![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15221 (permalink) | ||
|
Nanny's Diaries - 8.5/10 - simpaticuta comedia, de stat si vazut cu sotia, prietena, etc.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | Vand telefon LG KU580 | |||
|
| | #15222 (permalink) | ||
|
Tocma' terminai The Man from Earth. Destul de excelent, nota 7,5. A capatat jumate de punct ca n-are efecte speciale si impuscaturi ![]() Tot filmul e un dialog intre cateva persoane intr-o camera dar nu a reusit sa creeze tensiunea sau atmosfera din 12 Angry Men. Daca ma gandesc nitel cred ca nici nu si-a propus. Ideea e cool nu atat prin originalitate cat prin prezentare, dar cred ca puteau s-o dezvolte si mai bine decat atat. Partea cu religia a fost probabil cea mai bine exprimata. Pe scurt - de vazut.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #15223 (permalink) | ||
| Nick anterior: yashu Join Date: May 2005 |
Click - 8/10. Frumos filmul, frumoasa imbinarea comediei cu drama. Totusi unele secvente is prea exagerate, putin cam mult cheap american humor imo. Un film bun anyway, cateva ore in care-ti dai seama cat de repede se scurge timpul pe langa tine si n-ai facut nimic in viata inca.. live your life as if you'll die tomorrow eh. Linger with your friends. una din melodiile mele favorite btw
__________________ def helloWorld(): print ':S' | ||
|
| | #15224 (permalink) | ||
| Quote:
Un 6/10 zic eu. The brave one 7/10 Un film bun ce merita fiecare punct Mi-a placut cum s-a transformat personajul dupa atac.
| |||
|
| | #15225 (permalink) | ||
| American Gangster Desi era vazut de unii drept "The Godfather" contemporan, nu mi-a atras atentia prin ceva aparte. Denzel Washington joaca bine (cum ne-a obisnuit dealtfel), la fel si Russell Crowe, dar cum spuneam, filmul nu exceleaza. Vechea poveste: bani, putere, crime, droguri. Nota: 7/10.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ CD Player MP3 Sony CDX-GT212 ] • Schimb: [ microSD 2GB ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #15227 (permalink) | ||
| FIST. Nota 8/10. Unul din cele mai reusite filme ale lui Stallone. Nu-i boxer si nici Rambo. Chiar neasteptat de bun filmul. Un mic jimmy Hoffa. Filmul scoate in evidenta, oricat de mare este dorinta de a face bine unor oameni, inevitabil in viata te vei intersecta cu "curva acestei lumi", adica interesul oamenilor puternici.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #15229 (permalink) | ||
|
Nu fii carcotas. E un tic verbal, nu o necunoastere a gradelor de comparatie ale cuvantului "excelent". Lucrurile de nota 9+ se numesc foarte excelent. Ca "grandfather of all knowledge" se presupunea ca stii asta deja
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #15230 (permalink) | ||
|
Superbad 3,5/10 nu pot sa inteleg cum are acest film nota 8.1/10 pe imdb, oare au votat numai cimpanzei oligofreni??? acting foarte slab, elemente care se potrivesc precum nuca in perete cu subiectul (vezi cei doi politisti) si realizarea in general lasa foarte mult de dorit. Nici sa nu aud de comparatii cu american pie, acela in cu totul o alta liga, plus ca a avut de partea sa si factorul noutate, pe cand acesta are de partea sa factorul clona. Nu va duceti la acest film, veti regreta banii cel mai probabil.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #15231 (permalink) | ||
| imdb: Resident Evil : Extinction - 3/10 : Mai bun decat primele doua !
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #15232 (permalink) | ||
|
the invasion 4/10 cu mare indulgenta,un film ce se vrea remake al Invasion of the body snatchers si nu reuseste mai nimic,nu salveaza filmul nici prezenta lui Daniel Craig sau a lui Nicole Kidman(ma intreb cum naiba de au fost de acord sa joace in film),mai mult o clona de 28 weeks later.
| |||
|
| | #15234 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | eastern promises - 8/10 pe buna dreptate se justifica nota 8 de pe imdb. nu stiu de ce dar parca aduce putin cu running scared, ce-i drept ceva mai necomercial. are cateva scapari si mici stereotipuri insa compenseaza prin cruda realitate si acting-ul original. de vazut!
__________________ iti promovez afacerea! web & graphic development ● portaluri ● magazine virtuale ● site-uri de prezentare ● concepte grafice ● logo design ● vectorizari ● trucaje tiparituri ● bannere ● mash-uri ● autocolante ● pliante ● fluturasi ● carti de vizita ● afise ● personalizari ● broderie ● serigrafie ● tampografie dani - 0726 86 17 26 ● ym - dj_virusz | ||
|
| | #15235 (permalink) | ||
|
28 weeks later 7/10 mult mai slab decat primul ca story. Efectele insa...
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare!http://forum.computergames.ro/7-gene...-3-oameni.html | |||
|
| | #15236 (permalink) | ||
| Eastern Promises - 7.5/10 Mi-a placut, dar parca a fost putin fortat spre final. Aceeasi senzatie am avut-o si cand am terminat de vizionat A History of Violence. Viggo Mortinsen merita pe deplin o nominalizare la Oscar. Sau macar un premiu MTV pentru Best Nude Fight. Ma intreb cat de corect a pronuntat replicile in rusa. Nu am vreo treaba cu aceasta limba, dar a parut foarte convingator.
__________________ X | |||
|
| | #15237 (permalink) | ||
| The Invasion - 5/10. subţireanu, desi vazut la cinema in conditii ideale. nu impresioneaza prin nimic, puteti sa-l ocoliti...
| |||
|
| | #15238 (permalink) | ||
| Flags Of Our Fathers - 7.5/10 Mai bun decat ma asteptam, credeam ca o sa fie numa un film patriotic tipic american. Letters From Iwo Jima - 9/10 Un film foarte interesant. De mult vroiam sa vad razboiul (sau macar o parte a lui) si din alta perspectiva, ca de nemti si americani m-am saturat.
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #15239 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #15240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Enemy at the Gates - 8. Acting superb, scene care te lasa cu gura cascata si o regizare buna. Totusi scenariul mi s-a parut putin tras de par pentru ca imprumuta din filmele marca Hollywood. Mai vedem si o parere non-americana asupra marelui macel mondial, dar care din fericire nu este subiectiva, pentru ca nu sustine comunismul, spre deosebire de alte filme cu subiect de moarte pe Volga (Stalingrad).
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|