![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #12061 (permalink) | ||
| The Sting . 8/10 (8.3 pe imdb) an : 1973 actori : Paul Newman, Robert Redford Un clasic despre doi pungasi de super clasa ce pun la cale un jaf foarte cerebral in Chicago-ul anului 1936. Un film ca pe vremuri, cu doi actori foarte cunoscuti si cu multe clisee ce nu deranjeaza absolut deloc. Cat on a Hot Tin Roof . 9/10 (7.8 pe imdb) an : 1958 actori : Elizabeth Taylor, Paul Newman, Burl Ives Doi frati impreuna cu nevestele se reintorc la casa parinteasca unde tatal lor este pe moarte. In lupta pentru mosie ies la iveala si alte probleme demult uitate. The Apartment . 8/10 (8.3 pe imdb) an : 1960 actori : Jack Lemmon, Shirley MacLaine CC Baxter este burlac si lucreaza la o intreprindere foarte mare in New York. Aici, el gaseste un mod original prin care sa avanseze in firma. Le permite sefilor sai sa vina cu amantele in apartamentul sau. O comedie sarcastica si un Jack Lemmon de zile mari.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #12062 (permalink) | ||
| The Kid And I - 5.5/10 Un punct pt. finalu' destul de emotionat, da' mai ales pt. aparitia cameo a celor doi actori principali din True Lies Glumele sunt rasuflate rau.Headspace - 4/10 Un horror nu foarte prost, insa sunt prea scarbit de finalu' deja clasic pt. acest gen. Plus ca e o mare bulibaseala de chestii horror+SF+religie. Side Effects - 5.5/10 M-am hotarat sa il vad pt. Katherine Heigl, o stiti voi, bunaciunea aia superba. Din pacate, mesaju' filmului este unu' pur propagandistico-politically correctness, sfarsitu' fiind extrem de previzibil. Coloana sonora e absolut superba. See No Evil - 5/10 Un horror mai bun decat ma asteptam, insa mediocru. Hotelu' ala cu toate incaperilea alea secrete putea fi exploatat mult mai bine. Plus ca nu e greu de ghicit care personaje supravietuiesc. De remarcat ca finalu' nu e clasic, adica nu lasa loc de continuare, un aspect care lipseste majoritatii filmelor horror ce incearca sa surprinda la sfarsit cu o intorsatura de situatie ce duce, de regula, la o continuare. Hot Tamale - 5.5/10 Un film in care Randy Spelling si Jason Priestley se reintalnesc dupa serialu' Beverly Hills 90210. Personaju' lui Carmen Electra e absolut plictisitor, insa cel al lui Diora Baird, o adevarata bunaciune, e jucat cu multa naturalete care m-a surprins placut. Sunt multe faze ce puteau fi exploatate, iar scena cu glontu' e total nerealista. I-am dat un punct pt. ca a incercat sa se apropie de un gen care mie imi place mult: el/ea intra dintr-o intamplare intr-o belea cu bad guys, situatie care duce de multe ori la faze hilare delicioase. Aici nu prea a fost cazu'. Standing Still - 4/10 Absolut mediocru, in ciuda unor actori destul de cunoscuti. Noroc cu scena de lesbianism ![]() Duane Hopwood - 6.5/10 Frumos, inclusiv finalu' care m-a surprins nitel, laolalta cu prestatia lui David Schwimmer. Si aici era loc de mult mai bine. Simple Lies/RX - 5.5/10 Naspa sa umbli cu droguri in stomac pe post de caraus. Finalu' nu e chiar ce asteptam eu, insa se potriveste perfect cu incercarea de a face un film de acest gen ceva mai special. Din pacate, scenariu' e scris pe genunchi. In multe cazuri, daca vrei sa faci un film care sa ramana in memoria spectatorilor, tre' sa respecti mai intai niste reguli/standarde. Altfel, poa' iesi o ciorba daca te bazezi doar pe chestii "noi". Love for Rent - 5/10 Romantic, pt. gagici mai ales. Si aici e vb de un caraus, insa de o imigranta care accepta sa poarte copilu' unui cuplu pt. 50k de dolari. Totu' e bine cand se termina cu bine. Take The Lead - 6.5/10 Unu' din filmele de la care ai asteptari scazute, da' care se dovedeste a fi bun. Putea fi foarte bun, daca nu s-ar fi pierdut in niste