![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11023 (permalink) | ||
| Over the hedge - 7 Sincer mi s-a parut mai bun decat Ice Age 2 care este much to overrated. personaje simpatice, si destule faze la care am ras Superman returns - 7/10 M-am dus la cinema cu gandul ca o sa vad un film prost luandu-ma dupa comentariile a catorva colegi forumisti, dar se pare ca m-am inselat. - pentru Kate Bosworth (Lois Lane) pe care nu o suport The Devil Wears Prada 6.5/10 Probabil ca am fost infleuntat de buna dispozitie si cheful pe care il aveam sa vad un film de genul asta, dar mie chiar mi s-a parut ok. Meryl Streep isi joaca bine rolul. LE: The Da Vinci Code - 5 6/10 Vazut acum cateva saptamani. Un singur cuvant, plictisitor. 500k ill never see again
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. Last edited by keee's; 18-07-2006 at 16:54.. | |||
|
| | #11025 (permalink) | ||
|
The Detonator - 2 nici nu stiu ce sa zic. prezenta lui wesley snipes e singurul punct pe care pot sa il acord filmului. si ca e filmat in .ro cascadoriile sunt de mai toata jena. am vazut filme romanesti cu realizare mai buna. nu imi dau seama de ce wesley snipes a acceptat sa joace intr-un film asa de jalnic.
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #11026 (permalink) | ||
|
Everything You've Ever Wanted To Know About Sex* But Were Too Afraid To Ask [1972 - Woody Allen] Nota 9 "- Officer, we're here to report an escaped tit. - Are you sure there's only one? They usually hang in pairs!" - Officer, there's no time! There's a huge boob on the loose that's killing people!" =)) Bestial filmu' | |||
|
| | #11027 (permalink) | ||
|
28days later (2002)Actiunea:4 saptamani dupa ce un virus a facut ravagii in UK.7/8 Der Utergang(Downfall)2004 Ultimele 15 zile a lui Hitler in buncar 7/8 House of wax 5/7 Sa zicem din categoria suspans. The Island(2005)Din categoria:Ei nu vor ca tu sa stii unde te afli si care este adevarata ta identitate (7) Meet the fockers (2004) 7/9 Din categoria funny ! Kung Fu Hustle 7/8 Comedie,merge vazut intr-o dupa amiaza plictisitoare! | |||
|
| | #11028 (permalink) | ||
| Thirteen:8,5/10. Cand ma gandesc cum ii invidiam pe americani in vremea adolescentei....cu toate drepturile si libertatile lor! Iata ce se poate intampla atunci cand un adolescent face ce il taie pe el capul si nu mai tine cont de parinti (probabil ca sunt inapoiati, mai stii!? )
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului Last edited by cristinalps; 19-07-2006 at 21:08.. | |||
|
| | #11029 (permalink) | ||
| Click (2006) - comedie dragutza, relaxanta, in stilul zapacitului de Adam Sandler, iar Kate Beckinsale este as hot as ever ![]() 8.5/10 | |||
|
| | #11031 (permalink) | ||
|
[warn=Amyd]Nu uitati de tag-ul de Spoiler[/warn] Click 8/10. nu stiu daca pot sa-l incadrez la comedie cu acte in regula cand aproape jumate de film se petrece cu miros de drama... oricum filmu are un mesaj subtil bine de bagat la capatana. Last edited by Amyd; 21-07-2006 at 11:36.. | |||
|
| | #11032 (permalink) | ||
|
Superman Returns 5/10 superficial per total, un ex bun e chiar personajul Luthor care nu are pic de adancime prefer superman II @OCELOT daca requiem for a dream e horror.... atunci ca o parelela, la ceea ce zici, Natural Born Killers ar fi cam ce? gore flick? nu te mai uita pe imdb mai bine incearca sa vezi filmul si sa il intelegi un pic, sau ma rog tu poate ai inteles ca abuzul de substante e un subiect de film horror. daca da atunci iti recomand how high care primeste de la mine un generos 2.5/10, dar la cata iarba se fumeaza sunt sigur ca e un horror bun pt tine Last edited by Cae; 21-07-2006 at 05:14.. | |||
|
| | #11034 (permalink) | ||
| Richard Pryor Live on the Sunset Strip 10/10!! OMFG, ~1 ora jumate de dementa pura. Am ras de mi-a crapat capu`. Unul dintre cele mai bune stand up ale regelui Richard Pryor.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #11035 (permalink) | ||
|
@ stryder - "We are gathered here today... To make sure... Everyone eats. If not each other... FOOD!" absolut bestial show-ul.on-topic: Umbilical Brothers - Speedmouse - Nota 9/10 Show-ul e o combinatie interesanta de mima moderna si comedia fizica, dar e atat de bine gandit si sincronizat, incat e incredibil. Bestial | |||
|
| | #11036 (permalink) | ||
| Quote:
Sau fazele cu leii si gheparzii, iar la partea cu mafiotii si cand si-a dat foc cand fuma/baga heroina deja imi vomitasem ficatii de ras ![]() sorry for off
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #11037 (permalink) | ||
| Quote:
American Dreamz - 7/10 - un fel de satira la adresa lui Bush (am zis un fel, pentru ca in afara de numele presedintelui, au incercat cat mai mult sa-l faca precum Bush, l-au bagat pana si pe Dick Cheyney), combinata cu o comedie [neagra]. In final iese ceva memorabil, insa ceea ce nu mi-a placut a fost tocmai asta: ironizarea societatii americane (cu tot cu American Idol, cu Presedintele care primeste rapoarte in care i se explica totul pe intelesul lui - Iraq si Iran - Dr Octopuss si Magneto (!?) ), ironie care este prea evidenta, nu la fel de fina precum in Wag the dog. Oricum, o comedie reusita + inca ceva.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #11038 (permalink) | ||
| Superman Returns - 6 spre 7 Oarecum atractiv, nu pot sa il privesc obiectiv, il privesc prin prisma lui Superman 1 si 2. Lex a devenit o combinatie intre Hackman si Lex din benzi desenate, sau mai exact desene animate, din pacate e cam ambigua combinatia si oricat de actor bun o fi Spacey nu reuseste sa convinga. Brandon Routh NU ESTE Christopher Reeve. Asta e ![]() Bryan Singer incearca sa pastreze pe alocuri tenta regizorala a lui Superman 1 si 2 si chiar reuseste. Poate incearca o trecere mai usoara intre seria veche si cea noua. Storyline ... aici pierde ceva puncte. E ceva in neregula insa nu pot sa definesc exact ce. Per total merita vazut insa nu cred ca va deveni vre-un clasic! Over the Hedge - 7+ In primul rand e o animatie si mie imi plac la nebunie animatiile. Vocile sunt de nota 10. Le-au potrivit perfect. Personajele variate, povestea in principiu buna ceva lipsa in derulare. Parca sunt sarite niste etape. Da senzatia ca are cate un gol pe ici pe colo. De aici si nota. Veverita e beton.
__________________ TEMPORARY OUT OF ORDER. Galerie Yahoo 360 page (mai gasiti si pe aici poze) PS. Pana gasesc ceva interesant | |||
|
| | #11039 (permalink) | ||
| Transporter 6/10 prima parte a fost mult mai buna, a ajuns sa fie plin de secvente SF gen Mission Impossible recomand mai ales celor care sunt fani MI
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #11040 (permalink) | ||
|
POTC - Dead Man's Chest - 8/10 - la fel de bun ca primul, poate chiar mai bun Over The Hedge - 7/10 - frumos, am ras la multe faze dar... parca nu se mai fac filme de genul asta ca inainte... Cars - 8/10 - idem ca la Over The Hedge Grandma's Boy - 6,5/10 - comedie tampita, genul de film care-ti place doar daca ai dispozitia necesara
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|