![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15261 (permalink) | ||
|
Full of it - 6/10 - o comedie ciudata, cu tente romantice si moralista in acelasi timp. subiect tipic holywoodian, dar a mai primit un punct in plus pentru decoruri, machiaj si distributie. Cougar Club - 6/10 - o comedie chinuita, trasa de par. primeste la fel, un punct in plus pentru combinatia White Trash (Trans Am - loool) + MILF
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #15264 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | V for Vendetta - 6/10 - Ideea e buna, dar nu inedita. Partea de originalitate trebuia sa vina din partea personajului principal, dar din punctul meu de vedere aici filmul a esuat complet. Mutant erudit echipat cu lame de rotisor, wtf? Transformarile personajelor nu sunt credibile, partea cu detentiunea fetei e de tot rasul. "Vizual" filmul e insa bine realizat. I-am crescut punctajul pentru Natalie Portman si pentru ca la tonomat canta Julie London, care e o bunaciune acustica.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #15266 (permalink) | ||
| imdb: Georgia Rule - 5/10 : Fiica sta o vara la bunica pentru a-si rezolva problemele. Mama betiva, tatal abuziv, bunica maniaca si nici macar fiica usuratica nu reusesc sa faca filmul interesant. imdb: The Nanny Diaries - 5/10 : Speram sa fie mai bun, plictisitor, alta poveste in care bogatii sunt rai bla bla.... imdb: The Perfect Man - 5/10 : Peste asteptari avand in vedere "distributia" .
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #15269 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | vazute
YOU KILL ME 5,5/10 Incepe bine si se tremina prost...probabil ca si asteptarile mele erau prea mari THE PROWLER 6/10 In 1981 cand a aparut a fost interzis in 31 de tari alaturi de cannibal ferox.Pt perioada aceea cred ca o fi fost filmul care sa te faca sa lesini in sala de cinema,acuma in schimb poti sa e uiti si sa si mananci ceva intre timp...chiar cu pofta.Oricum e un slasher bun si are niste chestii originale....da cu toate astea ramane un B movie. resident evil exctition 2/10 multe panarami mai debiteaza americanii,multe tare....daca vreti sa vedeti cum un joc video decent a ajuns un film de nimica ,asta e exemplul cel mai concret.... The mist 7/10 Sunt fan al ecranizarilor Stephen King,nu m-am putut abtine si l-am vazut cum am putut.N-a fost rau ,un film care pune mai multe pe interactiunea umana in fata supranaturalului decat a individului/indivizilor . Mongol 7/10 Suprizele nu mai vin demult de la Hollywood,vin de prin tot felul de tari in care credeam ca nci macar nu sunt televizoare .Filmul prezinta asscensiunea tatalui mongoloizilor sau mongolejilor ,nu ma asteptam sa faca scene de lupta epice da uite ca sunt in film...oricum filmul are cre ca si un caracter propagandist From beyond 4/10 Stiti cate ineptii am vazut doar pt ca erau ecranizarile dupa nu stiu ce scriitor de horror...multe,da nu asa...da am stat pana la sfarsit sa vad ce a avut de spus regizorul despre cartea omului....la filmul asta nu am mai stat ca nu e bine sa inghiti rahaturile la toti.... Rundown 7/10 Film usurel de aventuri,te si hlizesti chiar la un moment dat te prinde actiunea The Rock rocks ..chiar mi-a placut fara rezerve.Cristoper Walken face n rol bunisor ca bad guy... Just married 5/10 Film la care daca esti casatorit ,ia vrea sa razi si te tine ceva in spate..pana si eu nu sunt casatorit si am ras manzeste.....da merge ca te gandesti ca mult nu mai ai si iti vine si tie randul | ||
|
| | #15271 (permalink) | ||
| http://www.tradethemovie.com/ Trade 8.5-9. Nu am sa critic filmul ,pur si simplu mi-a placut si vi-l recomand, gasiti tot ce vreti sa aflati in link. totusi , rolul politistului a scartait in anumite faze, dar subiectul acopera toate greselile protagonistilor si nu numai.
| |||
|
| | #15273 (permalink) | ||
| V for Vendetta. Nota 8/10. Interesant filmul, subiectul. Imi plac filmele luate dupa comic bookuri. Planet Terror. Nota 7/10. Amuzant filmul. Horror..nu prea. Surf's Up. Nota 8/10. O comedie animata, pentru copii. Se merita vazuta. Putine fazele comice insa e OK. | |||
|
| | #15274 (permalink) | ||
|
War ( Jet Li, Jason Statham ) -5/10 slab Death at a funeral - 9/10 genial Perfume - 7/10 , plictisitor pe alocuri , in rest reusit Beowulf (1999) - 1/10 am dat din intamplare peste el , shift delete dupa 20 de minute de vizionare actingul era atat de slab si vocea actorilor atat de enervanta incat nu am mai putut sa suport | |||
|
| | #15275 (permalink) | ||
| Sydney White si cei 7 ghei - 6,5/10. neasteptat de bun tinand cont ca m-am dus pregatit sa ma plictisesc, dar spre surprinderea mea are destule momente comice si cu toate ca e plin de clisee, sunt prezentate destul de bine si savuroase. iar cainele marioneta rulz | |||
|
| | #15276 (permalink) | ||
| American Gangster 9/10 . Denzel Washington si Russell Crowe pusi la un loc + poveste inspirata dintr-un caz adevarat. Filmul se pare ca a intrat deja in IMDB Top250 pe locul 131.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #15278 (permalink) | ||
|
Cast away 9/10 impresionant, foarte bun jocul lui Tom Hanks... Mongol 7/10 bine facut filmul, chiar neasteptat, dar pierde puncte datorita personajelor foarte greu de diferentiat (asiaticii astia - arata toti la fel) si pentru ca ma asteptam sa vad ceva mai mult din ascensiunea liderului, asa nu pare prea impresionant ce a facut in film si nici nu se apropie de legendele marelui han
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #15279 (permalink) | ||
|
The Mechanik - x/10. m-am pus aseara sa-l vad, am adormit. si din ce-am apucat totusi sa vad nu prea ma motiveaza sa-l reiau in seara asta. pare sa mearga pe linia clasica a filmelor cu Dolph Lundgren, el cu mitraliera si toti cei 20 din juru lui cu pistoale cu apa. boring...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|