![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10961 (permalink) | ||
|
Shinobi 7/10 inspirat dupa Basilisk ..mai bun desenul animat...dar si filmul merita vizionat. Click 6/10 , filmul slabutz... iam dat nota putzin mai mare decat ar trebui pt cateva scene realizate si jucate bine.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #10963 (permalink) | ||
| Superman Returns 7/10 - Agreabil , da parca prea l-au lungit ( 2 ore + ). 2 puncte se scad din start din cauza presonajului "Kitty" care ma zgaria pe creier de fiecare data cand ii vedeam mutra si auzeam vocea ... sheesh ! inteleg , hai bagam o doza de umor cu un personaj cretionoid , da` nici in halu asta
__________________ " How could I glare into these eyes and then not STAB THEM ? " | |||
|
| | #10964 (permalink) | ||
| The Mummy Returns 7.5/10 mai slab ca primul desi fx-urile au fost mai impunatoare. Mi-a placut legatura cu The Scorpion King. As mai vrea o continuare. Sin City 10/10 o capodopera.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #10965 (permalink) | ||
| Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain - 8.5/10 A fost dragut filmul, Audrey Tautou a fost si ea simpatica. Superman Returns - 5.5/10 Nu stiu ce au incercat sa faca ei din filmul asta, dar nu le-a iesit. Parca toate planurile au fost secundare, nu mi s-a parut ca are un fir clar. Singurul lucru care m-a impresionat oarecum a fost scena cu avionul si muzica. Pirates of the Caraibbean: The Curse of the Black Pearl - 8.5/10 Revazut. Filmul a avut tot ce iti poti dori de la un film cu pirati, actiune, PIRATI , muzica si Johnny Depp intr-un rol excelent.Click - 7/10 Nu stiu de ce, dar filmul asta m-a impresionat, cel putin la final. Stiu ca ultima parte a fost cam cheesy, dar am ramas placut surprins. | |||
|
| | #10966 (permalink) | ||
| Pride & Prejudice 10/10 - Superb, magnific, perfect......un film siropos, o poveste de dragoste, merita vazut, Keira Knightley este geniala! Chiar nu credeam ca o sa imi placa asa ceva...nu urmaresc des genul asta de filme si nu dau 10 asa de usor
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #10969 (permalink) | ||
|
The lake house - 7.5/10 Vazut intr-o varianta proasta calitativ, fara traducere. E destul de greu sa-l incadrez, cred ca l-as situa cumva la intersectia dintre Serendipity si Eternal sunshine of the spotless mind. Nu are profunzimea lui ESOTSM, dar e un film bun, o poveste de dragoste "la distanta", nu spun ce si cum pentru ca ar merge la spolier. Rolul facut de Sandra Bullock e foarte bun, Keanu nu impresioneaza insa.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #10971 (permalink) | ||
| Quote:
11:14 - 7,5/10 - ca tot zicea cineva mai sus de el, mie mi s-a parut un film foarte bun, despre un accident in care sunt implicati mai multi oameni si el prezinta intamplarea din perspectiva fiecaruia. Actorii au jucat foarte bine, nu stiu cum poate cineva sa zica altceva (mai ales ca sunt actori f buni). Per total, merita vazut. A, si e comedie neagra ![]() Final Destination 3 - 3/10 - nu stiu cum au putut atatia sa-i dea note asa de bune (inclusiv imdb.com). E execrabil. aceeasi poveste rasuflata, aceeasi moarte razbunatoare, pana si personajele sunt la fel. Pana si modul cum ies din carusel cei implicati e la fel (o cearta din cauza proastei care a "vazut" accidentul dinainte). Da-o naibii de treaba, evreii astia de la Hollywood n-au pic de imaginatie. Seria asta a devenit un fel de: cum sa omoram personajele in moduri cat mai interesante si mai sangeroase. Btw, astia cred ca un om e doar un balon de sange si mate?! Cum plm un radiator de masina poate sa-i sfartece unuia capu sau faza din metrou cand cade ala prin geam si parca a cazut in storcatorul de fructe. Da-o-n colo de treaba. NU VA UITATI LA FILMUL ASTA!!!!!!!!!! Mai bine va uitati la The hills have eyes, macar acolo poate va mai speriati sau mai va starneste cateva sentimente de ura. Cum poate sa se numeasca asa ceva horror ?! Nu m-am speriat niciun pic. Nici macar secventele de gore (sunt din plin) nu m-au miscat. Daca vreti asa ceva luati Ichi the Killer.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #10973 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #10974 (permalink) | ||
| Flightplan- poate un 6,5/10, asta doar asa, pentru realizare. Ideea in sine e destul de imbecila, scenaristii au sarit calul rau de tot, Jodie Foster in schimb, joaca impecabil. Daca ar fi ramas pe genul drama psihologica si nu ar fi incercat sa-l cosmetizeze in stil commercial use (arme, deturnari de avion, escrocherii), categoric facea mai mult. offtopic: Ocelot, vezi si tu review-ul de pe imdb, daca chiar crezi ca n-am dreptate.
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #10976 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Edison Force - 6.5/10. Ma asteptam la ceva mai mult cu un asemenea casting (Morgan Freeman, Kevin Spacey). Probabil ca de vina au fost LL Cool J si Justin Timberlake . Actiune previzibila, si cu toate astea, merge asa, de vazut la 3 dimineata ![]() Final Destination 3 - 7/10. Pacat ca se mentine la fel. Adica, super efecte, super ideea, dar atat de repetitiva, ca stii exact cand ce se va mai intampla. Un pic de stralucire daca ar avea, ceva diferit de celelalte (in afara de felul in care moare lumea), si ar fi fost super. Ce sa zic, fanii seriei nu vor fi dezamagiti... pacat insa de special efects (si dap, cum zic unii, corpul uman totusi nu este chiar o punga cu sange... dar da bine *splash*ul pe ecran )
| ||
|
| | #10979 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
oliver twist 6/10 mi-a reamintit intr-o oarecare masura cartea. altfel nu pare cine stie ce. the da vinci code 5/10 pentru actiune si rarele momente interesante. find me guilty 6/10 mi-a placut destul cat sa trec peste gluma de actor care e diesel. | ||
|
| | #10980 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Lake House 10/10 - O drama romantica superba !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|