![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #12383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
Saving Private Ryan 9.5 pentru film si 10 pentru scena de lupta de la inceput... m-as mai uita la astfel de filme (razboi) deci daca aveti ceva recomandari sunt binevenite(fara Pearl Harbor si Behind Enemy Lines ca le-am vazut)
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #12385 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Saddest Thing In Life Is Wasted Talent | |||
|
| | #12386 (permalink) | ||
|
borat - 6/10 - stie toata lumea despre ce e vorba asa ca nu insist. dar nu pot nici sa cad intr-o extrema. nu e de aruncat la gunoi dar nici de premiat. e doar un film care a facut valva la americani. la noi nu prea are de ce. ps: sarin07 incearca si mini-seria Band Of Brothers, e excelenta | |||
|
| | #12387 (permalink) | ||
| Pai a facut Nicolaescu... si acolo prezinta niste ritualuri de sacrificii, insa mai putin sangeroase.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #12388 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Si totusi cam asa se faceau sacrificiile la mayasi, incepand cu vopsirea victimelor in albastru si sfarsind cu aruncarea corpurilor pe treptele piramidei. Ba chiar victimele de rang inalt/razboinici cunoscuti erau si jupuite, iar preotii se imbracau cu pielea lor (exista doar o referire verbala in film la chestia asta). Mel a pus de la el doar decapitarea .
| ||
|
| | #12390 (permalink) | ||
|
Popeye, cred ca ai vazut alt film. Asteapta continuarea Piratilor din Caraibe, sigur va fi mai pe placul tau. ![]() Apocalypto - 8/10 Tot respectul pentru Mel. A abordat o tema foarte dificila. Nu cred ca exista multi regizori care s-ar incumeta sa faca un film despre civilizatia mayasa. Dupa Patimi, Mel confirma un apetit in a aprofunda dimensiunea religioasa. Un film bun nu pentru ca e nou, ci datorita anvergurii. Respecta adevarul istoric in mare masura, dar ramane in acelasi timp atragator pentru public. E un compromis foarte reusit, zic eu. Mel e fascinant, are viitor mare ca regizor. | |||
|
| | #12391 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau | Quote:
poate si WindTalkers (eu nu l-am vazut). | ||
|
| | #12394 (permalink) | ||
|
frate confuzia e mare intre azteci si mayasi. Aia sangerosi erau aztecii, aztecii erau cultura dominanta si cand au venit spaniolii totusi filmul este despre mayasi. Istoria e facuta vraiste in filmul asta singurul lucru misto este vizualul , costumele (dak se pot numi asa) si peisajele. Restu este o batjocura de istorie , stiu ca nu se vrea documentar da atunci nu mai guitzatzi ca respecta adevarul istoric si ilustreaza perfect nush ce civilizatie ca nu face nici una nici alta , pur si simplu vrea sa socheze prin imagini sangeroase. Nu e un film de 3 totusi. Civilizatia prezentata sa o numim mayeci or smthn, aztashi ceva de genu.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #12395 (permalink) | ||
|
Ce mai conteaza despre ce popor e vorba? Poate ca nu e vorba despre nici unul din cele 2, ci probabil e un 'hibrid' facut special pentru a fi mai interesant filmul. Daca voiam sa vad un documentar care sa ilustreze clar si corect civilizatiile respective, atunci ma uitam frumos pe Discovery & co. In momentul in care un film care face referire la ceva real intimplat de-a lungul istoriei, si nu are mentiunea de a fi documentar, atunci n-am pretentia sa iau lectii de istorie, ci vreau sa fiu 'entertained', lucru pe care Apocalypto a reusit destul de bine sa-l faca (uneori o mai lua pe aratura, dar per total nu pot sa spun ca nu mi-a placut). Si ca sa nu fiu total off-topic: Double Impact 7/10 ![]() Da, stiu, bataie si vandam & stuff nu prea ma pasioneaza in mod deosebit, dar filmul asta imi place fiindca a facut senzatie la vremea lui si stiu ca eram mare fan cind eram mai mic... deci e mai mult pe baza de nostalgie.
__________________ There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. | |||
|
| | #12396 (permalink) | ||
| The Prestige - 8/10 Un pic mai bun decat The Illusionist-7.5 Nu mi s-a parut atat de genial precum il lauda lumea, dar a fost pe placul meu.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #12397 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Pretutindeni |
The illusionist 7.5/10 Un film frumos de vazut dupa masa de seara . Nu exceleaza cu mare lucru finalul nefiind chiar atat de imprevizibil cum sperau producatorii. Revenind la apocalitpo, cam ce nota sa dai unei asemenea capodopere care nu face decat sa isi baga joc de o civilizatie de dragului $-lirol si nu aduce nimic nou, si cand zic ca nu aduce nimic nou spun asta pt ca totul e copiat din primul pana in ultimul minut. Sa ne gandim putin : 1. sate decimate pt obtinerea de scalvi = Conan Barbarul 2. marea urmarire prin jungla = Predator anyone? (cel putin faza cu namolul e strigatoare la cer), idee folosita si in Behind Enemy Lines 3. Erou batut, injunghiat, impuscat, injura de ma-sa = Die Hard toata ziua 4. Gropi comune : Orice film cu evrei, Behind enemy lines 5. Eclipsa : Filmul cu King Arhtur (imi scapa acum numele) Daca ma mai fortez putin cred ca mai gasesc "asemanari". Cam multe asemanari pt o "capodopera" inovativa. Pff... 3 e mult ptz, e mult. | ||
|
| | #12398 (permalink) | ||
| Quote:
De Popeye la fel, n-am ce zice. Din categoria "hai sa imi bag picioarele intr-un film pentru ca m-am sculat azi dimineatza si nu mi-am vazut-o" si ontopic: The Departed - 9/10 te tine in priza pana la capat, finalul super, desi te astepti oarecum. Am vazut si cativa care dadeau note de 1, 2 etc. 2 words for them: IQ insuficient | |||
|
| | #12399 (permalink) | ||
| A tale of two sisters 7.5/10 Becu' stins, volumul tare, m-am urcat pe tavan de vreo 2 ori. Probabil se va face un "remake" american nereusit
__________________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" - A. Einstein | |||
|
| | #12400 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Pretutindeni | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |