![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #11001 | ||
| Quote:
Wedding Crashers - 9/10 - ce pot sa spun... asteptarea a meritat (no silvers!). Vince face un rol foarte bun, ca intotdeauna, cu umorul lui mai mult sau mai putin ironic, Owen e acelasi care-mi place, iar Rachel McAdams e superba (ca tot vazusem pe hbo Mean Girls destul de recent). Fata asta chiar e perfecta (seamana putin cu Jennifer Garner, la fel de dulce, insa mai frumoasa... JG arata mai naspa in filme decat in realitate, nu stiu de ce). Probabil ca sunt ultimul om care a vazut filmul asta, dar o spun chiar si asa: TREBUIE vazut!
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. Last edited by Amyd; 19-07-2006 at 15:35. | |||
|
| | #11002 | ||
| Superman returns - 8/10. Sunt genul care nu suporta filmele cu super-eroi. Toate filmele de acest gen mi se par jalnice,si aici ma apuc sa insir: seria X-men,seria Spiderman,seria Batman,Fantastic 4,Hulk,etc. N-am dat niciodata mai mult de 5 la unul din filmele enumerate mai sus.In schimb Superman mi s-a parut o super-productie la vremea respectiva.Filmul de fata respecta intru totul prima parte,este o ciorba reincazlita,insa e este una foarte buna. Nu m-am plictisit deloc,stiam ca binele va triumfa pana la urma dar nu stiam CUM, si asta conteaza foarte mult la un film - imprevizibilul. In plus,multe scene sunt reluate,dar cu totul altfel,astfel incat ai parte de aceeasi reteta dar facuta de alt bucatar,cu gust diferit,la fel de bun.Povestea e inchegata,se leaga frumos,iar ideea noua pe care s-a centrat intregul film - de ce are lumea nevoie de Superman? - nu il pune pe erou in evidenta,ci pe oameni.Am gasit si gauri,ca nimic nu e perfect pe lumea asta,dar pot afirma cu certitudine ca este singurul film dupa reviste de benzi desenate care mi-a placut. PS. Kevin Spacey e un Lex Luthor mai finut,nu are colerismul lui Hackman,dar da bine in toata schimbarea care s-a adus intregului film. Toate persoanejele,de fapt,sunt aceleasi,dar sunt schimbate. Nu pentru ca ar fi alti actori,ci pentru ca jocul lor e mai aproape de realitate,totul e mai credibil,mai pamantesc.Pana si actiunea s-a ales a fi in zilele noastre,pentru a fi mai usor asimilata intreaga poveste.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #11003 | ||
| Quote:
varza recomandarile , noroc ca le vazusem inainte sa le postezi tu ![]() cars - 4/10 - cam putine de spus , mai ales ca a avut concurenta puternica perioada asta
__________________ Vand jocuri PS3 sigilate ultimele aparitii - cele mai mici preturi Last edited by Kickazz; 15-07-2006 at 16:34. | |||
|
| | #11004 | ||
| Da ma bine, uite expertzii`n filme unde erau... Am zis pentru fanii horror, o serie de 3 filme de vazut intr`o seara, asha din filmele noi ! E clar oricum Ocelot ce expert eshti tu de abia acum vezi shi tu Wedding Crashers, care l`am vazut acum nu shtiu cate luni de zile, poate chiar mai mult de juma` de an ! Repede saritzi frate, ia zicetzi voi ma 3 filme horror bune din ultimu` timp atunci, ca la valoarea voastra... probabil numai filme de Oscar vizionatzi in fiecare seara ! Pfff... Doar ca sa nu fiu offtopic : Poseidon - 7/10 Actziune non`stop, se pare ca se poarta... mie cel putzin mi`a satisfacut ashteparile. | |||
|
| | #11005 | ||
| Quote:
Na d-aici: Audition, Ichi the Killer, Cry Wolf (mai mult spre thriller, dar avand in vedere ce horroruri recomanzi, asta ar fi un horror extrem), Requiem for a dream, Batoru Rowaiaru, House of 1k corpses + Devil's rejects, The others, The exorcism of Emily Rose si Silent Hill (pe care nu l-am vazut, dar stiu precis ca e mai bun decat prostiile alea). Defapt, e destul de usor sa dau exemple de filme horror mai bune decat alea, pentru ca alea trei pe care le-ai dat sunt fff proaste. Simplu. Nici macar nu sunt horror. Sau poate esti un copil mic si pe tine te sperie FD 3. PS: legat de Wedding Crashers, a aparut dvd-ul, d-asta l-am vazut abia acum (n-am avut ocazia sa-l vad la cinema). PPS: nu stiu ce te infierbanti asa (ba stiu, goana dupa posturi), insa eu am zis doar ca ai gusturi proaste si ca de acum inainte o sa tin minte asta. Daca tu te superi din doar atat, treaba ta. OT: 24 - Sezonul 2 - 7,5/10 - dupa mult timp de la sezonul 1 (pe Prima), am reluat serialul asta in primul rand pentru ca are recenzii foarte bune. Si, intradevar, desi la primul sezon m-am enervat pe scenariul destul de idiot, acum e mult mai bun. Mai am cateva episoade si din sezonul 3, ca pana acum are o nota mai buna, un 8-8,5. Daca va plac serialele bune de actiune, trebuie sa-l vedeti, are un scenariu foarte bun, foarte putine clisee (ex, bomba atomica ce este de obicei oprita in ultimele secunde...), poate chiar deloc, Kiefer joaca f bine, Elisha Cuthbert e... stiti voi ce e. Deci, pana la reluarea lui Battelstar Galactica din toamna, avem ce vedea (asta daca nu l-ati vazut deja).
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #11006 | ||
| Lucky number Slevin 8/10 mi-a placut faptul ca toata lumea parea la locul ei in acest film, nimeni nu a fost aiurea distribuit in vre-un rol, mi-a placut finalul, nu neaparat neasteptat cat bine realizat, iar Josh Hartnett mi-a placut tocmai pentru stilul "don`t worry" pe care il avea (in film se explica ca este asa deoarece sufera de o problema mai mult sau mai putin psihica)
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| | #11007 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
| ||
|
| | #11009 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Mie mi s-a parut Dead End un horror reusit. 7/10 | ||
|
| | #11010 | ||
| "Destin in umbra demonilor" - ruleaza la MoviePlex, ne-am dus aseara si cica hai sa vedem ceva ce nu am mai vazut. Primul semn clar a fost ca in sala nu eram decat vreo 20 persoane. Care, desigur, au inceput sa iasa dupa primele 10 minute. Ca de altfel si noi. Am ras 350k de pomana, mai bine beam de ei de ma faceam p&^a. Concluzie: PORCARIE, 0/10, FUGITI PE CAT PUTETI. Nu e nici macar pt copii, e un film facut de nebuni pt nebuni. "Superman Returns" - total lipsit de sens. In afara de efecte speciale bunicele, actiunea e praf si actorii varza. Faptul ca am peste 16 ani imi schimba diametral opus atitudinea fata de acest film, de la degust la deZgust. 2/10
__________________ No matter how rich you are, you will never have enough money to stop a cheap but effective bullet coming right to your head. | |||
|
| | #11011 | ||
| The Break-Up - 6/10, bunicel, am zambit chiar de cateva ori, pacat ca actorul principal (Vince Vaughn) e total nepotrivit in rol. un punct in plus pentru finalul mai putin "standard", nu ca ar fi cine stie ce, dar totusi.... si mi-a placut jenifer, macar asa, ca gagica, cred ca se cam oftica brad ca a lasat-o, puteau si ei s-o puna de-un menage-a-trois. bun! in alta ordine de idei, nu vi se pare REVOLTATOR ca dead man chest apare in republica noastra bananiera la mai bine de o luna de la lansarea oficiala? adik a aprut deja in Laos, Liberia, Republica Centraficana, Gabon, Trinidad-tobago, St. Kitts & Nevis, Botswana si in romania NU. si auzeam ca se plangeau unii prin presa de rata mare a pirateriei video pe aceste meleaguri. Hm.... ma intreb de ce?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| | #11012 | ||
| idi i smotri- 9/10 traiasca cinematografia adevarata. cine nu l-a vazut inca sa puna mana faca asta ptr ca merita cu M
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #11013 | ||
| Ciudade de deus 8/10 daca nu era limba asa incurcata mai dadeam un punct.Cum ar spune cineva:''Welcome to the real life''. Syriana 5/10 prea multe personaje,prea multe intrigi,prea multa politica.
__________________ Sfarama-se cutitul tau in tandari si aschii. | |||
|
| | #11014 | ||
| The Grudge 7/10 - vazut noaptea, cu castile pe urechi, a reusit sa ma sperie The Grudge 2 8/10 - mi s-a parut mult mai bun ca primul, ar fi primit si o nota mai mare daca imi lasa acelasi "gust" ca The Ring. Finalul e... 100% japonez ![]()
__________________ My mother never saw the irony in calling me a son-of-a bitch. Jack Nicholson | |||
|
| | #11015 | ||
| Memento 7/10 - film de actiune. abordare interesanta, recomand.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #11016 | ||
| Piratii din Caraibe 2 - super funny, efecte superbe, actiune, personaje f cool - 9/10, cu o mica scadere pt final...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #11017 | ||
| Hitch - 8/10. O comedie romantica reusita,un ghid pentru "oportunitati" in dragoste,cu diverse notiuni despre femei ce merita luate in seama si de partea masculina cu probleme. Mi-a placut mult faza: "priveste-o si ASCULTA!!!!" (subliniat de 5 ori) ![]() Over the hedge - 8,5/10. Am ras mai mult ca la Ice Age si Shreck la un loc. Aproape fiecare faza are ceva comic,stiu ca undeva spre sfarsit nu ma mai opream din ras. Cu siguranta cea mai tare animatie de anul asta! The New World - 9/10. Este un film de arta, cu momente aparent goale, cu trimitere catre medidatie, visare, rugaciune. Excelent realizat, excelent rol jucat de catre actrita principala. Dragostea si drama unei femei dintr-un trib nativ-american adusa in mijlocul "strainilor" colonisti. Lumea vazuta prin ochii ei, prin sufletul ei. Un film ca un poem, ma surprinde ca Hollywood-ul se mai arunca pe piata cu asa ceva.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #11018 | ||
| Quote:
The Family Stone - 5,5/10 - desi stiam dinainte ca e o porcarioara (nu-mi place deloc SJ Parker), mi-am zis sa o vad, mai ales pentru Rachel McAdams . In plus, ma asteptam, dupa ce am vazut aceeasi faza de nu stiu cate ori si la Jay Leno si pe HBO, sa fie o porcarioara de comedioara. Cand colo, e defapt o drama cu cateva faze "dragute", cat de cat comice, insa in principiu e o drama, chiar foarte drama. Insa nu e o drama prea buna tocmai d-asta, pentru ca are elemente de comedioara romantica. In prima juma de ora te astepti la o comedie, cand colo, cu timpul, observi ca ai dat peste o drama. Nu stiu insa de ce au promovat filmul ca o comedie (de fapt stiu, aceeasi lacomie a producatorilor de la Hollywood). Filmul e destul de prost, ar fi trebuit sa fie o comedie usoara, romantica, chick-flick, insa a iesit (sau poate asa a ofst gandita), o drama proasta. De evitat cu orice pret!!!Over the Hedge - 8/10 - animatie, Pixar (daca nu ma insel), foarte bun. Pacat insa ca a avut veverita aia nebuna care prea semana cu veverita din Hoodwinked. Insa a avut personaje foarte frumoase, bine alese, care chiar te fac sa le placi, iar povestea te tine captivat, desi e genul de poveste moralizatoare obisnuita. Chiar mi-a placut, iar, din nou, cred ca vreo 3-4 puncte sunt pentru personajele bine alese si care te fac sa le indragesti .
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. Last edited by Amyd; 19-07-2006 at 15:35. | |||
|
| | #11019 | ||
| Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) [7/10] Mi s-a parut bun, la fel ca si primul. Umor, efecte speciale foarte reusite, randari foarte bune. Il astept cu nerabdare pe urmatorul. Regards, A.
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #11020 | ||
| Joshua. Extraordinar film .9.5/10 pt ca a avut cateva faze enervante. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|