Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-07-2006, 00:13   #11061 (permalink)
Registered User

Heretic_Cata's Avatar

Over the Hedge 9/10
Very funny, are niste faze tari.

Heretic_Cata is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2006, 12:12   #11062 (permalink)
Registered User

danii@work's Avatar

Super Troopers - 7/10 - o comedie simpatica despre o gasca de politisti de autostrada care mai mult se distreaza decat fac treaba, unele scene sunt savuroase
Joshua -7/10 - mai bun ca multe horror-uri recomandate p-aici
Tiptoes - 7/10 - film sensibil cu multi actori pitici (la propriu) foarte simpatici dar dintre toti se remarca Gary Oldman care e din nou atat de bun ca nici nu il recunosti
Paradise now - 8/10 - pentru ca e un film rarisim despre conflictul din orientul mijlociu si pe deasupra mai e si bine facut
Robots - 7/10 - m-a distrat suficient de mult, lumea roboteilor e facuta foarte bine si acting-ul e la inaltime (voice acting-ul adica )
Pink Panther - 8/10 - OMG!!! am evitat de multe ori sa vad filmul asta din cauza unor pareri de pe CG dar e absolut criminal, gag-urile a la Mr.Bean sunt suuuuper iar fazele cu Jean Reno de mare exceptie, am ras in ultimul hal
Transporter 2 - 7/10 - inca un film pe care l-am ignorat din aceleasi motive, pacat si de asta, in dispozitia potrivita e chiar relaxant, J.Statham e "cool" ca de obicei si actiunea demna de filme cu Jet Li. Nu mai intereseaza ca unele faze sunt poate imposibile, la astfel de filme ultimul lucrul care ma intereseaza e realismul
Derailed - 7/10 - bunicel dar putin cam lalait la inceput, era mai bine sa inceapa mai devreme cu intriga, finalul spala pacatele
American Dreamz - 6/10 - cam stupid, are cateva trimiteri evidente dar si multe faze expirate, Mandy Moore e la inaltime
Dead End - 5/10 - a reusit sa ma plictiseasca mai mult decat sa ma sperie
Devil's rejects - 5/10 - a doua oara cand incerc sa il vad si tot nu reusesc sa il duc pana la capat, plictisitor si plin de clisee, nici nu se apropie de "House of 1000 corpses"

danii@work is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2006, 14:26   #11063 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Over The Hedge 5/10 Simpatic, dar m-am cam saturat de animatiile astea facute pe comp. Mi-e dor de niste animatii oldschool...

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 29-07-2006, 16:00   #11064 (permalink)
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

The Break-Up 8/10
Un nou film in care o puteti vedea pe Jennifer Aniston alaturi de Vince Vaughn, interpretand rolul unui cuplu cu probleme datorita neintelegerilor de zi cu zi.. Mi-a placut f mult, mai ales datorita situatiilor prin care trec cei doi, in care ne putem regasi destui de multi dintre noi.. O comedie romantica ce nu trebuie ratata

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2006, 23:20   #11065 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Quote:
Originally Posted by Valheru
Unde l-ai vazut? In cerc sa fac rost de filme de Kurosawa de ceva timp si nu am prea gasit in tara.

Multumesc.
la mine acasa.
daca te straduiesti...poti face rost de el.

eu am facut rost si de Ikiru (tot Kurosawa), dar nu prea mi se potrivesc subtitrarile

-----

Ultimul film vazut...

Keeping Mum . 6/10

Un film foarte usor, de vazut sambata seara cu prietena. Nu e rau...dar nu ramai cu nimic din el. Mr Bean ramane simpatic...si e misto sa vezi ca-si ia limba in gura cu Kristin Scott Thomas
O sa astept Mr Bean 2 de care zicea Lord. Sper sa rad cu lacrimi la el. La prima parte m-am spart de ras.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2006, 01:10   #11066 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Inside Man - 7 / 10 - Un film bun, cu un pic de umor, cu o intriga interesanta, cu o desfasurare a actiunii buna dar overall cu absolut nimic atat de bun sa-l ridice peste un 7.

American History X - 9.5 / 10 - Un film excelent, impresionant si care are ceva de spus. Frumos realizat, foarte bine implementat sistemul de "flashback" si destul de "expresiv". Un must see.

KeR is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2006, 15:40   #11067 (permalink)

altceva's Avatar

You can count on me - 6,5/10. O drama a unei femei,mama si sora in acelasi timp,viata ei intr-un oras in care nu se intampla niciodata nimic. Si cam atat.

Dark hours - 4,5/10. Un film cam varza,dupa parerea mea.Se vrea un horror la un moment dat (dupa jumatate) dar nu starneste decat confuzie. Pe parcurs reactiile persoanjelor sunt stupide,scenariul se dovedeste a fi complet lipsit de sens si toata povestea e stearsa cu buretele spre final. Dezamagitor,mi-am pierdut o ora jumate din viata aiurea.

Cars - 7/10. Nu la fel de bun ca Over the Hedge,dar e amuzant in orice caz. Nu stiu de ce aveam la un moment dat impresia ca revedeam un film cu Burt Reynolds cand era el pilot de Nascar.
PENTRU COPACI!!!

altceva is online now    Reply With Quote
Old 30-07-2006, 21:55   #11068 (permalink)
Registered User

adeithrra's Avatar

Creep - 2/10. Pur si simplu nu era ceva mai bun la TV. Mi-am tras si patura peste cap de cateva ori...

adeithrra is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2006, 22:02   #11069 (permalink)
Commander Venus

Mars Volta's Avatar

my super ex-girlfriend--7/10---macar acum am vazut cum e cu sexul la inaltime dc papagalul ala de superman nu ne-a aratat

Mars Volta is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2006, 22:49   #11070 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Clerks. 6/10 Chiar nu auzisem de filmul asta pana sa vad trailerul de la Clerks 2 pe apple. Am fost surprins de nota care o are pe imdb si de nr de voturi.Este o comedie cum probabil stiti, filmat in alb negru.

Clerks 2 - 7/10 O continuare reusita, mai amuzant decat primul. M-a amuzat teribil discutia SW vs. LOTR

My Super Ex-Girlfriend - 5/10 Nimic interesant la filmul asta ca sa merite o nota mai mare

keee's is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2006, 14:32   #11071 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

16 Blocks - 8/10 ma asteptam la mult mai putin, si am primit atat de mult... f bun film, drama, actiune, Bruce Willis intr-un rol de exceptie, un negru care vorbeste ciudat...suspans, tot ce vreti...MUST SEE de la mine

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2006, 16:47   #11072 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

The Driver (1978) - 8,5/10 - film politist cu urmariri old scool... orice comentariu e de prisos, merita vazut.

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2006, 17:59   #11073 (permalink)
Registered User

Brick Top's Avatar

Miami Vice 7/10 Mi-a placut atmosfera filmului.In rest, nimic nou.Un Bad Boys 2 mai serios

Brick Top is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 11:23   #11074 (permalink)
Registered User

Rholes's Avatar

4/10 clerks nimic interesant nimic care sa te faca sa retii filmul, decat o singura discutie
5/10 over the hedge nu are acelasi farmec si bun gust pe care il are shrek 1, devin oarecum banale filmele de genul asta

8/10 hard candy un film bun cu o interpretare buna

6/10 miami vice dragut dar cam vaporos si cu actiune clasica, liniar.

Rholes is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 12:07   #11075 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Tigerland - 8/10 Cel mai bun rol a lui Colin Farrell dupa parerea mea.

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 15:25   #11076 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Under Suspicion 8/10 mi-a placut mult acest film. Freeman si Hackman chiar stiu sa joace iar Monica Bellucci chiar e frumoasa si are si ceva habar de actorie. per total un film bun, putin diferit de clasicele Crime / Drama / Thriller. vorba aceea :
"Everyone has secrets. Some of them are crimes."

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 19:04   #11077 (permalink)
Registered User

roxanne23's Avatar

Printre ultimele filme vazute au fost
1) One missed call 7/10 ...ceva in stilul filmului The ring...numai ca aici primesti un telefon de la tine(din viitor)... auzi cum mori sau vezi ce iti cauzeaza moartea prin mesaje.....si mai traiesti 3 zile....

2) Bandidas 8/10

roxanne23 is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 19:22   #11078 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Stay 8/10. Un film in genul The Jacket (desi ala a fost ma bun). Actorii nu fac roluri de exceptie, insa filmul reuseste sa iti mentina interesul pana la sfarsit.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 02-08-2006, 20:59   #11079 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Poseidon 6/10 - copie dupa speed 2 ....parerea mea... nimic spectaculos..multe bubuituri si cam atata.....in rest un film decent

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2006, 21:08   #11080 (permalink)

Ransom's Avatar

Kiss, Kiss, Bang, Bang - 8/10 - titlul nu spune mare lucru dar pentru mai multe faze la care am ras cu lacrimi filmul merita un 8.

Ransom is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules