![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1161 (permalink) | ||
| Quote:
Salutari, Andrei | |||
|
| | #1162 (permalink) | ||
|
The mummy returns este ingrozitor de slab,nu mai are nici un pic din umorul primului film,efectele speciale au luat-o razna (aratarile din oaza,regele scorpion care e mai mult scorpion decat om samd) iar scenariul e penibil.In loc de zid de nisip ai zid de apa,in loc de biplan ai dirijabil samd. Dupa mine Mumia I a fost nedreptatit de critica,probabil din cauza sugestiei destul de explicite ca Benny era evreu In schimb mumia II e varza, 4/10 cu indulgenta ,cand l-am vazut prima oara nu mi-a venit sa cred ce prost e.
__________________ Nimeni nu scapa de mine | |||
|
| | #1163 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1164 (permalink) | ||
|
May contain spoilers 'analyse that' 6/10-ciudat dar e mai bun ca 'analyse this' 'enemy of the state' 6/10 - avea potential, se pierde dupa 15 minute, se regaseste cu 15 minute inainte de final 'freddy got fingered' -1/10 (minus 1).Cel mai prost film pe care l-am vazut in viata mea.Si am vazut cateva filme. 'Insomnia' 7/10 - este prea ciudat sa fie zi tot timpul, poate ca sunt eu pasare de noapte ... 'gigolo de 2 bani/deuce bigallow' 4.5/10 - previzibil inca din titlu 'red dragon' 6.8/10 - edward norton inca unul din preferatii mei dupa fight club si american history x, dar filmul e mult sub silence of the lambs.Iar personajul lui ralph fiennes e stereotipic, in ciuda faptului ca actorul a facut ce a putut. 'road to perdition' 7/10 - bun dar nu exceptional.hanks e bun in orice rol dar nu si in asta 'the ring' 9.2/10 - excelent, nu am dormit 2 nopti din cauza lui,poate doar un pic lung, actorii nu exceleaza 'harvard man' 6.3/10-ciudat film, nu e teen movie neaparat, nu e politist, nu e drama, nu e sex thriller, e ceva din toate.Geller nu e actrita, asta e... Nota:Toate aceste filme au fost vizionate in ultimele 4 zile, deci nu am exagerat considerat ca threadul e despre ultimul film vizionat.Mai am taxi3 screener dar nu se gaseste un subtile la el, nu ma refer aici la delay, pur si simplu nu am gasit nici in engleza. Daca stiti ceva dati un link Alta nota:daca are cineva Ringu sau stie un link, nu ezitati, un pm sau mail, raman dator. | |||
|
| | #1165 (permalink) | ||
|
Am vazut vreo 7-8 filme romanesti lately...unele din seria cu, comisarul Moldovan, altele istorice...Dragute, ce pot sa zic, au un farmec aparte. Nu stau sa le acord note individual. Si nici la bulk nu-mi permit sa le notez.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1166 (permalink) | ||
| The Fourth Angel - nota 7. Jeremy Irons face un rol bun ca de obicei.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1167 (permalink) | ||
| Old muviz revisited
Crusher, manga esti tu dudo! ![]() Colateral damage - 5/10 - O buna bucata de film am ramas uimit. Nu neaparat de desfasurarea scenariului cit mai ales pentru ca prezenta parca o lumina inteleapta asupra unui conflict in care filmele si "cultura americana" se manifesta foarte clar: americanii sint intotdeauna albi, inamicii lor sint intotdeauna negri. Pe final insa maioneza se strica, si personajele negative se dovedesc, bineinteles, profund dezaxate mintal, in contrast cu personajul principal (the motherfucking good guy) care cumva reuseste sa ucida numai in self-defence. ~ Yuck! Rush Hour 2 - 6/10 - Nu stiu altii cum sint, dar eu ma pot uita destul de senin la filmele cu "cichi cian" macar pentru fazele de pe generic de la final. Sequelul asta insa a fost evident mult mai putin ofertant decit primul. Waaaay. In principal pentru ca conflictul dintre cele doua personaje (culturi/MO/whatever) e deja fortat. Hentai'r'Us® | |||
|
| | #1168 (permalink) | ||
| Bowling for Columbine - 9/10 - dupa ce vezi filmul "iesirea" lui Moore de la Oscar-uri pare chiar fireasca. Nu pot sa-i dau 10/10 ca unii inaintea mea pentru ca oricat de bine si inteligent ar fi facut si oricat de mult as fi de acord cu ceea ce vrea sa spuna, filmul ramane totusi foarte biased. BTW, urmatorul proiect al lui Moore se numeste Farenheit 911 si are ca subiect legaturile "istorice" dintre familiile Bush si bin Laden .The Ring - 8/10 - nu m-a facut sa am cosmaruri, dar dupa stupiditati de genul Halloween Ressurection e un breath of fresh air. Avand in vedere succesul DVD-ului tocmai aparut se pare ca vom vedea si un sequel in curand, in spiritul originalelor japoneze. | |||
|
| | #1169 (permalink) | ||
|
Motivul pentru care i-as fi dat mai putin de 10/10 nu este dat atit de bias-ul evident pe alocuri, cit de faptul ca documentarul e destul de dezechilibrat. IMHO primele 3 sferturi sint mult mai potente in mesaj &everything. Spre final incep sa apara niste usoare... patetisme. Am trecut peste subiectivitatea relativa a filmului datorita faptului ca l-am vazut mai aplecat spre aspectul artistic decit spre cel documentar profund obiectiv. Tot asa am vazut niste documentare legate de Kosovo destul de subiective in directia anti-sirba... ceea ce nu schimba faptul ca erau cacatoare...
| |||
|
| | #1170 (permalink) | ||
| doc·u·men·ta·ry adj.* 1. Consisting of, concerning, or based on documents. 2. Presenting facts objectively without editorializing or inserting fictional matter, as in a book or film. Ah, well, au apus demult zilele lui Salesman, si ne-am intors la Nanook-cum-Grierson... c'est la vie. E loc pentru toti sub soare, inclusiv pentru Moore... si isi prezinta opinia cu suficient aplomb si maiestrie in manipulare. In plus, kudos pentru primul film filmat partial pe HDCAM care castiga un Oscar. The future is now. White|Gray|Black Propaganda Ltd. Salutari, Andrei * Probabil pentru ca s-a transformat din adjectiv in substantiv in limbaj comun, si-a pierdut obligativitatea obiectivitatii. | |||
|
| | #1172 (permalink) | ||
|
Children of Dune - 8/10 Ecranizarea de pe SciFi Channel este din punct de vedere al acuratetei cu care reflecta cartea lui Herbert mult mai buna decit incercarea partial reusita a lui Jackson pentru LoTR al lui Tolkien. Actorii sunt buni, efectele speciale laudabile pentru bugetul in care s-au incadrat si timpul in care au fost realizate. Recomandat cu caldura celor care au citit Mintuitorul Dunei si Copiii Dunei. Restul nu o sa inteleaga mai nimic. Astept cu nerabdare si curiozitate o ecranizare de la Imparatul Zeu.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #1173 (permalink) | ||
|
"Film de lung-metraj cu ceva inspiratie din realitate" and we have a deal, Johnny... No Hestons were harmed during the spellchecking of this message. Dap, Jinxie, mini-serialul Dune e surprinzator de fidel cartilor... din pacate mi-a dat senzatia ca e si un pic superficial. Imaginea din "Children of Dune" e mai bine realizata decat cea din prima parte. Merita vazut. Salutari, Andrei | |||
|
| | #1174 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #1175 (permalink) | ||
|
Foarfecele poetic al lui Moore/Engfehr a fost nu numai selectiv prin omisiune si mult prea saritor cand e vorba de a face "racorduri" intelectuale intre elemente fara nici o legatura, dar si de-a dreptul tendentios pe alocuri. Presupun ca ai idee despre ce vorbesc (LM@Denver, sariturile "temporale" din interviuri/discursuri, statistici fara puncte de referinta corecte, NRA vs. KKK, s.a.m.d.). Anyways, mi s-a spus ca in acest thread se dau numai note si nu se discuta pareri, asa ca in caz ca doresti further elaboration and maybe even some collaboration, probabil ca ar fi potrivit un thread dedicat. Insa nu daca incepe cu citate in extenso din articole third-party, pentru ca nu ma mai joc de-a asta. ![]() Salutari, Andrei | |||
|
| | #1178 (permalink) | ||
| Re: t3h r0x... Quote:
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." Last edited by Hideyoshi; 04-04-2003 at 12:43.. | |||
|
| | #1180 (permalink) | ||
| Like or Something Like IT - este un film cam plictisitor, si daca nu juca Angelina Jolie rolul lui Lanie cred ca adormeam..totusi povestea este destul de interesanta.Ce-ai face daca ai sti ca peste saptamâna vei muri? Per total îl apreciez cu 6.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|