![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #12022 (permalink) | ||
| Quote:
Nu stiu de ce am impresia ca scenele din orasul exilatilor sunt filmate pe la noi.
__________________ Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti. | |||
|
| | #12026 (permalink) | ||
|
rocky balboa==un film demodat cu actori , scenariu, actiune, regie demodata. sper sa nu mai apara altul.4/10 the lost room==un sf f. bun dupa parerea mea, cu un scenariu inovativ, actiune antrenanta, nu te plictiseste aproape 5 ore cat tine filmul, pacat de final care e cam tras de par. 7,5/10. | |||
|
| | #12027 (permalink) | ||
| Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd Un film amuzant , pacat ca a fost la 23:00 si mi-era cam somn si nu am putut rade asa tare , dar filmul a fost destul de amuzant 9/10 .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #12029 (permalink) | ||
| Quote:
gattaca -7.5/10 destul de interesant, idee mai deosebita
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #12031 (permalink) | ||
| Rocky Balboa 8/10 un film mai mult despre ambitii, plin de pilde, eu zic ca merita vazut Danika 8/10 un film despre premonitii in care Marisa Tomei joaca un rol de exceptie, merita vazut dar cu atentie | |||
|
| | #12035 (permalink) | ||
| Quote:
nota 8.5/10 mi se pare mie sau scenele de "lupta" de la sfarsit bat spre half life 2? | |||
|
| | #12037 (permalink) | ||
| Quote:
Nu inteleg de ce oamenii aceia rai de la MPAA i-au dat un rating R, in timp ce un film ca Serenity pentru spectatori foarte maturi are doar PG13. | |||
|
| | #12040 (permalink) | ||
|
Lonely Hearts, un film care te socheaza despre cat de sadice pot fi femeile cand iubesc [este realizat dupa fapte reale]. scenariu bun, travolta bun, desi e imbatranit si cu cateva kg in plus , la fel si gandolfini. Salma Hayek, incantatoare..8/10 Harsh Times, un film despre nebunia celor care au luptat pe diferite teatre de razboi si lasati la vatra au probleme psihice. Christian Bale destul de convingator. 7/10 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|