Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-03-2007, 14:01   #13001 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Nu am mai postat nici eu de ceva timp aici desi filme au tot fost..

Stranger than fiction - 9/10 - Un film cu adevarat bun. Nu ma asteptam deloc la asa ceva si am fost prea placut surprins.
Click - 8/10 - La fel fiind cu Adam Sandler nu aveam mari asteptari de la el dar filmul s-a dovedit a fi foarte reusit si chiar foarte comic neabuzand de telecomanda aia asa cum credeam ca o sa fie tot filmul.
Music and lyrics - Pt un ckick flick 100% 7/10. Pt un film normal 6/10. Concluziile le trageti singuri.
Shrek(revazut desigur) - 9/10 - Foarte bun filmul fiind printre primele filme de animatie 3D cu un umor de exceptie.
The Fountain - 7.5/10 - Filmul a fost destul de incarcat emotional, atmosfera pe masura, muzica foarte buna dar parca ii lipseste ceva sa lege toate aceste elemente asa cum ar fi trebuit. Darren Aronofsky a scos ceva cu un ambalaj foarte frumos(nu doar sclipitor) dar cu un continut cam..simplu.

KeR is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 15:30   #13002 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

if only -7.5/10- film de dragoste. de vazut cu prietena. film destul de trist si posibil lacrimogen (pentru prietena). nota e mare pentru ca in acelasi timp este un film bun, care reuseste sa emotioneze si sa te implice. este de asemenea un film onest, care nu pretinde ca este o capodera asa ca nu cautati mesaje ascunse sau intelesuri adanci. enjoy

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 18:04   #13003 (permalink)
Registered User

Brick Top's Avatar

Cache(2005) 7.5/10 Foarte bine realizat, o scena foarte socanta si un final pe masura filmului
Phoenix(1998) 7/10 Film cu politisti corupti. Am o slabiciune pt. filmul asta de cand eram mic.

Brick Top is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 21:11   #13004 (permalink)
Registered User

"Dawn of the Dead" - 6/10
In genu` Resident EviL, 28 days.., etc,dar cu mentiunea ca (mie cel putin) mi s-a parut chiar comic(partial); deci chiar au fost faze la care am ras din plin!

Parias is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 22:52   #13005 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

the grudge 8/10
horror atat cat trebuie , fara monstri aparuti aiurea , fara faze tembele care nu au legatura cu filmu .

foom is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 23:15   #13006 (permalink)
Registered User

misumisul's Avatar

The Station Agent -7.5/10- nu prea sunt multe de comentat. filmul e simplu de la un cap la altul. tragicomedie as zice. super cool personajul lui joe. dc aveti 2 ore de omorat, aveti cu ce.

misumisul is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2007, 23:49   #13007 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: The Wicker Man - 1.5/10 : Unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 00:14   #13008 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

The Devil's Rejects 7/10 primul meu rob zombie, si vreau sa zic ca am fost foarte impresionat, mai ales din cauza ca ma asteptam la o porcarie cu satanisti care urla si sacrifica virgine (nu a fost asa), cel mai impresionant lucru la filmul asta e ca, fiecare actor s-a mulat perfect pe rolul jucat.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 00:41   #13009 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

The Illusionist - 8/10 foarte reusit.

Vineri urmeaza the prestige

X-White is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 00:53   #13010 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Letters From Iwo Jima - 6/10. Un film mediocru despre razboi. Nu are cine stie ce actiune, dar nici nu compenseaza prin altceva. Personajele nu au "adancime" desi se incearca creare unui fundal pentru fiecare, in prima ora din film.

The Last King of Scotland - 8.5/10. Un film foarte bun. Forrest Whitaker joaca excelent. Chiar merita Oscarul.

P.S. : Kay, nevasta lui Amin. OMG what an asss

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 20-03-2007, 11:10   #13011 (permalink)

Amyd's Avatar

Oameni buni, nu vreti voi sa va certati pe tema 300 in threadul dedicat?

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 13:06   #13012 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Phasola View Post
imdb: The Wicker Man - 1.5/10 : Unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata.
I second that!

School for Scoundrels - 6,5/10 - un film bunicel, cu loserul din Napoleon Dynamite. A avut cateva faze amuzante... si e un film de vazut. I-as fi dat mai mult, insa avand in vedere ca i-am dat lui LKoS 8,5, 6,5 mi se pare o nota f buna pt filmul asta.
The Last King of Scotland - 8,5/10 - f bun filmul, imi place cum l-au prezentat de Idi Amin si diferentele intre inceput si sfarsit. Poate exagerat pe alocuri... poate prea putin exagerat in alte parti. Forrest joaca excelent.
Stranger than Fiction - 7,5/10 - Ma asteptam sa fie bun, si chiar asa a si fost.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 15:24   #13013 (permalink)
SF

Quote:
Quote:
I second that!
Nu l-ati inteles mah.. ideea era sa va provoace oroare fata de religie si dogmatism.

House of 1000 corpses - 4/10 - WTF did I watch this? Senseless, non-entertaining bloodshed.
Putin umor si e faina piesa de intro a lui Rob Zombie..

SF is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 15:50   #13014 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF View Post
Nu l-ati inteles mah.. ideea era sa va provoace oroare fata de religie si dogmatism.

House of 1000 corpses - 4/10 - WTF did I watch this? Senseless, non-entertaining bloodshed.
Putin umor si e faina piesa de intro a lui Rob Zombie..
de inteles l-am inteles..dar a fost nasol tare filmu'...mult mai bun originalul.

apropo de house if 1000 corpses in seara asta planuiam sa ma uit la el.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 16:19   #13015 (permalink)
SF

uita-te ca e interesant, in ciuda notei .

SF is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 18:03   #13016 (permalink)
完美

Slash's Avatar

Office Space 9/10
Foarte tare filmul.

Slash is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 19:00   #13017 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

SF, glumeai, nu?

Robot Chicken - season1 - 9/10 - un serial "dragutz". Si cand spun dragutz vreau sa spun ca e cu multa plastilina, voma, "sange" etc etc. E absurd de tampit, insa chestia asta il face, dupa parerea mea, genial.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 19:35   #13018 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

The number 23 8/10 foarte ciudat filmul
Ghost Rider 4/10 un film care se vrea scary cu nuante comice ?

Psycho- is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 20:24   #13019 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
The Covenant 6/10 - Un film simplu pentru copii, efectele speciale m-au impresionat, dar acting-ul si subiectul...sunt penibile.
Recomandat persoanelor pana in 16ani.

The Wicker Man 2/10 - Varza, praf, execrabil, muci, cosuri, bube, elena basescu, etc.... :/

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 21:13   #13020 (permalink)
Registered User

"MeMeNTo" - 9/10
GeniaL, (personal) nu am mai vazut asa ceva, are un impact impresionant asupra celui ce il vizioneaza; cu conditia sa nu fie vazut superficiaL!!!

Parias is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules