Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-04-2003, 01:40   #1241 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Catch Me If U Can 8/10

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 09:14   #1242 (permalink)
MMC
Registered User

XXX - 3/10(ce porcarie de film)
Final Fantasy The spirits Within - 7,5/10

MMC is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 09:50   #1243 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Pocahontas - 7/10
Pocahontas II: Journey to a New World - 7/10
Amuzante de cele mai multe ori. Puteau sa faca personajele mai rotunde, nu stiam ca exista limita de poligoane intr-un desen animat.

Far from Heaven - 6/10 Desi Julianne Moore joaca ca de obicei magistral, subiectu' filmului e banal. Peisajele sunt superbe si nu au doar rol estetic.

A walk to remember - 7/10 Un american teenage movie, insa ceva mai deosebit. Ar fi putut fi un final mai de Doamne-ajuta care nu ar fi stricat mesaju' filmului.

La femme fatale - 5/10 Mi-au placut ultimele 10 minute, atat.

Avenging Angelo - 6/10 Scene de umor chiar ok, desi majoritatea sunt trase de par. Final previzibil. M-au impresionat secventele cu regretatu' Anthony Quinn.

Analyze this - 6/10
Analyze that - 6/10
Daca in prima parte, Robert de Niro mustaceste in scenele dramatice (ca si in Showtime si City by the Sea), in a doua mai recupereaza la capitolu' seriozitate. Probabil va urma si o a treia parte.

Weekend movies©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 10:34   #1244 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Y tu mama tambien - 5/10 - Elementele care mi-au placut mie la filmul asta nu au nici o legatura cu elementele pe care vrea filmul sa le transmita.

U Turn - 6/10 - Un film de Oliver Stone dar cam degeaba. Stilul este, ce e drept, caracteristic. O gloata de acori celebri, pina si in cele mai de cuc roluri. Filmul e ok de privit, insa nu de colectionat.

Dangerous Beauty - 4/10 - Ratind filmul la vremea lui la HBO (Frumoasa Venetziana) l-am vazut acum. Sirop complet, dar iesit din tiparul clasic. Mesajul este confuz si ambiguu... finalul penibil.

Dorky

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 11:56   #1245 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Daca in prima parte, Robert de Niro mustaceste in scenele dramatice (ca si in Showtime si City by the Sea), in a doua mai recupereaza la capitolu' seriozitate. Probabil va urma si o a treia parte.

Weekend movies©
bai, esti obsedat de "mustaceala" lui de Niro.
nu se poate abtine sa rada cand nu trebuie?! ai innebunit?!
sau o iei pe urmele lui Nicolaescu?...
(nu mai vroiam sa postez pe threadul asta dar nu m-am putut abtine)

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 12:26   #1246 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Billy Elliot primeste 8,5. Imediat dupa ce l-am vazut i-as fi dat 9 dar m-am straduit sa ma auto-temperez. Filmul e excelent, daca nu l-ati vazut faceti efortul. Daca nu-l aveti cautati-l
Treasure Planet - nu stiu ce nota sa-i dau. Daca sunteti fani desene animate uitati-va la el. Daca nu - cum vreti. Mie mi-a placut, dar eu sunt impatimit dupa desene animate de lung metraj. La treasure Planet am fost putin dezamagit de adaptarea dupa Treasure Island, una din cartile copilariei mele.
Pi - nota 8. Ar fi mult de comentat dar nu ma pricep sa o fac cum trebuie (nu ma pricep la suficient nici la filme si nici la matematica). Dar asta e un film pe care l-am notat pe lista de filme de revazut candva.

Notele de 8 si 8,5 sunt mari/foarte mari pentru sistemul meu de notare. Desi am vazut ca pe threadul asta ploua cu note de 10 si 11, eu nu am dat 10 la nici un film niciodata. Sus acolo zice 10 - perfect.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2003, 12:35   #1247 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Lou
bai, esti obsedat de "mustaceala" lui de Niro.
nu se poate abtine sa rada cand nu trebuie?! ai innebunit?!
Exact. Probabil nu ai vazut nici unu' din filmele in cauza, nu?

Lol©

Old 15-04-2003, 01:01   #1248 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Quote:
Apropo de Rebenciuc, a vazut cineva Faleza de nisip?
Cred ca e "FalezE de nisip". Dar asta e mai putin important. Filmul a fost acceptabil pana la final cand a devenit penibil Sfarsitul s-a vrut dramatic si a iesit dubios si neveridic.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 16:50   #1249 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Usual Suspects nota 10. Film genial. Demult nu am mai vazut asemenea film. Kevin Spacey interpreteza magnific, de aia a si luat Oascarul.Scenariul lui Christopher McQuarrie este construit impecabil (care a si luat Oscarul pt. scenariul cu pricina). Trebuie sa fac rost de alt film în regia lui : The Way Of The Gun(2000).

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 17:01   #1250 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

revazut, dupa multzi ani, Kagemusha - 9/10

care atzi vazut Star Trek Nemesis? ... se merita sa ma deplasez pana la Mall sa-l vad?

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 21:25   #1251 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by Annalyzer
Usual Suspects nota 10. Film genial. Demult nu am mai vazut asemenea film.
Tin minte ca l-am vazut la cinema si a fost singurul film din care n-am inteles (mai) nimic . O sa-l mai vad odata si odata...

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 22:37   #1252 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

not another teen movie - 6/10 - it's not as funny the third time

10 things i hate about you - 8/10 - dragutza comedia...in special daca o vezi dupa natm si recunosti fazele parodiate

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2003, 22:54   #1253 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
Tin minte ca l-am vazut la cinema si a fost singurul film din care n-am inteles (mai) nimic . O sa-l mai vad odata si odata...
Unq îti zic eu ca merita. Filmul e genial cosntruit.

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Old 16-04-2003, 00:51   #1254 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

K-19: The WidowMaker este un film foarte bun caruia îi acord nota 8. Filmul este povestea tragica a submarinului cu propulsie nucleara K19 si se aseamana foarta mult cu cea a submarinului Kursk (caz din zilele noastre). Prestatia actoriceasca a lui Harison Ford îi acest film este una excelenta neputâdu-se compara cu cele din seria Indiana Jones sau altele la fel de mediocre. Per total un film ce merita vizionat, mai ales de fanii submarinelor (da, sunt si din astia, cunosc eu personal!).

Old 16-04-2003, 01:33   #1255 (permalink)
Paranoia is natural

Liberty stands still

un 7/10, chiar mi-a placut cum a jucat wesley snipes. Nu e el actor de prima clasa, dar .....

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2003, 03:28   #1256 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by Annalyzer
Unq îti zic eu ca merita. Filmul e genial cosntruit.
Stiu ca merita...mi-am dat seama ca e un film bun/excelent, dar am pierdut cateva faze si n-am mai inteles nimic. Trebuie sa recunosti ca e un film greu. Cel putin asa mi-a parut mie cand l-am vazut...(acu ceva ani...cand a aparut practic).

Ontopic...All about the benjamins-6/7(din 10)
6 pentru un film 7 pentru o comedie. Ice Cube alea alea...

Last edited by unq_flipmo; 16-04-2003 at 12:03..

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2003, 10:04   #1257 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Offtopic : 1000

Ontopic : Barfa , la HBO ... 6/10 ... haios finalu'.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2003, 10:12   #1258 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Two weeks notice - 4/10 Faze rasuflate, clisee peste clisee, final previzibil.

Don't©

Old 16-04-2003, 14:28   #1259 (permalink)
Former nick: complete noob

Thanatos's Avatar

Banditul din Dublin 7/10, un film haios,fara mari pretentii.

Thanatos is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2003, 17:47   #1260 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
Trebuie sa recunosti ca e un film greu. Cel putin asa mi-a parut mie cand l-am vazut...(acu ceva ani...cand a aparut practic).
Nu chiar. Când ai sa-l revezi ai sa-ti dai seama ce vreau sa zic.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules