Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-11-2007, 01:20   #15241 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

imdb: Alien9/10
imdb: Aliens 8.5/10
imdb: Alien 3 9/10 ultima scena e fenomenala!
imdb: Alien Ressurection8.5/10 Ripley e bad girl!
imdb: AVP: Alien vs. Predator6.5/10 dezamagitor din pacate insa...
...mi'a facut mare placere sa revad seriile, si mai ales sa o revad pe Sigourney Weaver aka Ellen Ripley, eroina. Imi place ca a ramas cam in mai toate seriile acel moment de spaima cand nu se aude nici o muzica, doar sunetele din background si dintr'o data apare ceva, un sunet puternic care te face sa tresari Alien intra in categoria a celor mai bune filme.

Didu is online now    Reply With Quote
Old 24-11-2007, 01:24   #15242 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

4 luni, 3 saptamani si 2 zile...filmul e greu si femeia complexa. Femeia e dumnezeu pana la urma, aveau dreptate aia in Dogma. 10/10

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2007, 02:09   #15243 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Empire of the Sun - 10/10 Un film absolut superb, indiferent de unghiul din care il privesti. Tanarul Christian Bale a facut rolul vietii sale (infinit mai matur decat cum este in ziua de azi). Impresia pe care filmul o lasa este remarcabila, pare ca totul se potriveste ca un joc de puzzle... Ce sa zic, cand am vazut la final numele lui Spielberg am izbucnit in ras - era evident ca doar el poate sa faca un asemenea film.

Va recomand!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	empire_of_the_sun_xlg.jpg
Views:	28
Size:	214.9 KB
ID:	281813   Click image for larger version

Name:	eotsphoto10.jpg
Views:	39
Size:	52.5 KB
ID:	281814   Click image for larger version

Name:	Empire-of-Sun-04.jpg
Views:	49
Size:	65.4 KB
ID:	281815   Click image for larger version

Name:	7-6cbaleeotsportrait.jpg
Views:	32
Size:	42.3 KB
ID:	281816   Click image for larger version

Name:	screenCap2.jpg
Views:	37
Size:	70.1 KB
ID:	281817  

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 24-11-2007, 12:05   #15244 (permalink)
Registered User

rise blood hunter 5/10 slab tare ma asteptam la ceva mult mai calumea
saw 4 7/10 dragutz
after school special 7/10
sorority boy 8/10

boghzidan is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2007, 13:05   #15245 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Open Season - 7,5/10. m-a amuzat si m-a binedispus. nu apuci sa razi in hohote, dar pe toata durata filmului esti cu zambetu pe buze cel putin. duetul urs + caprioara aduce putin cu shrek + donkey, dar asta nu e neaparat un lucru rau din cate am observat. imi pare rau ca nu l-am vazut la timpul potrivit la cinema.
rabbit fight!!!
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2007, 16:49   #15246 (permalink)

Superbad 8/10 Nu o sa insist prea mult. M-a facut sa rad, rau de tot, asa ca din punctul meu de vedere isi merita nota. Personajele sunt agreabile si se potrivesc pe ecran. Stiu ca se aseamana cu alte filme de gen, dar pe de alta parte, ce face, face f bine, reusid sa fie unul din cele mai bune filme de acest gen.

ps: sunt singurul care i-a adus aminte de un alt film, anume Office Space. N-as putea spune exact ce, dar asta a fost senzatia.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2007, 17:06   #15247 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
The Brave One 6/10 - Vazut la cinema, are un inceput promitator dar pe parcurs devinde destul de plicitisitor, subiectul este cam "tras de par", Jodie Foster a cam imbatranit din pacate.
Un film destul de bun overall.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 01:10   #15248 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Eastern Promises - Perfect nu este, extraordinar insa da, si chiar din plin. 9/10
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 02:44   #15249 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

Pigs (2007)

Ii acord un 5.5 din 10, pentru ca desi e incadrat la Comedy, are 2-3 scene amuzante in tot filmul .
Are si parti bune, dar foarte putine (Gabrielle - Melanie Marden si faza de la final, cand il pacalesc pe Miles).
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 04:57   #15250 (permalink)

Eastern Promises 9/10 O surpriza extrem de placuta filmul asta. Extrem de bine jucat, si aici ma refer la cei doi, Viggo Mortensen -Aragon din LOTR, in caz ca nu il stiti dupa numele de actor- si Vincent Cassel, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, omul asta pur si simplu e incapabil sa joace prost, este un actor extraordinar. Iar Cronenberg este un regizor care nu se dezminte cand vine de scenele socante, cel putin la scena de rafuiala intre mafioti din sauna am ramas masca la cat de realist si de brutala a putut sa fie. Dupa Crash, asta e un film de referinta al lui Cronenberg (A History of Violence nu m-a impresionat prea mult). Ah, ar mai fi Naked Lunch, dar ala e un film intr-o categorie aparte.

Old 25-11-2007, 12:36   #15251 (permalink)
Registered User

Alien 3 9/10 - mai slab decat al doilea (primul nu-l mai tine minte ), dar oricum destul de bun.
Mr. Brooks 8/10 - film cu criminal in serie, nu cred ca aduce nimic nou/original, dar scenariul si filmul sunt reusite. Dupa felul cum a inceput am banuit ca filmul nu-si propune sa prinda criminalul la sfarsit. Actiunea este concentrata si prezinta in detaliu viata lui Mr. Brooks, nu a politistilor care incearca sa dezvaluie identitatea criminalului. Aici nu este vorba de elucidarea nici unui un mister, filmul nu-si bazeaza farmecul in goana politisitilor dupa criminal asa ca prinderea lui in cele din urma nu avea mare relevanta.

Last edited by slick; 25-11-2007 at 13:39..

slick is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 18:01   #15252 (permalink)
Registered User

Gzhazh's Avatar

Blades of Glory - 4/10 Prost. Exact cum scrie sus la notare. Comedie ? Nu stiu daca am zambit de doua ori. Un fel de "I know pronounce you Chuck and Larry" meets "Brokebutt Mountain" :d pe ringul de patinaj artistic. Pur si simplu stupid. Iar interpretarea celor doi actori ? Blleeahh...

Superbad 6/10 Decent. Cat de cat. Se vrea o comedie vulgara cu 2 virgini care cauta sa si-o puna cu orice fata posibila la o petrece. Si sincer aparitia celor doi politisti pur si simplu a decazut si mai mult filmul. Umor a la Vacanta mare.

Gzhazh is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 18:37   #15253 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Forrest Gump 8/10 vazut cu zambetul pe buze... bun filmul inteleg acum de ce a fost asa de premiat

@Gzhazh: politistii au stricat de tot filmul, oricum e foarte slab, nu stiu cum pot inghiti unul actingul acesta de mizerie...

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 18:56   #15254 (permalink)

Quote:
Originally Posted by Gzhazh View Post
Superbad 6/10 Decent. Cat de cat. Se vrea o comedie vulgara cu 2 virgini care cauta sa si-o puna cu orice fata posibila la o petrece. Si sincer aparitia celor doi politisti pur si simplu a decazut si mai mult filmul. Umor a la Vacanta mare.
E vorba de doi prieteni, in primul si in primul rand, si nu amandoi cautau sa si-o puna, decat cel gras, care de fapt era si cel cu vulgaritatile. Amadoi au jucat f bine, imo. Iar cei doi politisti sunt pusi acolo ca sa faca misto de politia americana, desi intr-un mod cam exagerat, probabil si asta a fost cam deranjant, pt ca era prea de tot. Dar oricum, au fost amuzanti.
Cat despre comparatia cu Vacanta Mare, no comment. Urasc kkt-ul ala de show si de umor, asa ca pot sa spun clar ca incurci oalele cand faci comparatia asta.

Old 25-11-2007, 23:06   #15255 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Leben der Anderen, Das (The lives of others) - 9.5/10 - Wow, auzisem foarte multe despre el si citisem ceva review-uri dar nu ma asteptam la o asa experienta. Atmosfera, actingul si in special scriptul au fost exceptionale! Caracterul principal are o evolutie mult prea emotionanta si frumos conturata. Ce sa mai zic.. merita cu varf si indesat!

Futurama: Bender's big score - 7.5/10 - Mi-a placut dar ma asteptam la putin mai multe fiind unul dintre ventilatoarele serialului. Oricum m-a distrat bine si o sa astept tot cu nerabdare restul de filme.

KeR is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2007, 23:07   #15256 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Futurama: Bender's Big Score! 4/10 kinda' boring...amuzant pe ici si colo, mai bine continuau serialul decat sa faca filme, se invart aiurea 1h juma'.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 00:26   #15257 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Superbad - 7.5 . Excelent, am ras cam tot timpul, iar filmul nu mi s-a parut niciodata ca ar tinde spre genul de umor grobian a la vacanta mare , scarry movie sau cine stie ce filme cu tom green. In schimb vulgarul este una din trasaturile definitorii ale limbajului grasanului, insa asta e cu totul alta poveste. Cei 2 politisti mi s-au parut fortat introdusi in film insa in cele din urma absoluit ok. Una oeste alta, un film la care chiar am ras cu pofta, si mai mult decat atat a reusit sa ma si atinga putin substratul si morala filmului.
ps: super tipele din film, pacat ca nu e asa si in realitate in state

Eastern promises - 9/10. Fara discutie unul dintre cele mai bune filme de vreo 2 ani. Daca nu vedeam superbad dupa el, aveam si acum un gust amar in gura. Realist, dur, rece , fara cenzura sau mila. Mult peste "a history of violence" , care a fost extrem de tras de par, Cronenberg a reusit sa isi castige un loc in lista mea de regizori preferati.
Pacat ca l-am vazut fara subtitrare, 30% din ce s-a spus am pierdut. Cu ocazia asta am descoperit ca rusa nu e deloc asa intolerabila precum o credeam si chiar mi-a deschis un oarecare apetit.

This Is England 8/10 - Nu pot spune daca e mai bun sau mai slab decat American History X, dar American History X m-a impresionat mai mult cand l-am vazut, plus ca e ceva mai dur. This Is England abordeaza subiectul nationalismului extrem la britanici, si ca si in cazul AHX, fara sa arate pe cineva cu degetul sau a prezenta lucrurile in alb si negru. Nu da raspunsuri si nici nu incearca, prezinta doar situatii. Extraordinar de bine jucat, in special actorul care il interpreteqaza pe combo de care as putea spune ca a jucat perfect.Stilul cinematografic tipic britanic, distributie bine aleasa si presarat cu multe momente vesele (relatia dintre Smell si Shaun este absolut delicioasa). Coloana sonora e de asemenea de exceptie.

Multam Cowboy si DG, pana la urma ramaneti baza cand vine vorba de orientare in ce filme a mai vedea .

42 is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 09:52   #15258 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Alien 3. Nota 10/10. Mai slab ca 2, pe care il consider cel mai bun din serie. Insa l-am savurat vineri seara la Procinema, stand pe canapea cu 3 cani de lapte cu cacao , fara sa fiu deranjat.

The Pianist. Nota 8/10. Foarte bun filmul, mai ales ca este inspirat dintr-o poveste adevarata. Trist ce s-a intamplat in acei ani....

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 10:21   #15259 (permalink)
Registered User

aK47's Avatar

Am VAzut Aseara Dead Drop Sexy . E un film de comedie
Nu pot sa zic ca-i prost dar nici bun 7/10 cu indulgenta
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
A si am vazut si 3 pana la moarte 9/10 foarte captivant si mijto filmu .
L-am vazut la
TV

Last edited by aK47; 26-11-2007 at 10:21.. Reason: Automerged Doublepost

aK47 is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 11:25   #15260 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Hitman 7.5/10 - un film chiar ok tinand cont ca e derivat dintr-un joc pe calculator(o serie faorte buna IMO) .
Astept sa-l vad la cinema sau la o calitate mai buna totusi.

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules