![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1182 (permalink) | ||
|
"Al 13-lea razboinic" 7/10 ,l-am revazut cu placere. Are unele scaderi,dar pe ansamblu e un film de actiune bine facut. Criminal PROstv-ul ,care a taiat macaroana exact la partea cea mai impresionanta a filmului ca sa bage un calup imens de reclame,dupa care au mai urmat 5 minute de film.
__________________ Nimeni nu scapa de mine | |||
|
| | #1185 (permalink) | ||
|
driven - 9/10 - i-as fi dat 10, insa finalul e parca PREA happy...oricum, ff misto filmat.. 2 weeks notice - 6/10 - actiunea cam slabuta, insa destul de bun soundtrackul...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1186 (permalink) | ||
|
Naked Weapon 1/10 ABSOLUT PENIBIL ..... SPOILER ALERT Da cu bazooka in masina si aia(gagica) e inca intreaga ??? Inainte sa le bage in cusca le spune clar ca nu scapa decat una ... dar raman 3 ... ce draq criminala nemiloasa era aia nu stiu. Au rezistat toate fetele alea virgine pe o insula in mijlocul oceanului "plina" (eu am numarat doar 3 garzi) de barbati????? Nici macar o scena de pr0n intre ele ![]() Dupa asasinarea tipului ala cica politia securizeaza zona .. dar lasa camionul de inghetzata sa plece ... astia ce manual de procedura au nene? In Camionul de inghetata ... asta e antrenata sa fie ucigasa fara mila si cand ala intra pestea ea stau la taclale ... da-o draq de treaba ... Cand se bat alea doua in casa ... sparg mese si tablouri in zbor .. mai sa fie .. si superman moare de invidie ... si ma rog ce deshte avea gajika nene de dadea un bobarnac la cioburi de treceau prin gatul lu' aia si se opreau in tabloul din spate ? Cand o cara ala pe masa in spate spre spital ... cum de nu s-a murdarit de sange si aia cica era pe moarte dar el statea de vorba cu fisa ¿ Sageata cu afrodisiac ??? ma mai da-o naibii de treaba cu cianura nu dadea??? Sau direct cu un sniper sau o bazooka? Aia cica fac dragoste pe maulul marii... lol ... Faze de bataie "a-la" Matrix cica ... slabe rau de tot ... mai mult semanau cu Crouching Tiger Hidden Dragon .. dialoguri stupide intriga de kakao ... pacat de gagicile alea ca jumate din ele erau bunaciuni End Spoiler BTW ... Asian Chiks rulz
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1190 (permalink) | ||
| 13th Warrior 8/10 Intotdeauna mi-a placut filmul asta. Nu stiu de ce. It just gives me the feeling... lucru pe care alte filme din aceeasi categorie (vezi LOTR) nu reusesc sa il faca. Mi se pare indeajuns de simplu realizat si de concentrat incat sa iti ofere satisfactie. Fara laga-laga inutil, fara printese, fara efecte speciale impresionante, fara sa fie in 3 parti si in masura in care mi-e permis sa folosesc termenul, "mai realist" decat altele. Obiectiv vorbind filmul nu exceleaza la nici un capitol, dar eu sunt subiectiv aici. Asa ca ii dau 8 din inima. Cat despre ce a scris si noob mai sus, adica eviscerarea apexului cu un calup penibil de reclame la detergenti... nu mai zic nimic. Din punctul asta de vedere TVR si Hallmark own.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1192 (permalink) | ||
| Bones un film de nota 4. Nu prea am ce zice despre acest film, cu un story copilaresc si cu multe elemente vodoo în el. Daca aveti de câd sa-l vedeti nu o faceti.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1194 (permalink) | ||
| About Schmidt-8.7 In primul rand Jack Nicholson is the man pentru rolul asta. Nimeni nu cred ca l-ar fi interpretat mai bine. Prestatie excelenta, in rolul asta se ridica la inaltimea unui Al Pacino in diverse filme (mai toate). Filmul este foarte touchin', cel putin eu in diverse momente m-am identificat cu personaj din plin...din pacate. Un film despre micimea lucrurilor, despre falsitate, natura umana, mediocritate si cum pana la urma te scufunzi in ea...etc. Tare filmul. Inca o data, interpretare excelenta Nicholson. Poate faptul ca are o caruta de probleme in real life/imagine de fucked up guy imi da senzatia ca nimeni nu putea juca rolul mai bine decat el.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1195 (permalink) | ||
| Quote:
Serios acum, manuscrisul lui Ahmed Ibn Fahdlan a servit ca inspiratie vaga pentru primele capitole din respectiva carte ("Eaters of the Dead"). Restul e fictiune moderna pura (nu ca ar fi in principiu ceva rau cu asta). Salutari, Andrei | |||
|
| | #1196 (permalink) | ||
|
Pai ce, Crichton e nume de american? In alta ordine de idei - 51st State - 6/10 Merita vazut pentru citeva faze si pentru accentul englezesc al actorilor care este bestial.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #1197 (permalink) | ||
| 8 Mile 7/10 , i-as fi dat mai mult , dar nu pot , pt. ca nu este un film foarte bun , dar este un film bun , care abordeaza subiectul hip-hopului in Detroit foarte bine. Ar fi un film exceptional din punctul meu de vedere (daca as fi un fan al hip-hopului in totalitate) , dar pt. ca imi place hip-hopul/ rap ii dau un 7/10. Oricum pt. cei care s pricep , unicul rapper de care au uitat sa mentioneze a fot Machiavelli , dar e destul si asa.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1198 (permalink) | ||
| Roger Dodger - 7/10 Dialoguri excelente. Pentru a se crea un dinamism care nu era necesar de altfel, s-au folosit replicile in cascada si o oarecare zgaltaire a camerei de filmat, fapt care deranjeaza. Pacat ca filmu' nu spune nimic direct, ci te lasa sa ghicesti cu ce te-ai ales ca l-ai vazut. Zoolander - 5/10 S-a incercat o satirizare a lumei modei, pacat ca scenele de parodie sunt in marea majoritate de prost gust. Always beautiful©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1199 (permalink) | ||
| Hotel Paradisio parca se cheama 5/10 , unul dintre cele mai proaste film pe care le-am vazut in viata mea de 15 ani , i-as fi dat un 3/10 , dar are una din scenele pe care o astept din copilaria mea (scena care a fost abordata un pic in Scary Movie 2 , dar in acest film a fost dusa la extrem).
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #1200 (permalink) | ||
| Welcome to collinwood-4.5 O comedie slabuta, mai exact doar cu doua momente amuzante rau. William H. Macy tin minte ca m-a impresionat (e mult spus, mi-a placut e corect) intr-o ecranizare ciudata, un film cu o zana or smth, un personaj de basm care lua viata...(o bunaciune de zana , Zanzarah style) daca nu-mi joaca memoria feste ca de multe ori)). In rest nimic notabil in filmele cu el , prin urmare nici in asta. Un film basit as putea spune chiar.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|