![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10102 (permalink) | ||
| Walk the Line 9/10 - nu prea am mai avut timp de filme in ultimu' timp asa ca m-a impresionat destul de usor merita vazut.dadada ca mi-am adus aminte ... am mai vazut si Shinobi 9/10 - mi-a placut foarte mult, film cu substanta si asta.
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P | |||
|
| | #10103 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Day watch, 8/10, mai bun decat night watch, mai clar, efectele speciale FOARTE BUNE.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 03-03-2006 at 13:51.. | ||
|
| | #10106 (permalink) | ||
|
Akira 8/10 (animatie) A se observa anul in care a fost lansat filmul. Aeon Flux 7/10 ahhh...Charlize.....
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 03-03-2006 at 22:23.. | |||
|
| | #10108 (permalink) | ||
|
Vozvrashcheniye (2003) 10/10 ![]() No Man's Land (2001) 8/10 Funny Games (1997) 8,5/10 Va, vis et deviens (2005) 8/10
__________________ Do you know what nemesis means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case, by a horrible c*nt. Me. | |||
|
| | #10111 (permalink) | ||
| Along Came Polly 7.5 m-a suprins placut comedia asta. Ben Stiller e bine ales pentru acest film. Anger Management 8/10 o comedie interesanta pe alocuri spumoasa. Finalul este previzibil si in maniera hollywoodiana. Adam Sandler promite iar Jack Nicholson a reusit sa nu ma dezamageasca.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #10112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: nicaieri |
brokeback mountain-7 trecand cu ff peste scenele "fierbinti" pana la urma e un film bun munich-8.5 entuziasmant! spielberg in mare forma the eye(2002)-7 horror foarte bun the wall (1982)-9 hail to the gods! hail to Roger Waters! | ||
|
| | #10113 (permalink) | ||
| Quote:
Munich 8/10. Mult mai putzin patetic decat ma asteptam. Fara plansete si istericale, frumos ca Spielberg s-a abtzinut. Style Wars 9/10. Daca esti pasionat de graffiti-ul new-yorkez din anii '80, asta e filmul pe care trebuie sa-l vezi. Special guest stars: Seen, Case2, Dondi, Zephyr, etc
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #10114 (permalink) | ||
|
Panter Roz 8/10 - vazut la muvi plex or smth ... dupa 5 ani de absenta de prin cinematografe .... m`am convins ca aveam dreptate ... mai bine inchiriezi dvd-ul ... oricum ce pot sa zic e o comedie destul de reusita cu multe nume mari ...
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #10116 (permalink) | ||
| Quote:
Si sa vin si eu cu niscaiva filme : Capote 8/10 - Un scriitor incearca sa-si gaseasca un subiect de carte in persoana unui om care tocmai a omorat o familie dintr-un orasel...P.S.Hoffman e cam favorit la Oscar anul asta pt interpretarea asta Forrest Gump 9/10 - Este vorba de un om "mai incet la minte" sa zicem dar care desi ne este descris in acest fel pe tot parcursul filmului nu face niciodata vreo prostie sau ceva rau.Este filmul cel mai aproape de perfectiune pe care l-am vazut pana acum.Muzica din el este parca facuta special pentru cadrele respective,despre Tom Hanks nu cred ca mai are rost sa zic ceva,Oscarul din acel an primit pentrul interpretarea din acest film vorbesc de la sine.Intr-un cuvant : Genial .
__________________ In love with music | |||
|
| | #10118 (permalink) | ||
|
Nanny McPhee 5/10 Colin Firth nu s-a saturat de rolurile astea? ca eu m-am cam saturat sa vad aceeasi interpretare peste tot (cel putin asa gandeam cand am vazut filmul). Povestea in sine nu e cine stie ce... una peste alta, nu are nimic memorabil (copiii sunt enervanti, chestiile stridente sunt prea stridente, Imelda Stauton si Emma Thompson sunt ok dar rolurile lor nu au ceva care sa atraga atentia). Pentru cineva mai carcotas decat mine filmul e in mod clar fara importanta. De vazut doar de fanii actorilor care apar... About a Boy 7/10 incepusem cartea si nu am rezistat tentatiei asa ca m-am uitat la film. nu a fost bine pentru ca a mai redus din placerea lecturii. filmul e ok-ish, cu un Hugh Grant in rol de pierde vara cu lipici la femei si cu un pusti destul de inteligent si un pic ciudat. ce il ridica peste medie sunt problemele pe care le trateaza. nu primeste nota mai mare pentra ca in carte sunt mult mai atent tratate (ca de obicei, carte e mai buna decat filmul). Girl with a pearl earring 7/10 de data asta am asteptat sa termin cartea si abia pe urma am vazut filmul. ca si pana acum, cartea e mai buna decat fimul. senzatia e alta, nu e vorba numia de cat de mult din carte apare in film. Colin Firth (intr-un rol cat de cat diferit de cel de mai sus) e complet nepotrivit si se vede in jocul lui... nu stie ce sa faca cu personajul. Scarlet se potriveste dar daca ar trebui sa aleg cel mai bun actor in film, as alege-o pe tipa care joaca rolul sotiei - dintre toate personajele, al ei e cel mai apropiat de ce aveam eu in minte dupa lectura cartii. Good night, good luck 7/10 tot 7. adica nu lasa nimic in tine, nu are nimic care sa te faca sa te gandesti la unul din subiectele tratate. poate daca eram american ma simteam mai apropiat de subiect (goana dupa vrajitoare unde rolul vrajitoarelor e jucat de comunisti). George Clooney face un rol bun si atrage atentia nu numai prin interpretare ci si prin faptul ca un actor de talia sa se da la o parte din centrul atentiei si lasa rolul principal altcuiva, acceptand un rol secundar doar pentru a aduce un plus filmului. Night watch 7.5 astuia i-am dat cu juma de punct mai mult pentru ca e facut de rusi dar se poate lupta cu cele facute de americani. mi se pare ca a aparut si "day watch" si se pare ca or sa mai apara doua. sunt filme facute dupa cartile unui autor rus, si planul e sa fie 4 carti in serie. am cautat cartile pe net dar nu am gasit decat in rusa... si nu mi-a placut atat de mult incat sa ma faca sa invat rusa doar ca sa le pot citi. asta chiar e cu vanatoare de vrajitoare. la propriu. as mai zice si de "Broken flowers" dar mai bine ma abtin. zic doar ca nu mi-a placut.
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #10119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | Quote:
...sau de catre copii , publicul tinta al filmului ..doh! Goal 5/10 ..foarte putin fotbal in filmul asta , rol foarte potrivit pentru Marcel Iures ..insa ..doar atat ! | ||
|
| | #10120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|