Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-12-2006, 17:22   #12041 (permalink)
Registered User

Sioux's Avatar

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring 8/10 cred ca in ultima perioada filmele din zona asiatica devin tot mai profunde si mai bine facute, exemplu fiind chiar filmul asta, un film despre: viata, dragoste, religie, moarte, reincarnare, bineinteles toate descrise intr-un mod aparte, merita vazut dar cu atentie si cu starea necesara

Sioux is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2006, 18:45   #12042 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

Venom - 3.5/10

O prostie de film, cu voodoo mambo-jambo ! Shift+Del

+

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2006, 19:28   #12043 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Legaturi bolnavicioase - 6/10

Aveam asteptari foarte scazute de la filmul asta, avand in vedere subiectul aproape ridicol: o fata indragostita simultan de cea mai buna prietena si de fratele ei. Surprinzator, am gasit partial in Legaturi bolnavicioase ceea ce asteptam de mult intr-un film romanesc: imagini placute, o poveste tinereasca, proaspata, cool in sensul bun a cuvantului. Scenariul evita in buna masura atat socurile ieftine cat si propaganda politically correct plicticoasa, preferand sa se concentreze asupra personajelor. Din pacate insa asta scoate in evidenta si defectul principal - caracterizarile sunt banale si dialogul deseori artificial. Pe ansamblu insa mi-a lasat senzatia ca a dorit sincer, si a reusit partial, sa transmita niste sentimente intr-un stil artistic si modern. Din punctul meu de vedere e un pas inainte pentru cinematografia noastra si o variatie placuta la filmele romanesti batranicioase, urate si incarcate de "analize sociale".

Adin is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2006, 22:43   #12044 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Oldboy sud-korean 9/10 o poveste reusita despre razbunare

Flame is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 00:14   #12045 (permalink)
Registered User

Sin City 9/10

Bitter Moon 9/10 Regizor Roman Polanski. O poveste de dragoste, o drama. (Bitter Moon = Luna Amara)

Children of Men 8/10 O lume ce nu are viitor, nu pentru ca nu ar mai fi petrol sau suficient oxigen pentru intretinerea vietii pe Pamant, ci din alta cauza. Afla singur(a)!

Fire&Ice is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 00:41   #12046 (permalink)
crom-vanadium

FlailHead's Avatar

Eragon - 5/10 , dau 5 pt John Malcovich (care sincer nu stiu ce cauta in filmu asta...fie si rol secunar), si eu credeam ca dragonii sunt mai cu solzi nu cu puf si pene....
Happy Feet - 8/10 un film de animatie bun , pinguinii pitici fac tot filmul

FlailHead is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 00:57   #12047 (permalink)
LR
Registered User

Blood Diamond - 9/10 - un film excelent si as indrazni sa spun poate ca este cel mai realist film despre conflictele armate din Africa si cauzele lor !

LR is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 16:12   #12048 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

Borat - 7/10

Cateva faze sunt criminale ! Per total, mi-a placut !

+

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 18:01   #12049 (permalink)
Registered User

Brick Top's Avatar

What Dreams May Come 7/10

Brick Top is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 19:34   #12050 (permalink)
完美

Slash's Avatar

In cele din urma mi-am facut si eu timp sa vad faimosul Borat. Cind s-a terminat imi venea sa ma arunc de la etaj din cauza ca mi-am pierdut timpul aiurea ca sa vad 'chestia' aia numita film.
2/10 pentru vreo doua - trei faze mai amuzante...

Slash is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 19:42   #12051 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

The Night Listener un film destul de fad cu Robin Williams in rolul un gay , care cerceteaza abuzurile asupra unul copil. 6/10
The Lake House, cu keanu reeves si Sandra Bullock, iar impreuna dupa 12 de la speed. aici intr-un film romantic cu arome sf. pt neveste si amante prinde f bine. enjoy 6,5/10

Laur is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2006, 19:48   #12052 (permalink)
Registered User

ultimulom's Avatar

Another 48 Hrs - 7/10 ...vechi ('90) ,revazut dupa ce am vazut prima parte pe la tv , cam stereotipic dar bun de vazut dupa ce te plictisesti de filmele recente.. chiar daca filmu e facut dupa un tipar ,macar tiparul ala nu se mai foloseste azi.
Combinatia nick nolte + eddy murphy il fac destul de 'funny'..

ultimulom is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 04:27   #12053 (permalink)
Registered User

rianMa's Avatar

In sfarsit am reusit sa vad LEON si......m-am ofticat mult pt ca l-am vazut la calculator pe minusculul ecran de 17

In fine filmul este foarte bun si mi-a adus aminte de Eye of the beholder numai ca Leon este mult mai bun, de la replicile memorabile ale personajelor pana la muzica filmului.

9/10, daca nu l-ati vazut, grabiti-va si preferabil intr-un cinema

rianMa is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 11:57   #12054 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by rianMa View Post
In sfarsit am reusit sa vad LEON si......m-am ofticat mult pt ca l-am vazut la calculator pe minusculul ecran de 17

In fine filmul este foarte bun si mi-a adus aminte de Eye of the beholder numai ca Leon este mult mai bun, de la replicile memorabile ale personajelor pana la muzica filmului.

9/10, daca nu l-ati vazut, grabiti-va si preferabil intr-un cinema
un film bun, fara indoiala, dar sunt curios in ce cinematograf de la noi sau de oriunde o sa ruleze un film din 1994. cat despre "grabiti-va" ce sens mai are, cine nu s-a grabit 12 ani, acum poate s-o ia usurel.

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 19:57   #12055 (permalink)
Registered User

Sioux's Avatar

Blood Diamond 8/10 cred ca o gresala a filmului e ca trece de 2 ore, probabil daca il comprimau un pic era un film de nota 10, mai scad un punct pt unele scene nerealiste, merita vazut

Harsh Times
9/10 chiar mi-a placut filmul asta, ma asteptam in orice moment ca Jim(Christian Bale) sa omoare pe cineva la cat de "sarit" a fost in acest rol si totusi a fost altfel .......pana la sfarsit cand.......trebuie sa vedeti filmul

Sioux is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 21:37   #12056 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

5ive girls = o tampenie ingrozitoare cu si despre posedati, care se vrea horror. inceputul parea destul de promitator dar a sfarsit ff lamentabil. 2/10
altered = alt film care se vroia iesit din tipar cat de cat, bine, in zona thriller sf, s-a nu va inchipuiti altceva, dar oricum mai rasarit decat cel de sus. 4,5/10

Laur is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 23:07   #12057 (permalink)

Dad Savage's Avatar

doom 8/10
mi sa parut bunicel filmu atata ca ma dezamagit partea "fps" de la final...in rest e ok

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2006, 23:11   #12058 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Crank - nonstop action si atat ... a ... si cateva glumite pentru care ridic nota cu 1 punct - 6.5/10

Jeremy Clarkson - Heaven And Hell 2005 - 7/10
Jeremy Clarkson - The Good The Bad And The Ugly - 8/10

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2006, 00:58   #12059 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by FlailHead View Post
Eragon - 5/10 , dau 5 pt John Malcovich (care sincer nu stiu ce cauta in filmu asta...fie si rol secunar), si eu credeam ca dragonii sunt mai cu solzi nu cu puf si pene....
Happy Feet - 8/10 un film de animatie bun , pinguinii pitici fac tot filmul
eu am fost dezamagit si de Robert Carlyle.. nu are el o filmografie grozava in spate, dar parca cu rolul asta...

si mai ontopic:

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - 8/10

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2006, 02:06   #12060 (permalink)
Registered User

Happy Feet un 9/10.Frumos,animatie,comic, chiar merita vazut

Panzerarmee is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules