![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15181 (permalink) | ||
| Quote:
Maine il vad si postez pareri.
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #15182 (permalink) | ||
|
Death at a funeral - 5/10 , dupa 33 min de vizionare nu am ras deloc , nu pare a fi comedie . Prefer : Dirty Rotten Scoundrels (1988) - 7/10 .
__________________ http://forum.computergames.ro/7-gene...onalizata.html | |||
|
| | #15183 (permalink) | ||
| imdb: Death at a Funeral - 8/10 : Comedie excelenta; are de toate : pitici, homosexuali, drogati, morti , femei gravide. Pe alocuri este chiar "scarbos" (poop joke), dar asta nu inseamna ca nu e amuzant.imdb: Sicko - 8/10 : alt documentar de Michael Moore, acelasi stil, doar ca isi reduce prezenta pe ecran. Cu siguranta America are probleme in sistemul medical dar "mi se pare" ca am vazut doar o parte a povestii. imdb: Catch that Kid - 1/10 : 3 adolescenti (+1 bebelus) vor sa jefuiasca o banca pentru a-l salva pe tatal unora dintre lor. Ce poate fi mai palpitant ? ORICE!
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #15189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Death at a Funeral--9/10 foarte buna comedie stil englezesc Bug--8,5/10 thriller psihologic/horror despre cum si paranoia poate fi contagioasa Captivity--7/10 thriller psihologic, putin peste mediocru, aduce cu Saw si Hostel After the Wedding--8/10 film danez din 2006, nominalizat la Oscar. Interesant dar cam telenovelistic. Rise--5,5/10 cica thriller supranatural... de fapt o lalaiala subtire cu vampiri. Lucy Liu joaca slab si nici nu e atat de frumoasa incat sa compenseze cu asta. | ||
|
| | #15191 (permalink) | ||
| 4 Luni, 3 Saptamani si 2 zile - 8/10 Cat de rece a putut sa fie acest film... trebuie sa recunosc ca a avut acelasi efect ca un pumn primit in plina figura. As vrea sa ii pot da o nota mai buna, dar finalul (de fapt MODUL de a termina filmul) i-a retezat nota. Nota 11 pentru Vlad Ivanov (a.k.a. Domnul Bebe), omul a facut un rol ireprosabil. Recomand acest film, dar nu garantez ca va veti simti prea bine dupa ce il veti vedea. Este, de departe, cel mai impresionant film romanesc pe care l-am vazut vreodata.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #15194 (permalink) | ||
| Resident Evil - 8/10 - cel mai bun din serie.Mi-a placut. Resident Evil 2 - Apocalipse - 7,5/10 - si asta mi-a placut, mentine linia primului. Resident Evil 3 - Extinction - 6/10 - pare diferit de cele 2 ,abereaza pe alocuri. Este mai slab decat 1 si 2 dar merge urmarit. Apropo o sa fie si partea a 4 -a cel putin.
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #15198 (permalink) | ||
|
Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story - 6/10 - destul de slabut, doar cateva replici bune. in rest, nimic sa se evidentieze fata de serial. V for Vendetta - 9/10 - un film bun, prestatia actorilor de exeptie, si mai primeste un plus pentru ideea de viitor. Knocked Up (in traducere la noi Aproape insarcinata) - 6/10 - o comedioara bunicica, cateva faze bune, merita vazut cu prietena.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|