![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #1061 (permalink) | ||
| The Ring - fara nota pentru ca nu merita Dupa multe ezitari, am decis sa vad astazi The Ring. Uite, acuma rad... filmul asta este exemplul perfect de ce este in stare sa faca americanul pentru un ban in plus la box office si de cat de batut in cap este cinefilul de rand, indopat de trailer-e si reclame magulitoare. Bleah. Norocul meu ca am vazut Ringu (http://www.rottentomatoes.com/m/Ringu-1112868/) inainte. Eu unul nu am mai vazut pana acum un film care sa copieze un altul in HALUL asta (scena cu scena, dom'le!). In rest, actori slabi si un scenariu modificat doar intr-atat incat sa strice toata frumusetea filmului. Jenant!
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #1062 (permalink) | ||
| Akira - 8/10 Bine, nici eu nu ma pot ierta ca nu l-am vazut mai devreme. Frumos, mai ales ca mor dupa cyber-punk-uri si prostii din astea. Din pacate, finalul mi s-a parut un pic prea tras de par... Inteleg, vrea sa te lase cu niste intrebari dar nu in stilul asta lipsit de orice subtilitate (ma refer la momentele in care mai, mai ti se spune ce se intampla si de ce dar copii aia se opresc exact la sfarsitul frazei). Spirited Away - 7/10 Imaginatie bolnava, idei excelente dar, parerea mea, un scenariu care scartaie si cateva personaje deloc solid construite. Per total am fost multumit dar Princess Mononoke (de acelasi "autor") mi s-a parut superior din toate punctele de vedere.
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #1064 (permalink) | ||
| Army of Darkness - 2/10 - OMFG! They actually play* this shit! S1m0ne - 5/10 - mai rizi din cind in cind dar nu cine stie ce. Un film usurel care poate fi vazut daca iti pica pe mina, in nici un caz nu alergi dupa el. Al Pacino e degeaba. Obs: * - unauthorized use of another's production, invention, or conception especially in infringement of a copyright Trent Raznor | |||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them | ||
|
| | #1066 (permalink) | ||
|
The Ring 6/10 Mediocru din toate punctele de vedere. Exploateaza prejudecati si superstitii basite de mult in cultura occidentala plus ca se foloseste de clisee la greu pentru a induce tensiune. Prestatie foarte slaba a tipei. Ma asteptam la mult mai mult de la ea. Varianta japoneza nu am vazut-o (si nici nu mai doresc lucrul acesta) asa ca nu pot sa fac o comparatie.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1067 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Bucuresti |
Poti sa si spui celor cu ochi mai putin format care sunt aceste prejudecati si superstitii basite?
__________________ One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them | ||
|
| | #1068 (permalink) | ||
| Quote:
varianta japoneza nu m-a impresionat prea mult cand am vazut-o. e destul de plictisitoare si cu doar cateva faze cu adevarat memorabile. chestia e ca filmul iti ramane pe retina. nu te influenteaza "pe fata", ci intr-un fel mai aparte. pentru asta, e mare!
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
Blind Rage , sau ceva de genul asta , nu mai tin minte exact cum se cheama , dar oricum e cu Rutger Hauer , si m-i se pare destul de simpatic , e de actiune din pacate , dar are o mare doza de umor in el , ed estul de simpatic , ma bucur ca l-am revazut ![]() 8/10
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #1070 (permalink) | ||
|
tango & cash (sau invers) - 3/10 - mare porcarie...protv really sucks...nu au mai dat un film bun si mai recent de la matrix... si nici ala nu prea poti sa zici ca e recent ...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1072 (permalink) | ||
| About Schmidt - 8/10 Pe ansamblu destul de boring, insa Jack Nicholson face tot filmu'. Si totusi, parca in As Good As It Gets a jucat ceva mai bine. Catch me if you can - 7/10 Am mari retineri de fiecare data inainte sa vad un film cu Leonardo Di Caprio. Si totusi, baiatu' a dat ceva mai mult decat pana acu', semn ca exista ceva potential (bine, The Beach nu se pune ) Tom Hanks e cam aievea, in mai toate momentele cand tre' sa fie serios lui ii venea sa rada - cam ceea ce a facut si Robert de Niro in Showtime. Filmu' este bun mai ales datorita scenariului, dovedindu-se inca o data ca viata bate filmu'™ - cu toate ca suspectez ca au fost operate ceva "imbunatatiri" hollywoodiene. Johnny's Cafe©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1075 (permalink) | ||
|
contesa pentru o zi - 4/10 - slabuta comedie romantica..tea leoni e draguta, insa...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
|
[offtopic] Zoso, FoP as in Face of Power ? [/offtopic]
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #1077 (permalink) | ||
|
TENTACLES (an 1998) 6/10 acum ma uit la el pe TVR 1 mai e o juma de ora si se termina. DEFINITIV nerecomandat celor slabi de stomac si de INIMA!!! AI de capul meu, The Thing e MIC COPIL!!! Jurassic Park 1 (azi la Antena 1 la 8) 11/10
__________________ Start running. | |||
|
| | #1080 (permalink) | ||
scarry movie 2... 2/10 . M-a pus dracu sa ma uit. O insiruire de poante rasuflate si obscene, prost realizate si fara rost. Se pot face parodii excelente la filme, dar nu asa ceva. Orisi cum, au fost cateva faze care m-au amuzat.Pay it forward, n-am vazut decat ultima parte, cred ca a fost un film misto, in ciuda fazelor lacrimogene tipic americane. Requiem for a dream : revazut, placut enorm, de departe cel mai dureros film pe care l-am vazut vreodata, cu o coloana sonora superba si in care toti actorii au jucat excelent, desi sunt de mana a 2-a si a 3-a. 9-10 / 10
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |