![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1141 (permalink) | ||
| The Rules of Attraction - 8/10 Un film superb care mi-a placut mai mult decat jafurile™ de Amelie si Requiem for a dream. Pacat ca unele scene sunt cam seci, nefiind detaliate sau nepunand la incercare intuitia spectatorului. Foreve' young©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1142 (permalink) | ||
| The Score . Nota 7. Mi s-a parut fain.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1143 (permalink) | ||
|
anti-trust - 7/10 catch me if you can - 8/10 - love the ending... ![]() swordfish - 6/10
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1144 (permalink) | ||
|
Tresure Planet 9/10 unul din putinele filme de la Disney in care in sfarsit un nimerit muzica (doar una si cat de cat merge)
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1147 (permalink) | ||
| DareDevil 4/10 Sa nu sariti pe mine , stati sa va explic: THE SPOILER BEGINS In primul rand , m-am dus la acest film deoarece tocmai dadusem simulare , fusesem la meditatii , si aveam si eu nevoie de ceva momente de relaxare. Asa ca decid sa trec pe la mall. Am ajuns la casa de bilete pe la 3:00PM , filmul incepuse deja de 5 minute , dar din fericire nu am pierdut nimic important. Incepand cu nota minima , 1 (in unele cazuri e prea mult) acest film a primit de la mine puncte pt. uramtoarele elemente: -Ben Affleck , care nu e cel mai bun actor , dar este motivul pentru care am mers la acest film. 1 punct. -Efecte 2 puncte , intradevar a avut niste efecte destul de bune. In schimb acest film , pe langa faptul ca ideea a fost preluata dintr-un episod din seria "Spiderman" (desene , poate s-a gasit si in reviste , nu stiu) , a avut un scenariu de maxim kkt , actorii nu prea au avut ce sa joace , replicile au fost idioate etc. Spre exemplu a fost o scena in film (tineti minte ca a scris ca e spoiler , nu ma injurati daca cititi) in care gagica principala (Jeniffer Garner) se alege cu o ditamai gaura in abdomen , eroul nostru e si el intins pe jos , ranit. In loc sa se tarasca el la ea pt. a o ajuta, gagica care e pe moarte , se taraste 20 metri pt. a muri in bratele lui .Ei doi se indragostesc din primele 15 minute , nu dureaza mai mult de 20 de min. dupa care deja sunt in pat. Cea mai ciudata scena a fost in momentul in care ea iese dintr-o cafenea si se opreste in curtea unei scoli generale , el isi da sema ca e ea din cauza mirosului (nu uitati , e orb cu superputeri , bla bla bla ). Iar pt. a-i afls numele se iau la bataie???????? Toti copii se strang , si tipa "-Fight , fight , fight!!"Hmm wierd shit. Acest film a vrut sa fie facut dupa Superman; Batman; Xmen Spiderman. Toate aceste filme care sunt cu eroii Marvel Comics. Pe lumea asta , dupa parerea mea exista doua tipuri de filme: 1. Filme care trebuie sa le vad. 2. Filme care nici macar nu ar fi trebuit sa fie fie scoase. Restul nu se cheama filme , ci se cheama"time wasting TV shows" AND SO ENDETH THE SPOILER Hmm , imi pare rau ca nu am acuma timp sa fac o analiza filmologica (daca exista asa ceva) cum se cuvine. Oricum , tuturor oamenilor care doresc sa vada acest film , dupa parerea mea e un consum de bani inutil , but go ahead , be my guest. P.S. : Stiu ca am greseli gramaticale pe acolo pe undeva, dar e tarziu , si nu mai stau sa corectez.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1148 (permalink) | ||
|
Xiboy... Superman si Batman sunt eroi DC Comics, nu Marvel. Iar Dare Devil e facut dupa personajul Dare Devil din revista cu acelasi nume, scoasa de Marvel Comics, nu dupa Xmen (in Spiderman a aparut doar ca guest-star in cateva numere).
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1149 (permalink) | ||
| O Brother, Where Art Thou? - 7/10 George Clooney mai are pana cand sa ajunga un actor bun. Amintesc doar scena cand iese cu masina din hambaru' in flacari: era ingrozit de spaima si in acelasi timp radea... Comparatia cu Odiseea lui Homer e subtire. Blood Work - 8/10 Clint Eastwood face din nou un film excelent dupa True Crime. Ideea e originala, iar actiunea e destul de inchegata. Foreigner - 5/10 Primul film aparut in 2003 pe care l-am vazut. Dc se chinuie Steven Seagal sa joace in filme de actiune mai "profunde" (vezi Half Past Dead) nu stiu. Noone©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1150 (permalink) | ||
| Ghost in the Shell - 8/10 - (revazut - better quality ) Manga rox, man!Corky Romano - 3/10 - Comedie de doi lei. Rizi ceva ceva pe parcursul filmului, in general de penibilitatea filmului... nu de ce se intimpla in script ![]() Femme Fatale - 5/10 - Cred ca filmul ar fi fost macar notabil daca montajul nu ar fi fost atit de varza. Te tzine in ceatza pina pe final, la modul care te deranjeaza. Nici pomeneala de suspans, pur si simplu e haotic. Dallas Forever™ | |||
|
| | #1151 (permalink) | ||
|
Sneaky Russian:"Tie tema din Memento (sa-i dau si nota, 8/10) ti s-a parut slaba ?" DA ...poate ca daca il mai vad odat poate imi schimb parerea, desi pur si simplu nu mai am rabdarea si nervii necesari sa vad asa ceva
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #1152 (permalink) | ||
| t3h r0x... Shichinin no samurai (Seven samurai) - 10 Superb film. Am vazut versiunea de 206 minute, originala. Nefiind "cunoscator" imi mai trecuse mie pe la ureche numele Akira Kurosawa dar filme d-ale sale...ioc, nu cred ca am vazut. Filmul (alb negru...1954) are o...well, n-are rost sa (mai) comentez, cuvintele sunt de prisos. Enjoy. Mai ales fanii civilizatiei si modului de a fi japonez.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1153 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1155 (permalink) | ||
| Quote:
The mummy returns nu pot spune ca e bun , dar iarasi a atins un soft spot de-al meu , actori care imi plac , asa ca ii voi da un 7/20 , poate putin cam mult , dar as putea sa-l revad oricand , e oarecum usor si relaxant. Adam in limba romana , parca in engleza se cheamaEvolution's child cum a spus Lunetistu' , daca macar vorbim despre acelsi film. Oricum m-i s-a parut de duzina , plictisitor , si prost 3/10
|
| | #1159 (permalink) | ||
| Following - 6.5/10 - Mai mult o schitza (durata 1:11) decit un film in toata puterea cuvintului. Full greyscale - destul de obositor la un moment dat. Acelasi "joc de glezne" in ceea ce priveste montajul cu cel din Memento. In final insa nu te atinge cine stie ce (nici un sfert din ceea ce a putut Memento)... e o bucatica de "film politist" with a twist. Nu are nimic grandios, nimic filozofic... mai degraba un fel de fabula E bine de vazut... dar cam atit.How can I heal if I cannot feel time?© | |||
|
| | #1160 (permalink) | ||
|
Mda , dar The mummy returns e un film usor si intr-un fel bizar un pic relaxant. Ce sa fac , daca mie imi place Brendon Fraser , oricum are niste mini bancuri simpatice , recunosc ca sunt unele faze (majoritatea) gandite cu , dar nu stiu , mi-e mie un pic simpatic , ai dreptate nu merita 7/10 , dar un 5.5/10 tot merita zic eu , macar pt. efort.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|