Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-07-2007, 16:18   #14221 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Usor offtopic insa DW, diferentele intre cele trei Blade-uri mi-au parut enorme si vizibile, incluzand printre acele diferente si calitatea. Iar al treilea a fost o abjectie.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 18:27   #14222 (permalink)

Dap, primul Blade a fost cel mai tare, continuarile au fost cat se poate de slabe.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 19:16   #14223 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
Breaking And Entering 7/10 - Foarte bine regizat, Jude Law ne dovedeste iarasi ca este un actor extrem de bun, un film de vazut cu prietena/sotia.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 19:37   #14224 (permalink)
Moderator

Harry Potter and the Order of Phoenix - nota 5.5/10.

Filmul e dezamagitor: sters, plicticos, cu aceeasi incarcatura emotionala a episodului 944 din "Tanar si nelinistit".

Am urmarit genericul de sfarsit intrebandu-ma cand incepe filmul...cel adevarat.

mike is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 20:14   #14225 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Zodiac - 7/10 Pacat ca nu la un astfel de film ma asteptam... mi s-a parut foarte lent, am fost tentat sa il inchid la jumatate pentru a-l continua alta data.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 21-07-2007, 21:18   #14226 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Evan Almighty 8/10. Continuare binecunoscutului Bruce Almighty, Dumnezeu pentru o zi. Variatiune pe aceeasi tema, dar tot distractiv.

Pufosul is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 22:52   #14227 (permalink)
Registered User

Moxx's Avatar

Transformers 7/10 - Destul de caterinca si efectele misto facute... Mi-a placut, am ras...dar tot pe stilul Hollywood-ian cu salvatorii omenirii...

FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS 10/10 - Cel mai tare film posibil ever si cu asta am spus tot. L-am vazut de 7 ori si tot mai rad cand ma uit la el...Ce rol poate sa joace Johnny este incredibil...Foarte foarte foarte tare filmul!

Moxx is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 23:05   #14228 (permalink)
I'm the MASTER! Trust ME!

TheGreatMaster's Avatar

An Inconvenient Truth [2007, Documentary] 8/10 - un film foarte bun, de fapt un documetar foarte bine realizat, daca pot sa ii spun "bine documentat". Al Gore dovedeste ca este intr-adevar un bun politician, si chiar un bun actor.

TheGreatMaster is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2007, 23:14   #14229 (permalink)

Quote:
Originally Posted by Moxx View Post
FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS 10/10 - Cel mai tare film posibil ever si cu asta am spus tot. L-am vazut de 7 ori si tot mai rad cand ma uit la el...Ce rol poate sa joace Johnny este incredibil...Foarte foarte foarte tare filmul!

[/b]
Ar trebui sa vezi Where The Buffalo Roam si sa vezi rolul facut de Bill Murray, si dupa aceea sa te intrebi cine pe cine a copiat. Oricum, nu ca FaLiLV ar fi un film rau, nicidecum.

Old 22-07-2007, 10:24   #14230 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Harry Potter and the Order of Phoenix - maxim 4/10

o prostie. M-am dus crezand ca este mai bun decat goblet of fire (cae mi-a placut), si cand colo am vazut un documentar, nici macar unul bun. M-am pictisit ingrozitor, imi venea sa ies din sala.

Last edited by Ace Master; 22-07-2007 at 10:57..

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 11:49   #14231 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Dap, primul Blade a fost cel mai tare, continuarile au fost cat se poate de slabe.
Mie mi s-a parut primul cel mai bun (7,5), al doilea cel mai slab, (6-6,5), al treilea destul de acceptabil (imi plac cei doi actori, Ryan Reynolds si J Biel... 7).

Zodiac - 8/10 - desi am tot citit ca pt unii a fost plictisitor, mie unul nu mi s-a parut deloc asa. In primul rand nu e film de actiune... deci n-are cum sa aiba un ritm prea alert. Deci pt ceea ce vrea sa fie, e un film bun. Pacat ca stiam (ca mai toata lumea dealtfel)

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 14:04   #14232 (permalink)
Registered User

awne's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheGreatMaster View Post
An Inconvenient Truth [2007, Documentary] 8/10 - un film foarte bun, de fapt un documetar foarte bine realizat, daca pot sa ii spun "bine documentat". Al Gore dovedeste ca este intr-adevar un bun politician, si chiar un bun actor.
dap si eu l-am vazut si am fost impresionat ... chiar foarte impresionat nota mea 9/10 un subiect bine abordat,recomand la toti filmul .... chiar te pune pe ganduri despre toti "aia" pe care ii intereseaza doar banu , Al Gore un om deosebit pe care chiar il preocupa incalzirea globala .....

P.S. parca ii din 2006 ....eu asa stiu
.......................

awne is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 15:07   #14233 (permalink)

Mr Brooks 4.5/10 Sorry, dar nu ii pot da mai mult, mi s-a parut prost si plictisitor din cauza interpretarii proaste a actorilor, subiectului si scenariului cam fanteziste (ma refer la personajul principal, care se comporta de parca boala lui ar fi genetica si in fine, per total nu e convingator) si sfarsitului penibil, de fapt nici nu e sfarsit, e mai mult un to be continued ca la seriale. Am inteles ca o sa fie o trilogie...Bleah, no thx!. Imi pare rau, dar filme ca Silence of the Lambs si American Psycho ii dau clasa de departe.
Ca un sidenote, mai, Demi Moore asta nu mai imbatraneste odata?

Old 22-07-2007, 16:54   #14234 (permalink)
Nick anterior: Agent 47

Bianor's Avatar

Ong Bak 2-5/10- un film penal, numai bătaie e în el, povestea e jalnică, unul dintre cele mai slabe filme văzute de mine

I don't know if it's art, but I like it.

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 20:00   #14235 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

Capricorn One - 8.5/10 - filmul este excelent, recomandat celor cu teoria conspiratiei si celor care inca mai cred ca de fapt, n-am pus niciodata piciorul pe Luna

LS is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 21:27   #14236 (permalink)
Moderator

pan`s labyrinth 7/10 un basm frumos povestit. mi-a placut finalul, desi era previzibil de foarte devreme. nu ma indoeiesc ca se putea gasi o solutie troglodita pentru el. ma bucur ca nu s-a intamplat astfel.

mr. brooks 6/10 jucat prost (cand se coalizeaza costner si moore contra unui film.. bietul n-are nici o sansa), nu foarte special ca idee.. doar vag surprinzator ca plot... sper sa fie salvat (mai bine zis intregit) de o continuare reusita. in mod firesc, gandul merge in primul rand spre dezvoltarea povestii fiicei.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 21:31   #14237 (permalink)
Registered User

awne's Avatar

Off: LS o sa ma uit la filmu ala daca tu il recomanzi, am incredere in tine ca imi place filmele de genu .... :P

On: Spider man 3 .....8/10 destul de bun dupa mine
.......................

awne is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 22:06   #14238 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Sunshine - 7/10 - desi ma asteptam la un SF de calitate, n-am prea avut parte de asa ceva. A avut multe faze trase de par
. Nu se intampla prea multe in prima jumatate... si desi oamenii aia trebuiau sa fie destepti, nu prea erau, luand niste decizii stupide.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2007, 02:53   #14239 (permalink)
Nick anterior: Kinezu[K]

kinex's Avatar

Disturbia 8/10 un thriller/horror movie care merita vazut cu toate ca scenariu parca e furat din alt fillm. Il recomand(in caz ca nu aveti la ce sa va uitati) ....actiunea e destul de previzibila si cu multe faze de suspans.

kinex is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2007, 07:40   #14240 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Black Snake Moan - 7/10 Un film bun. Justin chiar poate sa joace.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules