![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10941 (permalink) | ||
|
Fotomodele in extaz - 2/10 - o productie Titus Steel cu Titus Steel in rolul lui Titus Steel. Din nou, alaturi de Titus Steel joaca Jasmine (care are o prestatie execrabila de data asta) si alte trei sperante are filmelor romanesti pentru adulti. Avand in vedere actiune, finalul este destul de previzibil si nu are nici un pic de suspans. Un film cu buget redus, cu actori incepatori si lipsiti de talent si dialoguri de parca ar vorbi doi care sufera de sindromul Down iar decorurile sunt jalnice. Nu recomand decat daca duceti lipsa rau de tot de alte materiale educative sau aveti o defectiune la televiziunea prin cablu.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #10942 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
vazut: inside man - foarte bun joc al celor 3 actori principali. nota 8. banuiam finalul si o parte a desfasurarii actiunii. Dar Denzel e mare actor. dar nu pot sa constat ca filmele nu mai sunt ce au fost. sau mai bine zis stacheta e asa de sus ca se doboara mult prea rar. sa nu uit: super buna romanca aia care joaca rolul albanezei. | ||
|
| | #10943 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #10944 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #10945 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #10946 (permalink) | ||
|
The Omen - 5/10 - pe mine sincer sa fiu filmul m-a plictisit... mi s-a parut super previzibil si anost... grrr... chiar ma asteptam sa ma sperii dar mai multe sanse avea pisica mea de acasa sa ma sperie....
__________________ Seeing is beliving !!! Unidentified.... | |||
|
| | #10948 (permalink) | ||
|
vreau sa vad zilele astea scary movie 4 asa ca m-am pus la curent cu filmele care le parodiaza: The Grudge - 4/10. asta pentru ca are cateva momente in care mai tresari, dar asta nu salveaza filmu... story slab. nu intelegi nimic pana spre final cand incepe sa capete sens, dar tot nu se intelege mare lucru. ati inteles ceva? ... exact ![]() Million Dollar Baby - 5/10 destul de lung si nu neaparat captivant. rocky in varianta feminina? Saw - 8,5/10 bun. foarte bun. mhahah ![]() Saw 2 - 6/10 reheated soup anyone? daca inlocuim casa aia cu un cub, guess what? reteta The Cube. iar finalul neasteptat... de prost. War Of The Worlds l-am vazut mai demult, nu mai stiu ce nota i-am dat dar imi aduc aminte ca n-a fost mare isprava. ar mai fi The Village de vazut, dar la prima vedere pare booring. voi depune totusi un efort... | |||
|
| | #10949 (permalink) | ||
| Quote:
The Picture of Dorian Gray (1945) -- 8.5/10 Citisem cartea dar pana cum nu am apucat sa fac rost de film , foarte bine realizat , cu toate ca pe dorian gray mi-l imaginam putin altfel . Incredibil cat de bine arata Angela Lansbury(avea 20 de ani) | |||
|
| | #10950 (permalink) | ||
|
Final Destination 3 7.5/10 fain. merita vazut. cam de acelasi nivel cu celeallte, dar asta era cam previzibil.
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #10951 (permalink) | ||
| Quote:
The Sweetest Thing - 7 . Un film usor pervers cu si despre femei . Meet the parents - 6 .
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #10953 (permalink) | ||
|
suburbia 13. - 7/10 . Cel mai mult mi-a placut ideea filmului. In rest un film ca multe altele care mi-a captat atentia in cea mai mare parte. LE: a vazut careva "Pacala se intoarce"? se ridica cel putin la nivelul primului? merita vazut?
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #10954 (permalink) | ||
| The Fast and the Furious: Tokyo Drift - 7/10 Cel mai strutzo-camila film care l-am vazut in ultima vreme ...in filmul asta aveam de toate amestecate pt toti ....de la negri care vand Jordan-i rosi pt asiatici ...Mustanguri cu motoare de Nissan ....si pana la american muscle-uri bagate la curse de drift ....oricum prea multe jucarii pt baieti in filmul asta ....asa ca..nu pot spune ca nu mi-a placut deloc ....popcorn movie | |||
|
| | #10955 (permalink) | ||
| What the f... do we know? - 8/10. Filmul asta are ceva de spus. Ca sa-l citez pe aaroman,este un documentar care se avanta cu curaj pe panta "pseudo-stiintifica". Cu toate astea,e foarte interesanta ideea care se desprinde din concluzie,anume ca omul are capacitati psihice nebanuite pe care, daca le-ar concentra intr-un pic de efort ar realiza ca e parte din Dumnezeu. Un Dumnezeu altfel decat presupunem(respectiv credem) noi in mod constant prin religie. Snow falling on cedars - 9/10. Superb! Nu am cuvinte...Aproape fiecare cadru este o opera de arta. Foarte frumos filmat. Excelent scenariu. Nu stiu,nici n-are rost sa spun ceva despre el,trebuie vazut neaparat de catre cei ce stiu sa aprecieze un film (o drama) din toate punctele de vedere.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #10956 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
A clockwork orange : 10/10 un film genial in regia lui stanley krubick... nu prea cred ca isi va gasi foarte curand un "match" the revolver : 9/10 ultimul film (cred) in regia lui guy ritchie....un film excelent...tipice regizorului ! Le recomand cu caldura tuturor cinefililor
__________________ The Pressure upon me is so unreal | ||
|
| | #10957 (permalink) | ||
| Final Destination 3 - 7/10 Pana la un punct mi-a placut mai mult decat a doua parte, primu' film ramanand in continuare de referinta. Sfarsitu' a fost cam aiurea, plus ca personajele n-au constientizat dc ordinea e asa si dc se schimba apoi. Din pacate, nu are nici inceputu' exploziv din primele parti. Totusi, accidentele raman sunt in continuare ingenioase, desi se putea mai mult, avand in vedere ca daca ai vazut cele doua parti anterioare, stii cum se desfasoara si a treia, factoru' surpriza constand tocmai in a vedea cat de originale sunt respectivele accidente. Eight Below - 8/10 Prea evideeeeeeeent. Muzica este exact cea potrivita, la timpu' potrivit si in ritmurile potrivite - nu degeaba e un film Disney. De asemenea, gesturile cainilor sunt la fel de evidente, ma indoiesc ca in realitate au asemenea gesturi umane. Totusi, peisajele sunt absolut superbe, cainii la fel, povestea la fel (inspirata din realitate), iar Paul Walker nu joaca rau (al doilea film bun al lui dupa Running Scared). Plus ca Moon Bloodgood a intrat cu usurinta pe lista bunaciunilor™. Dureaza 2 ore, insa tre'sa nu pierdeti nici o secventa pt. o mai buna imersiune in atmosfera filmului. Aduce nitel cu "Chemarea strabunilor" de Jack London. The Zodiac - 4/10 Inspirat din fapte reale, actori nu toti necunoscuti, insa realizarea lasa de dorit. Zero emotii, de unde si nota de mai sus. Barry Dingle - 2/10 M-a surprins prezenta lui Nicole Sullivan in aceasta mizerie de film care incepuse promitator. De la juma' incolo totu' se transforma intr-o ciorba care n-are pic de haz. Turn Left - 2/10 Desi s-a vrut a fi original, cu multe intorsaturi de situatie, scenariu' e praf. Actorii sunt execrabili, iar scenele de actiune sunt in cel mai pur stil amatoricesc - cre'ca e prima data cand ma bufneste rasu' la asemenea faze. Fatwa - 4/10 Un prilej pt. Laureen Holly de a arata ca si-a umflat/intarit/indreptat sanii. Actingu' in general nu e rau, intorsatura de situatie de la sfarsit destul de neasteptata, insa finalu' in sine e groaznic. Si asta prin prisma faptului ca te lasa sa gandesti, efort pe care nu iti vine sa il faci, daca timp de 90 de minute te-ai uitat cascand sau ridicand din sprancene. Time Bomb - 4/10 Nimic de zis, daca ai vazut prea multe thrillere cu multa actiune si suspans pe masura, esti tentat sa spui ca e un film bun. Insa incepe prea rpd, se desfasoara prea rpd si se termina prea lent. N-ai timp sa rumegi ce se intampla, dc se intampla asa si nu altfel, iar pesonajele sunt trecute pe plan secundar in defavoarea scenariului, ceea ce te face sa devii indiferent la ce se intampla cu ele. Apropo, scenariu' are gauri mari, prea mari pt. un film care s-a vrut a fi cu pretentii. Sione's Wedding - 3/10 Unu' din cele mai plictisitoare filme vazute in ultima perioada. Personajele sunt anoste si deloc originale, asa ca la un moment dat iti vine sa inchizi ochii si sa iti doresti sa mori. Hillside Cannibals - 1/10 Daca rezisti la filmu' de mai sus, inseamna ca esti ghinionist fiindca inseamna ca sunt sanse sa vezi acest horror si sa iti explodeze creieru' de cata prostie si incompetenta este nevoie pt. a realiza unele filme. Cyber Wars/Avatar - 3/10 Tipa din rolu' principal nu reuseste sa convinga deloc cat de mahar e personaju' ei si de aici tot filmu' se duce naibii dpdv al credibilitatii. Si aici e nevoie de cat mai multa credibilitate, avand in vedere genu' in care se incadreaza. Three - 5/10 Un punct in plus pt. scenariu' cu potential, exploatat insuficient. Si inca un punct in plus pt. sanii lui Kelly Brooks care au inceput totusi sa se cam ofileasca. Finalu' e prea "by the book", desi realitatea e alta, Billy Zane fiind totusi un norocos ![]() Payback - 2/10 Nici o legatura cu filmu' omonim cu Mel Gibson din 1999. Pacat de Costas Mandylor, sper ca macar si-a scos banii de transport pana la filmari. On the One/Preaching to the Choir - 1/10 Asta ca sa inchei in cealalta extrema. Exista cam de toate aici: doi frati diferiti, cu vieti diferite, mafioti, muzicieni, tipe mai mult sai mai putin trecute, insa totu' e de la inceput si pana la sfarsit ieftin™.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #10958 (permalink) | ||
|
Vita è bella, La 8.5/10 superb,impresionant ,emotzionant... Haggis McMutton 2.5 pt ca nu pot sa spun ca ma dat pe spate,multe chestii sunt destul de exagerate...fiecare cu opinia lui,oricum mia placut.Primu samurai seamana cu Morgan Freeman cel putzin la voce
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|