturi legate de presedintie si nici in cele ce privesc firma de audit arthur anderson. dar mai ales(si de asta nu a primit mai mult de 7.5) nu explica un pic mecanismul ingineriilor financiare. e adevarat ca, fiind destinat unui public larg, filmul nu putea face contabilitate cu privitorul.. insa nitel mai mult insight nu ar fi stricat.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2006, 21:47   #10092 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

Cheaper.By.The.Dozen.2. 7/10 film de vazut cu prietena de 1 martie or smth

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 01-03-2006, 22:29   #10093 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

Pride & Prejudice (1995) 9/10 filmul este compus din 6 parti si dureaza 5 ore, am fsot nevoit sa ma uit si am crezut ca o sa ma plictisesc de moarte dar din contra nici nu am simtit cand au trecut cele 5 ore, filmul a fost excelent

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 11:48   #10094 (permalink)
SF

Life of David Gale. (2002?) - 9/10.
Despre problema executiilor in inchisorile americane.
Din nou, un rol excelent interpretat de Kevin Spacey, filmul este deosebit de emotional mai ales in ultimele 5 minute.

Spre deosebire de alte filme care lasa ce-i mai bun la final, asta nu te plictiseste in restul filmului, nu e usor previzibil si iti captiveaza atentia pana la sfarsit. Nu va dezamagi!

SF is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 11:53   #10095 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Brokeback Mountain 7/10. Ii dau 7 pentru ca este un film care promite un oscar anul asta, sincer nu merita. Daca nu era nomonalizat la oscar poate ii dadeam 8.
M-am uitat cu greu la el dupa ce am citit aici.. ma asteptam sa mi se faca rau.. 2-3 scene .. nimic iesit din comun, romanii trebuie sa scape de prejudecati. Revenind la film, povestea nu este cine site ce emotionanta.. dar actorii o joaca bine!

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 15:40   #10096 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

The Pink Panther - 5.5. Steve Martin salveaza filmul prin interpretarea de nota 10. Inceputul filmului cu gagurile rasuflate iti taie elanul dar de pe la jumatatea lui actiunea rapida si jocul lui Martin te recapteaza in atmosfera PP. Jean Reno parea ca a fost luat cu forta de la o partida de pescuit si introdus in film intr-un rol care nu i se potriveste. Asemeni lui Reno, Kevin Kline a fost o dezamagire (jocul lui din French Kiss pare atat de departe de ceea ce a facut in PP)

2001 Maniacs - 3.5. Nota asa mare a primit-o pt ca a reusit sa ma faca sa motai pe toata durata lui. Filmul este o reinterpretare a "celebrului" 2000 Maniacs din 1964 (desigur, tot atat de prost ca si acesta). Un film de groaza in 200x este egal cu un kitsch in orice arta. Totul se bazeaza pe eventuala sperietura a privitorului prin cat mai mult sange, eventual printr-un "bau" brusc; nu se mai merge pe manipularea psihicului si tintuirea in fotoliu mai mult de dorinta de a vedea continuarea/finalizarea actiunii.

Last edited by rockets; 02-03-2006 at 17:14..

rockets is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 18:10   #10097 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lou
e, si acum inchipuie-ti ca erau 2 lesbiene in locul cowboy-ilor respectivi. pot sa pun pariu ca ti-ai umezit degetele .
eu unul prefer sa astept remake-ul.

Jarhead - 7/10 Cu toate ca Mendes a reusit sa creeze cateva scene memorabile, scenariul nu m-a impresionat la fel de mult ca romanul de care a beneficiat Kubrick in Full Metal Jacket. Inteleg foarte bine ca temele tratate in cele doua filme nu sunt tocmai aceleasi, insa, la urma urmei, nu sunt decat un consumator care va prefera intotdeauna varianta mai plina de dramatism. Jarhead nu e deloc un film slab, problema e ca trateaza un subiect care probabil nu-i va atinge pe multi.

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 19:24   #10098 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Brokeback.Mountain 8/10 ..... poveste superba , actorii joaca exceptzional ....i-asi fi dat 9 dar ma deranjat o faza (scena cand fac sex prima data) ...dar in fine filmul este superb .
De colectzie.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 22:28   #10099 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

The Terminal, 9/10
Tom Hanks joaca impresionant, ca de obicei.
Excelent filmul.

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2006, 23:35   #10100 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Munich: Un Spielberg de nerecunoscut. Fara discursuri patriotice penibile, fara final moralizator, fara clisee prea multe, si culmea, destul de obiectiv (mai ales ca e vorba de evrei). Sigur, tema e simpla si foarte folosita: "violenta naste violenta", insa filmul mi s-a parut excelent, daca nu putin cam lung. 8.5/10

A history of violence:
7.5 . Film bun per total, dar tras de par din multe puncte de vedere. FOARTE tras de par. Nu stiu de ce i-am dat nota mare, probabil doar pentru ca mi-a placut.

42 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules