![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #12001 (permalink) | ||
| Quote:
BORAT 2/10 | |||
|
| | #12002 (permalink) | ||
| Rest Stop - 6/10 Un film (horror) din care nu prea intelegi nimica Saw III - 10/10 Cel mai bun film vazut in 2006 Lord of war - 7/10 se putea si mai bine Borat - 1/10 Cea mai prosta comedie , pur si simplu nu am ras deloc The Departed - 6/10 Interesanta ideea dar prost pusa in film Inside Man - 10/10 Un superb thriller Hollow Man II- 8/10 Mult peste prima parte Night Skies- 7/10 Ideea este foarte interesanta , dar prost realizata Proof- 7/10 Singurul care a jucat bine a fost Anthony Hopkins | |||
|
| | #12006 (permalink) | ||
| imdb: Flushed Away - 7/10 : placut, dar animatia cu plastilina e tot mai buna .
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #12009 (permalink) | ||
| Şantaj - film romanesc (1981) - distributie buna insa calitate slaba a actiunii. Nota 5 Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) - film bun pentru cei care vor sa isi reaminteasca sau sa rememoreze cum se traia inainte de '89. Nu e chiar o fresca sociala insa ofera o idee despre cum era. Nota 7 Danika (2006) - Drama cu accente SF. Un pic de parapsihologie intercalata iar ca o parere personala, Marisa Tomei joaca foarte bine, plus ca arata si foarte bine ![]() Nota 7 SAW III - Am vazut doar primele 5 minute dupa care l-am sters. Ii dau nota 1. Nu il recomand celor care nu agreaza genul horror extrem. Nu e viata asta destul de cruda ? De ce avem nevoie si de astfel de filme ? Gizas ...
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #12011 (permalink) | ||
| Iron Giant - 9 / 10 - Nu ma asteptam la mai putin de la Brad Bird si se pare ca nu am fost dezamagit. Este frumos realizat grafic, sunetul la fel iar scriptul este foarte bun si pt un copil si pt un adult si iti ofera o varietate intreaga de stari emotionale.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #12012 (permalink) | ||
|
unul mai vechi...donnie darko ...poate merita 10 .. da eu nu am reusit sa inteleg tot ..mi s'a parut destul de greu si sunt sigur ca am omis ceva..asa ca ii dau 8\10. offtopic--> voi stergeti filmele dupa ce le vedeti? ..in general..nu ma refer la cele care v'au placut in mod deosebit mi'am umplut hdd'ul cu filme si nu prea imi vine sa le sterg..da nici bani de cd'uri nu prea am:P
| |||
|
| | #12013 (permalink) | ||
|
eragon - 3/10 , jale . Public target 10-13 ani. Dialoguri penibile. Efecte speciale slabute. deja vu - 6/10 interesant, denzel , gagica buna. Trasa de par calatoria in timp si finalu hollywoodian extrem de ghey.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #12014 (permalink) | ||
| Happy feet - 6.5/10 ... Îmi plac pinguinii, grafica e bună, dar parcă îi lipseşte ceva ... ![]() Little Miss Sunshine - 7.5/10 ... Drăguţă comedie şi bine făcută. Este foarte potrivită pentru a fi privită cu întreaga familie, în perioada asta. Mi-au plăcut mult personajele, foarte bine individualizate, şi chestiile mai ciudăţele - the emo guy ce nu vorbeşte, claxonul care suna într-una, cadavrul din porbagaj, împinsul maşinii, etc. - Everybody, pretend to be normal!
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| | #12017 (permalink) | ||
| Deja Vu - Denzel Washington joaca excelent asa cum ne-a obisnuit. Multe aspecte insa nu sunt si nici macar nu par reale. Parerea mea e ca mai puteau lucra putin la scenariu. Overall cred ca merita nota 7.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #12018 (permalink) | ||
| Irreversible - 5/10 Interesant doar ca idee, desi nici aici nu e original. Foarte violent. Dar nota a fost ridicat de Monica Belucci. ![]() Hartia va fi albastra - 6/10 L-am vazut pe Antena 1. Mult prea laudat in comparatie cu ce aduce. Pe mine m-a deranjat teribil ca un film care se vrea despre revolutie e foarte static, plictisitor. | |||
|
| | #12019 (permalink) | ||
|
Hartia va fi albastra== un film al dreaq de realist si adevarat, cine nu a trait clipele alea sa nu vorbeasca. adevarul e ca mergea ceva mai bine 7/10. flyboy== f bine pusa in scena atmosfera de prim razboi mondial.7/10. deja vu==ca deobicei denzel e mortal, filmul tostusi are niste contradictii scenaristice, sau....tocmai asta e farmecul..depinde...oricum unul din cele mai reusite filme ale anului 2006. 9/10 Flushed Away==un desen animat destul de bun si cu ceva mai aparte 7/10 The Fountain==poate e un film care nu e pe gustul meu, sau nu l-am inteles, dar ma indoiesc. in ciuda aprecierilor celorlalti si a notelor mari din partea mea nu are decat 5/10. Apocalypto==am vrut sa-l deletez dupa 10 min, dar pana la urma s-a dovedit un film f bun in ciuda unor erori de scenariu ingrozitoare [probabil au tras ceva pe nas scenaristii cand il concepeau]. mel gibson socheaza din nou[era beat ] 8/10
| |||
|
| | #12020 (permalink) | ||
| imdb: Children of Men - 8.5/10 : Un viitor sumbru si totusi destul de plauzibil.E bine de stiu ca au si romanii un rol la "salvarea" lumii .
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |