![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10141 (permalink) | ||
|
TransAmerica 8.5/10 brokeback mountain e mic copil. filmul asta te da cu capul de pereti intr-un mod foarte placut. felicity face un rol bun (nu stiu daca e cel mai bun in 2005 dar oricum isi merita nominalizarea la oscar). povestea in schimb merita un oscar. macar o nominalizare. poate ca ar trebui sa-i dau 9/10 doar pentru ca nu apare si colin firth! de vazut oricum! e mai usor de acceptat decat Brokeback mountain... sau poate ca e mai usor de acceptat tocmai pentru ca e al doilea...
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #10143 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
The Pink Panther - 5-6/10 - are unele faze foarte haioase si lucrul care mi-a placut a fost ca s-a incercat sa fie o parodie (ceea ce nu am mai vazut de ceva vreme) nu exceleaza dar sa zicem ca poate fi vazut
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #10144 (permalink) | ||
|
The Pink Panther - 6/10 Puncte minus pentru Steve Martin care e complet nepotrivit si jumatate din glume (previzibile). Puncte in plus pentru celelalte glume si atentia pentru mici detalii. M-a determinat sa revad originalele. Beyonce =-1, putem face o teorema: Pop Diva + Movies = Miserable Failure.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Working for: Nikkor 200mm f/2 VR | |||
|
| | #10145 (permalink) | ||
|
pink panther - 4/10. am ras de vreo 2 ori , in rest nimic de remarcat wrong turn - 8/10 - unul din cele mai bune filme horror pe care le-am vazut feeling, sange nici prea prea , nici foarte foarte, suspans... doar finalul nu m-a impresionat.
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... | |||
|
| | #10146 (permalink) | ||
|
Master & Commander The Far Side Of The World - 6/10 - mda...credeam ca un film cu Russel Crowe nu putea sa fie plictisitor dar m-am inselat. A adormit de vreo 3 ori incercand sa-l vad. Seria Alien (1+2+3+4) - 10/10 - Le stiti si voi. The best horror/sci-fi series in the world.E interezand sa vad cat de sexy devine Sigourney Weaver in Ressurection in '97 fata de cum era in Aliens (80's). Mentionez ca e prima data cand vad seria si nu ea atat de gore cat credeam, defapt nu e mai deloc gore.
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #10148 (permalink) | ||
|
Howl's moving castle orice film care ma tine treaz pana la ora asta in cursul saptamanii merita 9/10. Un pic mai bun decat Spirited away... sau poate ca e proaspat vazut, de asta mi se pare mai bun. oricum, de vazut!
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #10149 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #10152 (permalink) | ||
| 8MM .Nicholas Cage joaca rolul lui Nicolas Cage, intr-un film fara nici o urma de ritm sau suspans.6/10
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #10154 (permalink) | ||
| King Kong - 7/10 - super efectele, scenariul este si el reusit...nu prea mi-a placut spre sfarsit (nici nu pot sa imi imaginez cum l-au adus in NY cu amaratul ala de vas....) Crash - 8/10 - foarte reusit filmul, marita premiul de cel mai bun film.
__________________ | Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti | | |||
|
| | #10155 (permalink) | ||
| Shinobi, zis si Heart Under Blade. Cu SPOILERE, normal. Un fel de Romeo si Julieta combinat cu X-Men, Sora 13 si Matrix. Suna bine, nu? De ce ii dau atunci 8.5? Pentru ca e misto. Este povestea a doi Shinobi (bun link, nu? ) din perioada imediat dupa Sekigahara (Yagyu Munenori e un personaj din film). Cei doi (boy & girl) se iubesc cu foc dar au neplacerea sa descopere ca fac parte din doua "triburi" nu numai diferite (Koga si Iga), dar care se si dusmanesc de moarte doar de vreo 400 de ani.In afara de acest pretext banal, filmul pune gaz pe foc prin hotararea lui Tokugawa de a "raspandi" pacea in Japonia proaspat unificata. Cu ce ne deranjeaza asta pe noi? Pai e simplu, Shinobi existau doar pentru a lupta. In consecinta se adopta o ordonanta de urgenta prin care cele doua case Shinobi trebuiau sa dispara. Intrucat erau destul de buni la bataie, Hattori Hanzo (dpdv istoric se pare ca era mort de-a binelea in vremea aia, dar nu asta conteaza) ca "sef" al Shinobi ii cheama pe cei doi conducatori si ii informeaza ca trebuie sa se bata intre ei, intr-un 5 la 5. Castigatorul ia tot. Evident, cei doi porumbei erau nepoata respectiv fiul celor doi lideri Shinobi. Ma rog, nu povestesc toata actiunea, nu vreau sa va rapesc toata placerea. Cert este ca cei 10 se bat ca chiorii, vrand-nevrand. Personajele nu sunt zugravite prea in detaliu (nici macar cei 2 protagonisti), ci doar atat cat sa justifice actiunea. Apare (normal) lupta interioara intre dragoste si datorie, insa pana la urma toata lumea ia deciziile potrivite astfel incat sfarsitul filmului m-a gasit intr-o stare deosebita de multumire. Poate ar mai trebui sa spun ca din cauza filmului am ratat meciul Arsenal-Real. Initial am bagat discul 1 in player "ca sa vad cu ce e", cu vreo juma' de ora inainte de meci. Meciul s-a dus dracului (e drept ca am tinut computerul deschis la niste scoruri live ) si filmul a fost vizionat cap-coada. Cu o intrerupere destul de mare intre discul 1 si 2, din cauza ca nevasta-mea s-a dus sa-l culce pe ala mic si m-a amenintat cu pedepse grele daca indraznesc sa dau drumul la film fara sa o astept.Ma rog, sa nu mai pierdem vremea. Filmul merita clar vazut, in afara de cazul in care sunteti atat de seriosi incat sunteti convinsi ca filmele cu Harry Potter n-ar trebui sa existe intrucat nu exista magie. Partea de efecte speciale este grozava, cei 10 batausi au fiecare cate un skill particular si nici o secunda nu am avut senzatia ca "zboara pe sarma" sau ca "e prea de tot". Imagini misto de tot (mi-a trecut prin minte ca ar merita vazut la cinematograf), coloana sonora potrivita filmului, scene de lupta destul de scurte dar foarte vioaie. Nota 8.5, parca am mai spus, si o recomandare calduroasa din partea mea. Asta vine undeva intre foarte bun si extraordinar.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #10157 (permalink) | ||
|
The Big Lebowski 6/10 -- un film mediu.nu mi s-a parut o comedie geniala asa cum m-as fi asteptat avand in vedere punctajul foarte ridicat de pe imdb.com.In plus personajul interpretat de John Goodman ma scotea din sarite (nu stiu daca asta era menirea).In schimb Phillip Seymour Hoffmann a avut cateva momente comice in film.
| |||
|
| | #10159 (permalink) | ||
|
Lord of war http://imdb.com/title/tt0399295/ Nota: 8/10 Memorabil monologul lui Nicolas Cage de la inceput( si sfarsit).
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,2*1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Asus GeForce 8600GT Silent 512 Mb Ddr3@791/1700,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Sony-Ericsson T65/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,512DDR,Dvd-Wr | |||
|
| | #10160 (permalink) | ||
|
Crash 9/10 Cel mai bun film al anului.Societatea moderna are probleme serioase. Lord Of War 8/10 Mi-a placut. Offtopic: Imi zice si mie cineva please cum funtioneaza tagurile de spoiler?
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|