Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2006, 23:08   #10981 (permalink)
F-16 Fighter Pilot

Redy's Avatar

Superman Returns 8/10 tinand cont ca vrea sa fie inceputul unei noi serii Superman, nu e rau. Povestea dintre Lois si Clark mi s-a parut putin falsa ca interpretare.

Redy is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2006, 00:32   #10982 (permalink)

RV (a.k.a. Excursie cu surprize) - 8-9/10 - o comedie foarte misto cu Robin Williams. Un tata presat de munca incearca sa isi petreaca vacanta cu copiii lui, in timp ce seful lui ii cere sa rezolve o tranzactie pentru companie.
Atentie s-ar putea unii sa nu guste glumele mai scarboase, dar eu in mod cert am ras cu lacrimi la unele faze

Lord is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2006, 14:22   #10983 (permalink)
Banned

Derailed - 6,8 / 10

Actorii buni in medie, J.Aniston kind of sucks, Clive Owen rules. Scenariul... daca as vorbi nu as putea fara spoiler. So, enjoy.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2006, 18:46   #10984 (permalink)
Registered User

Eloi's Avatar

Click 8/10
Comedie buna.Adam Sandler vine cu glume noi.Subiectul filmului interesant.

Eloi is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 11:47   #10985 (permalink)

altceva's Avatar

Ace Ventura, pet detective - 6/10. Aveam chef de Jim Carrey si m-am hotarat sa revad filmul asta. Am ramas cam dezamagit,la prima vizionare,atunci cand a aparut,stiu ca am ras mai mult...Acum mi s-a parut slab,glumele expirate...ma amuzau doar fazele in care se furisa el si facea circ de unul singur,caterinca dupa James Bond.

Bang-bang,you're dead! - 9/10. Un film excelent in care afli ce altceva in afara de filmele violente si jocurile video ii determina pe adolescentii din America sa intre inarmati in scoala si sa-si omoare toti colegii...Merita vazut,si mai ales merita bagat la cap ce reiese de acolo...

Dumb and dumber 2 - 3/10. Stupid. Daca prima parte a avut cat de cat farmec,ei bine,pe langa faptul ca acum e o ciorba reincalzita...filmul asta e ridicol de prost. Nu am schitat nici macar un zambet. Jenant. Deci nu.
PENTRU COPACI!!!

altceva is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 12:29   #10986 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by low_level_superhero
Derailed - 6,8 / 10

Actorii buni in medie, J.Aniston kind of sucks, Clive Owen rules. Scenariul... daca as vorbi nu as putea fara spoiler. So, enjoy.
hai man, filmul chiar merita mai mult.. faci lumea sa se fereasca de el .. prestatia lui Owen + scenariul si face de-un 7-8.

pe de alta parte nu inteleg de ce dai note cu virgula, ai facut o medie or smth ? parca te vad:
-owen 10
-scenariu 9
-Aniston 3
etc

ps: Aniston a jucat chiar bine dupa parerea mea

si mai ontopic: revazut Payback - 9/10 un film exceptional. prestatia actorilor, scenariul, pelicula albastra, Mel Gibson nareaza excelent!

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 12:31   #10987 (permalink)
Registered User

varzucu's Avatar

Memento 8/10 - foarte interesanta abordare
She's the man 5/10 - comedioara cu multe faze rasuflate si trase de par

varzucu is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 13:12   #10988 (permalink)

Zarzavat's Avatar

V for Vendetta 7/10 - un film bun, datorita subtextului. si in societatea contemporana, realitatea este vazuta prin prisma mass-media. si acum oamenii se simt "protejatzi" de diverse "amenintzari". si azi se castiga bani din aiureli (gripa aviara). un film din care ar trebui sa invatzam totzi. abereaza pe ici pe colo, dar in esentza e bun. recomand.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 14:56   #10989 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Superman Returns 1/10 OMFG, chiar totul a ajuns bataia de joc a samsarilor de la hollywood??? o bataie de joc enorma acest film, o rusine pentru cinematografie, si 1 e prea mult, e pentru prima data in viata mea cand nu am gasit circumstante atenuante unui film prost, e prost, prost de tot, CEL MAI PROST film cu pretentii pe care l-am vazut. jur ca e ultimul superman pe care il vad in viatza asta, chiar daca se vor mai face o suta de acum incolo, iar daca va fi singurul film care va rula la cinematoraf nu ma voi mai duce NICIODATA la cinematograf. iar pentru actori, regizori, producatori, scenaristi si restul echipei am un mesaj: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

Last edited by G-ZUS; 14-07-2006 at 14:59.. Reason: nu scrisesem complet titlul filmului

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 16:06   #10990 (permalink)
Registered User

Silviu Mihaila's Avatar

Dar de curiozitate, ceva motive ai? Sau sa te credem pe cuvant?

Silviu Mihaila is online now    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 17:07   #10991 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Scary Movie 4 - 6/10. in grup mai mare se poate rade binisor. nu se ridica la nivelul partii a 2-a la care am ras cu lacrimi.
The Wild - 4/10. amuzant pe alocuri. probabil recomandat pentru o medie de varsta mai scazuta... 12-16 ani.
The Grudge 2 - 3/10. am ras la filmu asta mai mult decat la The Wild, care se vrea comedie cu acte in regula. daca prima parte a fost slaba, pe a 2-a au facut-o proasta. nici acum nu inteleg de ce trosnea fetita aia cand mergea in 4 labe...
Final Destination 3 - 5/10. stilul caracteristic final destination, evenimente previzibile, feeling aproape lipsa. nu m-a impresionat.
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 17:18   #10992 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by doro69
hai man, filmul chiar merita mai mult.. faci lumea sa se fereasca de el .. prestatia lui Owen + scenariul si face de-un 7-8.

pe de alta parte nu inteleg de ce dai note cu virgula, ai facut o medie or smth ?
Pai daca lui asta ii dau 7-8, Pulp fiction cat ia? Fight Club? Snatch? Lock Stock? Trainspotting? Eternal Sunshine of the Spotless Mind? Sa pastram totusi proportiile.... Nu sunt d-ala fatalist de are numai note de 1, 2, 9 si 10...

Cu virgula pentru ca nici nu "mi-a placut fara rezerve" (7) nici nu "a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat" (6). Mai spre 7...

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 17:41   #10993 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Ultimul film vazut a fost Elektra cu Jennifer Garner (tipa din serialul Alias). Un film dragutz, de duminica seara, buget mic, efecte speciale ok si o poveste previzibila pana la ultimul detaliu - ma simteam in fel de mic Nostradamus cand ghiceam mai mereu urmatoarea scena.

Nota ? Daca va place genul 7/10 daca nu 3/10. Sa zicem media dintre cele doua.

Cosmin_C is online now    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 20:49   #10994 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Silviu Mihaila
Dar de curiozitate, ceva motive ai? Sau sa te credem pe cuvant?
parerile nu trebuiesc luate pe cuvant, fiecare cu a lui, aia era nota data de mine filmului, nota reprezentand situarea acelui film pe scara mea de valori. tu poate o sa-i dai 10/10 sau 5/10, e optiunea ta, eu nu incerc sa conving pe nimeni de cat de prost e filmul, mergeti la cinema si va veti face o parere. oricum, prea lung, prea plictisitor, prea neconvingator (si stiam ca e despre un nene care zboara, nu asta e problema) prea slab jocul actorilor, pana si Kevin parea stingher pe acolo, oricum, dupa un Lex Luthor jucat perfect de Hackman acest Lex e nevolnic si pare sa nu gandeasca mai departe de 3 secunde. in rest, cald in sala, copii care intreaba intrebari inutile, parinti de-o nesimtire nepamanteana, asta e romania, traiasca sursele "alternative" ca sa nu mai fim obligati sa iesim din casa. Acum astept Dead man chest, si daca o sa fie slab nu o sa ma plang, asta e treaba acolo, in "Lemnul Sfant"

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2006, 22:47   #10995 (permalink)
Registered User

V for Vendetta 9/10. O transpunere excelenta a realitatii. Recomand

alexyo1 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 03:29   #10996 (permalink)

The Devil Wears Prada - 2-3/10 - atat de prost, atat de plictisitor ...
inca un motiv pentru care nu ma iau dupa nota de pe imdb
trailerul te pacaleste puternic si te tenteaza asa ca de-o comedie, dar concluzia finala: bleah

Lord is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 05:16   #10997 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

pai tu la trailer te uiti pe imdb?

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 09:57   #10998 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by low_level_superhero
Pulp fiction cat ia? Fight Club? Snatch? Lock Stock? Trainspotting? Eternal Sunshine of the Spotless Mind?
in ordine: 10, 10, 9, ??, 10, 10.

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 10:45   #10999 (permalink)
Banned

TzapInferno's Avatar

Deci recomand fanilor horror sa incerce combinatzia asta intr`o noapte, o noapte mai dubioasa de felu` ei...
Sa le vedetzi exact in ordinea asta ca merg bine rau de tot, va spun eu !

1 - Final Destination 3
2 - The Hills Have Eyes
3 - See No Evil

Pentru cei mai rabdatori shi care duc pe perioade lungi de tot ( ca mine ) se poate adauga inainte de toate 3 shi An American Haunting.

Imi cer scuze ca nu le dau note, eu am o parere destul de subiectiva shi nu vreau sa deranjez, pentru unii dintre voi poate sunt de nota 4, pentru altzii de 9 sau 10, eu shtiu...

Eu doar v`am recomandat asha, pentru o seara palpitanta.
Apropo, vedetzi ca The Hills Have Eyes e paranoic rau de tot, lejer INTERZIS SUB 18 ANI ( decat daca nu cumva suntetzi nishte pushti cu experientza de viatza shi facetzi fatza la orice fel de hardcore ).
Bine shi celelalte sunt, insa Final Destination este oarecum previzibil cum a spus shi cineva mai sus.
Cu sigurantza piesa de rezistentza este See No Evil. Mie unu` chiar mi`a placut, mai ales "decorului" sumbru in care se petrece actziunea.

TzapInferno is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2006, 12:01   #11000 (permalink)
Registered User

CAT_woman's Avatar

Final Destination 3 - 4/10 Film tipic american(teen- movie); entertaining daca se doreste vizionarea unui film "usor", cu scene brutale;pentru prima oara in seria Final Destination apar boobies pe ecran

Devil wears Prada - 4.5/10 Chick flic, simpatic dar nu exceptional; protagonista a fost poorly-casted in rolul sau. Nota atat de mare se datoreaza prezentei lui Meryl Streep.

Superman Returns - 5.5/10 Nimic nu se compara cu comic books-urile. Mai reusit decat alte incercari de ecranizare a aventurilor marelui S.

Cars - 6.5/10 Foarte amuzant, mai bun decat m-as fi asteptat.

16 Blocks - 7/10 Politisti corupti, un negru care vorbeste prea mult(singurul lucru care m-a deranjat la film) + Bruce Willis. Great combo!

Lucky number Slevin - 6/10 Concept bun, performata veteranilor este admirabila(Willis, Freeman, Kingsley) insa Lucy Liu si in special Josh Hartnett(pe care il ador ca barbat) este sub mediocru- stilul happy happy joy joy nepotrivindu-se cu tenta mai serioasa a filmului. Pacat, avea potential de film foarte bun.

Hitchhiker's Guide to the Galaxy(BBC series) - 5/10 Nota-i la nivelul anului 2006. Nu-i inteleg pe oamenii care-l recomanda in detrimentul filmului din 2005. Performanta actorilor este mizerabila.

Astept A Scanner Darkly!!!

CAT_woman is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules