![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15161 (permalink) | ||
|
Viziunea din film mi s-a parut falsa. Am explicat si de ce, pentru ca realitatea si-a lasat o alta amprenta asupra mea, fie si cu 2 cazuri (fatale) si cu alte cateva cazuri de care am luat cunostinta. Nu faptul ca un om din 5 a scapat am comentat ca fiind "optimist", ci modul cum a scapat. Putea fi un om din 5 miliarde in film, mie mi s-a parut optimist cazul lui. Tratat oarecum prea usor, de parca omul s-ar fi lasat de napolitane. Si da, realitatea mea e cat se poate de normala, si in baza celor intamplate in ea, am "capacitatea" de a aproxima logic lucruri reale care se pot intampla in mediul inconjurator real fara sa particip neaparat la fiecare eveniment in parte. Daca doi oameni sunt aruncati de la etajul 10 si mor la impactul cu pamantul, "capacitatea" mea pe care tu o admiri atat de mult imi va confirma ipotetic ca indiferent cati oameni voi arunca de la etajul 10, extrem de putini vor supravietui, poate chiar niciunul. Hai sa incheiem, te rog. Ne-am spus parerile despre film, basta!
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #15164 (permalink) | ||
|
BulletProof (calugarul anti glont) nota 9/10 , un film de actiune f interesant.
__________________ EMAG - NU cumparati de la EMAG http://forum.computergames.ro/131-va...e-la-emag.html | |||
|
| | #15166 (permalink) | ||
| "Poirot" -The Mystery of the Blue Train - 7/10 - jucat bine dar ..... e un ceva care m-a facut sa il notez numai cu 7 "Poirot" - Cards on the Table 9/10 bun, foarte bun, respecta cartea, fara a intra in amanuntele jocului de bridge David Suchet e un Poirot perfect, intrecind-ul in joc si pe Peter Ustinov
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #15168 (permalink) | ||
| Redacted 10/10 - Film regizat de Brian De Palma, absolut perfect din toate privintele, cat se poate de realist si grotesc. Daca vrei sa vedeti adevarata fata a soldatilor americani din Irak, trageti filmul.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #15170 (permalink) | ||
|
EXACT! Filmul este facut dupa niste evenimente cat se poate de reale. Este vorba despre violul si crimele facute la sfarsitul lui 2006 de 2 soldati americani, sunt sigur ca stiti povestea.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #15171 (permalink) | ||
|
shoot em up - 6/10 - pacat. chicios, mitul eroului neinteles care este urmarit de moartea sotiei si a copilui si nu se poate trai cu gandul ca el este de vina, uraste pe toata lumea, si se alege cu femeia la sfarsit. death at a funeral - 8/10 - o comedie neagra geniala. am ras de m-au durut falcile, iar sfarsitul mi-a pus capac. hot fuzz - 6.5/10 - la un moment dat ma intrebam de ce ma uit la el. dup'aia a devenit un pic mai interesant. memorabila faza cand se intoarce sa se razbune si arde babii un picior in gura.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #15175 (permalink) | ||
|
Resident evil 1 - 6/10: desi subiectul a fost interesant realizarea si cliseele l-au cam stricat. putea iesi mult mai bine. Resident evil 2 - 6/10: acelasi comentariu ca la primul.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #15176 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Bourne Ultimatum 7/10. Mi-a placut in special ritmul actiunii, care te tine treaz, chiar si la ore f tarzii (cum a fost cazul meu ). Matt Damon e f potrivit pt rol, de altfel cred ca e meritul lui pt care seria a avut asa succes. Bine, asta cat si iz-ul de realism pe care filmul il are (desi tot calca stramb de cateva ori, dar ma rog, poti trece cu vederea). Mi-a placut.Alien 9.9/10 Aliens 11/10 Alien 3 9.5/10 Alien: Resurrection 8/10 Nu mai au nevoie de nici un review, le stie toata lumea. Filmele mele SF/horror preferate, fara discutii, le-as putea vedea de zeci de ori (ceea ce chiar as putea spune ca am facut-o deja pt primele doua parti). Notele sunt mai mult date ca sa le diferentiez, daca e sa dau o nota seriei pe total, ar fi 10/10. Pacat totusi de partea a 4-a, care sufera pe partea de scenariu/poveste (continuare f fortata). | ||
|
| | #15178 (permalink) | ||
|
Robin Hood Men in Tights si Spaceballs - 8.5/10 imi place stilul asta de comedie/parodie ca si cele din seria Naked Gun ,Hot Shots si Airplane ! Quote:
![]() EDIT: @Dynamix: Partea 3 e geniala , mai ales urmarirea prin tunele nu se compara cu tampenia de Alien 4 prea multe glume e o semi comedie. Si da Resurrection trebuia sa ii dau 6/10
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|GTX 260|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 Last edited by droopy_ro; 17-11-2007 at 21:38. | |||
|
| | #15180 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Pai da, intre 7 si 8 nu e asa mare diferenta. Eu i-am dat totusi 8 pt ca pt o continuare fortata, e una f buna si pastreaza spiritul filmelor anterioare. Dar sa fiu sincer, as fi preferat sa se opreasca la 3.AvP nu se compara, singurul lucru care mi-a placut la filmul asta este ca alienii, dar mai ales predatorii, sunt reprezentati in cele mai mici detalii grafice, foarte fidel filmelor. In rest...uh, film de duzina. Balls of Furry 6\10 O comedioara prostuta in stilul Dodgeball: A True Underdog Story. Plus ca Maggie Q aia are un corp... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|