![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10402 (permalink) | ||
|
Am vazut o inregistrare, nu se incadreaza la categoria film, dar avand in vedere ca am vazut-o pe calculator ca pe orice alt film,imi permit sa postez totusi aici. Asadar... Puricele - 9/10. Piesa de teatru romaneasca,in regia lui Horatiu Malaele. Doamne cat am putut sa rad! Joc de scena extraordinar (poate s-a exagerat uneori cu tipetele,dar avand in vedere ca e comedie,nu deranjeaza) , replici super tari, roluri interpretate cu naturalete, deliciu! Confuzia generala intre personaje, circul si comicul de situatie abunda in piesa asta de la cap la coada. Bijuterie a teatrului romnesc! Pentru cine n-a vazut,recomand cu placere.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #10403 (permalink) | ||
|
A Bronx Tale 10/10 ---> Tocmai am revazut filmul si asa cum ar zice americanii "i just can get enough of it".Indiscutabil printre filmele mele favorite,iar faza in care eroul principal este impreuna cu camarazii in masina,dar nu poate sa se dea jos (melodia All Along The Watchtower-Jimi Hendrix pe fundal) este geniala.Un film de referinta fara indoiala.Daca e cineva care nu a vizionat filmul asta pana acum trebuie sa il vada.
| |||
|
| | #10404 (permalink) | ||
|
Tristan + Isolde - 8/10 film de dragoste cu ceva actiune foarte frumos , induiosator, pe mine personal m-a impresionat. Chaos - 7/10 Jason Statham, Ryan Phillype (sau cum s-o scrie) si Wesley Sniper as the bad guy. Suna bine la inceput dar m-a lasat un pic nesatisfacut. Se putea mai bine zic eu. Casanova - 7.5/10 film dragut , comedie usoara romantica, liked it | |||
|
| | #10405 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucureşti | Ice Age: The Meltdown - 6/10 Slăbuţ. Sunt dezamăgit. Nu se compară cu primul. Glumele n-au avut nici un farmec, au fost cam răsuflate, doar animaţia l-a mai salvat. | ||
|
| | #10407 (permalink) | ||
|
hostel - 5/10. dezamagitor! un film facut la repezeala dupa o idee care parea buna!.traiasca duzina!!!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #10408 (permalink) | ||
| van Helsing 1,5/10 Atat de prost ca nu mai merita nici o alta explicatie. Open Range 7/10 Un western foarte reusit cu o distributie destul de buna (Kevin Costner, Robert Duval si Annette Bening). Nu sunt un fan al genului, dar mi-a placut.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #10409 (permalink) | ||
|
Munich - 8/10 - in razboi nu invinge nimeni...f bun filmul, atmosfera anilor '70 foarte bine realizata. Miracle - 7.5/10 - mie mi-a placut foarte mult, cu toate ca e un Disney-movie...e povestea lui Herb Brooks si a echipei olimpice de hochei a USA la Olimpiada de iarna de la Lake Placid, NY
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #10410 (permalink) | ||
|
Match Point - 8,5/10 omg omg mi-a placut la nebunie. Atmosfera filmului , coloana sonora EXTRAORDINARA compusa numai din muzica de opera se potriveste perfect cu evenimentele care parca sunt dintr-un spectacol de opera. Actorii f buni si f increzatori in timpul dialogurilor excelente. Filmul zici ca e normal si se va termina cam ca orice film care trateaza acelasi subiect, dar dintr-o data se INTAMPLA. ce ? ve-ti vedea urmarindu-l sincer pe mine m-a surprins foarte mult desi poate nu era asa de greu de realizat ... enjoy si finalul.... sa dau un citat din film : "I'd rather be lucky then good" | |||
|
| | #10411 (permalink) | ||
|
V for vendetta - 6/10 Fratii Wachowski au reusit performanta sa scoata din niste benzi superbe un film mediocru, iar eu nu inteleg de ce dupa succesul lui Sin City, scenaristii, producatorii etc. nu s-au prins ca e mult mai bine sa reproduca fidel (sau cat mai aproape) benzile desenate originale decat sa incerce sa le faca "accesibile" sau mai stiu eu ce. Filmul avea potential, poate daca ar fi fost facut cum trebuie si-ar fi meritat nota de pe imdb. PS: Acum am vazut post-ul de mai sus si mi-am adus aminte de Match Point - un film genial, Dumi are dreptate, merita un 8-9. Last edited by Kek; 12-04-2006 at 18:04.. | |||
|
| | #10412 (permalink) | ||
| Guest |
Broken Flowers 6/10 Nici nu stiu ce sa zic, un film in care Sharon Stone apare in rol de personaj 'episodic' (prestatii din ce in ce mai slabe din partea ei, vezi Basic Instinct 2), mi-a placut de Bill Murray in filmu asta, ca si in Lost in Translation, aici oarecum emana un fel de lipsa de chef de viata...,mi-a placut soundu'....Tot ma asteptam sa se intample 'ceva' anume care nu prea s-a intamplat, finalul fiind destul de SEC.Pe parcurs reflecta viata tipic americana, cu stereotipurile ei..chiar unele cazuri mi se par penibile , n ma prea pricep sa fac comentarii pe marginea unui film, nu am un vocabular destul de 'bogat' ![]() aa era sa uit Basic Instinct 2 3.5/10 Comentariile sunt de prisos.. | ||
|
| | #10415 (permalink) | ||
|
View from the top - 5/10 Dacă nu începeam vizionarea cu prietena langă mine întrerupeam după primele 15 minute. Aşa am fost forţat de împrejurari să îl văd. Filmul nu e plicticos, dar e de gagici. Nu e pentru masculi în nici un caz. Judecând după reacţia prietenei mele gagicile i-ar da un 8.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #10416 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Basic Instinct 2 - 8/10 bun si asta dar nu la fel de bun ca si primul . Oricum Sharon Stone arata inca foarte bine chiar daca este trecuta de 50 ani !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #10417 (permalink) | ||
| Ice Age : The Meltdown . 7/10 (7.0 pe imdb) Un film dragutz de animatie, dar cam pueril. S-a cam abuzat de aceleasi glume ca si in prima parte. Dar nu pot spune ca e un film rau. Un film usor pentru o seara in care doresti sa te destinzi. Prima parte mi-a placut mai mult.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #10419 (permalink) | ||
|
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - 7/10 ... mi-a placut povestea...dar se vedea cam prost pe calculator
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|