Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-06-2006, 15:39   #10801 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

Key Largo - 8.5/10 un clasic cu Bogey, Lauren Bacall, Edward G. Robinson si Lionel Barrymore. Need I say more? ok...actiune simpla, one tough/wise guy, a lady, and...Bogey!

Chaos - 5.5/10 mai slabutz decat ma asteptam, m-am uitat in special pt Jason Statham si Ryan Philippe. Nu actorii au fost de vina pt nota proasta, ci scenariul si regia. Mi s-a parut foarte slabe argumentele cu teoria haosului, chiar nu am vazut legatura cu actiunea propriu-zisa...in plus, m-am prins pe la jumatea filmului de finalul despre care auzisem ca e chiar incredibil. Hmmm...say what??!

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2006, 18:31   #10802 (permalink)
SF

imdb: The Omen (2006) 6/10

O imbinare interesanta de clisee si idei originale.
Mediocritatea cu care abordeaza tema religioasa (superstitii, vraji, incantatii) ma fac sa nu ii dau decat 6.

SF is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2006, 19:48   #10803 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

Quote:
Originally Posted by K-stor
Running Scared [8.5/10]

E tarziu cand imi termin treburile si incerc sa ma uit la un film. 12, 1 noaptea si de cele mai multe ori adorm pana sa se termine. Ei bine, filmul asta a reusit sa ma tina treaz. Intr-o 2 ore nu sunt trei minute consecutive fara actiune (urmariri, suspans, schimbari de situatie) si ca impresie generala totul se desfasoara intr-un tempo fantastic. Il recomand.

si eu ii dau aceeasi nota: 8.5 - unul din primele 5 filme ale lui 2006 imo.
nu mi-a placut cum a jucat fiul lui joey, chiar si tommy cu eternul ranjet uneori nelalocul lui... in rest - excelent

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2006, 02:03   #10804 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

The Pest 2/10 O comedie tampita rau ( in sensul cel mai prost al cuvantului), ce ar trebui sa parodieze filmele ce au ca subiect vanatoarea de oameni. Multe glume cu tenta rasiala si vulgaritati (ceea ce nu e foarte rau... daca sunt facut cu cap).

John Leguizamo (Sid din Ace Age1&2) antipatic de la un capat al altul al filmului.

God's next army 6/10 documentar despre elitele intelectuale ale fundamentalismului ultrareligios crestin din America..., a fost ciudat sa aflu ca oameni care cred cu tarie... ca sedimentele geologice sunt ca urmare a potopului sunt angajati consilieri la Casa Alba si incep sa acapareze culoarele puterii din Washington...

Damn you BUSH!

Si mie mi-a placut Running Scared...

My blog

danezia is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2006, 18:12   #10805 (permalink)
kTz
Registered User

kTz's Avatar

Mulholland Drive 8/10 primele 3 sferturi din film are nota 10 ... pe cand ultima parte nu am inteleso ..

kTz is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 00:00   #10806 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Running Scared 9/10 Superb film , nu inteleg de ce nu se mai fac astfel de filme la ora actuala , actiunea , suspansul , factorul psihologic , toate excelent realizate ! Recomandat din toate punctele de vedere , mai ales ca te lasa masca la unele faze ( se stiu ele care ) , cum mai rar prinzi la un film in 2006 .

Imi pare doar rau ca nu am apucat sa-l vad la cinema cu prietena

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 00:48   #10807 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

ATL 7/10... Un nou film bazat pe o poveste de "carter"...

De data asta e vorba despre Atlanta... intr-o vreme renumit prin rata criminalitatii, si despre felul in care cativa adolescenti isi gasesc drumul in viata si calea de iesire din ghetou...

De vazut (chiar daca povestea nu e foarte captivanta si ca filmul abunda de clisee) numai pentru muzica (Hip-Hop foarte bazat) extrem de bine selectionata si care e inserata pe tot parcursul filmului.

Lipsit de frivolitatile, vulgaritatea si violenta multora dintre filmele cu tematica afro-americana (poate de asta nu a fost un succes de casa)... insa fara sa incerce sa predea lectii stupide de morala.

My blog

danezia is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 01:44   #10808 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
The Legend of Zorro 7/10 - Mi-a placut, destul de linistitor...un film OK.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 02:24   #10809 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Cars - 6/10 Personaje conturate bine, efectele vizuale sunt si ele ok, pixar rulez ca intodeauna, doar ca la un momendat ma cam plictisea.

keee's is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 14:37   #10810 (permalink)

altceva's Avatar

Little Nicky - 5,5/10. Comedie ieftina cu Adam Sandler in rolul fiului Diavolului,un idiot care nu stie sa-si foloseasca puterile si mai e si lovit cu cazmaua peste ochi. I-am dat totusi o nota mare pentru ca nu are clisee si aceleasi glume cretine din filmele de gen. Am ras la vreo doua faze...

A walk to remember - 9/10. Am plans la filmul asta.Este povestea de dragoste intre doi pusti de liceu,exceptional realizata. Cu siguranta e unul din filmele de dragoste ce trebuie vazute neaparat. Foarte-foarte bun.

Bean (filmul) - 5,5/10. Mr. Bean e un morman de prostie. Cred de altfel ca e putin spus... Comedie in care numai din bulan retardul asta nu omoara vreo 3 persoane...Cum frate sa dai cu tinner pe o pictura de 50mil de para?
PENTRU COPACI!!!

Last edited by altceva; 17-06-2006 at 16:29..

altceva is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 19:08   #10811 (permalink)
Registered User

Serial experiments: Lain 9/10 Am scris vreo doua randuri si pe thread-ul "Anime" - caci despre un anime este vorba. In mare, granita dintre lumea reala si "Wired" - un soi de Internet futurist - se destrama; nu va asteptati insa sa vi se serveasca pe tava toate detaliile, imaginatia va va fi serios pusa la incercare
Ca sa ma citez, Matrix who?

Kunzite is online now    Reply With Quote
Old 17-06-2006, 19:51   #10812 (permalink)
Misa
Guest

Cars - 6.5/10 - Un film de animatie placut, relaxant dar cam lung. Se tot zvoneste ca o sa fie filmul de animatie al anului 2006, eu sper sa iasa ceva mai bun. "Speed, speed, im all speed"

Reply With Quote
Old 17-06-2006, 23:33   #10813 (permalink)
Banned

TzapInferno's Avatar

[warn=Amyd]Posteaza te rog ce ai de spus intr-un singur mesaj, nu in 3[/warn]

Quote:
Originally Posted by Merlinboy
Running Scared 9/10 Superb film , nu inteleg de ce nu se mai fac astfel de filme la ora actuala , actiunea , suspansul , factorul psihologic , toate excelent realizate ! Recomandat din toate punctele de vedere , mai ales ca te lasa masca la unele faze ( se stiu ele care ) , cum mai rar prinzi la un film in 2006 .

Imi pare doar rau ca nu am apucat sa-l vad la cinema cu prietena
Ia uite`l shi pe asta pe unde umbla... daca shtiam...
Merlin shtii ce`i amuzant ? Ca shi eu l`am vazut tot ieri ! Super film intr`adevar, dau aceeashi nota shi anume 9/10 !
Este o combinatzie intre Crash shi Sin City ash putea spune...

Un sfat din partea mea: dupa ce se termina filmu`, nu`l inchidetzi repede ci lasa`tzi genericu` sa curga, este exceptzional realizat pana shi genericu` ( prima parte a lui ).

In primu` rand ash dori sa va salut pe totzi cei care postatzi la acest thread !
Este bine de shtiut ca exista atatzia fani ai filmelor...
De acum incolo ma alatur shi eu voua, in calitate de mare obsedat de filme, cu destul de multa experientza in domeniu !

Sar shi eu la inaintare cu primu` film, film vazut astazi, acum cateva ore :

Lucky Number Slevin : 8/10 - Un film cu o distributzie de exceptzie... amintesc doar de Bruce Willis, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Stanley Tucci dintre "oldies" shi Josh Hartnett cu Lucy Liu din`ashtia mai fresh, mai noi !
Un scenariu dupa parerea mea inedit, cu sigurantza original. Prestatzia actorilor este buna insa nu formidabila ( fiecare dintre ei poate mult mai mult ).
Ultimele 10 - 15 minute au menirea "sa va lase masca" shi probabil vor shi reushi.

Ca tot s`a vorbit de curand de Running Scared, hai sa fac un scurt review la un alt film cu Paul Walker ( baiatu` asta chiar incepe sa`mi placa... are el un stil aparte asha ) shi anume Eight Below.

Eight Below: 8/10 Nota o dau aproape per total pentru cainii din film, caci da, este un film cu shi despre caini ! Nu va spun ce fel de caini, vedetzi voi... Insa nu cred ca am mai vazut pana acum alt film cu animale atat de bine conceput, practic cainii din film ( sunt vreo 8 ) sunt atat de bine dresatzi shi colaboreaza atat de bine intre ei, incat s`ar putea spune ca sunt nishte adevaratzi actori !
Un film cu animale serios, ATENTZIE CA NU E COMEDIE deshi e facut de Walt Disney care merita cu vazut !

Last edited by Amyd; 18-06-2006 at 00:19..

TzapInferno is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 00:15   #10814 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Running Scared - 8/10 - s-a zis mult despre filmul asta pe forum asa ca o sa fiu super scurt: o actiune foarte buna, care nu dezamageste niciodata. Old School

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 02:40   #10815 (permalink)
Registered User

V from Vendeta - 8.5/10. Per total, nice one. Speram ca fratii "Ceaikovski" sa nu faca iarasi vre-un super erou care-i bate pe toti in 20 de parti... cu alte cuvinte un nou Superman. Si au reusit. Nu va asteptati la Matrix all the way... pt. ca va veti lovi si de ceva poezie, cuvinte rastalmacite, ceva feeling... nu doar bullet-motion. Merita vazut pt. ca reuseste sa combine atat story/feeling cat si action/hero cum altele nu prea...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 09:11   #10816 (permalink)
SF

imdb: Cars (2006) 6/10

Same old, same old. Film moralist.

Comparativ cu altele:

Peste Madagascar
Peste Ice Age2
Sub Chicken Little

Easter egg:
Quote:
Originally Posted by imdb
George Carlin .... Filmore (voice)

Old 18-06-2006, 10:37   #10817 (permalink)
Registered User

Ice Age 2? 5/10. Nu pot sa zic ca-mi pare rau ca l-am vazut, dar nici nu simt vreo dorinta de a-l revedea.

Kunzite is online now    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 11:26   #10818 (permalink)
SF

Hehe, eu i-am dat 4 la Ice Age 2

imdb: Over the Hedge (2006) 7/10

Se pare ca (si) anu' asta Dreamworks 0wnz Pixar.
personaje++

Net mai bun ca si Cars desi inceputul lasă de dorit. A 2-a jumatate face insa toti banii

Old 18-06-2006, 12:06   #10819 (permalink)
Registered User

viox's Avatar

find me gulty - 8/10 super rolul lui diesel...obisnuiti sa-l vedem in fast and the furious si alte filme action acum arata ca poate si d-astea mai "witt"

viox is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2006, 13:17   #10820 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Over the hedge - 7/10 - chiar simpaticutz filmul. relaxant, cu faze funny si perfect dupa o zi obositoare.

Hoodwinked - 7/10 - ideea e cel putin geniala. mi-l imaginam pe xzibit facand pe politistul ))

Cars - 8/10 - l treilea desen animat vazut in 2 zile si asta a fost cam cel mai misto dintre ele. pixar face o treaba buna mereu.

Chaos - 8/10 - frumos rau filmul si chiar te tine in suspans. statham (revolver, transporter) joaca ff bine.

End Game - 6/10 - cuba gooding jr intr-un film simpatic , dar nu foarte bun, destul de previzibil in intregul lui si cu multe clisee presarate de-a lungul lui

Find me guilty - 9/10 - cam cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp. mi-a placut la nebunie rolul lui vin diesel care s-a si ridicat la inaltimea asteptarilor. cred ca daca ar putea sa vorbeasca mai gros si mai ragusit ar incepe sa tremure parchetul daca asculti la un sistem bun de sunet. oricum merita

Rauri de purpura 1,2 - 7/10 - le dau 7 la amandoua chiar daca unul a fost mai spre 8 (primul) si al doilea mai spre 6. per total filmele sunt buna si francezii mai scot un film care merita vazut. Mi-a placut ca in primul film , jean reno avea un bmw seria 5 si in al doilea are un volvalau de prin '90
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules