Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-03-2006, 13:02   #10241 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

imdb: Munich 5/10
absolut jenant. mi-au placut vreo 3-4 minute din film. la un moment dat am crezut ca ma uit la o parodie dupa un film cu spioni/asasini. nu stiu cum s-au simtit cei din Mossad cand au vazut filmul, dar eu mi-as fi dat demisia imediat...

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 09:04   #10242 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

Mobsters and mormons - nu stiu ce nota sa dau 5/10 pentru ca este o comedie usurica sau 1/10 ca e metoda de promovare a valorilor mormone (prietenii stiu de ce )

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 09:28   #10243 (permalink)
sga
Registered User

sga's Avatar

Ultraviolet 4/10 gen Aeon Flux dar parca mai slab(daca se poate)

sga is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 11:12   #10244 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Jarhead 9/10
Fara politica, doar realitate pe paine. Extraordinar film.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 21-03-2006, 12:08   #10245 (permalink)
Registered User

silviuss's Avatar

Salut Uite ca am revenit si eu ,
hai sa vedem ce-am mai vazut...
oo...k...

Aeon Flux - 4/10 - hai ca au fost efecte dragutzele...in rest niik...
Rose Red - 5/10 - prea lung, prea slab, pentru un stephen king...
Salem's Lot - 5/10 - nici nu stiu de ce m-am uitat se vrea de groaza stuff and things...mi-a lasat un gust ...amar as putea spune...
The 13th Warrior - 8/10 - Bestial, mi-a placut la nebunie (in sfarsit l-am vazut si eu) si da, ...aia in film vorbesc (!) daneza!
15 Minutes - 6/10 - impuscaturi, impuscaturi, scenariu frumusel, dar nah, il uiti repede
20000 Leagues Under The Sea - 1954 -8.5/10 - Kirk Douglas in all his mighty glory TCM lovers, get on to it!
2001: A Space Odyssey - 1968 - 9.5/10 - Kubrik did it that time! NO COMMENTS
25th Hour - 8/10 - mi-a placut mult, interesant, faze super, idei misto, cast si scenariu de exceptie...
Bloodbath At the House Of Death- 1984 - 3/10 - O combinatie total cretinoida intre un film de "comedie" si un film "horror" problema este ca nu e nici una nici alta...prostesc, penibil, si nu-mi pot imagina cum Vincent Price a acceptat umilintza de a juca in aceasta cretinitate
Cinderella Man - 8/10 - excelent russell crowe, in all his "gladiator" glory! super bine facut, dramatic, etc...a must see!
Corpse Bride - 8/10 - animatie foarte faina facuta mi-a placut cu toate ca nu prea gust animatiile, asta a fost...kind of special
Criminal, 2004 - 8/10 - la prima vedere parea un film care prevestea un scenariu gen ...bad boys or smt...foarte inteligent, foarte bine facut, la final am cazut de pe scaun...pentru finalul ala are nota 8!
Dancer In The Dark 8.5/10 - bjork, drama, muzical,regie - Lars Von Trier, ..excelent i might say! mi-a placut mult...
The Devil's Rejects - House Of The 1000 Corpses 2 6/10 - Rob Zombie, nu prea stie el regizoreala, dar la muzica se pricepe, coloana sonora excelenta , imagine bunicica, atmosfera great, actiune destul de sangeroasa si pe alocuri cretina, dar nah, cine gusta genul...go for it!
Donnie Darko - 8/10 - in sfarsit am apucat sa-l vad si pe acesta...comentariile sunt de prisos ...am vazut filmu lipit de monitor...
Dracula (1931) - 9/10 - vazut azinoapte, Bela Lugosi se stie ca nu stia engleza in timpul filmarilor, de aceea replicile lui au fost invatate fonetic, efectul...extraordinar, superb ...Bela Lugosi ii super tare, super, dar there, is no dracula whithout Garry Oldman!
Exorcism of Emily Rose - 8/10 - super mi-a placut, caz real, singurul caz de exorcism recunoscut oficial de Vatican...surprinzator!
the fog - 4.10 - prost film de groaza care se vrea horror, bullcrap nu pierdeti timpul.
Fucking Amal - 7.5/10 - Cinematografia suedeza, film bunicel, idee intersanta trateaza tot felul de probleme, good point! diferit de cam tot ce stim noi din haliud and shit!
House Of Wax 1953 - 7/10 - mult mai bun decat remake-ul din 2005 sau din cat a fost...actori mai buni - mai cu talent, actiune mai interesanta, si nu atat de explicit cu toate ca...nah! trebuia sa arate cumva...ce trebuie...film bun clasic!
Jackob's Ladder - 8.5/10 - Vietnam, war, wierd, excelent drama, este un must see, actorii se descurca bine, desfasurarea actiunii te tine treaz, finalul...wow?! si da, pe alocuri mi-o trezit amintiri de pe cand jucam Sanitarium ! hehe!
Johnny Got His gun (1971) - 8.5/10 - Fanii Metallica, cu toate ca e putin pacat sa ne amintintim acest film din prisma trupei metallica, sariti pe el, o sa va placa la nebunie cu toate ca e destul de vechi, dar nu conteaza, filmu e ca vinu, ceea mai puternica propaganda anti-razboi facuta vreodata, este deosebit de puternic pe alocuri, si are faze care pot obseda! so watch it wisely! - dramatic rau!
Lilja 4 ever - 8.5/10, m-a shocat, este de un dramatism greu de inteles, regia este aceeasi cu Fucking Amal, film suedez, foarte bine facut, interesant, captivant, ce pot sa zic ...excelent...sa nu va dea lacrimile! Ingeri si demoni, ...Mein Herz Brennt....!!!!
The Masque of the Red Death (1964) 8.5/10 - excelent film clasic, fanii Theatre Of Tragedy stiu ei de ce, excelent Vincent Price ...
Moartea domnului lazarescu - 9/10 - ...comentarii? suficient 9/10!
1984 (1984) - 8.5/10 - Dupa Ferma Animalelor, George Orwell a scris o carte excelenta, viziunea unei distropii, intr-un viitor cenusiu...si da uitasem sa precizez ca am impresia ca baietii de la Valve (cei cu Half Life), sunt prea mari fani 1984, cel putin in HL2 , Battersea Power Station (try google) rulz, si as mai putea adauga ca filmul are o puternica conotatie floydiana...
The Vikings 1958 - 8/10 - Kirg Douglas, da iarasi el, este foarte bun in acest film "gih, gih" bun film, decorurile sunt excelente...excelente...classic one!
Zabriskie Point - 1970 - 9/10 -Fanii Pink Floyd, adunati-va uitati-va...stim noi de ce! excelent...excelent...
Lost Highway - 8.5/10 - hmm...mai tre sa-l vad de vreo 2 ori jumate ca sa inteleg exact...deci e clar ca e Lynch da? la prima vizionare incepi - tren termini - avion...

cam atat, pentru cei cu cont la imdb recomand sa va uitati pe linku meu de "my movies" de pe imdb pentru o lista bunicica de filme pe care le-am vazut si care intentionez sa le vad... http://www.imdb.com/mymovies/list?l=14971616

va salut,

River out!

Last edited by silviuss; 21-03-2006 at 12:18..

silviuss is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 13:39   #10246 (permalink)
Registered User

Bloodrayne - 3/10. Sincer, dupa ce l-am terminat de vazut vroiam sa-i dau 1/10. Acting-ul, efectele, scripting-ul, povestea, si faptul ca unele episoade din Tanar si Nelinistit sunt mai interesante toate au contribuit la parerea asta. Dar faza e ca filmul asta chiar te face sa razi prin cat de prost este. De la rictus-ul permanent al unilor actori, trecand prin mult-prea-repetatele scene in care trebuie sa te uiti la cai galopand, si pana la replicile foarte foarte neinspirate, poti sa faci misto de film pe toata durata lui. Plus, Kristanna Loken gets naked .

Deci, probabil ca e mai bine sa pierzi 2 ore din viata uitandu-te la asta decat la o telenovela.

Sau mai bine te duci afara.

Speaker for the Dead,
Orson Scott Card

Nemesis is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 14:22   #10247 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

silviuss - un post excelent.

ontopic - Filmul 15 - de Sergiu Nicolaescu ia de la mine nota 5-1=4/10. Pana si Maia pare in scoasa din context in acest film.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 14:43   #10248 (permalink)

Banlieue 13 = fara sa fie tocmai original, un film de actiune bunicel: 7.5/10
King Kong = cam slabut: 4/10
Octopussy = James Bond cu Roger Moore, mi-a placut destul de mult: 8/10
Spaceballs = parodie dupa Star Wars, ff slaba in comparatie cu alte filme ale lui Mel Brooks: 4/10
Alien = f bine realizat si un pionier al genului: 9/10
Aliens = sursa de inspiratie a multor jocuri care mi-au placut: 8.5/10
Alien 3 = nu mai e asa original ca primele, devine repede plictisitor: 7/10
Alien Resurrection = foarte slab, mai bine nu il faceau: 3/10

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 20:46   #10249 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

haute tension - 6/10 - am auzit prea multe de bine despre film, dar nu m-a impresionat prea mult... desi a avut chestii originale

seven - 7/10 - abia acum l-am vazut cap-coada - previzibila ultima parte... in rest ok

wicker park - 9/10 - excelent film romantic - m-a tinut in suspans pana la sfarsit

the descent - 8/10 - original, plin de feeling pe toata durata, numai femei ...
singurul minus pt ca prea usor omorau unele femei monstrii

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 21:06   #10250 (permalink)
nick anterior: Foxy

karma's Avatar

Oh, da, Wicker Park merita mai mult decat Seven.

Am vazut si eu 15, nu stiu ce a fost in capul meu. Film mai patetic ca asta nu am mai vazut de ceva vreme... Eu ii dau nota 1 din 10.

karma is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 21:25   #10251 (permalink)
Registered User

silviuss's Avatar

Quote:
Originally Posted by RvsS
silviuss - un post excelent.

ontopic - Filmul 15 - de Sergiu Nicolaescu ia de la mine nota 5-1=4/10. Pana si Maia pare in scoasa din context in acest film.
Mersi man...dar greseala care am facut-o a fost sa scriu primu post direct online am stat prea mult timp logat-> sesiune expra-> pierzi postul....si da sergiu nicolaescu...in afara de faptul ca a facut mihai viteazu, vlad tepes, sau stefan cel mare sau filme dastea de "neam si tzara..." in rest a fost o unealta a partidului so.....bullshit... sorry de off topic...

silviuss is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 22:03   #10252 (permalink)
Registered User

sirLuke's Avatar

Monthy python and the holy grail - 9/10 o comedie extraordinara unde umorul britanic e prezent pretutindeni

sirLuke is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 22:21   #10253 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Wolf Creek - 7/10 - un horror bun, surprinzator de bun pt un film australian. Cica e bazat pe intamplari reale. Povestea oarecum fumata (tineri care... spoiler) insa bun pt ca nu are prea multe clisee (mai ales legat de cine moare). Pt iubitorii de horror e perfect.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2006, 23:15   #10254 (permalink)
nick anterior: Foxy

karma's Avatar

Laur, aici se noteaza filmele, nu regizorii. Daca nu mai pui tu note sunt convinsa ca nu pierdem nimic. Nu de alta dar s-ar putea sa dai 10 lu' "15" doar pentru ca a fost regizat de Nicolaescu.

Edit: scuze pentru offtopic.

karma is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 00:21   #10255 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

lolita 9/10. Sfasietor, si un rol excelent jucat de cel mai potrivit actor pentru el - Jeremy Irons. Personajul lolita din pacate nu mi-a placut, si nu cred ca a fost cea mai potrivita actrita pentru el (Natalie Portman, care a mai jucat 2 roluri asemanatoare ar fi fost perfecta, dar am inteles ca a refuzat rolul). Trebuie neaparat sa citesc cartea.

42 is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 10:43   #10256 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

Two for the Money - 6.5/10 - nu bun, dar nici rau...exact ce imi trebuia intr-o seara plictisita de marti

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 13:22   #10257 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Foxy
Oh, da, Wicker Park merita mai mult decat Seven.

cu ce te-a impresionat seven? e cam stupid scenariul pe alocuri...

ontopic: ultraviolet - 2/10 - am vrut sa ma conving ca e atat de prost... si a fost unul din cele mai proaste filme sf pe care le-am vazut

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 15:24   #10258 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

seven, stupid? help me

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 16:41   #10259 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

The Man Who Wasn't There (2001) [7] - desi nu se ridica la nivelul filmului anterior facut de fratii Coen, totusi mi-a placut fara rezerve. Unele chestii nu le-am inteles intru totul, probabil o sa il mai vad o data la un moment dat.

Madagascar (2005) [5] - Am vazut multe animatii mult mai bune, cred ca unul dintre filmele slabe scoase de Dreamworks.

Alexander (2004) [6.5] - Nu a avut parti care nu mi-au placut, poate unele scene putin cam lungi, dar nici nu a excelat cu ceva. Interesant lay-outul, cu dese trimiteri la alte perioade.

13 Going On 30 (2004) [5] - film slab, insa nici nu aveam asteptari prea mari, l-am inchiriat asa, de umplutura, ca oferta era la trei filme cu 5.99. Se putea si mai rau, am vazut multe filme mult mai slabe.

Diarios de motocicleta (2004) [8] - film foarte bun! Desi nu sunt fan Che, filmul mi-a placut mult, este bine facut. Filmele sud-americane devin din ce in ce mai bune, regizori notabili, actori pasionati. Bravo lor. De acelasi regizor, astept cu nerabdare On the Road (2007) (announced) - am citit cartea si mi-a placut foarte mult.

Shi mian mai fu (2004) aka "House of Flying Daggers" [6.25] - cum spune si guideline-ul de mai sus, filmul este decent, a avut si parti care mi-au placut, si parti care nu mi-au placut. Nu pot insa sa spun ca sunt parti care m-au deranjat, motiv pentru care am mai adaugat un sfert de unitate la nota. Mi se pare un ecou slab al CTHD, poate actrita comuna face trimiterea subconstienta, nu stiu, dar per ansamlu este un film ce nu exceleaza cu nimic.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2006, 19:30   #10260 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Quote:
Shi mian mai fu (2004) aka "House of Flying Daggers" [6.25] - cum spune si guideline-ul de mai sus, filmul este decent, a avut si parti care mi-au placut, si parti care nu mi-au placut. Nu pot insa sa spun ca sunt parti care m-au deranjat, motiv pentru care am mai adaugat un sfert de unitate la nota. Mi se pare un ecou slab al CTHD, poate actrita comuna face trimiterea subconstienta, nu stiu, dar per ansamlu este un film ce nu exceleaza cu nimic.
Exceleaza prin stilul vizual. Nici pe mine nu m-a atras prea mult povestea, dar imaginile sunt superbe. Din punctul asta de vedere mi se pare unul din cele mai bune filme facute vreodata.

Adin is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules