![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1021 | ||
| Battle Royale - 6/10. Ghost - 10/10 Unu' din filmele mele de suflet. Desi l-am vazut de n ori, tot il mai gasesc emotionant si tulburator. Lola rennt (Run Lola Run) - 7/10 Ce face iubirea din oameni, insa numa' in filme Franka Potente (Bourne Identity) are un fundulet pe cinste, banuiesc ca asta a fost unu' din motivele pt. care a primit rolu' principal![]() Two can play that game - 6/10 Un film cu negri nu numa' pt. negri. Dragutel, desi plin de clisee. Banger Sisters - 6/10 Un prilej pt. a vedea cat de bine se tin Goldie Hawn si Susan Sarandon la 57, respectiv 58 de ani. Back to work©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1022 | ||
| Eu zic ca e bine sa ai si HBO , oricum e mai ieftin decat sa iti iei DVD uri de fiecare data , dupa parerea mai intai tre` sa vezi un film de minim 3 ori ca sa fii intru totul convins ca-l vrei pe DVD (but what do i know?). Apoi DivX sunt ieftine , dar le lipseste calitatea (un pic) si ele trebuie vizionate la monitor , oricat de mare l-ai avea (monitorul) , tot nu e acelasi lucru. HBO in primul rand se poate obitne ieftin de tot (calitatea e mai mica) dar un decodor de 50 k merita zic eu. Apoi sunt unele filme la care imi place sa stau sa ma uit de n ori , nu pot sta in fata monitorului 5 ore - 8 ore sa le vad , s-ar putea sa capat cancer la ochi ![]() Si oricum filmele de pe HBO nu sunt chiar de 3 ani , eu as zice de 1 1/2 maxim 2 ani , oricum e mai bine decat sa asteptam 4 ani dupa ele la celelalte posturi de televiziune. E drept ca dau si filme adevarate mai vechi care au fost facute inainte sa intre ei in emisie. Chiar daca sunt multe filme rare pe care nu le dau , si pe care eu le caut dupa parerea mea HBOul e bun sa-l ai la casa , normal ca isi mai ia omul si un DVD/DivX odata pe saptamana (minim ).
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1023 | ||
| the ring - 8/10 - filmul e destul de bine facut, insa sfarsitul il cam strica....sa inteleg ca it's never gonna stop ??? ![]()
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1024 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Femme fatale, destul de interesant, un 7/10 merita.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1025 | ||
| Quote:
![]() serving sara - mult mia bun decat comentariile imbecile de pe imdb 7/10
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1026 | ||
| Ghost Ship 4/10. Uugh! Spy Hard 6/10.
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #1027 | ||
| Quote:
Franka Potenta e o meseriasa... si asta nu datorita fundului, tendoanelor, rotulei sau mai stiu eu càre-i parti anatomice ce iti excita tie... pupila. In cazul filmului respectiv, pe langa etalarea partii dorsale, ea a compus si interpretat majoritatea melodiilor de pe coloana sonora, dar ce sa stie Duda cruda... p.s. a nu se intelege ca nu-mi place fundul Frankai, ba dimpotriva, ii admir si nasul, urechea stanga si obrazul drept(nu neaparatat in aceasta ordine), totusi nu pot suporta ca un proFan mitocan cu instincte de urangutan resitean sa-i minimalizeze prea minunatul talent artistic. Stan, the greatest fan | |||
|
| | #1028 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | L0TR - The Two Towers - 8/10 Solaris - 7/10 | ||
|
| | #1029 | ||
| Sweet Home Alabama - 3/10 - Complete yuck! Filmul e tot numai un cliseu despre iubire & shit. ![]() Friday after next - */10 - Io dupa vreo 20 de minute nu am mai avut rabdare cu el. Din ce am vazut pina acolo insa... hai un 1/10. ![]() White Oleander - 6.5/10 - Concluzia serii: dramele cu albi sint mai misto decit comediile cu negri (see above) Anyway, filmul e dragut. Pe total nu simti ca ai "invatat" nimic. Toate personajele te calca pe nervi si atmosfera generala e destul de superficiala... but hey... ultimul film excelent l-am vazut acu o mie de ani asa ca, comparativ cu nivelul filmelor care circula as we speak in mainstream-ul dvdrip, filmul este "cacator" ![]() Lord of Zee Rings - The Two Towerz - 4/10 - Sugestii si reclamatii la momentul oportun, pe topicul dedicat. Drug TV™ | |||
|
| | #1030 | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
2. Iti aduc aminte ca atunci cand ma nasteam si locuiam in Bucuresti, tu nu erai nici macar in stadiu' de intentie, iar cand ma duceam la scoala, maica-ta inca iti schimba scutecele. Se pare ca au ramas ceva urme si in partea superioara. Fast forward©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | ||||
|
| | #1031 | ||
| Ma intreb oare de ce Assassin cand i se aminteste de Resita pune caseta asta cu "Ba eu eram in Bucuresti de pe vremea lu' bunica-tu". Iar, nu vad de ce faptul ca ai petrecut nu stiu cat timp in orasul asta deprimant (v. Bucuresti) ar fi un motiv de lauda sau cine stie ce argument intr-o discutie purtata de doua persoane cu capul relativ pe umeri. *shrug* Vroiam si eu sa mai postez undeva. ps: ca tot era vorba de Run Lola, run, pot sa va spun ca l-am vazut sub influente ![]() AssassinastatinRestitaAssassinastatinRestitaAssassinastatinRestitaAssassinastatinRestita™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #1032 | ||
| The Cirle 6/10 I`ve seen better
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1033 | ||
| Quote:
Off-topic©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1034 | ||
| Y tu mamá también - 9/10 - un film care reuseste sa socheze din primul pana in ultimul moment prin limbaj, imagini si mai ales poveste, amuzant in mare parte, desi nostalgia si tragismul plutesc in aer. A definitely must see. Chiar daca poate notele mele nu o arata e cu o clasa peste Catch Me If You Can (7.5/10), Gangs of New York (7/10) sau The Two Towers (8/10). Life has its way of teaching us. Life has its way of confusing us. Life has its way of changing us. Life has its way of astonishing us. Life has its way of hurting us. Life has its way of curing us. Life has its way of inspiring us | |||
|
| | #1035 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | Dungeons & Dragons - 3/10 (HBO) Eu nu inteleg de ce unii producatori arunca banii pe fereastra in conditiile in care sunt atatea carti Fantasy ,bune si frumoase, care ar putea fi ecranizate. Pierdere de vreme. Franka nustiucum e aia din prostioara aia de Bourne Identity? Habar n-am ce canta ea, da acolo joaca prost si arata si mai prost. Ce draq va placut la ea? Nasoala rau. | ||
|
| | #1036 | ||
| Memento - 8/10. Revazut la cererea expresa a surorii Si mi-am mai dat seama de unele chestii pe care le ratasem la prima vizionare. Un film foarte bun, n-are acel spark care sa-i aduca 10-le, dar e de vazut si revazut de oricine.[off-topic] Ma bucur ca numitul Thunder este cel mai mare expert in cinematografie care a trait vreodata pe Pamant. Obiectivitatea, spiritul de fronda, libertinajul si lipsa oricaror norme de buna cuviinta fac din el idolul meu. Keep up the good work, Thunder, in mod sigur vei ajunge destept si departe. [/off-topic]
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #1037 | ||
| Dungeons and Dragons 1.5 ![]()
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #1038 | ||
| Ice Age 5/10. Na ca l-am vazut si eu. Cu exceptia veveritei si a lenesului ala care mi-au gadilat placut simturile pe alocuri, observ ca Disney se cam strica... It is Disney, isn't it? Adica a fost el soapy si inainte, da' parca e din ce in ce mai rau... si mai computerizat American History X 8/10. Il vad a 4-a oara. Film bun. un subiect scarbos abordat fara perdea. Imi da o sinistra senzatie de real. Observ ca se platesc polite mai nou pe threadul asta... Eu zic sa nu va certati. Lucrurile sunt clare ![]()
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1039 | ||
| Amelie ... vazut, in sfarshit, dupa lupte seculare - 9/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1040 | ||
| Dead Man - 9/10 Un western de Jim Jarmusch(Ghost Dog), cu Johnny Depp, Lance Henriksen si Iggy Pop, ce prezinta intr-o maniera poetica duritatea acelor vremuri si urmareste drumul fara intoarce al personajului principal de la condoarea unui mielusel la neinduplecarea unui calau, intr-o lume in care nu exista alternativa. Desi alb-negru, imaginea filmului este impresionanta, rascolitoare, desprinsa parca dintr-o poezie de-a lui Willliam Blake, scriitor la adresa caruia se fac referiri si in film. Singurul lucru care i se poate reprosa este evolutia lenta(mai ales spre sfarsit) care poate genera usor plictiseala, motiv pentru care Ghost Dog mi-a placut o leaca mai mult. Quote:
Mi se pare o nesimtire crunta ca tocmai tu sa-mi dai lectii de obiectivitate. Desi il citesc, nu am postat pe acest thread(din motive pe care nu are sens sa le explic aici) cu toate ca vad destul de multe filme saptamanal. Motivul pentru care mi-am expus totusi impresiile despre The Way Of The Gun nu a fost nota pe care i-ai dat-o si nici argumentele cu care ai sustinut-o("execrabil, lalait, putea fi concentrat in 15 minute") ci indemnul cu care ti-ai incheiat exhaustivul comentariu: Feriti-va de acest film,o evidenta dovada de obiectivism, libertinaj si patinaj artistic. Nu mare mi-a fost mirarea cand mi-ai taxat promt indrazneala de a avea o parere diferita de a celui Apartinind minoritatii inteligente a planetei,desi mentionasem ca filmul in cauza are un stil aparte ce poate naste reactii diametral opuse dar am decis sa te ignor la fel cum fac cu cainele meu Rookie cand latra de nebun la luna. Apropo de latrat, Assassin nu cred ca are nevoie de catelusi ca sa-l pazeasca de "dusmani", se descurca foarte bine chiar si atunci cand dumanul in cauza este doar o ironie la o gluma de-a lui. p.s. daca chiar ma admiri atat de mult, poti sa intri in fanclubul meu, mentionez ca, desi postul de lustruitor de pantofi este deja ocupat, am totusi nevoie de cineva care sa-mi cumpere covrigi. Zeu | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|