![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1121 (permalink) | ||
| Quote:
Poti sa incepi in zona Barton Fink, The Big Lebowski si Fargo, iar daca ti-au placut sa continui cu un The Man Who Wasn't There, The Hudsucker Proxy sau Blood Simple (desi pe mine nu m-a incantat chiar asa de tare acesta din urma, se vedea ca mai au de crescut un pic). Mai sunt si altele, desigur. Nu stiu insa daca strict ca "pure fun" se apropie vreunul de O, Brother... poate The Big Lebowski. Salutari, Andrei | |||
|
| | #1122 (permalink) | ||
| The Big Lebowski a fost vazut la vremea lui insa (puteti râde de mine) habar n-am avut ca e facut de "fratii brothers". Mi-a placut, dar nu ca O Brother.... Nu a fost atat de funny si parca nici atmosfera nu a fost atat de placuta (mie). Sa-l caut si pe Fargo.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #1123 (permalink) | ||
|
Vidocq mi-a placut si mie, atmosfera era bine redata ,plus subiectul cat-de-cat original. snoopy,poate ar trebui sa auzi si celalalt punct de vedere,inainte de a sari la concluzii... In mod cert pe evrei nu-i intrece nimeni la lamentare si auto-victimizare.
__________________ Nimeni nu scapa de mine | |||
|
| | #1124 (permalink) | ||
| Quote:
Salutari, Andrei | |||
|
| | #1125 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Re: pianistu Quote:
Oricat imi displace sa ma alatur lui "complete noob", de data asta trebuie, snoopy, sa auzi nu neaparat celalalt punct de vedere, cat mai bine zis urmarea / completarea: tu stii ca, dupa razboi, nemtii din Romania (sasi si svabi traitori in Transilvania de multe sute de ani sau austrieci stabiliti in Transilvania in timpul Imperiului Austro-Ungar) au fost deportati in Siberia, la minele din Donbas si putini s-au mai intors? Plus ca li s-a confiscat si pamantul (celor de la sate). Ala a fost un act de justitie? Aceia nu erau si ei nevinovati? | ||
|
| | #1126 (permalink) | ||
|
La fel de off topic ii raspund lui Mercutio, nimeni n-a fost usha de biserica, americani, francezi, nemti, englezi, rushi, japonezi, etc, nu crezi insa ca germanii au exagerat un pic ? ... shi asta tzi-o spune un admirator al culturii shi istoriei germane.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1128 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 |
(Scuzati pentru offtopicul repetat - eventual se pot muta posturile noastre intr-un thread separat) Hideyoshi (si snoopy), faptul ca nazistii erau germani si au facut crime de razboi face din orice german (de oricand si de oriunde) un criminal (potential)? "And justice for all" cum zice semnatura ta. | ||
|
| | #1130 (permalink) | ||
| Quote:
on topic The whole nine yards - 5/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1131 (permalink) | ||
| The Pianist (2002) : din ce am vazut aici ar fi trebuit sa fie un super film. V-ati intrecut in a-i acorda note de 11/10 si 10/10. Filmul mi s-a parut plat, fara nerv. O enumerare de cruditati, de violente care au rolul de a-ti stoarce o lacrima si un oftat doua. Chiar nu pot sa inteleg ce voi ati vazut si eu nu am putut sesiza. Nu ma indoiesc, ca Polanski a respectat pe cat posibil realitatea istorica. Nu ma indoiesc, ca Adrien Brody isi joaca rolul bine. Dar ce am vazut eu in primele trei sferturi ale filmului e un simplu documentar, nu-mi transmite nimic "chestia" realizata de Polanski. Imersiunea e practic nula. Actiunea se salveaza in ultimul sfert (sau sfert de ora ? ) [SPOILER]mai precis din momentul in care este ajutat de capitan. Si aici e o faza, am crezut la un momentdat ca sfarsitul devine de o previzibilitate crasa, la faza cu mantaua, am banuit ca, cuprins de fericire o sa iasa cu mantaua pe el si o sa fie impuscat de catre polonezi. Nu stiu ce sa zic, sunt doua variante: ori imi bagam p in el, il consideram de-a dreptul jalnic (faza cu mantaua ar fi fost cireasa de pe tort) ori nu stiu, ar fi avut alt farmec, s-ar fi creat unele conexiuni, ar fi fost o chestie cu un oarecare aer paradoxal. Buu...[/spoiler]. Daca nu m-as fi asteptat la mai mult de la filmul asta i-as fi dat 6, asa ii dau 5,5. Asta e, aruncati cu ce vreti dar eu am vazut in linii foarte mari un documentar de un polonez despre polonezi/evrei...Daca filmul nu era de Polanski (nu) se bucura de aprecierile pe care le-a avut cum (nu) sunt eu popa. Neeext©
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1132 (permalink) | ||
|
Unqule ... fiecare cu parerea lui ca d'aia e forum ... pe mine m-a atins la coarda sensibila ... ce vrei ... cel putzin cand i-a cantat aluia la pian ... muzica aia care se nashtea dintr-o lume aproape grotesca ... macar pentru asta i-am dat 11/10.
|
| | #1133 (permalink) | ||
|
Am incercat sa vad Gangs Of New York .... pe scurt, 2/10 N-am apucat sa-l vad pe tot, filmul pt mine este ceva extrem de prost, cum ii ziceam si lui maicamea la inceput cand era oripilata de bataia aia din strada, lasa ca devine mai prost cand apare Di Caprio ....
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #1134 (permalink) | ||
| Daca tot suntem la pian&related... La leggenda del pianista sull'oceano, l-am vazut pe VHS acum vreo cateva luni, am inteles ca a fost si pe HBO. Un film excelent, intr-adevar touching imo. Conexiunile cu "Pianistul" sunt minime [SPOILER] pianul&pianistul + faptul ca se desfasoara in preajma WW2 [/spoiler]. Filmul e superb, [SPOILER] cum actiunea se desfasoara intr-un mediu restrans/&inchis regizorul poate diseca personajul principal excelent, in asa fel incat la sfarsit hotararea sa sa-ti para oarecum rationala. [/spoiler]. De asemnea, Hideyoshi, ai ocazia sa intalnesi si acolo cel putin doua "prestatii" absolut fenomenale. Nota-9,5 Johnny daca esti in limba dupa tot ce inseamna pian ai putea sa bagi un ochi, ti-l recomand, in caz ca nu l-ai vazut. E excelent . Daca nu-ti place...Nu trageti in pianist©
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1136 (permalink) | ||
|
off topic nu au nici o legatura sasii si svabii cu ceea ce am vrut io sa zic. pur si simplu nu ca au cam exagerat sunt penibili deja cu euro al lor. si vb unui prienten de al meu o sa fie cam kkrea lumii cand or sa descopere "rengiersii" niscaivai arme si alte chestii made by france or made by germany. on topic :memento 5/10....da misto ideea din pc de vedere al regiei si montajului....tema lui....cam slaba...si actorul principal chiar suks. atat de complicat .....si pentru ce?
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #1137 (permalink) | ||
| Analyze that 7.5/10 O continuare interesanta...
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #1138 (permalink) | ||
|
Acum 1/2 de ora am vazut Lost Highway si nu pot sa-i acord un calificativ pt. ca nu am înteles nimic din film. V-as fi foarte recunoscator daca m-ati lamuri si pe mine...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow | Quote:
Quote:
__________________ Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth only, i don't know how they got out, dear. Turn me back into the pet that i was when we met, I was happier then with no mind-set. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|