faze al caror mesaj s-a considerat ca tre' expus. Un rol destul de ciudat pt. Antonio Banderas, insa combinatia/antiteza hiphop-dansuri clasice e ea in sine ciudata. Floored By Love - 5/10 Dureaza doar o ora. Cu lesbiene. Una chinezoaica, alta japoneza. Se incearca a fi un film cu umor, insa efectu' e zero. Deh, a contat mai mult mesaju' "dragostea e ok, chiar si cand leaga doua lesbiene" ![]() I'll Always Know What You Did Last Summer - 3/10 O continuare care chiar nu si-avea rostu'. Intuiesti mult prea devreme cine e criminalu', si asta e defectu' cel mai mic al filmului. Pirates Of Treasure Island - 1/10 Incredibil de prost. Bine, obiectiv vb, merita un punct in plus pt. ceva eforturi, insa l-am depunctat tocmai din cauza asta. Nu poti face din rahat o prajitura gustoasa. Lance Henriksen e asbolut penibil, imi pare rau sa o zic. Oricum, el straluceste comparativ cu ceilalti. Hoot - 4/10 Un film de familie cu mesaju' "salvati bufnitele". Pana si faza cu copilu' nou venit la scoala care devine erou, alaturi de o tipa ciudata si un baiat si mai ciudat, e foarte fumata. Strangers with Candy - 4/10 Prost, cu strigaturi. Amy Sedaris a fost total insipida, iar glumele extrem de penibile si absolut neamuzante. Slither - 6/10 Cand toate scenariile filmelor horror de azi sunt pline de clisee, acestea fiind in mare parte raspunzatoare pt. nulitatea valorica a peliculelor respective, atunci e indicat sa faci un film care sa parodieze aceste clisee. Ori, cel putin, asta vrea sa demonstreze Slither. Si o face bine, deoarece parodierea e facuta cu bun gust - o apreciere foarte generoasa din partea mea care nu suport deloc parodiile (indiferent de gen). In acest sens, seamana mult cu Eight Legged Freaks sau Evolution. Click - 7.5/10 Nu abunda de originalitate, insa nu simti ca ai pierdut timpu'. Are si faze amuzante (mai putin cele vulgare, tipice lui Adam Sandler), insa e si un film serios care pune niste aspecte (deloc noi) pe tapet. Oricum, The Family Man e mult mai bun.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #12063 (permalink) | ||
| Motor Home Massacre - 1/10 After Sundown - 1/10 Jekyll + Hyde - 2/10 It Waits - 2/10 Satan's Playground - 1/10 Crippled Creek - 2/10 Machined - 2/10 Jeguri horror din toate punctele de vedere. Adam & Steve - 4.5/10 Prea putine faze cu adevarat hilare pt. un film care pune accent mai mult pe partea de comedie in defavoarea mesajului in sine. Desperation - 5.5/10 Nu e rau mai deloc. Insa m-au enervat niste inconsistente logice ale scenariului, iar finalu' e mult prea clasic. Memron - 5/10 N-am inteles ce cauta Claire Forlani aici. Probabil din cauza ca a considerat ca sta bine la respectu' de sine sa joace intr-un film "artistic", prin prisma scenariului. Poti mult mai mult, fatuco. Legit - 2/10 O tampenie de film despre gangsteri, "taking the right way" and stuff. Il uiti imediat cum s-a terminat, asta daca ai rezistat pana la sfarsit. Wilderness - 3/10 O porcarie cu strigaturi, nu va luati dupa imdb.com. Sunt multe alte filme cel putin mediocre mulate dupa respectivu' tipar. Red Rover - 3/10 O alta mizerie. Pacat de Jodi Lyn O'Keefe si William Baldwin. Triple Threat - 3/10 Revad mental imagini din film si nu ma pot opri din ras Nu prea vezi filme cu asasini de gen feminin, insa si mai rar vezi asemenea saracie™ de scenariu si personaje total neconvingatoare.Shadowboxer - 4/10 Am citit pe aici niste pareri bune la adresa acestui film. No offense, da', la fel ca si mai sus, e greu sa te impui avand ca personaj principal o asasina, daca nu gasesti actoru' potrivit. Da' nu asta e problema cea mai grava, ci celalalte personaje (inclusiv cel al lui Cuba Gooding Jr.) si scenariu' mediocru de la inceput pana la sfarsit. Prea pretentios filmu' comparativ cu ce ofera de fapt. Fierce People - 6/10 Ciudat film. M-am uitat doar pt. Diane Lane, fata de care am un deosebit respect pt. talentu' sau. Nu am fost dezamagit pe ansamblu, inclusiv de final. The L.A. Riot Spectacular - 5/10 Nu e prost, da' nu m-a impresionat, avand in vedere ca trateaza evenimemte ce pe mine m-au lasat rece, ca persoana care nu traieste in SUA. Dar, vai!, e cu Snoop Dogg ![]() Film Geek - 5/10 Pana si obsedatii de filme pot gasi succesu' in viata, pe toate planurile. The Parole Officer - 6/10 Steve Coogan s-a revansat in ochii mei dupa mizeria de A Cock and Bull Story, o adevarata dezamagire dupa The Alibi. Finalu' e clasic, prea clasic, asa ca il trecem la categoria filmelor de duminica: usurele si destul de entertaining. Blackbeard - 3/10 Din titlu se deduce despre ce e vb. E low-budget, aspect care aici se simte mult, spre deosebite de altele facute cu bani putini. Kisses and Caroms - 2/10 Desi am vazut varianta necenzurata, nu m-a impresionat cu nimic. Macar de ar fi socat cu ceva care sa iti ia fata stupefiata de atata stupiditate, incompetenta si mediocritate. Unu' din castigatorii categoriei delete din fundu' gradinii™ Love Comes To The Executioner - 5/10 Scenariu' e destul de original, iar unele scene sunt reusite dpdv al umorului. Insa numaratoarea bilelor albe se opreste aici. Am scrasnit de multe ori in incercarea de a nu vedea acest film pe cat posibil prin prisma logicii si credibilitatii. Oricum, a face sex printre gratii nu-i de ici de colo ![]() Say Uncle - 5.5/10 Ce ti se poa' intampla daca esti mai ciudatel asa si lumea te ia drept pedofil. Si aici am suferit din cauza unor actiuni ilogice ale anumitor personaje. Hard Candy - 8.5/10 Excelent din toate punctele de vedere, mai putin finalu' ce m-a incretit nitel. Unele faze sunt atat de viscerale (la propriu si la figurat), incat tre' sa ai ceva tarie sa le vezi. Unu' din cele mai bune filme aparute in 2006. Thank You for Smoking - 7.5/10 Un alt film peste medie aparut in 2006. Mi-a placut ca nu se pierde in "fineturi", insa nici nu scapa din mana diversele mesaje pe mai multe planuri pe care incearca sa le transmita. Cine a spus ca e un film care te poa' determina sa te lasi de fumat n-a incercat de fapt niciodata sa renunte la acest obicei. The Break-Up - 6.5/10 Marele merit al filmului e ca e rupt din viata reala. Partea tragica ca actorii principali au trait recent povestea din film E amuzant, mai ales ca, din cate am aflat, in timpu' filmarilor faceau haz de situatiile din film. Totusi, cea mai buna comedie a lui Vince Vaughn ramane Wedding Crashers.Superman Returns - 7/10 Nu inteleg dc unora nu le-a placut chiar deloc. Da, privit prin prisma ochilor copilariei cu care am vazut primele patru parti, e mai putin entertaining si spectaculos. O alta explicatie ar fi ca inca se ofteaza dupa Gene Hackman, desi Kevin Spacey e actor, nu petarda - mai ales ca partea a treia a seriei a fost absolut mediocra in mare parte din cauza ca a lipsit Lex Luthor. Insa, Kate Bosworth e mult mai agreabila decat Margot Kidder, iar Brandon Routh nu paleste in comparatie cu Christopher Reeve. In plus, scenariu', desi nu abunda in faze spectaculoase, asa cum ne-au obisnuit primele patru parti, nu e macelarit de naivitatea multora din respectivele scene. Superman Returns se incadreaza in tendinta de a prezenta mai pronuntat latura umana a supereroilor, cale inceputa de Batman Begins si Spiderman 2.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #12064 (permalink) | ||
|
gg on cele 40+ filme vizionate
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #12065 (permalink) | ||
| Children of men - 6,5/10 -mi-a placut foarte mult atmosfera gen HL2 , foarte bine realizata, dar finalul a fost destul de sec.
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #12066 (permalink) | ||
| imdb: Il Postino (1994) - 10/10 Nu prea am cuvinte pentru a-l descrie. Fabulos. Emotionant pana in maduva oaselor. Un scenariu superb, joc actoricesc de mare clasa, muzica splendida si o atmosfera a filmului fascinanta. Probabil cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimele luni.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #12067 (permalink) | ||
| Deja vu - 9/10 doar ce l-am vazut si mi-a placut foarte mult.Actiunea este cursiva si Denzel este impecabil ca intodeauna.Un film reusit dupa parerea mea
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #12069 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | The Queen - 8/10 - Helen Mirren a fost geniala in rolul Reginei Elizabeth II !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #12070 (permalink) | ||
| The Marine - 1/10 Film de genul celor din anii '80 in care un tip (cu multa masa musculara) reuseste sa-i bata pe toti si sa isi salveze nevasta din mainile lor. Stupida actiune, stupizi actorii, stupid tot filmul. Nerecomandat sub nici o forma. The illusionist - 8/10 Film al anului 2006 insa cu actiune petrecuta in trecut. Chiar si filmul iti lasa senzatia unui film vechi. Interesant si placut. Recomand. Aquamarine - 6/10 Film foarte usor, recomandat adolescentilor. Este o comedioara foarte putin pretentioasa in care predomina actiunea bazata pe cateva legende.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #12071 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | The Ilusionist - 9/10 - chiar tare acest film si cu un final neasteptat !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #12072 (permalink) | ||
| imdb: Of mice and men (1992) - 7/10 L-am vazut tot ieri, dar ramas sub influenta lui Il Postino am uitat sa-l notez si p-asta. Daca ati citit cartea "Soareci si oameni" a lui Steinbeck, ecranizarea vi se va parea mult mai slaba fata de ceea ce reuseste sa aduca romanul. Chiar daca John Malkovich face un rol foarte bun, dupa parerea mea nu reuseste sa surprinda complexitatea personajului din roman. Pe mine nu m-a impresionat in mod deosebit la niciun capitol, poate si pentru ca tema visului american, indiferent de forma lui, a fost exploatata mult mai reusit in alte productii de la Hollywood.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #12073 (permalink) | ||
| Stalingrad (1993) - 9.5/10 Povestea se invarte in jurul bataliei de la Stalingrad si urmareste viata unor soldati dintr-o divizie germana. Povestea nu se axeaza asemenea celor americane sau asiatice pe un soldat erou sau pe o divizie de nemuritori ci pe adevarul acelor timpuri: viata fara eroisme, frica si greutatile fizice ale unui razboi. Bugetul redus si-a pus amprenta intr-o mica masura asupra filmului iar efectul psihologic al razboiului vazut prin ochii germanilor este maxim. Mi-a placut jocul actorilor cu singura mentiune ca femeia soldat (rusoaica) a fost o introducere fortata. | |||
|
| | #12074 (permalink) | ||
|
Filmele vazute de sarbatori ar fi cam asa : Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 10/10 - unul din regizorii mei preferati si unul din actorii mei preferati fac echipa pentru a face un film actual si in zilele noastre, de notat si prestatia lui George C. Scott. Amores Perros 9/10 film destul de greu, exact cum imi place mie. Stilul mi se parea destul de cunoscut si dupa am observat ca regizorul si scenaristul, Alejandro González Iñárritu si Guillermo Arriaga, au facut si 21 Grame. Astept cu interes sa vad si Babel ultimul lor film. Rear Window 8,5/10 Hitchcock e un maestru al suspansului si in filmul asta nu se dezminte. James Stewart si Grace Kelly au niste interpretari foarte bune.
__________________ I used to be smart | |||
|
| | #12075 (permalink) | ||
|
The Illusionist - 8/10 misto scenariul , misto atmosfera , excelenta prestatia actorilor. Jarhead - 4/10 boring. School for Scoundrels - 5/10 am ras de vreo 4-5 ori.
__________________ You just kinda wasted my precious time. Last edited by ptz; 02-01-2007 at 13:47.. | |||
|
| | #12077 (permalink) | ||
|
Children of Men - 8,5/10 - Un film foarte bun si care mi-a placut in primul rand datorita atmosferei (un plus e ca atmosfera aminteste de HL2). Foarte bun. The Covenant - 5,5-6/10 - desi e considerat unul dintre cele mai proaste filme din 2006, mie nu mi s-a parut chiar asa de prost. Adica, eu ma asteptam de la inceput sa fie o "chestie" SF/horror, o porcarioara si chiar asta a fost. Actori plini de amfetamine si creatina, care arata la fel toti , dialoguri tampite "i'm gonna make you my wiatch"... insa per total filmul reuseste sa indeplineasca rolul prestabilit... de porcarioara. Culmea e ca exista destule filme care nu reusesc nici macar atat.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #12078 (permalink) | ||
|
Children of men - 6/10 ...atmosfera de hl2 in tot filmul, prestatie jenanta a oanei pelea ![]() Deja vu- 4/10 misto pana la The good sheppard - 6/10 Un film cam greu de urmarit The pursuit for happyness- 10/10 Excelent de la cap la coada, Will Smith a jucat impecabil! Night at the museum 5/10 o comedie usoara `a la Stiller. The fountain - 4/10 blablabla...boring...nota de pe imdb e overfuckingrated
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #12079 (permalink) | ||
|
night skies - execrabil . 0.1/10 the devil wears prada - 0.5/10 prost si pentru un chick flick. little miss sunshine - 10/10 exact ceea ce astept de la un film.mie mi-a umblat pe dinauntru.coloana sonora extraordinara.
__________________ it puts the lotion on the skin ? | |||
|
| | #12080 (permalink) | ||
| night at the museum 2/10 exact cat ma asteptam, nici macar pentru efecte nu pot sa dau mai mult, un film pe care il uiti pe masura ce il vezi. de evitat rau de tot.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|