Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-01-2007, 00:31   #12201 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Idiocracy - 7,5/10 - Hai ca 9,5-ul lui motorbzh m-a determinat sa imi pun si eu parerea acum. Nu mi s-a parut nemaipomenit in sensul ca puteau sa faca mai mult cu ideea asta. A fost bine facut (e un 7,5 in stilul imdb.com), mi-a placut, insa practic tot ce a facut in tot filmul a fost sa creasca niste plante . Oricum, foarte bun filmul si nu trebuie ratat.

The Illusionist - 8/10 - intradevar, un film foarte bun, insa nu mi s-a parut nemaipomenit. Apocalypto a avut mai multa profunzime decat filmul asta (ca raspuns la carcotasi).
. N-a avut un substrat, nimic. Doar o poveste si nitel mister (si umbre si oglinzi ). Repet, un film foarte bun, insa nu mi s-a parut extraordinar prin nimic. Si il aplaud inca o data pe Edward Norton care continua sa faca filme bune.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 00:53   #12202 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Sympathy for Lady Vengeange - 8.5/10 - o experienta care imbina sensibilitatea si umorul cu o violenta diferita de cea cu care suntem obisnuiti.

Idiocracy - 5/10 - mi-a placut ideea si primele 30 de minute, dar cam atat.

Kindgom of Heaven - 6.5/10 - a primit 0.5 in plus pt. ca in HD arata foarte bine. Orlando Bloom este prea delicat pentru acest rol.

The Good Shepherd - joc foarte bun al actorilor, twists and turns, regie buna dar prea lung si un pic ... gol. 7/10

All The King's Men - Sean Penn este extraordinar si filmul lasa o impresie puternica. 7/10.

A Night at the Roxbury - nu e chiar asa de rau pe cat ma asteptam. 6/10

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 01:03   #12203 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Storm of the Century - 3/10. lung si plictisitor.
Bachelor Party Las Vegas - 0.5/10. comedie? nu-i nimic amuzant la un film prost facut.
The Detonator - 4/10. reteta perfecta: Wesley Snipes + filmat in Romania = esec.
Apocalypto - 6/10. film istoric? horror? actiune? ceva pe la mijloc, sa zicem ca merita vazut.
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 01:05   #12204 (permalink)
Misa
Guest

The Departed: 1/10 Primul film pe care-l regret ca l-am vizionat. Oribil!!!!

Reply With Quote
Old 10-01-2007, 03:54   #12205 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

Little Children -7/10, pare doar o alta poveste despre ciudateniile si vietile neimplinite din suburbiile americane atat de pline de aparente. Mi s-a parut undeva intre American Beauty si Neveste Disperate... si contrar unor cronici destul de entuziaste, eu unul nu am fost extrem de impresionat.

My blog

danezia is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 04:42   #12206 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Flags of Our Fathers 2/10 putin imi pasa mie de istoria americanilor si de minciunile pe care le raspandesc [rin media despre cat de eroi sunt ei si cat de rai sunt toti ceilalti...
The Departed 1\10 no comment pur si simplu fara noima.
Sympathy for Mr. Vengeance 7\10 interesant dar confuz pe ici si colo.
Oldboy 9\10 mi-a placut povestea...ce nu face omu sa se razbune.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 11:41   #12207 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Idiocracy - 5/10 - Funny, in a lazy Sunday kind of way. Premiza interesanta insa, si destul de posibila incat sa fie scary :P
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 11:45   #12208 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
Flags of Our Fathers 2/10 putin imi pasa mie de istoria americanilor si de minciunile pe care le raspandesc [rin media despre cat de eroi sunt ei si cat de rai sunt toti ceilalti...
The Departed 1\10 no comment pur si simplu fara noima.
Sympathy for Mr. Vengeance 7\10 interesant dar confuz pe ici si colo.
Oldboy 9\10 mi-a placut povestea...ce nu face omu sa se razbune.
Din cate stiu, Clint Eastwood a filmat Flags of our Fathers si Letters from Iwo Jima back-to-back. Primul e din perspectiva americanilor, al doilea din cel al japonezilor. Nu am vazut inca nici unul dintre ele mai departe de trailere, insa ce am vazut mi-a lasat impresia ca accentul trebuie pus pe cuvantul "perspectiva" - evident ca primul o sa fie cantarea Americii, in timp ce al doilea probabil o sa fie cantarea stravechilor obiceiuri legate de onoare japoneze.

Si sincer sa fiu, daca amandoua era neutre nu prea avea rost sa le faca. Asa, ai ocazia sa vezi ambele parti ale gardului, cu tot ce insemna asta.

Evident insa, astept sa le vaz - poate nu am dreptate. Insa cat ma duce pe mine acoperisul de gat, cam asta ar fi ideea.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 11:58   #12209 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

The Good Shepherd - 7/10

Bun, dar cam plictisitor pe alocuri. Oricum, trebuie urmarit cu atentie !

+

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 13:25   #12210 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cowboy View Post
Din cate stiu, Clint Eastwood a filmat Flags of our Fathers si Letters from Iwo Jima back-to-back. Primul e din perspectiva americanilor, al doilea din cel al japonezilor. Nu am vazut inca nici unul dintre ele mai departe de trailere, insa ce am vazut mi-a lasat impresia ca accentul trebuie pus pe cuvantul "perspectiva" - evident ca primul o sa fie cantarea Americii, in timp ce al doilea probabil o sa fie cantarea stravechilor obiceiuri legate de onoare japoneze.

Si sincer sa fiu, daca amandoua era neutre nu prea avea rost sa le faca. Asa, ai ocazia sa vezi ambele parti ale gardului, cu tot ce insemna asta.

Evident insa, astept sa le vaz - poate nu am dreptate. Insa cat ma duce pe mine acoperisul de gat, cam asta ar fi ideea.

din pacate eu nu am vazut letters from iwo jima..dar in general am o parere extrem de proasta desprea razboaie si oamenii care participa la ele..indiferent de forma (soldati, propagandisti, strategi, finantatori).
Flags of our fathers..e un film slab si pe alocuri confuz...ba e vb de eroii care si-au dat viata pt. un scop suprem...ba de ororile razboiului (carnagiul)..ba de rasism...ba de ignoranta fara limite a americanilor...dar astea sun doar parerile mele...oricine are dreptul sa nu fie de acord chiar sa considere acest film o capodopera...stii cum e cu gusturile...difera de la o persoana la alta....

Old 10-01-2007, 19:24   #12211 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cowboy View Post
Nu am vazut inca nici unul dintre ele mai departe de trailere [..] evident ca primul o sa fie cantarea Americii
Uita-te la el, nu e deloc cantarea americii si nici preaslavirea eroilor americani cum zice Flame despre care ma indoiesc serios ca l-a vazut. Ca de inteles nu stiu cum ai putea sa nu intelegi un film atat de simplu.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2007, 20:30   #12212 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

silenti am vazut filmul ca daca nu-l vedeam nu comentam..mai bine citesti mai sus.

saw 3 : 4\10 o poveste mediocra...e clar ca tot ce sa urmarit cu sequel-urile saw a fost sa mai stoarca niste bani de la "fani"

Old 10-01-2007, 22:58   #12213 (permalink)
Misa
Guest

Eragon: 7,5/10 Foarte frumos, a compensat cu kktul ala de Za Diparted!

Reply With Quote
Old 11-01-2007, 00:36   #12214 (permalink)
Registered User

Brick Top's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Eragon: 7,5/10 Foarte frumos, a compensat cu kktul ala de Za Diparted!
=> Eragon e de 7.5 ori mai bun decat The departed

The Negociator 7/10 Scopul scuza mijloacele intotdeauna pt Samuel L Jackson

Brick Top is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 04:25   #12215 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
The Pursuit of Happyness 10/10 wow
happiness

The quiet - 6.5/10 elisha este un inger

god is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 04:26   #12216 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

god sa inteleg ca nu ai vazut "the pursuit of happyness" ))) uita-te ca vezi cu ce ia oscaru will
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 07:46   #12217 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

The Pursuit of Happyness - 8.5/10
Am auzit numa' lucruri bune despre el. E clar din categoria lacrimoase™. Singura chestie care m-a enervat au fost numeroasele incercari prin care trece personaju' principal. Ok, inteleg ca un film tre' sa dureze maxim doua ore si ca n-ai timp sa bagi si chestiile mai "neinteresante", insa aici s-a exagerat in pune respectivele incercari in antiteza cu "fericirea personala". Plus ca filmu' poa' da senzatia ca doar cand ai bani esti fericit pe de-a intregu', conform "banii n-aduc fericirea, da' o intregesc". As fi preferat un final de "middle class" or smth. Oricum, m-a tinut pe jar mai mult decat thrillere cu renume.

Rocky Balboa - 5/10
Vazut imediat dupa cel anterior - ce coincidenta!, si aici am intalnit fraza cu "in cautarea fericirii". Diferentele sunt insa uriase. Pe mine m-a bufnit rasu' cand Stallone a inceput sa planga, ori eu nu prea rad decat la o mica parte din comedii. Fineturile care imbraca mesaju' sunt doar niste trageri de timp pt. ca filmu' sa dureze o ora juma'. Mason 'The Line' Dixon nu mi s-a parut absolut deloc fioros, iar Milo Ventimiglia (da, ala din Heroes) a fost ales doar pt. ca are un defect asemanator la gura ca si Stallone - gee, nu stiam ca e ereditara treaba I-am dat un punct in plus pt. final care m-a surprins nitel.

Idiocracy - 5.5/10
Lua nota mult mai mare daca nu era presarat cu glume de prost gust. Scenariu' e de trei lei, fiind salvat de un sfarsit la care nu ma asteptam. Actrita din rolu' Ritei e absolut insipida, iar personajele din film sunt totusi prea destepte pt. oameni cu IQ mai mic de 40 si, pe de alta parte, prea proaste pt. a trai intr-un asemenea mediu. Deloc veridic.

PS: Am sters niste posturi care nu contineau comentarii atasate notelor. Repet, daca va e lene sau nu stiti sa spuneti doua vorbe despre ce v-a placut sau nu la un film, atunci renuntati. Altfel, veti lua ban pt. offtopic.
PS2: Nu ma intere' unde vedeti voi filmele, e treaba voastra, insa orice referire pe viitor, fie ea cat de vaga la warez, se va sanctiona direct cu ban.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 10:46   #12218 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

Idiocracy 4,5/10 am zimbit de citeva ori in rest regret ca aseara nu m-am uita la un nou episod din Dexter.

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 10:53   #12219 (permalink)
Registered User

danii@work's Avatar

Little children - 8/10 - mi-a adus aminte de American Beauty

danii@work is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 11:25   #12220 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

Apocalypto - 7.5/10 - nu e un film pe gustul meu, prea brutal in unele locuri

Idiocracy - 1,5/10 - pur si simplu imi pare rau ca am pierdut aproape doua ore din viata cu filmul ala... filmul asta zici ca a fost facut de si pentru oligofreni...

metal_heart is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules