![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10261 (permalink) | ||
|
16 blocks De ce sa ne kkm pe noi, Bruce Willis e potrivit pt. astfel de roluri( tipul politistului divortzat sau vaduv, betiv, uneori in varsta, cu probleme de sanatate-luatul pastilelor din cand in cand ca sa se puna pe picioare-tipic willis , voce usor ragusita(dick tracy stuff), si binenteles constiinta regasita dupa ce primeste un caz "mai special" )...Mi-a placut ca n-a fost cgi based si ca actiunea a fost simpla...genul de film turnat in 20 de zile Nu mi-a placut vocea cretina a negrului, oare asa o vorbi in realitate? Pe bune, chiar cerea mila Finalul a fost ok, chiar ma asteptam la altceva. 8/10. Enjoyable.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #10262 (permalink) | ||
| Ángel exterminador, El - 8/10 - film frumusel, bine regizat avand in vedere anul productiei, actorii au facut aproape toti roluri bune, nu de luat in seama dar per ansamblu e ok. insa sfarsitul este foarte neclar. am inteles ca tuate filmele lui Luis Buñuel sunt stilul asta, dar cazul in speta e mult, pentru multi... oricum film recomandabil. watch it!
__________________ F. T. A. "A painter paints pictures on canvas, but musicians paint their pictures on silence"Hope the best - expect the worst! Contact : 724.354.174 | |||
|
| | #10264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Yours, Mine and Ours-8/10-foarte dragut filmul, amuzant si romantic, o combinatie perfecta pentru o seara de weekend. Lord of War-8,5/10-un film cu un scenariu foarte interesant, filmul contine si scene mai dure. Fun With Dick and Jane-8 Derailed-8,5/10- Aeon Flux-9/10-de mult vroiam sa vad un SF in genul acestuia si se pare ca a aparut exact la momentul potrvit. Sincer nu am vazut nici-un episod din serialul de pe MTV dar in timpul filmului mi-am spus ca va deveni noua generatie Star Wars. Pride and Prejudice-7/10-sincer ma asteptam la un pic mai mult... dar totusi mi-a placut. Syriana-9/10- Cheaper by the Dozen 2-8/10-inca un film amuzant pe care il recomand intr-o seara de weekend. Casanova-8/10-un film cu Heath Ledger care ar trebui vazut dupa Brokeback Mountain. Thumbsucker-5/10-distributia a fost buna dar scenariul nu a fost iesit din comun cu absolut nimic. The Brothers Grimm-7,5/10-fantezia vizuala si efectele speciale chiar mi-au placut. Open Water-4/10-filmul acesta pare mai degraba un reality show filmat neprofesional care incearca sa socheze si mai mult dar fara nici o reusita. Proof-7,5/10-chiar daca m-a derutat foarte putin pot spune ca mi-a placut si acesta. The Pink Panther-7/10-filmul a fost haios dar unele glume au fost un pic cam stupide. | ||
|
| | #10265 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #10267 (permalink) | ||
| Con Air 5.5/10 un film de actiune cam prost cu un Nicholas Cage cu accent de redneck. Scenele de actiune sunt ok dar scenariul pe alocuri este "fortat" ca sa ne convinga pe noi de cat de grava este situatia. Hitler The Rise Of Evil 7/10 interpretarea lui Robert Carlyle este foarte buna. Mi-a placut foarte mult imitarea gesturilor lui Hitler. Un film ok desi nu sunt pasionat de istorie.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #10269 (permalink) | ||
|
15 by Serge™ - 1/10 - ABSOLUT STUPID Vazut in 3 episoade, n'am rezistat mai mult de o jumatate de ora sa'l urmaresc. Singurul lucru care e normal la filmul asta e imaginea. Atat. Si mare parte din meritul asta revin ARRI, Zeiss si Kodak. ![]() Scenariu/poveste+dialoguri cat se poate de cretine (felicitari D.R.Popescu, alta ramoliciune) si pline de gauri negre. Interpretare la minimul posibil pe care'l poti cere unui actor. Credeam ca nu exista interpretare mai mizerabila decat cea dintr'o telenovela (care oarecum e scuzabila, astea se trag pe banda rulanta si nu se chinuie nimeni sa scoata untul din actori )Mihaela Radulescu mai buna decat ma asteptam (nu c'ar fi vreo branza). In toata stupiditatea filmului, un episod jalnic de stupid si de transparent a la Brazil (pour les conoisseurs )IMHO pentru un asemenea proiect documentarea e o parte extrem de importanta, dar care lipseste cu desavarsire. Cand un cal isi rupe un picior, ii tragi un glonte'n cap. Lui Sergiu ce sa'i faci...?
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #10270 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Destinatie Finala 3: nu stiu ce au zis altii despre el, insa mi s-a parut execrabil: 2 American Pie - Band Camp: cel mai slab din serie(si ce serie...): 3 Tacerea Mieilor: revazut dupa 3-4 ani, la fel de bun mi se pare. Undeva intre foarte bun si extraordinar, deci... : 8.5 | ||
|
| | #10271 (permalink) | ||
| The Dam Busters - 1954 - Cei care au vazut Pink Floyd The Wall (notat de mine cu nota 9/10) (1982) o sa recunoasca acest film vizionare placuta este un film extraordinar...excelent... 9/10, dar l-am notat cu 10 pe imdb...dar iar sariti pe mine dupa aia ca-s prea ingaduitor... Silviu
__________________ SUNT IN ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL... | |||
|
| | #10272 (permalink) | ||
| The Pink Panther - 6/10 - cu accent sau fara, mi s-a parut un film cu un umor stupid. e genul de film in care s-ar fi incadrat perfect louis de funes, cu comicul de situatie fara care n-ar fi fost nimic interesant. de fapt, aduce cu un tom & jerry cu oameni reali.PS. jean reno arata ca naiba fara barba. Dark City - 8.5/10 - am inteles ca a aparut inainte de matrix, adica prin 1998. excelent filmul, mi-a placut indeea cu experimentul, precum si faza cu injectiile cu amintiri si ce se face cu asta spre finele filmului. e un film noir de referinta.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #10275 (permalink) | ||
| 16 Blocks - 9/10. Un rol superb facut de Bruce in rolul batranului politist Jack Mosley - un politist cu inclinatii spre placerile lui Bachus - rol care ii da personajului credibilitate si permite un final mai putin previzibil. David Morse in rolul politailului manjit Frank Nugent are un 10 meritat.
| |||
|
| | #10276 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucureşti | The Salton Sea - 7/10 Destul de bun filmul. Echilibrat. Punkistul avea o creasta si niste tatuaje super bestiale. Totusi subiectul a fost prea banal. | ||
|
| | #10277 (permalink) | ||
|
a beautiful mind - 10/10 . revazut. poate doar pianistul si lista lui schindler sa se apropie de el, dar inferioare.
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #10278 (permalink) | ||
| Elephant shoes - 10/10. Un film original, perfect, emotionant.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #10279 (permalink) | ||
| Dark City - 8.5/10 - am inteles ca a aparut inainte de matrix, adica prin 1998. excelent filmul, mi-a placut indeea cu experimentul, precum si faza cu injectiile cu amintiri si ce se face cu asta spre finele filmului. e un film noir de referinta.[/quote] Dimpotriva, e un film noir aparte si doar partial(pentru ca in primul rand apartine mai degraba genului SF) ca si Alphaville. Filmele noir de referinta sunt alea americane gen Soimul Maltez sau The Big Sleep.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #10280 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Dietrichless |
CAPOTE:6/10.mediocru din toate pdv,facut special ptr. a tinti Oscarul leading role actor si neglijand toate celelalte.nu stiu daca filmul i-a costat 1/10 din incasari,nu mai vorbesc de regie etc.lui Philip Seymour Hoffman i se potriveste excelent rolul jucat.cred ca e rolul vietii lui CRASH:7/10.un film bun.cliseele,cele 5 minute in care se lamuresc toate necunoscutele,backsound-ul in slow motion,tema filmului,actorii care nu ies in evidenta=reteta castigatoare minusuri:musulmanul este atat de prost si radical in mod vadit intentionat,xenofobia este reliefata la nivel principial in film si nu este bazata pe fapte/intamplari care sa o alimenteze,invers era much better si nu devenea obositoare CITY OF GOD:9/10.un film brazilian din 2003;evolutia unor infractori din favela/ghetto-ul din Rio,unul ce devine fotograf,celalalt mare traficant de droguri.Este ca un film de Kusturica dar filmat in stil hollywood:regia,scenariul+la persoana a treia pe alocuri,camerele,toate imbinate cu saracia lucie din mediul in care traiesc | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|