![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1081 (permalink) | ||
| Quote:
Scary Movie 2 Imi pare rau ca l-am vazut , in majoritate au copiat mai multe faze din SM1 SPOILER ALERT Faza cu sperma , si aia de la sfarsit cand il calca pe ala cu mana defecta. SPOILER ALERT OVER 4/10 Tentacule 3/10 Loool , intr-un mod foarte ciudat mi-a placut un pic.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1082 (permalink) | ||
| Quote:
Bedazzeled-6/10 deconectant ... 10 ptr style-ul actorilor...
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #1083 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #1086 (permalink) | ||
| Occident - 0/10 - Ca de obicei un film romanesc de kko. Nu avem nici o treaba cu filmele, nici regizoral nici altfel, atit timp cit nu avem potenta sa facem un film despre altceva decit mizeria cotidiana a romanului. Abandon - 2/10 - Film de keke tipic american. Superprevizibil. Lipsa totala de suspans. Citeva "sperieturi" stereotipe. Crap. Roger Dodger - 6.5/10 - Filmul e atipic, chiar dragut. Subiectul nu spune nimic, nu e nici socant, nici filozofic... nici macar nu are valoare documentara ( ). Pe total insa da binisor. Muzica e ok, dialogurile sint un pic cam multe si cam in cascada. Subtitles is a must. Filmul merita vazut dar nu trebuie sa alergi dupa el.The Guru - 5/10 - Comedioara subtire plina de clisee. Probabil datorita faptului ca contine si niste "caterinca" la adresa filmului specific indian sa zicem ca se ridica un pic din multime. Partea de comedie e destul de subtire rizi mai mult de penibilul situatiilor (voit sau nu). Partea de romance e super stereotipa, dar ignorabila. Finalul merita ![]() On the run | |||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| She's so lovely... 7/10 Weird fucked up movie... Travolta are aceeasi mina si cam acelasi tip de reactii ca in oricare alt film care se vrea "mai cu mesaj" decat marea masa a productiilor holiudiene (vezi Pulp Fiction). In schimb Sean Penn e ciudatel. Chiar nu imi dau seama daca a jucat foarte prost sau foarte bine... ![]() La ProTV eu ma uit odata la 6 luni (by the clock) ca sa revad Scent of a Woman Devine deja penibil. Uitati-va mai bine pe TVR-uri ca aia chiar dau filme bune in ultima vreme.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1088 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1090 (permalink) | ||
|
Am vazut The Fast and The Furious , un alt film comercial Made in U.S.A. Probabil ar fi fost mai indicat sa il vad la cinema in Mall pentru efectele sale....decat la HBO. Parca mi-a placut mai mult Gone in sixty seconds. Nota : 6
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| Shaolin Soccer - 8/10 Daca nu l-ati vazut, faceti-va timp pentru el. Cateva faze de-a dreptul monumental de comice, efecte speciale excelent realizate si chinezi... ce altceva mai vreti?
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Pi - 9/10 Iarasi un film a carui vizionare am tot amanat-o... Un film alb-negru, mai putin "dureros" ca Requiem for a Dream (de acelasi Darren Aronofsky) dar parca o idee mai interesant (depinde de gusturi... si oricum nu prea am de ce sa compar cele doua filme - cu toate ca regizorul/scenaristul este acelasi, trateaza doua subiecte diferite in doua moduri oarecum diferite)... Un film despre matematica (duh! ), numerologie, evrei, Dumnezeu, furnici si calculatoare. Vi-l recomand...
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #1098 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Chicago 9/10 Nu mi-a mai placut un film asa de mult de ceva timp. La inceput m-am gandit ca o sa fie o dezamagire totala, dar eu zic ca merita. SPOILER ALERT Cel mai mult mi-a placut scena din sala de judecata , cand ii aduce jurnalul lui Roxy. A fost bine gandita partea cu tap danceul. SPOILER ALERT OVER
|
| | #1099 (permalink) | ||
|
Children of Dune 8/10 Nice. Mi-a placut in mod special datorita celor doi copchii, jucati excelent, aveau cei doi actori o intreaga chimie intre ei. In rest, acting relativ de calitate, cu unii mai buni altii mai prosti (Susan Sarandon nu mi-a placut). Sunt mai multe lucruri pe care nu le-am gustat, insa macar au urmat cartea aproape pas cu pas. Per total mai buna decat seria anterioara.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #1100 (permalink) | ||
|
Not another teen movie - 3/10 Primul film, dupa multa vreme, la care n-am rezistat pana la capat. Lipsit de umor (cu cateva rare exceptii), vulgar, penibil. A orange clockwork – 6/10 Violenta si sex. Arta? Prea putin… Ma asteptam la mult mai mult dupa cate auzisem despre el. X-Men – 5/10 O idee cu potential, tratata destul de banal. Unii actori joaca bine (de exemplu Profesorul si Wolverine) si pe ansamblu e un film de actiune decent. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|