Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2007, 00:41   #15021 (permalink)
Medicinist

X-White's Avatar

Quote:
Originally Posted by doro69 View Post
Shoot 'em up - 8/10
filmul aduce ce zice titlul, nimic mai mult, nimic mai putin.
Paul Giamatti e genial in rol negativ
8/10 ofer si eu acestui film plin de actiune, impuscaturi si glume reusite

X-White is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 02:51   #15022 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Sunshine - 5.5/10
credeam ca e un film mai decent. undeva are un substrat, un layer subtire de filozofie, dar ca sa ajungi la el trebuie sa inchizi ochii de prea multe ori.
in plus, n-am inteles prea clar pozitia filmului fatza de crestinism.
ce crede preafericitul daniel despre filmul asta?

de ce nu e nici un negru in echipaj?

daca detonam o bomba in soare cream un soare nou? in cazul asta putem sa-i punem alt nume?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 06:11   #15023 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
Sunshine - 5.5/10
credeam ca e un film mai decent. undeva are un substrat, un layer subtire de filozofie, dar ca sa ajungi la el trebuie sa inchizi ochii de prea multe ori.
in plus, n-am inteles prea clar pozitia filmului fatza de crestinism.
ce crede preafericitul daniel despre filmul asta?

de ce nu e nici un negru in echipaj?

daca detonam o bomba in soare cream un soare nou? in cazul asta putem sa-i punem alt nume?
Exact asta ziceam si eu. A fost o harababura de cadre negre.... a avut un feelign special la inceput, si pe alocuri dar cand:

PET is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 10:42   #15024 (permalink)
Registered User

Leutzu's Avatar

Once upon the time in america 10/10

Cu toate ca este un film de 23 de ani (1984) este cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp, un film care a reusit sa ma tina in fata monitorului de la ora 3am pana la 7am...si m-a tinut treaz sa nu zic ca are o distributie exceptionala: Robert De Niro, James Woods, Joe Pesci, Elizabeth McGovern

http://www.imdb.com/title/tt0087843/

Leutzu is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 13:43   #15025 (permalink)
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

Das leben der anderen:9/10 un film f bun care evoca povestea unui poet cercetat de unul dintre durii stasi-ului. pana la urma oamenii au si ei sentimente

GabrieLL is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 17:13   #15026 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

Evan allmighty 7/10 ...destul de dragutz.parca nu totusi trebuia facut acest film.era frumos daca apare si bruce in el

foom is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2007, 19:35   #15027 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

imdb: Le Notti Di Cabiria10/10 poveste excelenta,iar actorii sunt pe masura. Giulietta Massoni intra foarte bine in pielea personajului incat te face sa te simti trist, fericit, alaturi de ea. Aproape de sfarsitul filmului nu stii la ce sa te astepti iar apoi ia loc o intorsatura care ajunge dramatic in penultima scena a filmului care creste spre concluzia ca: Si maine e o zi!
Ps. Pare-se ca aprox toate filmele vechi sunt legendare, demne de Oscar.

Didu is online now    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 09:22   #15028 (permalink)
Registered User

stardust - 8.5/10
pentru iubitorii de basme. pentru iubitorii de basme cu robert deniro si michelle pfeiffer. ma includ oarecum. ma exclud explicit. va fi nominalizat la oscar. vreau sa dorm!
dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz

djvirusz is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 10:34   #15029 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

The Pursuit Of Happyness. Nota 8/10. Un rol excelent facut de Will Smith. Din cate am inteles povestea este adevarata. Merita vazut.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 15:21   #15030 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Surf's Up - 7/10 : Animatie buna avand in vedere ca nu e Pixar. Ma asteptam sa fie vreo prostie gen Madagascar dar am fost placut suprins .
imdb: License to Wed - 5.5/10 : Robin Williams nu mai e funny de mult timp.

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 15:28   #15031 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
American Gangster 9/10 - Aproape perfect, Denzel joaca EXTRAORDINAR, super-film, recomand 100%!

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 16:51   #15032 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Full Metal Jacket 9/10. Reuseste sa te introduca bine in atmosfera. Kubrick avea intr-adevar un har.

Lord Raptor is online now    Reply With Quote
Old 02-11-2007, 17:24   #15033 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

American Gangster 8/10 , placut fara retineri , a mers cu popcorn excelent

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 00:06   #15034 (permalink)
Registered User

3:10 to Yuma 8/10 - in primul rand nu stiam ca se mai fac westernuri si inca reusite. Totusi, nu stiu ce sa inteleg din povestea filmului, ce parere ar trebui sa am despre Ben Wade, sa-mi placa? Ca personal prezentarea asta "romantica" a cold blooded killers mi se pare ridicola. Si mai sunt atatea filme care intra in categoria asta, mai ales cele cu gangsteri... Interesanta abordare, dar ridicola!

slick is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 00:36   #15035 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Tocmai de la paradoxul ăsta provine farmecul filmului. Dacă l-ar fi prezentat doar ca pe un măcelar fără scrupule, filmul n-ar fi prins la fel de mult. Nu zic că n-ar fi fost mai apropiat de realitate, dar n-ar fi prins.

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 09:56   #15036 (permalink)
Registered User

Das Leben der Anderen (2006)--Nota: 6/10

Film laudat si cotat bine, care e insa lipsit de miez. E vorba de cum fost securitate a fostului stat RDG ii urmarea riguros pe „dizidenti”. Toate bune si frumoase, dar filmul n-a evidentiat ce era mai important: de ce erau dizidenti respectivii? De ce se strofocau atata sa critice sistemul, punandu-se chiar in pericol?

De fapt filmul prezinta un RDG cu cladiri frumoase si moderne, curatenie exemplara pe strazi, apartamente primitoare, chiar luxoase si dupa gustul nostru din prezent, petreceri, biblioteci personale ticsite cu carti, piese de teatru, masini putine pe strada etc. Totul este frumos, ordonat si curat. Ce-i mai impingea atunci pe respectivii sa se inversuneze contra sistemului? Doar pt ca nu li se permite sa-l critice? Dar de ce sa-l mai critice cand totul parea OK si la locul lui?

E sugestiv, de altfel, ca dupa caderea zidului, filmul arata cum strazile devenisera murdare, aglomerate, iar cladirile de alta-data aveau un aspect dezolant, pline cu graffiti.

Daca filmul se dorea o ilustrare a „cat de rau era in comunism si cat de bine e in capitalism”, atunci pelicula e un esec rasunator. Ii dau o nota de trecere pt. jocul unora dintre actori, in rest, preferam sa nu-mi pierd timpul.

Helmuth is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 10:24   #15037 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
Fracture - 7/10. Destul de bunicel, interesant. Anthony Hopkins nu m-a impresionat in schimb mi-a placut rolul lui Ryan Gosling.

Inside Man - 7.5 Bun. Nu sunt idei noi si nu sunt chestii spectaculoase insa te tine in suspans.
Quote:
Originally Posted by Cris View Post
Fracture - 6/10. Un thriller mistic gen Constantine (care mi s-a parut mai bun).
Revizionare?

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:56   #15038 (permalink)
Moderator

michael clayton 5/10 ma uit stupefiat la nota pe care o are la imdb. filmul e de o banalitate coplesitoare, intrebarile pe care le pune sunt deja clasice, dilemele sale sunt uzate, iar rezolvarile.. asteptate cu aceeasi nerabdare ca o zi de luni intr-o duminica seara. clooney face un rol mediocru (bine, el este un actor mediocru, face ce poate) si restul distributiei nu se remarca prin nimic. din retetarul unui fiml "serios" a luat doar ritmul oarecum lent, bine masurat, al actiunii. in rest, nu m-a impresionat prin absolut nimic.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 14:12   #15039 (permalink)
Registered User

Saw III--Nota 9,5/10

Admirabil cum in ciuda macelului si torturii psihice si fizice din timpul filmului, pelicula reuseste sa transmite un mesaj pozitiv:iertarea e calea de iesire, iar ura si razbunarea nu fac decat sa aduca mai multa durere tuturor, inclusiv razbunatorului insusi.

Helmuth is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2007, 15:00   #15040 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Happy Feet - 5/10 : musical
imdb: The Last Mimzy - 5/10 : reclama mascata Intel .

Phasola is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules