![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15022 (permalink) | ||
|
Sunshine - 5.5/10 credeam ca e un film mai decent. undeva are un substrat, un layer subtire de filozofie, dar ca sa ajungi la el trebuie sa inchizi ochii de prea multe ori. in plus, n-am inteles prea clar pozitia filmului fatza de crestinism. ce crede preafericitul daniel despre filmul asta? de ce nu e nici un negru in echipaj? daca detonam o bomba in soare cream un soare nou? in cazul asta putem sa-i punem alt nume?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #15023 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #15024 (permalink) | ||
|
Once upon the time in america 10/10 Cu toate ca este un film de 23 de ani (1984) este cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp, un film care a reusit sa ma tina in fata monitorului de la ora 3am pana la 7am...si m-a tinut treaz sa nu zic ca are o distributie exceptionala: Robert De Niro, James Woods, Joe Pesci, Elizabeth McGovern http://www.imdb.com/title/tt0087843/
__________________ Computer: Pentium D805, Asrock ConroeXFire eSATA2, 3GB RAM, HIS X1650pro 512MB, 1050GB Hdd (WD 160GB+1 Seagate 250GB+2 WD 320GB), LG DvD RW, Asus LCD. | |||
|
| | #15027 (permalink) | ||
| imdb: Le Notti Di Cabiria10/10 poveste excelenta,iar actorii sunt pe masura. Giulietta Massoni intra foarte bine in pielea personajului incat te face sa te simti trist, fericit, alaturi de ea. Aproape de sfarsitul filmului nu stii la ce sa te astepti iar apoi ia loc o intorsatura care ajunge dramatic in penultima scena a filmului care creste spre concluzia ca: Si maine e o zi! Ps. Pare-se ca aprox toate filmele vechi sunt legendare, demne de Oscar.
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #15028 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | stardust - 8.5/10 pentru iubitorii de basme. pentru iubitorii de basme cu robert deniro si michelle pfeiffer. ma includ oarecum. ma exclud explicit. va fi nominalizat la oscar. vreau sa dorm!
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #15030 (permalink) | ||
| imdb: Surf's Up - 7/10 : Animatie buna avand in vedere ca nu e Pixar. Ma asteptam sa fie vreo prostie gen Madagascar dar am fost placut suprins . imdb: License to Wed - 5.5/10 : Robin Williams nu mai e funny de mult timp.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #15034 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | 3:10 to Yuma 8/10 - in primul rand nu stiam ca se mai fac westernuri si inca reusite. Totusi, nu stiu ce sa inteleg din povestea filmului, ce parere ar trebui sa am despre Ben Wade, sa-mi placa? Ca personal prezentarea asta "romantica" a cold blooded killers mi se pare ridicola. Si mai sunt atatea filme care intra in categoria asta, mai ales cele cu gangsteri... Interesanta abordare, dar ridicola! | ||
|
| | #15036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Das Leben der Anderen (2006)--Nota: 6/10 Film laudat si cotat bine, care e insa lipsit de miez. E vorba de cum fost securitate a fostului stat RDG ii urmarea riguros pe „dizidenti”. Toate bune si frumoase, dar filmul n-a evidentiat ce era mai important: de ce erau dizidenti respectivii? De ce se strofocau atata sa critice sistemul, punandu-se chiar in pericol? De fapt filmul prezinta un RDG cu cladiri frumoase si moderne, curatenie exemplara pe strazi, apartamente primitoare, chiar luxoase si dupa gustul nostru din prezent, petreceri, biblioteci personale ticsite cu carti, piese de teatru, masini putine pe strada etc. Totul este frumos, ordonat si curat. Ce-i mai impingea atunci pe respectivii sa se inversuneze contra sistemului? Doar pt ca nu li se permite sa-l critice? Dar de ce sa-l mai critice cand totul parea OK si la locul lui? E sugestiv, de altfel, ca dupa caderea zidului, filmul arata cum strazile devenisera murdare, aglomerate, iar cladirile de alta-data aveau un aspect dezolant, pline cu graffiti. Daca filmul se dorea o ilustrare a „cat de rau era in comunism si cat de bine e in capitalism”, atunci pelicula e un esec rasunator. Ii dau o nota de trecere pt. jocul unora dintre actori, in rest, preferam sa nu-mi pierd timpul. | ||
|
| | #15037 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #15038 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
michael clayton 5/10 ma uit stupefiat la nota pe care o are la imdb. filmul e de o banalitate coplesitoare, intrebarile pe care le pune sunt deja clasice, dilemele sale sunt uzate, iar rezolvarile.. asteptate cu aceeasi nerabdare ca o zi de luni intr-o duminica seara. clooney face un rol mediocru (bine, el este un actor mediocru, face ce poate) si restul distributiei nu se remarca prin nimic. din retetarul unui fiml "serios" a luat doar ritmul oarecum lent, bine masurat, al actiunii. in rest, nu m-a impresionat prin absolut nimic.
| ||
|
| | #15039 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Saw III--Nota 9,5/10 Admirabil cum in ciuda macelului si torturii psihice si fizice din timpul filmului, pelicula reuseste sa transmite un mesaj pozitiv:iertarea e calea de iesire, iar ura si razbunarea nu fac decat sa aduca mai multa durere tuturor, inclusiv razbunatorului insusi. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|