![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #12041 (permalink) | ||
| Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring 8/10 cred ca in ultima perioada filmele din zona asiatica devin tot mai profunde si mai bine facute, exemplu fiind chiar filmul asta, un film despre: viata, dragoste, religie, moarte, reincarnare, bineinteles toate descrise intr-un mod aparte, merita vazut dar cu atentie si cu starea necesara | |||
|
| | #12043 (permalink) | ||
|
Legaturi bolnavicioase - 6/10 Aveam asteptari foarte scazute de la filmul asta, avand in vedere subiectul aproape ridicol: o fata indragostita simultan de cea mai buna prietena si de fratele ei. Surprinzator, am gasit partial in Legaturi bolnavicioase ceea ce asteptam de mult intr-un film romanesc: imagini placute, o poveste tinereasca, proaspata, cool in sensul bun a cuvantului. Scenariul evita in buna masura atat socurile ieftine cat si propaganda politically correct plicticoasa, preferand sa se concentreze asupra personajelor. Din pacate insa asta scoate in evidenta si defectul principal - caracterizarile sunt banale si dialogul deseori artificial. Pe ansamblu insa mi-a lasat senzatia ca a dorit sincer, si a reusit partial, sa transmita niste sentimente intr-un stil artistic si modern. Din punctul meu de vedere e un pas inainte pentru cinematografia noastra si o variatie placuta la filmele romanesti batranicioase, urate si incarcate de "analize sociale". | |||
|
| | #12045 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Sin City 9/10 Bitter Moon 9/10 Regizor Roman Polanski. O poveste de dragoste, o drama. (Bitter Moon = Luna Amara) Children of Men 8/10 O lume ce nu are viitor, nu pentru ca nu ar mai fi petrol sau suficient oxigen pentru intretinerea vietii pe Pamant, ci din alta cauza. Afla singur(a)! | ||
|
| | #12046 (permalink) | ||
|
Eragon - 5/10 , dau 5 pt John Malcovich (care sincer nu stiu ce cauta in filmu asta...fie si rol secunar), si eu credeam ca dragonii sunt mai cu solzi nu cu puf si pene.... Happy Feet - 8/10 un film de animatie bun , pinguinii pitici fac tot filmul
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #12047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Blood Diamond - 9/10 - un film excelent si as indrazni sa spun poate ca este cel mai realist film despre conflictele armate din Africa si cauzele lor !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #12050 (permalink) | ||
|
In cele din urma mi-am facut si eu timp sa vad faimosul Borat. Cind s-a terminat imi venea sa ma arunc de la etaj din cauza ca mi-am pierdut timpul aiurea ca sa vad 'chestia' aia numita film. 2/10 pentru vreo doua - trei faze mai amuzante...
__________________ There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. | |||
|
| | #12051 (permalink) | ||
|
The Night Listener un film destul de fad cu Robin Williams in rolul un gay , care cerceteaza abuzurile asupra unul copil. 6/10 The Lake House, cu keanu reeves si Sandra Bullock, iar impreuna dupa 12 de la speed. aici intr-un film romantic cu arome sf. pt neveste si amante prinde f bine. enjoy 6,5/10
| |||
|
| | #12052 (permalink) | ||
| Another 48 Hrs - 7/10 ...vechi ('90) ,revazut dupa ce am vazut prima parte pe la tv , cam stereotipic dar bun de vazut dupa ce te plictisesti de filmele recente.. chiar daca filmu e facut dupa un tipar ,macar tiparul ala nu se mai foloseste azi. Combinatia nick nolte + eddy murphy il fac destul de 'funny'..
__________________ Suffering should be creative , should give birth to something good and lovely - Chiuna Achebe | |||
|
| | #12053 (permalink) | ||
|
In sfarsit am reusit sa vad LEON si......m-am ofticat mult pt ca l-am vazut la calculator pe minusculul ecran de 17 ![]() In fine filmul este foarte bun si mi-a adus aminte de Eye of the beholder numai ca Leon este mult mai bun, de la replicile memorabile ale personajelor pana la muzica filmului. 9/10, daca nu l-ati vazut, grabiti-va si preferabil intr-un cinema
__________________ blank space | |||
|
| | #12054 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| | #12055 (permalink) | ||
| Blood Diamond 8/10 cred ca o gresala a filmului e ca trece de 2 ore, probabil daca il comprimau un pic era un film de nota 10, mai scad un punct pt unele scene nerealiste, merita vazut ![]() Harsh Times 9/10 chiar mi-a placut filmul asta, ma asteptam in orice moment ca Jim(Christian Bale) sa omoare pe cineva la cat de "sarit" a fost in acest rol si totusi a fost altfel .......pana la sfarsit cand.......trebuie sa vedeti filmul | |||
|
| | #12056 (permalink) | ||
|
5ive girls = o tampenie ingrozitoare cu si despre posedati, care se vrea horror. inceputul parea destul de promitator dar a sfarsit ff lamentabil. 2/10 altered = alt film care se vroia iesit din tipar cat de cat, bine, in zona thriller sf, s-a nu va inchipuiti altceva, dar oricum mai rasarit decat cel de sus. 4,5/10 | |||
|
| | #12057 (permalink) | ||
|
doom 8/10 mi sa parut bunicel filmu atata ca ma dezamagit partea "fps" de la final...in rest e ok
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #12058 (permalink) | ||
|
Crank - nonstop action si atat ... a ... si cateva glumite pentru care ridic nota cu 1 punct - 6.5/10 Jeremy Clarkson - Heaven And Hell 2005 - 7/10 Jeremy Clarkson - The Good The Bad And The Ugly - 8/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #12059 (permalink) | ||
| Quote:
si mai ontopic: Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - 8/10
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|