Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 08-04-2003, 01:17   #1201 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

solaris : 6 / 10. destul de ... ciudat.

spoiler

solaris asta de fapt ce era ? o planeta care creea nu camp mai ciudat, era o `chestie` constienta, era "HEAVEN" cum zic unii pe imdb.com ?

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 08-04-2003, 09:37   #1202 (permalink)
MMC
Registered User

BRAZIL - 9,5/10 (re-revazut, bun, dureros)
REIGN OF FIRE - 6/10

MMC is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 10:04   #1203 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

People i know - 6.5/10 - Filmul nu este deloc atit de rau pe cit am auzit. Din pacate e genul de film care nu transmite cine stie ce... e ca o zi din viata cuiva, pe cate o filmezi, chestie pe care pe mine nu ma incinta. Al Pacino a dat bestial in postura omului-epava.

Two weeks notice - 5/10 - "Produced by Sandra Bullock" spune absolut tot ce e de spus despre siropul asta.

Unfaithful - 7.5/10 - In pofida faptului ca joaca Richard Gere (pe care nu pot sa-l suport) filmul e chiar misto. E tras destul de bine de par... dar te unge destul de bine pe ochi ca sa-l poti vedea fara hemoroizi. Pe final e chiar foarte misto simbolizat conflictul... Thumbz up 4 the OST.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 15:19   #1204 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Brazil 9/10 super film....

Dangeoun & Dragons 5/10 am dat cinci pt. sabiile alea doua cu care s-au batut sa sfarsit si pt. Jeremy Irons

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 18:28   #1205 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Offtopic
Ma' pe ce ati vazut Brazil ca pe protv am inteles ca n-a fost...cel putin de la 23.30 la cat era programat. Nasol, nu l-am vazut, am avut o tentativa mai demult dar am pierdut 10 minute si am zis ca n-are rost sa-l vad asa.
Offtopic2
Kagemusha are cineva idee cum fac sa-l vad si eu...nu am reusit sa dau de el

Ontopic
Planet of the apes-4
K, deci pentru o parere cat de cat obiectiva banuiesc ca ar fi trebuit sa citesc cartea si sa vad filmul original, cel din 1968. Ori eu am vazut doar jegul asta, productie 2001. Deci...imo e la fel de prost ca o parodie. Una proasta, pentru ca se mai iveste cate una acceptabila...Am inteles ca filmul original a fost unul de baza in materie de SF, nu ma indoiesc. 1968-2001...sunt 33 de ani in care nu numai ca nu s-a imbunatatit nimic, ci doar s-a stricat. Bataie de joc aproape...dialogurile...slabe. Personajele...stravezii rau de tot. Singurul lucru care salveaza cat de cat e sfarsitul care te lasa in intuneric oarecum. Dar asta nu e meritul "predecesorilor", nu cred ca are treaba cu 2001...what the hell, pana si faptul ca[SPOILER] eroul principal se ataseaza mai mult de tanara "pamanteana"/sexy/blonda (daca mai avea si tate mari era deja infecta faza) cu toate ca sincer nu prea vad ce mare legatura se cr(e)ease intre ei (si mai ales cand) iar "maimuta" este in plan secund[/SPOILER].
Potential mare, realizare de kkt. Machiajele sunt ok, ar fi fost culmea sa nu fie asa. [SPOILER] La fazele cu maimutele pe cai la fel, nu am reusit sa ma abtin sa nu zambesc, e kinda shitty[/SPOILER].

Planet of the rapes©

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 18:54   #1206 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

Pi 9/10
super filmul ! ce pot spune, nu stiu de ce nu i-am dat 10, parca totushi ii lipsea ceva ... dar n-am idee ce

Old 08-04-2003, 21:28   #1207 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
Kagemusha are cineva idee cum fac sa-l vad si eu...nu am reusit sa dau de el
Te duci Joi, 10 aprilie la Cinematecă (Str. Eforie, de la Pizza Hut de pe Victoriei o iei înspre CEC şi faci prima la dreapta, lângă Poliţie).

Filmul e la ora 17.30.

Citez de pe LiterNet :

Quote:
KAGEMUSHA (III). Japonia, 1980. R: Akira Kurosawa. Cu: Tatsuya Nakadai, Tsutomu Yamazaki, Kunichi Hagiwara, Yumpachi Nezu. Dramă istorică. S. rom.

"Kagemusha vorbeşte despre enigmele sorţii, timpului, istoriei şi se preocupă prea puţin de situaţia bietului hoţ obligat să ţină locul regelui mort. Există în această poveste un suflu shakesperian, soarta lui Kagemusha devenind o interogaţie pe tema puterii şi domniei. După cum este şi o comedie existenţa acelui hoţ amărât care îl maimuţăreşte pe cel puternic - satiră a nemăsuratei ambiţii omeneşti. În toată eleganţa acestei creaţii se simte plăcerea lui Kurosawa de a reda o lume barbară."- Richard Combs - 1980 (Sight and Sound).
Mulţumit ?

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 21:36   #1208 (permalink)

Amyd's Avatar

<offtopic>
Masi, sa-ti fie rusine, promovezi pirateria de film trimitand oamenii la Cinemateca!
</offtopic>

Aiding & abetting,
Andrei

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 21:51   #1209 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Yeah, I'm a rogue forum member.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 21:57   #1210 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Surferii (dumnezeu stie care este titlul original in engleza , ai naiba de romani si subtritarile lor) 6/10 mmm , a fost simpatic , a fost destul de amuzant...

The 6th day 5/10 Arnold , slabut , slabut...

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 23:16   #1211 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Brasil 9/10
Argumentele sunt de prisos.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 23:48   #1212 (permalink)
Former nick: complete noob

Thanatos's Avatar

"de la Pizza Hut de pe Victoriei o iei înspre CEC ºi faci prima la dreapta, lângã Poliþie"

Ce naiba,chiar a ajuns Pizza Hut reper pentru Cinemateca?

Mi se pare sinistru,imi aduc aminte cum chiuleam de la liceu sa vedem Rubliov, Solaris (ala bun ) , Calauza si alte filme pe care la cinema sau la TV nici nu sperai sa le vezi vreodata pe timpul ala.

Thanatos is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 00:49   #1213 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by Masi27185
Mulţumit ?
Dap, saru'mana. Apropos de piraterie, vezi ca ai niste CD-uri la mine

Quote:
Originally posted by complete noob
Mi se pare sinistru,imi aduc aminte cum chiuleam de la liceu sa vedem Rubliov, Solaris...
Heh, sa fim seriosi, nu toata lumea avea preocupari d-astea. Eu probabil in perioada aia toceam tastatura prin CC cate 14 ore pe zi. Nu stii unde e CC-ul, nuh ? Altii scuipau seminte la colt de strada si tot asa...

Mai bine mai tarziu decat niciodata©

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 01:16   #1214 (permalink)

Thanatos's Avatar

"Eu probabil in perioada aia toceam tastatura prin CC cate 14 ore pe zi."

Tare de tot

Sa stii ca tastaturile la Commodore erau bune,se toceau greu

Old 09-04-2003, 13:54   #1215 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

[offtopic]
Ehehehehe... CC... ce vremuri... sigh. Ce bine arata cand am intrat prima oara in octombrie '98. Monitoare de ''17, tastaturi curate, pustiu Am petrecut multe mii de ore acolo cativa ani la rand.

[ontopic]
The million dollar hotel 8/10
Se inscrie in categoria filmelor ciudate si desi a fost catalogat de critici ca "poetic nonsense" mie mi-a placut. A fost poate cam prea lung, poate prea pretentios dar in definitiv se vrea un art movie adica altceva decat junk-ul oferit de Hollywood pe banda.
Mel Gibson si Milla Jovovich sunt convingatori in interpretare.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 19:09   #1216 (permalink)
Taiko

Hideyoshi's Avatar

vazut shi eu, in sfarshit, reservoir dogs - 9/10

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 22:44   #1217 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

Pai in ultima vreme am vazut urmatoarele:
Murder By Numbers [4/10] Film cu Sandra Bullock si inca o mana de actori neinsemnati. E o combinatie intre un film politist slab si unul american-teen movie la fel de prost. E vorba despre o crima comisa de doi tineri: unul bogat si unul destept si excentric pentru a se distra. Sandra incearca pe parcursul taraganat al intregului film sa ajunga la ei. Plictisitor
Frequency [8.4/10] Personajul principal resuseste sa ia legatura cu trecutul cu ajutorul unui radio de amatori. Acolo da peste tatal lui, un pompier-erou, si reuseste sa il salveze de la moartea pe care o suferise in scurgerea temporala normala. Apoi incearca sa previna niste crime. Interesant e tratata ideea schimbarii viitorului prin modificarea trecutului. Merita vazut !
40 days and 40 nights [4/10] Comedie cu actori necunoscuti. Despre cum e sa ai 40 de zile fara nici cea mai mica activitate sexuala. Plictisitor si frustrant;

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 23:02   #1218 (permalink)

Thanatos's Avatar

Tocmai am vazut Codename Swordfish sau cam asa ceva pe HBO 5,5/10 ,nu e chiar foarte prost,dar mesajul filmului m-a deranjat.

Old 09-04-2003, 23:15   #1219 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

de ce te-a deranjat ?
adica intr-o lume in care nimeni nu ia masuri (care sa si aiba un efect) impotriva terorismului ... el chiar face asta ! mi-a placut la final sa vad ca omul vorbea serios

Old 10-04-2003, 00:44   #1220 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Varza de film ... 3/10 ( pt. Halle Berry 2 puncte )

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules