Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-03-2003, 09:06   #1101 (permalink)
Registered User

usercom's Avatar

CONTINE SPOILERE, NU STIU CARE, CÃ NU AM CITIT, DAR DACÃ MAI FACE ÎL BANEZ

Spion contra spion ( asa a aparut pe afisele romane )
sau numele lui Balista parca Eric VS Server 9/10 super actiune merita vazut

Garcea shi oltenii ( Inca o data prostia invinge )

The new guy 3/10 ( comedie asa shi asa )

Dangerous dragons 6/10 ( destul de misto realizatzi dragonii aia )

zoso bine man 8 mile ( E BINE ASA MARE GRESEALA CE AM FACUT ) EMINEM ROL PRINCIPAL, ACTIUNE INCERCAREA CARE PARE FARA SFARSIT A HIP-HOPARILOR DIN GHETOURI SA AJUNGA VEDETE, razbouiul dintre ei prin rime, bene era shi o scena de bataie violenta in care Eminem shio lua rau

usercom is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2003, 15:58   #1102 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Pune ultima fraza intre doua spoilere mari si rosii. Ca unii nu l-au vazut (si eu unul nici nu prea am de gand).

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2003, 21:56   #1103 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

The Kid 6/10

L-am revazut a n-mia oara , m-i s-a parut simpatic.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2003, 18:45   #1104 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Sweet Home Alabama - 5/10 Stii din primele minute ce se va intampla si cum se va termina, este un chicks movie.

City by the Sea - 5/10 James Franco a jucat mai bine ca Robert De Niro. Incredibil. Nu stiu ce se intampla cu actoru' asta in ultima vreme, da' in rolurile dramatice sau in momentele "serioase", el nu face altceva decat sa mustaceasca si sa rada din coltu' gurii, la fel ca in Analyze This si Showtime.

Abandon - 5/10 Pacat de potentialu' scenariului - a iesit o abureala. Totusi vom mai auzi de Katie Holmes.

The same©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2003, 22:55   #1105 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

final impact - 8/10 - finalul e misto...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2003, 00:58   #1106 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Deep Impact 3/10
O labareala lunga si foarte americana. Clisee multe, personaje lipsite de credibilitate, sfarsit prea Spilbergian ca sa imi placa.

Species 1/10
Prost. Foarte prost. Printre cele mai proaste SF-uri cu accente de horror pe care le-am vazut vreodata. Pueril. Daca as fii deschis pe la mijloc teveu' as fi putut sa jur ca e un serial de mana a 2-a. Pacat de Michael Madsen.
Din punctul meu de vedere de la Alien incoace nu s-a mai facut horror.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2003, 22:16   #1107 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

National Security - 6/10 amuzant

mariko is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2003, 22:42   #1108 (permalink)
Insane Member

Bloom's Avatar

Chicago - 7.5/10
The Pianist - 8.5/10
The Hours - 9/10

Detalii pe threadul cu oscaruri.

Bloom is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2003, 11:07   #1109 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Roadkill, sa am parol, inseamna ca nu ai vazut Species 2

The Wild Thornberrys Movie - 5/10 - Un cartoon chiar slab. Unde mai pui ca nici nu ma unge la suflet stilul asta de desen... Sheep in the city like

Treasure Planet - 8/10 - Poveste clasica cu pirati si cioace pe mare, adusa intr-un mediu space-bullshit. Film reusit, dupa parerea mea. Eu l-am pastrat.

The Piano - 7,5/10 - Da, da, stiu ca e foarte vechi. Nu stiu daca mi-a placut atit filmul cit muzica... but then again, eu sint sucker dupa pian anyway.

The Pianist - 6/10 - Tocmai cind credeam ca nu o sa mai vad filme cu jews si holocaust... iaca-ta! Filmul nu mi-ar fi spus absolut nimic daca nu ar fi fost pianul si ultima jumatate... gen supravietuitorul. Povestea poate fi interesanta de urmarit daca nu ti-au iesit pe nas genul asta de filme.

The Grey Zone - 4/10 - Figure this: alt film cu jews si holocaust in aceeasi zi. Weird. Din nefericire asta nu mai avea nici o legatura cu pianele asa ca no bonus for the mtf.

Zyklon B

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2003, 11:32   #1110 (permalink)
Former nick: complete noob

Thanatos's Avatar

/\ altu' caruia i-a iesit pe nas Eu zic sa punem de un club ceva

Thanatos is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2003, 18:23   #1111 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Next Friday - 4/10 OMG
Friday after next - 3/10 Sub influenta primei parti n-am mai rezistat si cu juma' de ora inainte de final l-am sters.
See spot run - 5/10 Iar un subiect clasic frecat la sange in comedii, insa filmu' a fost simpatic uneori.
Stealing Harvard - 6/10 Unele scene chiar au fost amuzante.
The Tailor of Panama - 5/10 S-a incercat sa se respecte cartea lui John Le Carré. Finalu' putea fi mult mai bun, iar unele scene puteau fi exploatate mult mai bine.

Sunday fever©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2003, 19:39   #1112 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

What dreams may come 9/10

revazut a 3-a oara...
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2003, 10:49   #1113 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Bowling for Columbine - 10/10 - Ecelente!

Spider - 6/10 - Filmul e ok, dar io ma asteptam la mai mult, din ce am auzit.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2003, 14:22   #1114 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Toata lumea lauda acest Bowling for Columbine. L-ash vedea si eu daca ash stii de unde sa il iau. Se gaseste pe net ?

Eu nu prea am mai vazut filme in ultima vreme. Doar comedia impertinenta cu Sandra Bullock de duminica seara de pe HBO. Miss Congeniality (nota 4)

Si am revazut Shrek pe video. Cand l-am vazut la cinema i-am acordat 9/10. Acum nu mi s-a parut mai mult de 7/10. Asta dovedeste inca o data ca filmele de la cinema au alt iz.
Varianta de video a avut un bonus la sfarsit. Shrek Karaoke.....in care se cantau diverse franturi de melodii celebre. Mi-a placut de Robin Hood interpretand YMCA.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2003, 15:03   #1115 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton
Toata lumea lauda acest Bowling for Columbine. L-ash vedea si eu daca ash stii de unde sa il iau. Se gaseste pe net ?
noi l-am vazut la cinema. eu cu aliosha in canada
(plus ca nu ai tu hdd pentru el)

Terminator II - ramane in continuare tatal filmelor de actiune. 9/10

zoso is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2003, 23:59   #1116 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Treasure Planet 8/10. Foarte frumos...desenat.

jmf is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2003, 09:36   #1117 (permalink)
MMC
Registered User

Road to Perdition - 8/10 . Final frumos.

MMC is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2003, 13:50   #1118 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

pianistu

The Pianist 11/10 SUPER FILM SUPER REGIE...cutremurator
ce nu inghiteam io nemtii dar dupa filmul asta GATA nu ii mai inghit deloc.

[off topic: si nu inteleg de ce fac gura nemtii si francezii cu privire la raz. din golf, cand ei toata viata lor au fost cum au fost]

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2003, 14:32   #1119 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Road to Perdition - 6.5-7. Frumos dar nu iesit din comun. Dupa ce l-am vazut l-am uitat (este posibil sa nu fi avut eu starea de spirit necesara cand l-am urmarit).

O Brother Where Art Thou - 8.5. Excelent. Mie nu-mi placea cine-stie-ce George Clooney, dar a trebuit sa-l reconsider dupa ce am vazut filmul. John Turturro a atins asteptarile cu brio.
Nota a fost umflata putin si din cauza coloanei sonore excelente (sub un impuls de moment era sa-i dau 9. Am cautat ulterior The Soggy Bottom Boys - I am a Man of Constant Sorrow si o tot ascult de atunci).
Un spoiler mic-mititel:
I'm not sure that's Pete.
Spoilerul mic-mititel s-a terminat aici
Am râs - sa-mi dau sufletul nu alta. Dialogurile sunt atat de misto ca-mi vine cateodata sa citesc subtitrarea in notepad.
Noob quest:
Ce filme au mai facut fratii Coen? Sunt de vazut?

Vidocq - 7. Poate 7 si-un pic. Pe mine personal ma enerveaza Depardieu dar a fost atat de bine machiat ca l-am recunoscut cu greu. Parea mic si gras. Atmosfera foarte bine realizata (si un mod de a filma putin mai ciudat - nu ma pricep sa dau detalii). Filmul, per-total, m-a satisfacut.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2003, 14:42   #1120 (permalink)
Registered User

Mitza's Avatar

Femme Fatale - 7.5-8/10
Am citit cateva "cronici" despre film, inainte de a-l vedea, de pe imdb si rottentomatoes si m-am pregatit pentru o dezamagire (pe care eram gata sa o trec cu vederea multumita primelor minute ale filmului). Surprinzator, dar m-am asteptat tot timpul sa se intample ceva care sa ma faca sa spun ca Brian De Palma a dat-o rau de tot in bara... s-a terminat filmul si ma declar total multumit de el. Vi-l recomand.
15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation.
The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord

Mitza is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules