![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #14221 (permalink) | ||
|
Usor offtopic insa DW, diferentele intre cele trei Blade-uri mi-au parut enorme si vizibile, incluzand printre acele diferente si calitatea. Iar al treilea a fost o abjectie.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #14223 (permalink) | ||
| Breaking And Entering 7/10 - Foarte bine regizat, Jude Law ne dovedeste iarasi ca este un actor extrem de bun, un film de vazut cu prietena/sotia.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #14224 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Harry Potter and the Order of Phoenix - nota 5.5/10. Filmul e dezamagitor: sters, plicticos, cu aceeasi incarcatura emotionala a episodului 944 din "Tanar si nelinistit". Am urmarit genericul de sfarsit intrebandu-ma cand incepe filmul...cel adevarat.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #14227 (permalink) | ||
| Transformers 7/10 - Destul de caterinca si efectele misto facute... Mi-a placut, am ras...dar tot pe stilul Hollywood-ian cu salvatorii omenirii... FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS 10/10 - Cel mai tare film posibil ever si cu asta am spus tot. L-am vazut de 7 ori si tot mai rad cand ma uit la el...Ce rol poate sa joace Johnny este incredibil...Foarte foarte foarte tare filmul! | |||
|
| | #14228 (permalink) | ||
| An Inconvenient Truth [2007, Documentary] 8/10 - un film foarte bun, de fapt un documetar foarte bine realizat, daca pot sa ii spun "bine documentat". Al Gore dovedeste ca este intr-adevar un bun politician, si chiar un bun actor.
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| | #14229 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
Oricum, nu ca FaLiLV ar fi un film rau, nicidecum.
| ||
|
| | #14230 (permalink) | ||
|
Harry Potter and the Order of Phoenix - maxim 4/10 o prostie. M-am dus crezand ca este mai bun decat goblet of fire (cae mi-a placut), si cand colo am vazut un documentar, nici macar unul bun. M-am pictisit ingrozitor, imi venea sa ies din sala.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. Last edited by Ace Master; 22-07-2007 at 10:57.. | |||
|
| | #14231 (permalink) | ||
| Quote:
Zodiac - 8/10 - desi am tot citit ca pt unii a fost plictisitor, mie unul nu mi s-a parut deloc asa. In primul rand nu e film de actiune... deci n-are cum sa aiba un ritm prea alert. Deci pt ceea ce vrea sa fie, e un film bun. Pacat ca stiam (ca mai toata lumea dealtfel)
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #14232 (permalink) | ||
| Quote:
P.S. parca ii din 2006 ....eu asa stiu
__________________ ................................................. ....................... ................................ ....................... | |||
|
| | #14233 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Mr Brooks 4.5/10 Sorry, dar nu ii pot da mai mult, mi s-a parut prost si plictisitor din cauza interpretarii proaste a actorilor, subiectului si scenariului cam fanteziste (ma refer la personajul principal, care se comporta de parca boala lui ar fi genetica si in fine, per total nu e convingator) si sfarsitului penibil, de fapt nici nu e sfarsit, e mai mult un to be continued ca la seriale. Am inteles ca o sa fie o trilogie...Bleah, no thx!. Imi pare rau, dar filme ca Silence of the Lambs si American Psycho ii dau clasa de departe. Ca un sidenote, mai, Demi Moore asta nu mai imbatraneste odata? | ||
|
| | #14235 (permalink) | ||
| Capricorn One - 8.5/10 - filmul este excelent, recomandat celor cu teoria conspiratiei si celor care inca mai cred ca de fapt, n-am pus niciodata piciorul pe Luna
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #14236 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
pan`s labyrinth 7/10 un basm frumos povestit. mi-a placut finalul, desi era previzibil de foarte devreme. nu ma indoeiesc ca se putea gasi o solutie troglodita pentru el. ma bucur ca nu s-a intamplat astfel. mr. brooks 6/10 jucat prost (cand se coalizeaza costner si moore contra unui film.. bietul n-are nici o sansa), nu foarte special ca idee.. doar vag surprinzator ca plot... sper sa fie salvat (mai bine zis intregit) de o continuare reusita. in mod firesc, gandul merge in primul rand spre dezvoltarea povestii fiicei. | ||
|
| | #14237 (permalink) | ||
|
Off: LS o sa ma uit la filmu ala daca tu il recomanzi, am incredere in tine ca imi place filmele de genu .... :P On: Spider man 3 .....8/10 destul de bun dupa mine
__________________ ................................................. ....................... ................................ ....................... | |||
|
| | #14238 (permalink) | ||
|
Sunshine - 7/10 - desi ma asteptam la un SF de calitate, n-am prea avut parte de asa ceva. A avut multe faze trase de par
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #14239 (permalink) | ||
| Disturbia 8/10 un thriller/horror movie care merita vazut cu toate ca scenariu parca e furat din alt fillm. Il recomand(in caz ca nu aveti la ce sa va uitati ) ....actiunea e destul de previzibila si cu multe faze de suspans.
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|