![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10181 (permalink) | ||
|
Stay - 9/10 - un film nemaipomenit de bun, ciudat. Ewan Mcgregor e actorul meu preferat, el si J. Depp pt ca isi aleg filme f bune si fff ciudate. Fear & Loathing in Las Vegas - 9/10 - abia acum l-am vazut. Film f bun, f ciudat. Viata vazuta de un drogat, insa comic, nu dramatic.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #10184 (permalink) | ||
| Black Knight 5.5/10 un Martin Lawrence nu foarte sclipitor cum il gasim in alte filme. Un film de duzina. Johny English 4.5/10 Rowan Atkinson este un actor pe care nu-l suport. Combinat cu o comedie stupida si puerila + accentul britanic pe care-l tolerez cu greu a iesit ce a iesit. Un + pentru Natalie Imbruglia.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #10187 (permalink) | ||
| Quote:
Green Mile - 6,5/10 - nu stiu de ce filmul asta e considerat bun. A avut niste chestii complet stupide in el (fazele cu soricelul sunt de-a dreptul puierile, insa sunt intre alte faze dramatice de-a dreptul ceea ce e f derutant). Singurul lucru placut e combinatia (f ciudata) de SF cu drama. Mi s-a parut chiar prost filmul asta.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #10189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: nicaieri |
fear&loathing in las vegas -8 dement plin de droguri de toate felurile.foarte amuzant. o adevarata nebunie vizuala. de vazut lord of war-8,5 initial vroiam sa-i dau 8 dar finalul este absolut atipic pentru filmele de la hollywood si dezvaluie multe adevaruri despre traficul cu arme | ||
|
| | #10190 (permalink) | ||
|
Vai... Nu stiu si nu vreau sa exagerez. Dar am vazut multe sute de filme la viata mea. M-am straduit sa am rabdare sa ma uit la Brokeback Mountain pana la capat. Mai mult de 5/10 nu ii dau. Si nota asta e cu indulgenta, pentru prestatia celor 2 actori. Nu pot sa spun ca e jalnic, dar pot sa spun ca a fost o mare insulta pentru Crash sa nu fie considerat favorit la Oscar din cauza acestui film. Nimic deosebit. | |||
|
| | #10192 (permalink) | ||
|
Ar trebui sa existe o regula sa nu dam note la filme daca nu le-am vazut complet (vezi filme gen From dusk 'till dawn).
|
| | #10193 (permalink) | ||
|
Crash 6/10 Inca n-am inteles de ce a luat Oscar. Daca asta a fost cel mai bun film, atunci nu vreau sa vad restul. Scenariul a fost praf, rasism in sus, rasism in jos, etc... Personajele au fost foarte subtire definite.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #10198 (permalink) | ||
|
Filme vazute si filme mai vechi revazute in ultima luna: imdb: Kontroll 7,5/10 un film unguresc, destul de bun, daca nu ma insel a luat si un premiu pe la TIF. Brokeback Mountain 5,5/10 2 gay texani,niste oi si niste peisaje frumoase in rest foarte plictisitor. Ghost Dog: The Way of the Samurai 8/10, un hitman ce actioneaza dupa principiile samurailor din Japonia feudala, nota e putin subiectiva pentru ca imi place foarte mult Jim Jarmusch, probabil ca multora nu o sa le placa filmul. Kung Fu Hustle 6/10- parodie dupa filmele cu kung Fu chinezesti, dar destul de plictisitoare. Spun 8,5/10 un film bun cu si despre amfetamine ![]() Crash 7/10 mi-a adus aminte de 21 Grams si Traffic, intamplarile cam cu prea mult "happy ending" fata de viata reala. Factotum 9/10 povestea autobiografica a poetului si romancierului Charles Bukowski, mi-am schimbat parerea despre Matt Dillon dupa filmul asta. Blade Runner 9/10 unul dintre cele mai bune filme SF, dupa parerea mea alaturi de: Solaris 9,5/10, nu am vazut originalul a lui Andrei Tarkovsky ca sa le pot compara, insa scenariul si actorii (George Clooney si Jeremy Davies) sunt birci ![]() Igby Goes Down 8/10 povestea unui adolescent cu un tata cu probleme mentale ,o mama rea si un frate perfect, asta pe scurt ![]() happy? Last edited by p1tbull; 15-03-2006 at 18:15.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|