Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2007, 14:56   #14001 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Requiem for a dream (7/10) - NU stiu ce lauda atat lumea la el,caci in afara de un regie foarte buna..nu am vazut nimic in el.Poate am fost superficial...
Anter TruePower Trio TP-3 550W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 15:00   #14002 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

7 - bun (mi-a placut fara rezerve)

Comentariul si nota ta vs. grila de notare a threadului ne arata ca intr-adevar, ocazional alegi sa iti exerciti abilitatile de superficialitate.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 16:42   #14003 (permalink)
Registered User

ElFenomeno's Avatar

Piratii 3

la cinema.MONUMENTAL. trilogia piratii din caraibe e pentru mine de neegalat.cea mai belea.tare.spuma.
batalia finala e MINDBLOWING. iar sfarsitul cute .
fenomenal

ElFenomeno is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 16:49   #14004 (permalink)
Registered User

Gzhazh's Avatar

1408 - 7 / 10 - de mult nu am mai vauzt un film bunicel. Poate sunt un pic subiectiv pentru ca imi place Stephen King dar filmu m-a facut sa incerc sa gasesc si cartea si sa o citesc. Desi eram obosit, e un film perfect pentru o zi de joi seara

Gzhazh is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 17:08   #14005 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
cea mai belea.tare.spuma
bloody funny

Flame is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 17:10   #14006 (permalink)
Registered User

chan's Avatar

Transformers 10/10. Superb filmul, efecte speciale la superlativ.

Gaming Machine, Dell Precision 610
Xeon SECC - 450MHz, 2x128 SDRAM ECC PC100, Matrox G100 4MB AGP1.0@3.3v + VooDoo 2 12MB, Maxtor 720GX, Intel PRO Management 10/100.

chan is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 17:11   #14007 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Die Hard 4 - 6/10 - noroc cu Bruce Willis ca altfel as fi zis ca e un film de John Woo
Transformers 8/10 - un film distractiv de vazut duminica dupamasa
The Departed 8/10 - un film bun ...

Last edited by droopy_ro; 06-07-2007 at 17:30..

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 17:13   #14008 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

DUpa parerea mea,ultimele 2 note(9,10) din criteriul de notare sunt cam...aiurea puse,iar cine le-a pus acolo,cu siguranta e mult prea perfectionist.Cum poti sa spui ca un film este perfect? Din ce lumina il judeci ? Al consumatorului de die hard 4 excitat de o baba drogata urmarita de mirajul ca urmeaza sa apara la televizor,si de o jennifer connely murdarita de o imagine in care isi infige un vibrator in f**d (personajele din requiem)?
Requiem for a dreams si Memento sunt filme de 6...oricat de mult ar fi laudate ,doar regia si punerea in scena te face sa te uiti la ele.Iar cei care le pun langa Fight Club de ex....gresesc.
Uita-te COWBOY la maniera in care se dau notele.8 si 10 pentru niste efecte speciale,7 pt bruce(it's a classic..si eu m-as uita la el fara rezerve).Ceva imi spune ca tu esti fan Requiem,dar iti spun ca ,capacitatea mea de analiza a unui film nu e asa de redusa,iar filmul ala disecat putin,nu are nimic in el.Bah da nimic.

Old 06-07-2007, 17:53   #14009 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

esti fascinant, El Habanero. modul in care pui virgulele, sintaxa propozitiilor, siguranta pe care o degajezi cand vorbesti despre filme...

ps: scuze de offtopic, sper sa-mi fie sters postul odata cu cel al lui h3x0r.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 18:09   #14010 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Die Hard 4 - 8/10
Chiar mi-a placut. Nu am mai stat atat de concentrat de mult la un film de actiune. Bad Boys e apa de ploaie. Scriptul este destul de bun, efectele si cascadoriile excelente, stilul de a filma superb. Ce pot sa mai cer? Bruce joaca bine pentru un rol gen "will kick everybody's ass". Singurul lucru care nu mi-a placut, actorul din rolul omului rau si gagica asiatica, care printr-un cliseu intalnit si in alte filme bate cu usurinta barbatii.
Oricum, un film impresionant, dupa mine cel mai bun din serie, sau cel putin un sequel care chiar a meritat fata de altele de anul acesta.

1408 - 8/10
De mult nu am mai vazut un horror psihologic si o adaptare asa de buna. Cussack face un rol mare, inca un film care m-a tintuit in scaun pe toata durata lui.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 18:57   #14011 (permalink)

Quote:
Originally Posted by h3x0r View Post
si de o jennifer connely murdarita de o imagine in care isi infige un vibrator in f**d (personajele din requiem)? .
...e clar ce ai inteles tu din filmu ala si cum l-ai apreciat si dupa ce criterii...

Cat despre ultimele doua note, eu cel putin dau nota 9 unui film caruia nu am ce sa ii reprosez, iar 10 dau filmelor de suflet, ca sa zic asa, cele pe care le-as avea pe dvd in raft si la care m-as uita de nu stiu cate ori. Nota 10 eu o dau foarte rar, nu stiu daca am dat-o unui film aparut in ultimii ani, din cate imi amintesc. Dupa mine, mai greu e de decis cu notele de mijloc, cele intre 4 si 8.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 21:08   #14012 (permalink)
Registered User

Blink.'s Avatar

American Pie Naked Mile .... film decent,merita vazut intr-o dimineata de sambata ... 6/10
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Crank revazut,mi-a placut foarte mult,Jason Statham isi joaca foarte bine rolul ... dupa parerea mea o actiune foarte buna ... 7/10

Last edited by Blink.; 06-07-2007 at 21:10.. Reason: Automerged Doublepost

Blink. is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 21:09   #14013 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
Ticalosii - 8.5/10 - cel mai bun film romanesc din ultimii 5 ani. Actori in forma de zile mari, scenariu extraordinar, dialoguri autohtone, personaje asemenea. L-am urmarit incantat
Second in command - 5/10 - Penibil. Low budget movie, scenariu de cacao, o groaza de imprecizii si confuzii. Am dat 5 pt ca s-a filmat in Romania .

m3 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 21:11   #14014 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Quote:
esti fascinant, El Habanero. modul in care pui virgulele, sintaxa propozitiilor, siguranta pe care o degajezi cand vorbesti despre filme...
Multumesc LOU....apreciez complimentul,i really do.Stiu ca sunt usor haotic in exprimare,si nu chiar concis...dar macar am posturi interesant de citit,nu? DG..n-am ce face omule,eram intr-o pasa proasta,iar un Requiem cu niste deprimati...nu m-a facut sa sar in sus de bucurie pentru o nota buna.Dintre filmele cu drogati,as nota mai sus Trainspotting decat Requiem.

Last edited by h3x0r; 06-07-2007 at 21:40..

Old 06-07-2007, 22:12   #14015 (permalink)

Vezi ca Requiem nu e neaparat un film despre drogati, ci mai mult despre ceea ce inseamna dependenta, nu neaparat de droguri. Cel putin eu asa mi-l amintesc. Oricum si Trainspotting e un film bun.

Old 06-07-2007, 22:31   #14016 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by h3x0r View Post
DUpa parerea mea,ultimele 2 note(9,10) din criteriul de notare sunt cam...aiurea puse,iar cine le-a pus acolo,cu siguranta e mult prea perfectionist.Cum poti sa spui ca un film este perfect? Din ce lumina il judeci ? Al consumatorului de die hard 4 excitat de o baba drogata urmarita de mirajul ca urmeaza sa apara la televizor,si de o jennifer connely murdarita de o imagine in care isi infige un vibrator in f**d (personajele din requiem)?
Requiem for a dreams si Memento sunt filme de 6...oricat de mult ar fi laudate ,doar regia si punerea in scena te face sa te uiti la ele.Iar cei care le pun langa Fight Club de ex....gresesc.
Uita-te COWBOY la maniera in care se dau notele.8 si 10 pentru niste efecte speciale,7 pt bruce(it's a classic..si eu m-as uita la el fara rezerve).Ceva imi spune ca tu esti fan Requiem,dar iti spun ca ,capacitatea mea de analiza a unui film nu e asa de redusa,iar filmul ala disecat putin,nu are nimic in el.Bah da nimic.
Intamplarea face ca Requiem for a dream sa fie unul dintre filmele alea "pe care trebuie sa le vezi" pe care eu personal nu l-am vazut. Am inceput, odata, acum mult timp, insa dintr-un oarecare motiv am vazut doar inceputul si m-am oprit (probabil obligatia altei actiuni). In orice caz, mi-a iesit din minte si nu l-am mai cautat activ sa il vad iar intamplarea nu a facut sa ma impiedic din nou de el.

Asta cu "uita-te cum dau altii note!" este argument de clasa a 4-a. Fa-o tu cum trebuie, o mai fac si altii si uite asa, prin puterea exemplului o sa ajungem cu totii sa folosim de bine, de rau, scala aia. Si nu uita, sunt valori personale, nu trebuie sa incerci sa te raportezi la cine stie ce. Insa daca zici ca doar regia este de capul filmului respectiv si apoi ii dai un 7 (chestia aia cu mi-a placut fara rezerve), ceva scartaie.

Iar din argumentatia ta, Memento l-am vazut. Si m-ai facut curios. Ce i-a lipsit?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 22:58   #14017 (permalink)
tva
Registered User

tva's Avatar

Quote:
Asta zice cine? Unele note date aici sunt date cu picioarele fara nici o legatura cu scala de mai sus. Chiar si asa, notele alea sunt subiective, si daca omului i-a placut filmul, de ce sa nu-l noteze cu 10? De aia nota de pe imdb e o medie, ca sa filtreze cat de cat notele extreme. Cand vine vorba de aprecierea calitatii unui film prefer sa vad o medie decat opinia unui singur cinefil.

tva is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 22:59   #14018 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Transformers - 8/10: E film regizat de Michael Bay, deci nu vă aşteptaţi să vedeţi (neapărat la cinema) altceva în afară de efecte speciale din plin (clar o să ia Oscar-ul la categoria Special Effects), dialoguri cheesy şi personaje tipice pentru un summer popcorn movie (Shia LeBeouf însă face un rol bun, e de perspectivă puştiul). Are ce-i drept şi unele secvenţe care sunt băgate prea forţat pentru comic relief, fragmentând acţiunea, dar spre surprinderea mea, majoritatea glumelor au fost spot-on. Iar roboţii sunt realizaţi excelent, so who cares anyway?

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 23:02   #14019 (permalink)
Registered User

G-ZUS's Avatar

deci, cowboy, threadul asta e degeaba, atata timp cat aici se dau note respectand o scara a valorilor personala. sistemul de note e inutil de vreme ce se raporteaza la gusturile fiecaruia. ca sa fie cat de cat corecta fiecarei note trebuia sa-i apartina un film sau o grupa de filme. si hai sa fim seriosi, de ce ma intereseaza pe mine ca un pusti de 14 ani da 10/10 la transformers si 1/10 lui memento? ma va face pe mine sa vreau enorm sa vad cat mai repede transformers, sau o sa ma enerveze propria mea prostie de a ma incapatana sa tot urmaresc threadul asta?

G-ZUS is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 23:18   #14020 (permalink)

E util pt ca in timp observi userii care apreciaza aceleasi filme ca tine si dupa o vreme, incepi sa tii cont de recomandarile lor. Si mai e si cazul in care o avalansa de useri dau note unui film (de regula nou aparut) si atunci eu nu fac decat sa fac in cap o medie a notelor.

Last edited by Dead Ghost; 07-07-2007 at 01:14..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules