![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ The future holds many possibilities. | ||
|
| | #10222 (permalink) | ||
|
Subscriu, filmul mi s-a parut o colectie de clisee iar personajele de o artificialitate cum rar am intalnit. Cu mica mentiune ca si pe mine a reusit sa ma impresioneze, pentru ca pur si simplu a fost bine realizat. I-am dat un 7.5 parca. der untergang - 9. Un film EXCELENT despre ultimele zile ale lui Hitler. Foarte natural, nu mi s-a parut nimic absolut nimic tras de par. Cred ca a reusit sa surprinda perfect situatia de atunci si mai ales trairile personajelor. Evident, nu am cum sa stiu, pentru ca nu am fost acolo, dar presupun. Un punct in minus pentru povestea paralela a copiilor luptatori, care pur si simplu nu mi s-a parut ca a contribuit la scenariul filmului, ba dimpotriva. Iar finalul ei a fost singura tenta de comercial pe care a avut-o filmul. Ps: bine ca n-a fost in engleza.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #10223 (permalink) | ||
| A history of violence - 6/10 A fost prea sec filmul, nu m-a impresionat cu nimic. Dorm Daze - 5.5/10 A fost o comedie usoara, placuta, dar nimic mai mult, film tipic cu studenti americani. Catch me if you can - 8.5/10 Mi-a placut, si Leonardo DiCaprio si Tom Hanks au jucat excelent, un film bun spre foarte bun, si mai tare e ca filmul a fost inspirat dupa un personaj real. Road to perdition - 9 Un alt film excelent cu Tom Hanks, fiecare face tot posibilul sa-si protejeze/razbune familia. Collateral - 8/10 Nu inteleg de ce toata lumea in critica pe Tom Cruise, si in filmul asta a jucat foarte bine, la fel si Jamie Foxx. Fun with Dick and Jane - 6/10 Nu a fost cine stie ce filmul, poate prima varianta din 1977 era mai aproape de realitate, dar filmul nou nu prea se potriveste cu realitatile sociale. ![]() History of the world Part 1 - 7/10 O comedie destul de buna, cu mult peste comediile din ziua de azi, cu toate ca poate pare in mare o prostie filmul, glumele au fost bune si filmul in mare a fost placut. Hostel - 4/10 Nu inteleg ce treaba a avut Tarantino cu porcaria asta, Filmul pe scurt: Tzatze, buci, sange, burgiu, sange, degete taiate, tzatze, vagabonzi, , degete taiate, sange. Just Friends - 3/10 Un film mai plictisitor decat asta nu am vazut de multa vreme. Cred ca e visul oricarui grasun sa devina macho cu muschi de otel si un job in muzica/advertising si sa dea mucu apoi la cei ce-si bateau joc de el in liceu. Slab. Anna Faris doar roluri de retardata si tembela joaca? Lost in Translation - 9/10 Un film ce merita vazut, hehe a fost interesant ca nu s-a intamplat nimic intre cei doi. Inca un film in care Anna Faris a jucat rolul de prostul satului. 2001: A Space Odyssey ?/10 Nu stiu cu cat sa notez filmul asta, poate nu reusesc eu sa inteleg arta adevarata, mi s-a parut si foarte lung si lungit filmul, sau poate nu am inteles nevoia regizorului de a prezenta cele mai mici detalii ale artei cinematografice. | |||
|
| | #10225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
nu stiu ce aveti voi cu crash a fost chiar super marfa realizat acum sa dau si eu niste note pink panther 2/10 o foarte mare porcarie de film, genul de comedie realizata acu 20 de ani(care si atunci erau considerate porcarii) Bet Your Life 3/10 actori prosti idee destul de proasta realizare destule de proasta casanova 7.5/10 o comedie destul de interesanta am ras si ceva la ea.as zice ca merita vazut Going The Distance 7/10 un film destul de dragut cu rezultate asteptate .merita vazut cu niste prieteni acasa nany .. 8/10 asta datorita faptului ca e destinat copiilor(nu as recomanda adultiolr,p mine ma enervat dar am inteles ideea ca e pt copii ) Proof 8/10 un film ce merita vazut este destul de interesant si acum o sa dau cateva note si la cateva seriale battlestar galactica 9.5/10 (Seria noua) cel mai bun serial sf care l am vazut vreodata ,in fiecare saptamana abea astept sa l vad seinfeld 9.5/10 o comedie cu f mult bun gust glumele fiind destinate la toate persoanele de orice varsta friends 9.5/10 la serialul acesta rad mai mult ca la orice dar este destinat adolescentilor smallville 7.5/10 un serial chiar bun pt pierdut vremea dar e prea lungit | ||
|
| | #10226 (permalink) | ||
| Quote:
Ok, my turn, ca de obicei, iar sunt mult in urma. Vb de raportu' filme vazute si nescrise aici (53). Cerberus - 2/10 Filmat in Romania. Este extrem de ciudat si penibil sa vezi o ospatarita din Romania cum vb romana (foarte putin stalcit, de fapt), ea fiind americanca (ma rog, a avut o singura replica). Scenariu' e varza: Atilla, o sabie magica, Cerberus (CGI cretin). Nici macar replica "Who let the dog out?" in momentu' cand Cerberus halaiduia pe strazi nu m-a impresionat. Emmanuelle Vaugier e draguta, insa joaca mediocru' - poa' poa' mai mult, e posibil ca interpretarea sa fi fost din cauza rolului. Fragile - 3/10 Horror cu Calista Flockhart (tipa din Ally McBeal, pt cine nu stie). I-am dat un punct in plus pt. final care s-a vrut a fi nitel atipic. In rest, same old story. The Toybox - 2/10 Oare cand am sa mai vad un horror bun? Cu atmosfera si scenariu de calitate? The King - 7/10 Cu Gael Garcia Bernal si excelentu' William Hurt. De vazut. Saat po long/S.P.L. - 5/10 Un punct pt. unele scene de bataie si pt. Simon Yam si Sammo Hung Kam-Bo. Maang lung/Dragon Squad - 5/10 Un punct pt. unele scene de bataie si pt. Simon Yam si Sammo Hung Kam-Bo (da, este alt film). Bloodsuckers - 1/10 Se apropie de Dracula 3000 si de alte filme carora le-am dat 0/10. Michael Ironside e degeaba, si asta in primu' rand din cauza ca n-am inteles ce drq cauta in horroru' asta SF absolut cretin. Wolf Creek - 7/10 Aaaaaaahh, un horror bun, dom'le, in sfarsit! Incepe lent, se desfasoara si mai lent undeva pana in a doua jumatate a filmului. Pe urma, incepe groaznicu'™ care e si mai feroce, datorita antitezei cu prima parte. Yours, Mine and Ours - 5/10 ( Cheaper By The Dozen 1 & 2 ) la puterea a doua. Extrem de previzibil. Funny in anumite momente. Mediocru per total. Dirty Deeds - 5/10 Un punct pt. scenariu, putin altfel fata de majoritatea american teenage movies. Incearca si reuseste uneori sa nu cada in penibilu' acestui gen de filme. Spanking the Monkey - 6/10 Un punct pt. ca are curaju' sa prezinte un incest (mama - fiu) intr-o asemenea maniera incat spectatoru' nu e deranjat decat de ideea in sine si nu si de prezentare. Jeremy Davies e un actor foarte talentat. Intensity - 4/10 Vaaaaaaaaaarza. Logica, dom'le, unde e logica si coerenta scenariului? Underclassman - 1/10 Nu ii dau totusi 0/10 deoarece astfel de filme sunt la fel de rare ca cele de 10/10. Asta nu inseamna ca nu transpira a cretinatate prin toti porii. Nine Lives - 6/10 Frumos, da' nu m-a impresionat prea mult (am incercat sa fac abstractie de distributie). Luther - 6/10 Nu, nu e vb de Luther din secolu' trecut, ci de celalalt (la fel de cunoscut) din Evul Mediu. Desi nu il suport, Joseph Finnes e excelent pt. acest rol. Eve's Christmas - 6/10 Un alt film din categoria "What if?" Un punct in plus pt. ca imi place genu' si pt. ca filmu' nu e prost, asa cum ma asteptam. Game 6 - 6/10 Michael Keaton se revanseaza dupa First Daughter. Filmu' nu m-a dat totusi pe spate, am vazut altele si mai bune. Peaches - 5/10 Al doilea film plictisitor vazut cu Hugo Weaving, dupa Little Fish. Conteaza si forma, nu numa' fondu'. Death Tunnel - 2/10 Oooooooook, back to stupid horror movies. Efectiv m-am incretit la unele dialoguri, atat din cauza interpretarii, cat si din cauza stupiditatii lor. The Business - 7/10 Dadadada. Sunt atat de incantat cand vad un film mai acatarii. Mi-a adus aminte de Snatch si Lock, Stock and Two Smoking Barrels, dpdv al scenariului, in unele parti foarte neconformist. Singuru' punct slabut e finalu'. Waiting... - 6/10 O comedie cretina, insa cre'ca e prima comedie cretina din ultimii care mi-a placut cat de cat. Daca v-a palcut, incercati si In the Weeds.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #10227 (permalink) | ||
| Bring It On Again 4/10 o prostie de film cu cheerleaders. Nota este prea mare si este influentata de abundenta feminina din film. Brown Sugar 7/10 Un film ok despre cultura hip-hop. Fara suferinta tipica. Frumoasa poveste de dragoste.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #10228 (permalink) | ||
|
Seven Swords - 8/10 , destul de misto filmuletzul, scene de bataie sunt si ma bucur si cum s-a terminat filmul in sfarsit unul ...Urmeaza Azumi 2 acum. Pe toate cele care mi le-ati recomandat voi le-am vazut :P mai astept si altele..
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #10229 (permalink) | ||
|
Good Night & Good Luck - 8/10 - impecabil. Nu are nimic deosebit sau extraordinar, insa merita vazut. Un film la timpul potrivit. GG Clooney. Syriana - 8/10 - Un film cam imbarligat si greu de urmarit care'ti pune mintea in miscare, daca ai ceva. Merita vazut insa, recomandat mai ales celor carora le'a placut Traffic par examplu. Quote:
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #10232 (permalink) | ||
|
OMG Assasin, tu chiar vezi toate imbecilitatile alea de la cap la coada? nu d alta dar 80% din filmele p care le comentezi sunt cretinitati totale. no offence intended, doar k sunt surprins cum rezisti. Fun With Dick And Jane - 8/10 - super-comedie cu jim carrey la fel de meserias ca de obicei. am ras cu lacrimi m ales la faza cu costumele negre si device-urile care modificau vocea. criminal!
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #10233 (permalink) | ||
|
serendipity - 8/10. o poveste chiar placuta...
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #10234 (permalink) | ||
| 16 Blocks 7/10 fara rezerve. Daca-ti place genul de filme in care joaca Bruce Willis merita vazut. Interesant ca Bruce are un rol de bosorog apus, diferit fata de Sin-City unde era bosorog dar arata bine .Nu este neaparat un film de colectie (Bandits mi s-a parut mai bun), dar sigur nu o sa va para rau ca l-ati vazut.
__________________ Old nick valim | |||
|
| | #10235 (permalink) | ||
|
Hostage - 6/10 Ca veni vorba de Bruce Willis. Scenariul e destul de interesant, dar nu stiu, parca m-am saturat de super-eroi politisti. Nimic remarcabil din punct de vedere actoricesc. Per total, as spune ca e un film mediocru.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #10239 (permalink) | ||
| Ultraviolet - 0.5/10. Actiune ce se petrece in viitor, vampiri, in rolul celui de al 2-lea "Terminator" feminin: Milla Jovovich (in opinia producatorilor un succes garantat printre adolscentii cititori ai Victoria's Secrets). Filmul este o totala pierdere de timp: joc actoricesc execrabil, scenariu scris pe o bucatica de sul de hartie igenica in timpul unei activitati mai satisfacatoare, buget redus, dialoguri intre copii de 1 an care incep sa lege cateva cuvinte si un scenarist Kurt Wimmer ce pare a fi fratele geaman al lui Uwe Boll. La sfarsitul filmului am ramas cu o singura intrebare, de ce isi schimba Violeta culoarea parului?! | |||
|
| | #10240 (permalink) | ||
|
nu numai culoarea parului..si hainele... dupa cum ziceam si eu, niste visual fx, la cam atat se rezuma acest film...
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|