![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1243 (permalink) | ||
| Pocahontas - 7/10 Pocahontas II: Journey to a New World - 7/10 Amuzante de cele mai multe ori. Puteau sa faca personajele mai rotunde, nu stiam ca exista limita de poligoane intr-un desen animat. Far from Heaven - 6/10 Desi Julianne Moore joaca ca de obicei magistral, subiectu' filmului e banal. Peisajele sunt superbe si nu au doar rol estetic.A walk to remember - 7/10 Un american teenage movie, insa ceva mai deosebit. Ar fi putut fi un final mai de Doamne-ajuta care nu ar fi stricat mesaju' filmului. La femme fatale - 5/10 Mi-au placut ultimele 10 minute, atat. Avenging Angelo - 6/10 Scene de umor chiar ok, desi majoritatea sunt trase de par. Final previzibil. M-au impresionat secventele cu regretatu' Anthony Quinn. Analyze this - 6/10 Analyze that - 6/10 Daca in prima parte, Robert de Niro mustaceste in scenele dramatice (ca si in Showtime si City by the Sea), in a doua mai recupereaza la capitolu' seriozitate. Probabil va urma si o a treia parte. Weekend movies©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #1244 (permalink) | ||
| Y tu mama tambien - 5/10 - Elementele care mi-au placut mie la filmul asta nu au nici o legatura cu elementele pe care vrea filmul sa le transmita. U Turn - 6/10 - Un film de Oliver Stone dar cam degeaba. Stilul este, ce e drept, caracteristic. O gloata de acori celebri, pina si in cele mai de cuc roluri. Filmul e ok de privit, insa nu de colectionat. Dangerous Beauty - 4/10 - Ratind filmul la vremea lui la HBO (Frumoasa Venetziana) l-am vazut acum. Sirop complet, dar iesit din tiparul clasic. Mesajul este confuz si ambiguu... finalul penibil. Dorky | |||
|
| | #1245 (permalink) | ||
| Quote:
nu se poate abtine sa rada cand nu trebuie?! ai innebunit?! sau o iei pe urmele lui Nicolaescu?... (nu mai vroiam sa postez pe threadul asta dar nu m-am putut abtine)
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #1246 (permalink) | ||
| Billy Elliot primeste 8,5. Imediat dupa ce l-am vazut i-as fi dat 9 dar m-am straduit sa ma auto-temperez. Filmul e excelent, daca nu l-ati vazut faceti efortul. Daca nu-l aveti cautati-l ![]() Treasure Planet - nu stiu ce nota sa-i dau. Daca sunteti fani desene animate uitati-va la el. Daca nu - cum vreti. Mie mi-a placut, dar eu sunt impatimit dupa desene animate de lung metraj. La treasure Planet am fost putin dezamagit de adaptarea dupa Treasure Island, una din cartile copilariei mele. Pi - nota 8. Ar fi mult de comentat dar nu ma pricep sa o fac cum trebuie (nu ma pricep la suficient nici la filme si nici la matematica). Dar asta e un film pe care l-am notat pe lista de filme de revazut candva. Notele de 8 si 8,5 sunt mari/foarte mari pentru sistemul meu de notare. Desi am vazut ca pe threadul asta ploua cu note de 10 si 11, eu nu am dat 10 la nici un film niciodata. Sus acolo zice 10 - perfect.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #1248 (permalink) | ||
| Quote:
Sfarsitul s-a vrut dramatic si a iesit dubios si neveridic.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #1249 (permalink) | ||
| Usual Suspects nota 10. Film genial. Demult nu am mai vazut asemenea film. Kevin Spacey interpreteza magnific, de aia a si luat Oascarul.Scenariul lui Christopher McQuarrie este construit impecabil (care a si luat Oscarul pt. scenariul cu pricina). Trebuie sa fac rost de alt film în regia lui : The Way Of The Gun(2000).
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1250 (permalink) | ||
|
revazut, dupa multzi ani, Kagemusha - 9/10 care atzi vazut Star Trek Nemesis? ... se merita sa ma deplasez pana la Mall sa-l vad?
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #1251 (permalink) | ||
| Quote:
. O sa-l mai vad odata si odata...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1252 (permalink) | ||
|
not another teen movie - 6/10 - it's not as funny the third time ![]() 10 things i hate about you - 8/10 - dragutza comedia...in special daca o vezi dupa natm si recunosti fazele parodiate
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #1253 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #1254 (permalink) | ||
| K-19: The WidowMaker este un film foarte bun caruia îi acord nota 8. Filmul este povestea tragica a submarinului cu propulsie nucleara K19 si se aseamana foarta mult cu cea a submarinului Kursk (caz din zilele noastre). Prestatia actoriceasca a lui Harison Ford îi acest film este una excelenta neputâdu-se compara cu cele din seria Indiana Jones sau altele la fel de mediocre. Per total un film ce merita vizionat, mai ales de fanii submarinelor (da, sunt si din astia, cunosc eu personal!).
|
| | #1255 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Liberty stands still un 7/10, chiar mi-a placut cum a jucat wesley snipes. Nu e el actor de prima clasa, dar .....
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1256 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic...All about the benjamins-6/7(din 10) 6 pentru un film 7 pentru o comedie. Ice Cube alea alea...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia Last edited by unq_flipmo; 16-04-2003 at 12:03.. | |||
|
| | #1260 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|