![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11203 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | imdb: IMDb: Snakes on a Plane (2006) Nothing epic or dramatic, just pure entertainment + loads of twisted fun ![]() Motto: "who needs a plot when you've got this?" ![]() Cine naiba i-o dat la Silent Hill 10/10, mai ales pt inceputul "horror"? Eu am adormit la jumatate, in ciuda sonorizarii care ma zgaria pe urechi. | ||
|
| | #11205 (permalink) | ||
|
Pentru amatorii de South Park asta e o comedie foarte buna. Filmul este facut de Trey Parker si Matt Stone (creatorii SP) Team America: World Police 9,5/10 (i'am dat "doar" 9,5 pentru ca e animatie) P.S: Matt Damon =))))))))). Cei care vor vedea filmul sau care l-au vazut stiu la ce ma refer )
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #11208 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11212 (permalink) | ||
| Quote:
Si ce adunatura de artisti? Fratii Wachowski care au facut Matrix?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #11215 (permalink) | ||
| Suicide Club - 6/10 - initial ma gindeam la un 7, dar mi'am adus aminte ca nu imi plac filmele care au nevoie de n continuari (in cazul asta, sint doua, una deja a aparut - Noriko's Dinner Table) ca sa explice despre ce e vorba. all-in-all, o vedere socanta asupra societatii japoneze cu una din cele mai mari rate de sinucideri din lume, cu noile trendurile in sinucideri (internet suicide groups), etc. Hostel - 6/10 - e misto sa vezi filmul asta fara sa stii ce gen de film e, astfel incit dupa jumatate de ora in care nu se intimpla nimic sa se produca efectul. de fapt, cred ca s'au si gindit la asta, dar au adaugat fix scena de la inceput care te avertizeaza ca urmeaza un film oroare de oroare. ce mi'a placut (cit decit) este sentimentul ca cei prinsi acolo nu aveau scapare. Dog Soldiers - 6/10 - vroiam sa il vad de citiva ani, dar abia acum citeva zile am apucat sa il vad. una peste alta, assault on precinct 13 cu vircolaci. doar ca nu imi plac filmele cu vircolaci si nici asta nu face exceptie. altfel, dialogurile sint savuroase. ps: v for vendetta...e...pierdere de vreme, ca sa nu zic ceva mai rau despre el. mult mai bune sint 1984 sau brazil.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #11216 (permalink) | ||
| Are we there yet ? 5/10 - auzisem ca e un film de familie/comedie cu ice cube si am spus: "de ce nu?". O porcarie, nush cum de a nimerit ice cube in filmul asta; copilasi aia doi m-au scos din sarite
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #11217 (permalink) | ||
|
Chaos 6/10 slab scenariul Pirates 2 bla blah 9/10 super continuare Superman Returns 6/10 (nu m-am prins: e remake sau continuare? k mie mi se pare remake) Runing Scared 7.5/10 ma asteptam la mai mult dupa cate am citit pe-aici despre el. Scenariul nu e asa jmeker dar tot merita sa vezi filmul
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 31-08-2006 at 22:27.. | |||
|
| | #11218 (permalink) | ||
| Mandrie si Prejudecata 9/10 Filmul mi-a placut foarte mult. Subiectul este bine cunoscut, imaginea este buna, costumele veridice iar jocul actorilor foarte bun. Keira Knightley joaca si arata extraordinar in film. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest 9/10 ...sa vina si al 3-lea.
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #11219 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | imdb: A Scanner Darkly (2006) 5/10 imdb: Waking Life (2001) 6/10 A Scanner Darkly: pe cat mai bine lucrat decat Waking Life, pe atat mai subtire in poveste. Incepe foarte bine, creionand un univers ce se arata interesant si pe masura ce trece timpul, povestea scade in intensitate, ajungand la un final nesemnificativ. Nici macar munca artistica implicata nu l-a scos. Waking life avea poveste ~0 dar am ramas cu mai multe dupa el (filmele le-am vazut unul dupa altul). imdb: Team America: World Police 6/10 Tagline: Not as funny as it could have been. L-au scos momentele funny si chestiile subtile, dar mi-e cumva sa-l recomand cunoscutilor. Parca e in faza de proiect, nefinisat. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|