![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1041 | ||
| A Beautiful Mind - 9/10. Nu prea am ce sa comentez la film, trebuie vazut. Probabil m-au influentat si conditiile de vizionare, altfel i-as fi dat 10. THUNDER, nu m-am erijat in aparator al lui Assassin. Asta in primul rind. In al doilea rind, nu cred ca eu te-am jignit, dimpotriva. Eu mi-am spus parerea despre un film, in timp ce tu ai sarit la mine ("subtil"). Daca ai fi comentat doar filmul, nu aveam nimic cu tine, poti sa spui ca e cel mai tare, cel mai mare, cel mai bun s.a.m.d., e dreptul tau. Insa atunci cind categorisesti persoane ca fiind limitate doar pentru ca "indraznesc" sa fie de alta parere decit tine, mi se pare ca iesi din sfera criticii de film si intri in nesimtire. Poti sa spui ca filmul e bun sau execrabil, dar e de prost gust sa spui ca cel care l-a vizionat e fraier pentru ca nu vede ceea ce ai vazut tu. In plus, nu cred ca cei care vor sa vizioneze un film se vor razgindi doar pentru ca tu sau eu le-am spus ca e slabutz. Cit despre lipsa de bun simt... cred ca ar trebui sa te uiti mai des in oglinda. Obrazul gros™
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #1042 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Bucuresti | The Godfather -9/10 The Pledge un film cu Jack Nicholson a fost duminica la televizor si destul de interesant 7/10.
__________________ One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them | ||
|
| | #1043 | ||
| The Fourth Angel - 5/10 Clasicu' film cu razbunarea familiei ucisa de teroristi - pana si usoara intorsatura de situatie nu lipseste. Half Past Dead - 5/10 Putea fi mult mai bun. Ciudat, Steven Seagal nu prea se simte. Din nou, aceleasi exagerari privind scenele de lupta (sarituri de 2-3 metri, nspe mii de rasuciri in aer). Franka Potente Ass©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1044 | ||
| Robin William HBO Live - 7/10 Eddie Murphy - Delirious 8/10 Eddie Murphy - Raw 5/10 Chris Rock - Bigger&Blacker 7/10 Pentru cine se intreaba, este vorba de stand-up shows.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #1045 | ||
Oameni buni , n-am nimic cum nimeni , dar nu cred ca-i cea mai buna idee sa incepeti sa va certati Dungeons & Dragons 5/10 Bla bla bla , vechea poveste , erou ... bataie .... cest friend die .... eroina ... gasca .... comoara .... bataie .... si mai multa bataie .... Erou vs. Evil bad guy .... Good wins , booooooring , nici macar efectele nu au fost cine stie ce , gin pacate. Hidden dragon crouching tiger 6/10 no comment
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1046 | ||
| Lost Highway - 9/10 Un film mai vechi de David Lynch, cu o idee si o constructie asemanatore cu cele din Mulholland Drive, dar parca mai plin de mister, mai alert, mai puternic, cu o coloana sonora electrizanta (David Bowie, Rammstein, Marilyn Manson, Angelo Badalamenti), intr-un singur cuvant - naucitor. Quote:
Draga Assassin, cand eu vedeam primul film cu Franka Potente, tu vindeai leustean furat de prin vecini in piata din Resita ca sa stringi bani de bilet pentru trenul de Bucuresti. Mai tarziu, in timp ce eu imi rupeam capu' cu Johnny & co, in quake, pe serverul gameover, tu striveai muste cu mouse-ul pe ecranul monitorului. Apoi, mult mai tarziu, dupa ce ai reusit sa-i gasesti mouse-ului si alte intrebuintari si ai scos destui bani din contrabanda cu leustean incat sa-ti permiti un bilet de personal, ai plecat hotarat spre Bucuresti ca sa-i inveti pe bastinasi cum se joaca quake. La cateva zile, te-ai intors cu coada intre picioare si cu picioarele intr-un tren de navetisti, in timp ce Einstein ne povestea in trecat cum ti-a administrat un sec 50 la -9. Quote:
Reproduc mesajul incriminat: Scris si regizat de scenaristul excelentului The Usual Suspects, filmul mi-a lasat impresia unui western modern fara un subiect iesit din comun dar cu personaje foarte bine conturate ce depasesc cu mult clasica delimitare bun/rau a filmelor de gen, presarat cu dialoguri inteligente, subtile si nu in ultimul rand scene de actiune original regizate. Evident, ca si in cazul filmelor bazate in principal pe stil (vezi Tarantino, Guy Ritchie), unora s-ar putea sa li se para "plat" sau "lalait". Cu alte cuvinte, domnu' Marsh Hare vrea sa spuna ca ideea pe o transmite de fapt ultima mea fraza e ca oricine nu agreaza umorul negru a lui Tarantiono sau viziunea sumbra asupra vietii a lui Christopher McQuarrie e de fapt un orb, un fraier, un limitat sau un resitean. Desi ultima categorie s-ar putea s-o fi nimerit bine(am auzit ca prin Resita, Tarantino nu e prea bine vazut), raman uimit de ce semnificatii puternice pot fi gasite in frazele mele si cat rau pot provoca ele persoanelor sensibile. Pe viitor promit c-o sa fiu mai grijuliu si c-o sa-mi aleg mai atent cuvintele nu de alta dar nu as vrea sa am pe constiinta vreun individ cu self-esteem-ul la pamant ce nu le poate suporta greutatea. in the name of Franka | |||
|
| | #1047 | ||
| Guest | Thunder cred ca urmeaza o banare. | ||
|
| | #1048 | ||
| THUNDER, pana la capitolu' Franka Potente, pot sa zic ca ne-am aflat in relatii amicale. De asemenea, pot spune ca nu te-am jignit niciodata, chiar daca poa' mi-ai dat motiv. Revenind, era de bun-simt sa argumentezi pertinent impotriva parerea mea ca Lola Rennt nu este un film extraordinar, ca rolu' Lolei nu necesita cine stie ce talent. Cand colo, din perspectiva superioara a unuia care locuieste in Capitala fata de un (temporar) provincial (n-am inteles totusi ce relevanta avea acest aspect in cadru' discutiei respective), ai sarit de fund in sus jignindu-ma si "argumentand" ca zeita visurilor tale e meseriasa din cauza melodiilor din coloana sonora a filmului, de parca topicu' de fata se numeste "Movies Soundtracks" ori "Ce melodie din filme v-a placut cel mai mult?" sau ca nu suntem pe Stonhenge, ci pe Muzica. Privind capitolu' cu Einstein, da, am furat-o. Nu imi este rusine si nu am ascuns niciodata lucru' asta, ba dimpotriva. Daca doresti amanunte, il poti intreba si pe Einstein, cu care ma inteleg la fel de bine ca si inainte de capitolu' Quake, un alt exemplu in aceasta privinta fiind chiar Vaipa. Si din cate imi aduc aminte, ultima si singura data cand am jucat noi Quake cam ti-ai luat-o. Cu toate astea, nu m-am apucat sa ma laud, desi daca as fi facut-o nu ar fi fost un lucru chiar atat de lipsit de bun-simt cum e in cazu' tau in care "te lauzi" cu ce au facut altii. In continuare vad ca ma jignesti, uitand ca nici acu' nu mi-ai demonstrat marele talent actoricesc al Frankai si valoarea extraordinara a filmului pe care, in nemernicia mea™, am diminuat-o la modu' barbar. Iti urez sa te mai maturizezi, sa accepti ca altii pot avea opinii diferite fata de ale tale, opinii ce se pot dovedi a fi chiar contrare si, mai ales, justificate. burvi, crezi prost. Tu ai fost si vei ramane intotdeauna favoritu' meu la acest capitol. Ai reusit sa ma convingi chiar si pe mine ca esti special. Sa o facem pe Franka Potenta©
|
| | #1049 | ||
| Acum,sincer vorbind,filmul e INTERESANT.Bun poate e cam mult spus,dar poate am eu standarde prea ridicate.In orice caz,prost nu-i,asta clar.
__________________ Nimeni nu scapa de mine | |||
|
| | #1050 | ||
| Tocmai datorita faptului ca l-am gasit interesant, i-am dat 7/10 "bun (mi-a placut fara rezerve)". Remember Reservoir Dogs©
|
| | #1051 | ||
| In alta ordine de idei,poate imi explica si mie ce dracu are Resita cu opinia cuiva despre un film?Acu e adevarat ca acolo se petrec uneori lucruri interesante (lumina se stinge la negocierile cu reprezentantul patronului,iar cand se aprinde acesta e destul de "sifonat" ) dar asta nu inseamna ca pe acolo se merge inca in patru labe. Assassin,eu zic ca a deranjat faptul cum ai sugerat ca Franka a primit rolul doar fiindca are posteriorul misto.
|
| | #1052 | ||
| 1. Toata chestia cu Franka Potenta a fost o ironie, sa zicem cam prea sarcastica, la adresa glumei tale cu fundul, n-are nici o legatura cu impresia ta despre film si nici cu performantele actoricesti ale nemtoaicei. 2. Povestea cu quake-ul a fost un raspuns, la fel de ironic, la deja celebrele tale expresii, "cand eu locuiam in bucuresti ,tu erai in scutece"/"cand eu jucam elite, tu invatai abecedaru". Mi s-ar parea penibil sa ma laud cu performantele mele in quake, eventual, daca esti asa curios, intreaba-l pe bunul tau amic Einstein cum statea situatia la acea vreme. Cat despre ultima si singura data cand am jucat noi Quake, eu imi aduc aminte cu totul altceva si daca simti nevoia sa demonstrezi ceva, sunt deschis oricarei provocari. 3. daca epitele "mitocan" si "urangutan" ti se par insuportabile chiar daca erau puse acolo cu sens figurativ ( rima cu "profan" si "resitean" ar fi trebuit sa-ti indice asta), sunt gata sa-mi cer scuzele de rigoare. 4. evident, orasul de provenienta al unui Assasin nu e un argument in discutia de fata sau in oricare alta discutie, totusi e amuzant sa vezi cum unora le ies aburi pe nas cand pomenesti de Resita. pamfletul e mort, traiasca pamfletul Last edited by THUNDER; 13-03-2003 at 01:55. | |||
|
| | #1053 | ||
| Sechelele lui Thunder izvorasc din acest thread, topic unde pot spune cu satisfactie ca am colaborat amandoi frumos - s-a stiut de gluma de ambele parti, asta apropo de faptu' ca THUNDER mi-a reprosat adineauri pe #gamesromania ca el a glumit pe aici si deci™ ca n-am simtu' umorului. Am sugerat, nu am dat cu paru' - sa recunoastem ca rolu' din Lola chiar se preteaza la asa ceva Oricum, nu ma intere' cum l-a primit, rezultatele se vad Este adevarat ca, pe de alta parte, rolu' in sine nu cere cine stie ce talent si ca d-soara Potenta a dat ceva mai mult in Bourne Identity. Si, nu ma pot abtine, cre'ca cea mai potrivita traducere pentru Run, Lola, Run ar fi "Zi-le Loredana" ![]() A true fan©
|
| | #1054 | ||
| Pupat piata endependentii (TM)
|
| | #1055 | ||
| THUNDER 1. Deci™ ai fost off-topic .2. La randu' lor, expresiile mele nu au fost decat raspunsuri la misterioasele tale corelatii intre faptu' ca am locuit in Resita 7 ani si faptu' ca am scos in evidenta posterioru' Frankai. La faza cu Quake te cam lasa memoria, sunt deschis oricarei provocari si te asigur ca nu ma voi ascunde daca voi lua bataie. 3. Cum spuneam mai sus, nu cre'ca in decurs de un an mi s-a alterat asa de serios simtu' umorului. Da, si de data asta ai fost prea subtil pt. mine ![]() 4. Desi am stat relativ o perioada mica de timp in acel oras, nu inseamna ca pot fi nepasator daca numele acestuia este folosit atunci cand interlocutorii mei ma jignesc. Corect era sa dai doar in mine, plus ca Resita nu e chiar ultimu' oras din Ro sau cumva, macar in fuga, l-ai vizitat? P.S. complete noob, lol, ce semnatura iti pusesei ![]() Za tandar gad©
|
| | #1056 | ||
| Updated Ti-o las mostenire ![]()
|
| | #1057 | ||
| Eu zic sa o lasati cum a cazut, eventual va mai conversati in alte medii. E la fel de interesant filmul asta al vostru cum ar fi o dezbatere pe tema "Pot sau nu urangutanii sa joace quake in conditii avansate de stress"
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1058 | ||
| Taxi 1 - 8/10, Taxi 2 - 7,5/10 - Niste urmariri filmate cum nu multe filme americane reusesc si un umor putin cam frantuzesc. Puncte negative la vreo 2-3 faze cam trase de par (in special in Taxi 2), insa per total au demonstrat ca si francezii pot sa faca filme de actiune/comedii reusite.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #1059 | ||
| Cast Away - 7/10 Iata unu' dintre putinele filme la care mi s-au umezit ochii. Helen Hunt e o mare actrita, chit ca datorita rolului nu prea a avut ce sa dea. Tre' sa se insiste mai mult pe partea cu Tom Hanks pe insula, iar prima discutie cu Wilson tre' sa aiba loc cel putin cateva saptamani mai tarziu, mai ales ca personaju' nu a dat impresia de om dezechilibrat psihic. Finalu' e dezamagitor, fiind in contradictie cu ideea filmului "love & devotion", vb cantecului. Tema muzicala e superba, mi-a placea sa o ascult cand doresc Sailing on seven seas©
|
| | #1060 | ||
| Pe mine la filmul asta m-au enervat aberatiile de scenariu. Sa zicem ca avionul n-a putut ocoli din timp furtuna,desi cu mijloacele de navigatie de azi ipoteza e ridicola.Sa zicem ca nu s-a putut nici ridica deasupra ei.Sa zicem ca au si mierlit toti (inafara de Hanks) la amerizare.Buuun. Numai ca de aici incep tampeniile: orice avion are nu-stiu-cate balize de semnalizare radio,si asta de prin anii '50.Chiar daca ocolisera furtuna,epava se gasea in 1-2 zile,iar el nu putea fi departe de epava. nimeni nu abandoneaza in ziua de azi cercetarile pana nu gaseste ceva,in special in cazul unui avion comercial mare.Nu erau in triunghiul Bermudelor ![]() din toate solutiile pe care le avea el la indemana,oricum cea mai aberanta era sa plece inapoi pe ocean.Ce sanse avea sa gaseasca vreun vapor ori o insula mai mare?Inteleg ca a facut asta dupa cativa ani,dar in primele zile,cand oricum spera ca-l cauta echipele de salvare,era stupid gagica s-a consolat extrem de repede,vorba aia,avea deja copil de peste 1 an cand apare Hanks.La asa amor nebun putea sa-l planga barem 3 ani,nu? Sau cel putin sa nu se marite si sa se apuce de turnat copii,cata vreme asta era doar dat disparut.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|