![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11983 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Shogun Assassin http://www.imdb.com/title/tt0081506/ 6/10. Cam pueril dar are secvente foarte reusite.
| ||
|
| | #11984 (permalink) | ||
|
Rocky Balboa (2006) - 6.5/10 ..mi s-a parut putin cam amortit mai ales in primele 60 de minute ,la fel si la cele aprox. 20 care cuprind lupta propriu-zisa.. cam falsa si nerealista. Ca un preludiu lung pentru nu-stie-ce.... iete link
__________________ Suffering should be creative , should give birth to something good and lovely - Chiuna Achebe | |||
|
| | #11985 (permalink) | ||
|
Deja vu - 9,9/10,as da 10/10 dar 10 e cifra magica,universala..am tot asteptat sa apara un dvdrip,dar n-a mai aparut si am vazut screener,este superb filmul,dupa cum m-am obisnuit la filmele cu grija alese de Denzel in care accepta sa joace,maiastru filmul,nu este de Oscar,nu are teme poetice,drama secolului,chestii lacrimogene,si plin de invataminte sociale si psihologice cum sunt filmele de la Oscar,dar are vechea actiune care te tine in suspans,cum se faceau filmele acum vreo 6-7-8 ani.
| |||
|
| | #11986 (permalink) | ||
| Matchstick Men 9/10 - Suuuper misto, Nicolas Cage intr-un rol de zile mari, regia excelenta si cu un sfarsit fenomenal, recomand 100% acest film!
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #11988 (permalink) | ||
| Shinobi - 7/10 ... Drăguţ, interesant, dar puţin cam artificial. E aşa ... ca o poveste pentru copiii. Peisajele nipone creează un cadru aparte, dar filmul nu m-a impresionat în mod deosebit.
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| | #11990 (permalink) | ||
| Renaissance - 7.5/10 Al doilea film noir (really, really noir) pe care il vad, in genul Sin City. O poveste politista, buna. Nicee ![]() + | |||
|
| | #11993 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Rocky Balboa - well, Rocky fan here... Insa n-am ce-i face, este un film penibil, din multiple puncte de vedere. Nota 4, cu indulgenta. HBO... | ||
|
| | #11997 (permalink) | ||
| Quote:
imdb: Crank - 7/10 : Excelent de ridicol .
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #11999 (permalink) | ||
|
Apocalypto 8/10 ...ffff violent (marca Mel Gibson) , realist , tot filmul se vb in limba lor , sincer nici civilizatia nu sti uce este (mayasa, cred), ns exact ce limba e . recomand calduros
__________________ VR / 46 - "Scusate il ritardo" (Eng: Sorry for the delay) nr.8 | |||
|
| | #12000 (permalink) | ||
|
am incercat sa vad Borat...1\10 ... nu am avut rabdare pana la capat...mi se pare o mare porcarie...nici macar sa razi nu poti la asa aberatii....nu numai ca este vulgar dar nu exista nici un pic de umor la el..nu se poate incadra in categoria "comedii". Demonstreaza cat de superiori se cred americanii...si cat de prosti...dak ei chiar rad la asa ceva. Mai mult de 1 nu merita. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|