![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1001 | ||
| Ciez: "Sunt fata dura , in viata mea am reusit sa nu plang la nici un film , inafara de doua filme , care sunt si vor ramane slabiciunile mele. Acelea sunt: Predator 2 si Minunatele aventuri ale lui Barney "Acest mail l-am primit de la o gagica din Germania, cu care m-am intalnit pe mirc.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1002 | ||
| Die another day 3 Filme ca asta n-ar trebui sa apara nici pe caseta video...unul dintre cele mai trase de par filme. Si astea ma oftica cel mai rau. Ma oftica...imi lasa un gust amar mai bine zis. Cand ma gandesc ca majoritatea gusta acest gen...Bleah. Faze de un irealism incredibil...Seria James Bond...oare o sa mai mulga mult vaca asta ? :grr: Filmele din seria originala aveau un farmec aparte (era parca o poveste mai credibila, un grad de imersiune mai ridicat, trucurile astea de doi lei erau inlocuite cu un scenariu mai solid si cu actori parca mai...credibili). Asta (si ultimele din serie) sunt penibile. Ajunge...ca-mi creste tensiunea. PS: singurele lucruri care mi-au bucurat ochiu' e Ciocolatica (Halle Berry) si...mai era ceva dar am uitat. M-a marcat filmu' domne, ce sa mai... Later edited dupa citirea intregului thread: Am observat ca intr-adevar a fost perceput nefavorabil, nota medie fiind 4. De asemenea Assassin vad ca repeti de fiecare data cand ai ocazia ca Halle Berry e urata cu spume. Duda, aprecierile astea estetice sunt pur subiective...unui prieten Herzigova* i se pare muma padurii (n-ar rasplati-o nici cu 10000 ). Lui iqzero am inteles ca ii place Nadine la nebunie...deci curiozitati la tot pasul. Ar mai fi faza conform careia primele filme din serie ar fi...childish...am zis, au calitati si defecte. Dar ce defecte vezi tu care sa echivaleze cu...chestiile astea din zilele noastre nu stiu. + ca au trecut ceva ani... PS2: mi-am amintit care era al doilea lucru, Jaguarul. Fuck, i-ar imi amintesc cat de tras de par e filmul...ma mir ca lasa urme-n zapada. Believe it or NOT©
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia Last edited by unq_flipmo; 06-03-2003 at 05:39. | |||
|
| | #1003 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | The Bourne Identity - 6/10 Mai bun mi s-a parut varianta aia de TV cu Chamberlain. | ||
|
| | #1004 | ||
| catch me if u can 8/10
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #1005 | ||
| The Transporter - 8/10 - inceput extrem de promitator..pacat ca apoi se transforma intr-un filma american in care el ii bate pe absolut toti, fara probleme... why the f*ck did the have to put a 'love storty' in a good freaking european movie??
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1006 | ||
| the bourne identity - porcarie de film, nu l-as recomanda nici dusmanilor mei analyze that - iata o continuare care sa fie cat d ecat la inaltimea originalului all about the benjamins - nice. mike epps face tot filmul friday after next - bunicel, dar e cazul sa o lasa balta cu filmul asta | |||
|
| | #1007 | ||
| Stakeout 7/10 , cu Richard Dreyfuss si Emilio Estevez Imi plac la nebunie comediile politiste din anii 80. Care deobicei au in prim plan un cuplu de politisti ce lucreaza impreuna si tre' sa rezolve tot felul de chestii. Filme clasice cum in ziua de azi nu se mai fac. Oare de ce in anii '80...3 barbatzi din 5 purtau mustatza ? ![]() Filmul este facut in 1987 si are o continuare facuta in 1993 care se numeste Another Stakeout. L-am vazut si tot un film de 7/10 este. Vi le recomand pe amandoua daca suntetzi fani ai genului.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1008 | ||
| The Green Mile - 9/10 - A must see. Si cu toate astea filmul are mai multe probleme. Exista niste secvente mai fortate pe alocuri, dar chestia ceea mai deranjanta IMHO e faptul ca explica "prin viu grai" prea multe elemente care trebuiau lasate la voia interpretarii fiecarui privitor. | |||
|
| | #1009 | ||
| The Pianist - 11/10 ... nu va speriatzi ... nu e o gresheala ![]()
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1010 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Bowling for Columbine - 10/10
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||
|
| | #1011 | ||
| The Jackal 6/10
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #1012 | ||
| Japonezu' si rusu' ....poate vorbitzi si voi putin despre filmele voastre. De ce le-atzi dat asemenea note uriashe ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1013 | ||
| serving sara - 4/10 - super-slab filmul...ma asteptam sa rad mai mult avand in vedere ca era cu 'the funny guy from Friends' ... ultima fraza din film e misto ![]()
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1014 | ||
| Quote:
The Jackal - e un film facut acum cativa ani desre un asasin platit numit sacalul (nici o legatura cu carlos sacalul). in film joaca bruce willis si richard gere | |||
|
| | #1015 | ||
| Serving Sara 3/10... bleah!!!
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #1016 | ||
| A beautiful mind 9/10
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #1017 | ||
| De ce crezi tu zoso ca nu o sa-l vad pe HBO ? Afla ca si aia dau documentare. Cel mai recent am vazut un documentar despre cum copii din tarile sub ocupatie nazista erau trimisi cu trenul in tari libere. Foarte interesant. Am vazut The Jackal. Pe langa cei doi enumeratzi de tine a mai jucat in film si legendarul Sidney Poitier. spoiler Imi place mult ultima scena din film...cand dupa ce il prinsese pe Bruce Willis (The Jackal)...Poitier vrea sa ii dea drumu lui Gere...si intra sa bea o cafea...iar acesta din urma pleaca linistit peste o cale ferata....trece trenu..si asta e. Categoric un film de 7/10. end spoiler Am mai vazut mai demult un film ...care chiar era despre Carlos Sacalul. Cu Aidan Quinn si Donald Sutherland. Uite , zoso....take a look here . E naspa sa nu ai HBO. Vezi doar filme ce au rupt gura targului....dar ratezi unele filme destul de interesante. ![]()
|
| | #1018 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1019 | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1020 | ||
| Da..dar chestia e ca HBO mai ofera si unele filme pe care voi nu le vedetzi pe cd-urile si dvd-urile voastre pirat. Si o sa le vedetzi voi peste abia 2-3 ani pe Romania 1. De exemplu...A la foile...pas du tout sau filmul de aseara 8 femmes .
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|