![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #121 | ||
| We Were Soldiers e un film fara introducere, cuprins si incheiere...sau poate DOAR cu acestea. Am vazut azi O Brother, Where Art Thou, un film, imho, excelent, 9/10!
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #122 | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | Am vazut azi "Occident" -neasteptat de bun - 8/10.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #123 | ||
| Filantropica. 8/10 Vazut la Studio Martin, o copie in care se vedea din cind in cind 'girafa' aka microfonul, si alte 'artefacte', plus schimbari de cadratura, din 3/4 in 2/3. Din filmele lui Caranfil, il pun pe locul 2, dupa E Pericoloso Sporgersi.
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #124 | ||
| Reign of fire - 6 vazut la mall- m-au speriat doua faze din film din cauza sunetului. foarte fain realizat.pare totul real si chiar actorii joaca bine. insa nu prea ramai cu o impresie de vazut un film bun PS : un tovaras a dormit trei sferturi din film ![]()
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #125 | ||
| Lou, "Intimitate" se cheama chiar asa, "Intimacy". L-am vazut si mi-a placut mult. Azi am vazut "One Hour Photo", cu Robin Williams (care joaca excelent) si Connie Nielsen (care arata excelent, ca de obicei). Filmul e un thriller de calitate aproape hitchcockiana. Imaginea e interesanta, culorile (si dominantele intentionat necompensate) sunt folosite cu efect. 7.5/10.
__________________ In afara cainelui, cartea este cel mai bun prieten al omului (inauntrul cainelui e prea intuneric ca sa citesti). | |||
|
| | #126 | ||
| Adineauri am vazut Devil's Advocate. Al Pacino genial. Mi-au placut aluziile imprastiate pe parcursu' filmului: vitraliile care nu reprezentau sfinti (credinta alterata), litera D din dreptu' liftului (Devil), petele de sange de pe camasa (sentimentu' de vinovatie), taierea si "descretirea" parului (depurificarea) si exemplele pot continua. Daca n-ar fi avut niste replici putin trase de par spre final (secolu' XX & shieat), i-as fi acordat acestui film nota 10 - astfel, nu primeste decat 9.5/10. E unu' din cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata. Vanity©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #127 | ||
| off topic Deci, am avut dreptate, nu, Assassin? Ma bucur ca ti-a placut.![]()
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #128 | ||
| Almost Heroes (ProTV) cu Chris Farley & Matthew Perry - comedie 6.5 de ce nu 6? - pentru ca a avut si parti care nu mi-au placut (si inca destul de multe), dar alea care mi-au placut, mi-au placut la nebunie si am ris cu lacrimi si au salvat restul filmului ![]()
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #129 | ||
| Dublura (sau substitutia ,parca) ,slab 5 . Miine ma duc la Reign of Fire , sper ca e bun de ceva...
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #130 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania | un 9 pt. Occident.
__________________ the malevolent debonair | ||
|
| | #131 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Human Nature, simpatic, nu pot sa-i dau nota, orikum, nu depasheshte un 7.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #132 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | Sleepy Hollow cu Jhonny Depp(asa se scrie?) un 7 are si parti bune si parti care strica nu neaparat rele. | ||
|
| | #133 | ||
| Sexy Beast This is one hellova movie. You really have to see this. 9/10 Call me weird, dar mi-a placut mai mult decat Snatch-ul. Dialogurile sunt superbe.
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #134 | ||
| Spiderman - 6/10 IceAge - 8/10 Short©
|
| | #135 | ||
| ultimele "the 13th ghost" 7, " vidoq" 9(idee klumea si luptele)
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #136 | ||
| Regin of Fire . Merita un 7 datorita efectelor speciale ,dragonii fiind facuti cool .In rest slabut si foarte tras de par...
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #137 | ||
| ahhh...uitasem Jason X.....superb da' cu unele scapari caracteristice filmelor americane.......aia prin secolu' 25 nu au detectoare de miscare, caldura, night vision, camerele sunt umplute cu tot felu' de chestii taioase si care strapung (bune numai pt tot felu' de mutanti bersekeri)...+ un computer medical mai ceva ca un AI in toata regula. nota nu pot da ca imi place prea mult filmu'
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #138 | ||
| Windtalkers - 8. Daca va place razboiul, camaraderia, imaginea campului de lupta, zgomotul asurzitor al armelor si tot ce caracterizeaza un razboi, atunci urmariti un film in care Nicholas Cage, spre surprinderea mea, a intrat perfect in adidasii personajului sau. "...if you ever tell a story about him, George, say he was my friend...' The Shawshank Redemption - 9. Va recomand cu caldura sa il vizionati. (cei care au inima mai dezghetata, si carora un happy-end le aduce un zambet pe buze... va stiti voi) "...this walls are funny: first you hate'em, then you get used to'em; enough time passes, enough so you get to depend on them..." Serendipity - 10. Acestui film ii acord nota maxima pentru ca l-am vazut exact in momentul in care trebuia si pentru melodia de pe patinuar. Desi este tras de par, filmul mi-a mers la suflet. Din nou vi-l recomand... doar "voua". "...died last night from complications of losing his soulmate and his fiance..." | |||
|
| | #139 | ||
| Wasabi 6/10 - inca o data europenii demonstreaza ca nu se pricep sa faca filme bune de actiune (tot americanii raman maestri in acest domeniu), un alt exemplu fiind Vidocq. Reservoir Dogs 4/10 - pe masura ce filmu' se apropia de sfarsit incepeam sa ma mir tot mai mult dc unii il considera o capodopera. Un film absolut banal, nu iese cu nimic din mediocritatea filmelor genului. MM©
|
| | #140 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA | The Sum of All Fears 7/10 De ce oare filmele de genul asta trebuie sa fie la nivel apocaliptic? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|